-
To Consumer Reports ανακοίνωσε τις εταιρίες που κατασκευάζουν τα καλύτερα αυτοκίνητα .
Με την Genesis στη κορυφή, στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Audi με τις BMW, Lexus, Porsche, Kia, Subaru, Tesla, Honda και Toyota να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.http://www.consumerreports.org/cars-dri ... cles-2018/
-
Ο χρήστης gianniss07 έγραψε:
To Consumer Reports ανακοίνωσε τις εταιρίες που κατασκευάζουν τα καλύτερα αυτοκίνητα .Δεν θα έλεγα οτι το συμπέρασμα που βγαίνει απο αυτή την 'σύγκριση' είναι αυτό. Καλύτερα ως προς τί?
Ας πάρουμε για παράδειγμα τα Mitsubishi και Alfa Romeo. Θέσεις 30 & 31 αντίστοιχα. Η Mitsubishi τοποθετείται στην 2η θέση της προβλεπόμενης αξιοπιστίας και καταλήγει στην 3η θέση της συνολικής ικανοποίησης του ιδιοκτήτη, με βαθμολογία στη δοκιμή δρόμου 44.
Η Alfa Romeo με επίσης 2 οχήματα υπό δοκιμή, τοποθετείται στην χειρότερη θέση της προβλεπόμενης αξιοπιστίας (3 βαθμίδες κάτω απο την Mitsubishi) και καταλήγει επίσης στην 3η θέση της συνολικής ικανοποίησης του ιδιοκτήτη, με βαθμολογία στη δοκιμή δρόμου 72!
Άρα, γιατί κατατάσσεται παρακάτω?
Άλλη μια ανυποστήρικτη κατάταξη, αυτή των Audi - BMW. Ίδια θέση κατάταξης σε αξιοπιστία - ικανοποίηση, ίδιος αριθμός οχημάτων υπό δοκιμή και ενώ η BMW συγκεντρώνει 2 μονάδες παραπάνω στη δοκιμή δρόμου, κατατάσσεται τελικά κάτω απο τους κύκλους της Audi...
-
Για έναν θερμοστάτη σου ζήτησαν 260 ευρώ; Τουλάχιστον ήταν στην εγγύηση;
-
Αυτές οι έρευνες είναι αστείες, ο μέσος ιδιοκτήτης δεν έχει ιδέα από αυτοκίνηση.
-
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια έκπωση στο Stonic ??
Επίσημα δεν βλέπω κάτι , απλά αν έχει πάει κάποιος για προσφορά. -
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Για έναν θερμοστάτη σου ζήτησαν 260 ευρώ; Τουλάχιστον ήταν στην εγγύηση;260€ ο θερμοστάτης,50€ το αντιψυκτικό,60€ η εργασία
και όλα αυτά εκτός εγγύησης.
Κοινό πρόβλημα του prince engine -
Ο χρήστης jobous έγραψε:
Επίσημα δεν βλέπω κάτι , απλά αν έχει πάει κάποιος για προσφορά.Όταν ρώτησα για το ceed ρωτησα και για το stonic πριν 10 ημέρες.
Δεν υπάρχει κάποια έκπτωση και από ότι μου ειπαν χρόνο παράδοσης ~4 μήνες -
Ο χρήστης jobous έγραψε:
Επίσημα δεν βλέπω κάτι , απλά αν έχει πάει κάποιος για προσφορά.Πριν καμία 20αρια μέρες που ρώτησα μου δώσανε προσφορά -600 € ως έκπτωση (στη Βελμαρ )
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης alf έγραψε:
Τα έχει όλα πλην θερμαινόμενων καθισμάτων.
Έχει μια οθόνη 7 ιντσών στην μέση του ταμπλό και μια μικρότερη στον πίνακα οργάνων που δείχνει στοιχεία για καταναλώσεις κτλ αλλά και την ένδειξη λωριδας.
Δεν είναι πορτοκαλί αλλά έγχρωμη.
Παίζει επειδή είναι από τα τελευταία κομμάτια να είναι πιο πλήρες απο το gt line μιας και έχει και αισθητήρα βροχήςφίλε μου αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις αν η τιμή που λες 15500 συμπεριλαμβάνει και με τι κόστος τα έχτρα συστήματα ασφαλείας όπως ειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης κ.λ.π. γιατί στο site δεν τα γράφει ούτε καν σαν έξτρα εκτός και αν είμαι πρεσβύωψ τι να πω
επίσης γνωρίζεις αν έχει ιμάντα εκκεντροφόρων ή καδένα ? -
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
Έχει μια οθόνη 7 ιντσών στην μέση του ταμπλό και μια μικρότερη στον πίνακα οργάνων που δείχνει στοιχεία για καταναλώσεις κτλ αλλά και την ένδειξη λωριδας.
Παίζει επειδή είναι από τα τελευταία κομμάτια να είναι πιο πλήρες απο το gt line μιας και έχει και αισθητήρα βροχήςφίλε μου αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις αν η τιμή που λες 15500 συμπεριλαμβάνει και με τι κόστος τα έχτρα συστήματα ασφαλείας όπως ειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης κ.λ.π. γιατί στο site δεν τα γράφει ούτε καν σαν έξτρα εκτός και αν είμαι πρεσβύωψ τι να πω
επίσης γνωρίζεις αν έχει ιμάντα εκκεντροφόρων ή καδένα ?Συγγνώμη για την αργοπορημέμη απάντηση!Το αυτοκίνητο το παρέλαβα την Παρασκευή.
Φοράει καδένα.Απο συστήματα ασφαλείας έχει μόνο την ακούσια αλλαγή λωρίδας αλλά δεν χρεώθηκε επιπλέον.
