-
Η αλλοδαπή σύζυγός μου, θέλει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης μιας και αυτό που ήδη έχει από τη Ταϊβαν δεν αναγνωρίζεται.
Από όσο έψαξα, εξετάσεις γίνονται και στα Αγγλικά ενώ υπάρχουν και σχολές που κάνουν μαθήματα στα Αγγικά (και με αυτόματο μιας και τέτοιο μόνο θα οδηγεί).
Πριν επικοινωνήσω με τις σχολές κλπ. για να έχει και μια ιδέα περι του περιεχομένου των μαθημάτων, βιβλίών, ξέρετε αν μπορώ να βρω καπου ονλαϊν το αγγλικό βιβλίο για σήματα και οτιδήποτε σχετικό (πχ. δείγμα των εξετάσεων);
Ελληνικά βρήκα αλλά στα Αγγλικά όχι (οχι, ακόμα και το Υπουργείο Μεταφορών μόνο την Ελληνική έκδοση διαθέτει για κατέβασμα). Αν έχετε κανα λινκ, ή έχετε το pdf και μπορείτε να μου το δώσετε με WeTransfer ή κάτι αντίστοιχο θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Ακουσα οτι αλλάζουν και οι διαδιακασίες σε λίγο αλλά οκ, προς στιγμή ας δουμε τι υπάρχει με τα σημερινά δεδομένα.
-
Η αλλοδαπή σύζυγός μου, θέλει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης μιας και αυτό που ήδη έχει από τη Ταϊβαν δεν αναγνωρίζεται.
Από όσο έψαξα, εξετάσεις γίνονται και στα Αγγλικά ενώ υπάρχουν και σχολές που κάνουν μαθήματα στα Αγγικά (και με αυτόματο μιας και τέτοιο μόνο θα οδηγεί).
Πριν επικοινωνήσω με τις σχολές κλπ. για να έχει και μια ιδέα περι του περιεχομένου των μαθημάτων, βιβλίών, ξέρετε αν μπορώ να βρω καπου ονλαϊν το αγγλικό βιβλίο για σήματα και οτιδήποτε σχετικό (πχ. δείγμα των εξετάσεων);
Ελληνικά βρήκα αλλά στα Αγγλικά όχι (οχι, ακόμα και το Υπουργείο Μεταφορών μόνο την Ελληνική έκδοση διαθέτει για κατέβασμα). Αν έχετε κανα λινκ, ή έχετε το pdf και μπορείτε να μου το δώσετε με WeTransfer ή κάτι αντίστοιχο θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Ακουσα οτι αλλάζουν και οι διαδιακασίες σε λίγο αλλά οκ, προς στιγμή ας δουμε τι υπάρχει με τα σημερινά δεδομένα.
-
-
Σε αυτό το link http://testodigisi.gr/ έχει τα τεστ και πάνω αριστερά έχει επιλογή γλώσσας Ελληνικά - Αγγλικά. Αφού επιλέξεις τη γλώσσα, διαλέγεις το τεστ που θες από τα δεξιά και στο βγάζει στην επιλεγμένη γλώσσα.
-
G-ATOS, σε ευχαρστώ πολύ για το λινκ. Θα της το δώσω να δει περίπου τις ερωτήσεις.
-
Από όσο γνωρίζω αν βγάλεις δίπλωμα για αυτόματο, δίνεις εξετάσεις με αυτόματο και στο δίπλωμα γράφει ότι ισχύει μόνο για αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Δηλαδή, δεν θα μπορεί να οδηγήσει χειροκίνητο. Από όσο θυμάμαι αυτό ίσχυε πριν μερικά χρόνια.
-
Στα πόσα λάθη κόβεται κάποιος?
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Στα πόσα λάθη κόβεται κάποιος?Στο δεύτερο.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ευχαριστώ Nick.
'Κόβομαι' δίχως έλεος!! -
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Από όσο γνωρίζω αν βγάλεις δίπλωμα για αυτόματο, δίνεις εξετάσεις με αυτόματο και στο δίπλωμα γράφει ότι ισχύει μόνο για αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Δηλαδή, δεν θα μπορεί να οδηγήσει χειροκίνητο. Από όσο θυμάμαι αυτό ίσχυε πριν μερικά χρόνια.Ευχαρστώ, sarantism, βρήκα σχολή οδήγησης στη Βουλα με αυτόματο και μαθήματα στα αγγλικά.
Δε βάζω λινκ ωστόσο για να μη κάνω διαφήμιση. -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Από όσο γνωρίζω αν βγάλεις δίπλωμα για αυτόματο, δίνεις εξετάσεις με αυτόματο και στο δίπλωμα γράφει ότι ισχύει μόνο για αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Δηλαδή, δεν θα μπορεί να οδηγήσει χειροκίνητο. Από όσο θυμάμαι αυτό ίσχυε πριν μερικά χρόνια.
Ευχαρστώ, sarantism, βρήκα σχολή οδήγησης στη Βουλα με αυτόματο και μαθήματα στα αγγλικά.
Δε βάζω λινκ ωστόσο για να μη κάνω διαφήμιση.Καλή επιτυχία
Διπλωμα Οδήγησης για Αλλοδαπή - Αγγλικά