-
Ο χρήστης Leadergr έγραψε:
Ξανα ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.Εγώ ζήτησα την ασφάλεια του πρώτου έτους αλλά μου είπαν ότι πλέον δεν παρέχουν τέτοιο 'δώρο'. Όταν φτάσει η ώρα ξανασυζητάμε, λοιπόν.
Και άλλη ερώτηση, μου έρχονται κλιμακωτά
Έχετε κάνει μεικτή ασφάλιση για το πρώτο έτος; Νομίζω ότι είναι χρήσιμη τουλάχιστον για το πρώτο έτος.. Πόσο το ασφαλίσατε?Καλησπέρα
Εγώ έκανα μικτή στην Hellas direct με κόστος γύρω στο 500αρικο αν θυμάμαι καλά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
@ΑMarinos, thank you.
@Emitrou Μήπως εννοείς για το 6μηνο? Εμένα EUR 850 μου είπαν σαν ετήσιο κόστος για μεικτή.
-
Έχετε κάνει μεικτή ασφάλιση για το πρώτο έτος; Νομίζω ότι είναι χρήσιμη τουλάχιστον για το πρώτο έτος.. Πόσο το ασφαλίσατε?
Ναι έχω κάνει...σε όλα μου τα αυτοκίνητα κάνω μικτή, τουλάχιστον για τα πρώτα 3-5 χρόνια και με κάλυψη από κακόβουλες και βανδλισμό. 850 Ευρώ / έτος στην Ευρωπαϊκή πίστη.
-
386 πληρώνω εγώ με όλα μέσα.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
386 πληρώνω εγώ με όλα μέσα.6μηνο λογικά. Εκτός εαν δεν έχεις μικτή.
-
Ναι. 6μηνο. Πάντα μικτή.
-
Μια χαρά, σας ευχαριστώ όλους.
Καλή οδήγηση σε όλους, με προσοχή στους πεζούς και στα δίκυκλα!
Χάρηκα για τις γρήγορες απαντήσεις σας και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
-
@ΑMarinos, thank you.@Emitrou Μήπως εννοείς για το 6μηνο? Εμένα EUR 850 μου είπαν σαν ετήσιο κόστος για μεικτή.
Καλησπέρα
Όχι για ετήσιο είναι.
Πιο συγκεκριμένα:
Ασφαλιζόμενη αξία 25230 για κλοπή,πυρκαγιά, κτλ
15000 ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
Θραύση Κρυστάλλων 1500 ευρώ στην carglass ή άλλου με 25% απαλλαγή
Φυσικά φαινόμενα 300€ απαλλαγή
Μερική κλοπή 75€ απαλλαγή
Και ίδιες ζημιές (500€ απαλλαγή)
Κολακοβουλες πράξεις (€300 απαλλαγή)
Και οδική βοήθεια μου βγήκε ετήσια €465Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε ποια εταιρεία είναι τόσο φτηνά!?!?! Μόνο 465 Ευρω?
Οδική γιατί έχεις βάλει, αφού την προσφέρει δωρεάν η Ford?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σε ποια εταιρεία είναι τόσο φτηνά!?!?! Μόνο 465 Ευρω?Οδική γιατί έχεις βάλει, αφού την προσφέρει δωρεάν η Ford?
Τόσο βγαίνει στην HellasDirect, και τώρα να το κάνεις τόσο βγάζει με το πλήρες 'πακέτο' της μεικτής
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σε ποια εταιρεία είναι τόσο φτηνά!?!?! Μόνο 465 Ευρω?Οδική γιατί έχεις βάλει, αφού την προσφέρει δωρεάν η Ford?
Οδική την έχει υποχρεωτικά όποτε δεν μπορείς να την βγάλεις
Τώρα η αλήθεια είναι πως δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα. Από ότι είχα διαβάσει πάντως σε γενικές γραμμές φαίνεται νορμαλ.
Βέβαια την ασφάλεια και τον γιατρό στα δύσκολα θα δεις αν αξίζει...