Γενικά είδα πως οι οι εκδόσεις για το εξωτερικό έχουν διαφορές απο το δικό μας.
Πάντως το αυτοκίνητο μου βγάζει την αίσθηση πως είναι πολύ ποιοτικό και είναι και αθόρυβο -
Καλοταξιδο και απροβληματιστο!!!
Με ποιο κινητηρα το πηρες;;; -
Ο χρήστης alf έγραψε:
επίσης γνωρίζεις αν έχει ιμάντα εκκεντροφόρων ή καδένα ?Συγγνώμη για την αργοπορημέμη απάντηση!Το αυτοκίνητο το παρέλαβα την Παρασκευή.
Φοράει καδένα.Απο συστήματα ασφαλείας έχει μόνο την ακούσια αλλαγή λωρίδας αλλά δεν χρεώθηκε επιπλέον.
Γενικά είδα πως οι οι εκδόσεις για το εξωτερικό έχουν διαφορές απο το δικό μας.
Πάντως το αυτοκίνητο μου βγάζει την αίσθηση πως είναι πολύ ποιοτικό και είναι και αθόρυβοΕμένα μόνο η όπισθεν με στεναχωρεί λίγο αλλά οκ
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα ! Γνωρίζει κανείς αν αναμένεται ανανεωμένο sportage μέσα στο 2018 ???
-
Νομιζω πως αργα το 2019 μιας το fl δεν εχει καιρο...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Με ποιο κινητηρα το πηρες;;;Ευχαριστώ πολύ!
Το πήρα με τον 1.4mpi ο οποίος θεωρώ πως υπερκαλύπτει τις ανάγκες και απαιτήσεις μου.
Δεν ήθελα diesel μιας και τα χιλιόμετρα που κανω τό χρόνο είναι λίγα ~10.000 ούτε τον turbo γιατί σε βάθος χρόνου τον φοβήθηκα. -
Ο χρήστης alf έγραψε:
Με ποιο κινητηρα το πηρες;;;Ευχαριστώ πολύ!
Το πήρα με τον 1.4mpi ο οποίος θεωρώ πως υπερκαλύπτει τις ανάγκες και απαιτήσεις μου.
Δεν ήθελα diesel μιας και τα χιλιόμετρα που κανω τό χρόνο είναι λίγα ~10.000 ούτε τον turbo γιατί σε βάθος χρόνου τον φοβήθηκα.Οκ δεν είναι άσχημα τα 100 hp αλλά σίγουρα θα ήταν πιο σβέλτο με τα 120 του 1.0......... όμως εκτιμώ ότι θα ταξιδεύεις πιο οικονομικά. Τα χιλιαρια όταν τα πιέζεις πίνουν υπερβολικά!!!
Μην ξεχάσεις να μας γράψεις εντυπώσεις αργότερα. -
Φυσικά και θα γράψω εντυπώσεις!
Να σου πω και τι έγινε με την επιλογή του κινητήρα:
Ήθελα να πάρω την πλούσια έκδοση αλλά στο 1.0 πήγαινε μόνο σε gt line και το κόστος ξέφευγε αρκετά για εμένα ενώ στο uptown δεν ήθελα να παω επουδενί.
Προτίμησα ενα downgrade στον κινητήρα αλλά upgrade στον εξοπλισμό μιας και το αυτοκίνητο θα το κρατήσω για χρόνια και δεν ήθελα να μετανιώσω για κάτι που δεν πήρα απο την αρχή.
Εξάλλου κινούμαι κυρίως σε κοντινές αποστάσεις στην Λάρισα και με το προηγούμενο ατμοσφαιρικό 1.4 που είχα δεν ένιωθα να θέλω κάτι παραπάνω.
Βέβαια το turbo είναι turbo αλλά φιλος με 1.0 turbo σε opel astra δεν μου λέει και τα καλύτερα για την κατανάλωση. -
Ο χρήστης alf έγραψε:
Φυσικά και θα γράψω εντυπώσεις!
Να σου πω και τι έγινε με την επιλογή του κινητήρα:
Ήθελα να πάρω την πλούσια έκδοση αλλά στο 1.0 πήγαινε μόνο σε gt line και το κόστος ξέφευγε αρκετά για εμένα ενώ στο uptown δεν ήθελα να παω επουδενί.
Προτίμησα ενα downgrade στον κινητήρα αλλά upgrade στον εξοπλισμό μιας και το αυτοκίνητο θα το κρατήσω για χρόνια και δεν ήθελα να μετανιώσω για κάτι που δεν πήρα απο την αρχή.
Εξάλλου κινούμαι κυρίως σε κοντινές αποστάσεις στην Λάρισα και με το προηγούμενο ατμοσφαιρικό 1.4 που είχα δεν ένιωθα να θέλω κάτι παραπάνω.
Βέβαια το turbo είναι turbo αλλά φιλος με 1.0 turbo σε opel astra δεν μου λέει και τα καλύτερα για την κατανάλωση.Απόλυτα συνειδητοποιημένη επιλογή λοιπόν
-
Ξερουμε τιμή για το KIA Sportage Progressive? Μιλαει για νεα εκδοση με αυτοματο παρκαρισμα και αυτοματη 5 πορτα, αρα και μπροστα αισθητηρες... Στο site δεν υπάρχει αναφορα.
-
http://www.newsauto.gr/news/nea-kabania ... -sportage/
πως με μια κινηση γινεσαι απο το πιο συμφερον πακετο vfm + εγγυηση σε ασυμφορο με καλη εγγυηση! Μπραβο παιδια στην ΚΙΑ εξαιρετικο το progressiv.
KIA Forum