-
Κανεις το λαθος που κανουν και εκαναν και πολλοι αλλοι,ανα τα φορουμ(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)...
Το να το παιρνεις πολυ στα σοβαρα ολο αυτο,η μαλλον,να του δινεις παραπανω αξια απ'οσο του αναλογει...
Μπες,διαβασε,περνα την ωρα σου,μαθε πραγματακια,γιατι οσο 'εμβαθυνεις',τοσο θα 'βρισκεις'...
Και αλλου οι διαχειριστες φερονται σαν να ειναι στο τσιφλικι τους(σαμπως δεν ειναι;)... -
Ο χρήστης colonel3201 έγραψε:
:yahoo: κλαίωωωω λέμεεεεεεεεεχαλάρωσε βρε,πρώτο σε πωλήσεις είναι και μάλλον θα είναι..........αφού εσυ απολαμβάνεις το αυτοκίνητο σου,τι χαλιέσαι με την άποψη ενός που δεν έμεινε ικανοποιημένος;;;;
λογικό να λέει την δυσάρεστη εμπειρία του και να τονίζει τα μειονεκτήματα του.......αν θυμάμαι καλά το βολτάριζε κάθε δεύτερη ηλιόλουστη Κυριακή,μη του το γρατζουνίσουν.
εσυ πες μας για τα προτερήματα του και ...........ανέβασε και άλλες υπέροχες φωτογραφίες! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο καθενας το δικο τουΆσε με να τους πειράξω λίγο....
Λοιπόν για να σοβαρευτούμε,κάποιοι εδώ γνωρίζετε ότι εδω και δυο χρόνια είμαι mod στο qgc.Πλέον έχω ζητήσει την διαγραφή μου από την διαχειριστική ομάδα για τους δικούς μου λόγους που δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε.
Εκείνο που θέλω να πω στον Στέφανο του j11 στο Νεκτάριο που ετοιμάζεται για νέο club στα παιδιά του NCCG αλλά και στους διαχειριστές του qgc είναι Βρείτε τα!!!
Ξέρω ότι υπάρχουν διαφορές,παρεξηγήσεις κλπ αλλά καθίστε κάτω και συζητήστε το.Ένα ενιαίο φόρουμ qq μόνο οφέλη θα έχει για όλα τα μέλη του.Ένα δυνατό φόρουμ μπορεί να διεκδικήσει πολλά τόσο σε προσφορές όσο και στα προβλήματα που ενδεχομένως έχει το αυτοκίνητο.Σκεφτείτε το. -
Εγώ τώρα να ρωτήσω τι ζαντουλα είναι αυτή στη φωτό ή είναι άσχετο;
Πολύ ωραία, είναι της Nissan ή aftermarket;
18 ή 19 και τι λάστιχα φοράει;Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Ο καθενας το δικο του
Άσε με να τους πειράξω λίγο....
Λοιπόν για να σοβαρευτούμε,κάποιοι εδώ γνωρίζετε ότι εδω και δυο χρόνια είμαι mod στο qgc.Πλέον έχω ζητήσει την διαγραφή μου από την διαχειριστική ομάδα για τους δικούς μου λόγους που δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε.
Εκείνο που θέλω να πω στον Στέφανο του j11 στο Νεκτάριο που ετοιμάζεται για νέο club στα παιδιά του NCCG αλλά και στους διαχειριστές του qgc είναι Βρείτε τα!!!
Ξέρω ότι υπάρχουν διαφορές,παρεξηγήσεις κλπ αλλά καθίστε κάτω και συζητήστε το.Ένα ενιαίο φόρουμ qq μόνο οφέλη θα έχει για όλα τα μέλη του.Ένα δυνατό φόρουμ μπορεί να διεκδικήσει πολλά τόσο σε προσφορές όσο και στα προβλήματα που ενδεχομένως έχει το αυτοκίνητο.Σκεφτείτε το.Eγώ δεν σε ξέρω ρε φίλε αλλά μου αρέσει έτσι οπως τα γράφεις...[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγώ λέω να βρεθείτε να ανοίξετε ένα μαγαζί όσοι το ψάχνετε τόσο να ασχολείστε αποκλειστικά με τους τριγμούς σε όλα τα αυτοκίνητα. Με την κατάλληλη διαφήμιση χρυσές δουλειές θα κάνετε. Εγώ δε θέλω ούτε απόδειξη
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Τι νόημα έχει όλο αυτό δεν καταλαβαίνω ...Sent from my iPhone using Tapatalk
Έλα ντε....