Ας ελπίσω να μην χρειαστεί αλλά αν χρειαστεί να μην τρέχω και δε φτάνω.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
787 το έτος για 25.000 αξία με 450 απαλλαγή για Αθήνα από Interasco. (Kuga)
175 το 6μηνο για 3.200 αξία με 500 απαλλαγή για Αθήνα από Hellas direct (το Aygo 2006 της γυναίκας) -
Εγώ έχω πρόγραμμα όπου και για ζημιά έως 1500 ασφαλίζω και την απαλλαγή. Δηλαδή αν κάτσει η στραβή μέχρι 1500, δε δίνω μία, ούτε καν την απαλλαγή.
-
Εγώ έχω πρόγραμμα όπου και για ζημιά έως 1500 ασφαλίζω και την απαλλαγή. Δηλαδή αν κάτσει η στραβή μέχρι 1500, δε δίνω μία, ούτε καν την απαλλαγή.Με ποιά ασφαλιστική?
-
Amtrust
-
Εγώ έχω πρόγραμμα όπου και για ζημιά έως 1500 ασφαλίζω και την απαλλαγή. Δηλαδή αν κάτσει η στραβή μέχρι 1500, δε δίνω μία, ούτε καν την απαλλαγή.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή κάθε φορά που βρίσκεις μία γρατζουνιά στον προφυλακτήρα μπορείς να πηγαίνεις σε Paintbull/ chips away και να τα πληρώνει η ασφαλιστική; Είσαι σίγουρος για αυτό;
edit: Πήρα τηλ και ρώτησα
http://www.expertinsurance.gr/content/90/asfalisi-aytokinitoy-amtrust-Η 'κάλυψη απαλλαγής' ισχύει για ζημιές μεγαλύτερες της απαλλαγής. Αν πχ έχει απαλλαγή 1000ευρώ και κάνεις ζημιά 980 τα πληρώνεις όλα κανονικά από την τσέπη. Αν όμως κάνεις ζημιά 1001 τότε δεν πληρώνεις τίποτα.
Φαντάζομαι σκηνικό: Κάνω όπισθεν και σπάω το φανάρι. Βγαίνω έξω βλέπω τη ζημιά. Δεν την κόβω για πάνω από 200-300. Μπαίνω μέσα, μπροστά και ξανά όπισθεν
-
Ασχετο-σχετικό, μιας και έχουμε και άλλο thread για ταξινομήσεις, αλλά αφορά κυρίως Kuga και Ford. Μόλις τώρα ανέβασε ένας ιδιοκτήτης Kuga τις ταξινομήσεις στο UK, και μαντέψτε: το Kuga από 9ο συνολικά τον Ιανουάριο, ανέβηκε στην 5η !!! θέση τον Φεβρουάριο. Και μιλάμε για συνολική κατάταξη, όχι μόνο του segment ή των SUVs. Πρώτο φυσικά ήταν και παραμένει το Fiesta, ενώ το Focus είναι 3ο. Golf 2o, QQ 4o, ενώ ΜΒ-Α και MB-C είναι μέσα στη πρώτη 10αδα.
-
Πουλάει τόσο καλά η φορντ στην Αγγλία;; Μπράβο! Το αξίζει!
@Infide1
-
Καλημέρα...Έχει κανένας από εσάς πλαϊνά σκαλοπάτια σε st-line; η έχει δει από κοντά σε άλλο Kuga;Σε άλλες μάρκες πού το έχω δει μού αρέσει αλλά δεν ξέρω αν τού πηγαίνουν.
-
Ο χρήστης negro 1980 έγραψε:
Καλημέρα...Έχει κανένας από εσάς πλαϊνά σκαλοπάτια σε st-line; η έχει δει από κοντά σε άλλο Kuga;Σε άλλες μάρκες πού το έχω δει μού αρέσει αλλά δεν ξέρω αν τού πηγαίνουν.Όπως λες (α) δεν θα ταιριάζουν με το όλο look, αλλά σημαντικότερο (β) δεν ξέρω αν μπαίνουν καν με τις πλαϊνές ποδιές (αναλογικά όπως και τα mud-flaps δεν μπαίνουν στο ST-Line)
Ford Kuga