ΣΚ με τα Αποκαλυπτικα του Epsilon.... [emoji16]Παρολ ' αυτά θα μείνω σε αυτό το σημείο:
Διαφωνώ.
Αν και δεν έχω πλέον QQ και σίγουρα δεν μου πέφτει λόγος, θα ήθελα το QGC να προστατευτει και να μείνει έξω από όλα αυτά. Δεν νομίζω ότι πρέπει ή χρειάζεται να τα βρει με κανέναν...
Προσωπική επιλογή του καθενός να τραβήξει τον δρόμο του κλείνοντας πίσω του την πόρτα. Και φυσικά να μείνει η πόρτα κλειστή... -
Φίλος καλός. Μιλάμε... Πως τα πάει το qq? Μια χαρά 65000 απροβλημάτιστα και συνεχίζουμε! Το πήρε το 2015. Ρωτώ από τριγμούς πως πάει? Τίποτα το ιδιαίτερο μου απαντά. Δεν έχει βέβαια το κράτημα και τις επιδόσεις του πρίμιουμ που είχε.Το παραδέχθηκε. Βέβαια από χώρους ευχαριστημένος, και από καταναλώσεις, και από αξιοπιστία. Από εμφάνιση δεν το συζητώ. Παραμένει από τα ομορφότερα της κατηγορίας! Μου λέει... Κάποτε υπήρχαν καθαρόαιμα 4x4 που ανέβαιναν εκεί που έφταναν και τα τανκς. Τώρα υπάρχουν suvάκια σαν το qq. Αν δεν προσέξεις μπορεί να το πάρεις στο χέρι. Αν το πας στο χώμα ως να ήταν wrangler το παράξενο θα ήταν να μη σου τρίζει. Εμένα δεν μου τρίζει. Κουβαλά βαλίτσες, καρότσι συμπράγαλα και ένα κανό στην σχάρα το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν για τους τριγμούς έλεγε αλήθεια, αλλά για όλα τα υπόλοιπα έλεγε. Για αυτόν το qq είναι ένα 'Πολυ καλό αυτοκίνητο'.
-
Σπύρο και γω μετά από 30000 χλμ θα συμφωνήσω με τον φίλο σου.
Είμαι από αυτούς που έχουν ελάχιστους τριγμούς και απολαμβάνουν όσα λέει ο φίλος σουΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Οτι είναι δηλαδή ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Όμως και να μην ήμουν σίγουρος, όταν ακούω την άποψη ενός ανθρώπου που έχει κάνει αρκετές 10δες χλμ μαζί του, δέχομαι την αλήθεια του.
-
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου με 42.000χλμ σε 20μηνες?
Ναι το QQ είναι καλό αυτοκίνητο...
Καλό για τα χρήματα του ? Ναι...και όχι!! Πχ για 25.000€ μέση τιμή όχι....θα ΕΠΡΕΠΕ να έχει καλύτερη ποιότητα σε πάρα πολλά σημεία...και κυρίως καλύτερη συναρμογή. Εμένα τρίζει...τρίζει άσχημα και σε ΠΟΛΛΑ σημεία..και δεν ειμαι ψείρας. Τρίζει και στεναχωριέμαι....με χαλαει!!
Καλό σε άλλα σημεία ? Ναι :
Πατάει καλά..
Τραβάει καλά..
ΔΕΝ καίει..
Είναι όμορφο ναι..πολύ όμορφο ειδικά αν του βαλεις και 2-3 έξτρα.
Τι να πω....όταν δεν τρίζει και δε σου αφήνει αυτή την αίσθηση φτηνιας...ναι είναι το καλύτερο suv-cross της κατηγορίας στα 20+ χιλιάρικα. Ως εκεί....
Συγκρίσεις με BMW - MERC ή νέο VOLVO είναι ατοπες
Αλλά λεφτά άλλες ποιότητες αλλα κόστη... -
Ρε παιδια (και σοβαρα ρωταω) γιατι σας ενοχλει τοσο αν εχει καποιους μικροτριγμους ενα αμαξι? Προσωπικα αν ημουν ευχαριστημενος απ ολα τα υπολοιπα δε θ ασχολιομουν καν. Πλαστικα ειναι και ψυχολογια, τιποτα το ουσιωδες. Καταλαβαινω οτι εχετε δωσει χρηματα δουλεμενα για καινουργιο αμαξι αλλα ειναι κριμα να χαλιεστε τοσο για κατι τετοιο. Περισσοτερο θα με πειραζε αν διαπιστωνα οτι δε παταει οπως ηθελα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε παιδια (και σοβαρα ρωταω) γιατι σας ενοχλει τοσο αν εχει καποιους μικροτριγμους ενα αμαξι? Προσωπικα αν ημουν ευχαριστημενος απ ολα τα υπολοιπα δε θ ασχολιομουν καν. Πλαστικα ειναι και ψυχολογια, τιποτα το ουσιωδες. Καταλαβαινω οτι εχετε δωσει χρηματα δουλεμενα για καινουργιο αμαξι αλλα ειναι κριμα να χαλιεστε τοσο για κατι τετοιο. Περισσοτερο θα με πειραζε αν διαπιστωνα οτι δε παταει οπως ηθελα.+1
-
Υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο δε τους νοιάζει αλλά ούτε καν τους ακούνε τους τριγμούς ! Και υπάρχουν άνθρωποι σαν και μένα που δε μπορούν ούτε ένα τσικ
-
Φίλε μου δε μιλάμε για ένα μικρότριγμο Ψιλοετριζε το ντουλαπάκι πχ σε ένα Ibiza που χα πάρει το 2005 ούτε στα 10.000χλμ και μου μείνε κ στο χέρι... κλαίν Μάιν που λένε!!Το άλλαξα... So what...
Στο SLK τα κάνε τα κόλπα της η οροφη συχνά πυκνά ή κάνα πλαστικό!! Παπαριασμα W40 και κομπλέ
Εδώ μιλάμε για συναυλία
Κρακ τα ταμπλό κρακ οι πόρτες κρακ οι αεραγωγοί
Τα χω πει και με Σγουρακη παλεύω να δω πως θα τα μαζέψω πας στα εξουσιοδοτημένα και δε κάνουν τίποτα
Αν ήταν κάνας μικροτριγμος σιγά μην έγραφα δε πήρα Cayene να παθαίνω υστερία οκ...
Το ' κάποιοι δεν τους ακούνε καν τους τριγμούς sorry ΔΕΝ το δέχομαι καν....δεν παίζει'
Οδηγα σε ελάχιστα σαγρε οδόστρωμα να ακούς το ταμπλό να τρεμοπαιζει όλο κ έλα πες μου δε με πειραζει μετά....
Εν έτη 2018....σε καινούργια αμάξια
Ε όχι... -
Τι να πω ρε παιδια...
Και αυτος ο φιλος που το χει δεν ειχα την ευκαιρια και στα ελαχιστα χιλιομετρα που εχει μια 3ετια τωρα δε μου εχει αναφερει και τιποτα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι να πω ρε παιδια...
Και αυτος ο φιλος που το χει δεν ειχα την ευκαιρια και στα ελαχιστα χιλιομετρα που εχει μια 3ετια τωρα δε μου εχει αναφερει και τιποτα.Έχω ακούσει κι εγώ κατόχους να μου λένε δεν τρίζει. Δε ξέρω ίσως....
Μπορεί να ναι παρτίδες
Μετά το ξεγυμνωμα που κανε ο Σγουρακης κ φάνηκε η γύμνια στο θέμα μονωσης κ συναρμογής εγώ λέω εντάξει είναι απλά θέμα χρόνου οι τριγμοί
Πάραυτα δε τους εύχομαι σε κανέναν εννοειται....
Μου άρεσει σαν αμάξι το συνήθισα κ Μ αρέσει να το βλέπω και να το οδηγαω ( όταν δεν σκούζει) -
Περισσοτερο θα μ ενοχλουσε η κακη ποιοτητα βαφης του ας πουμε ,που ενω δε θυμαμαι να τη διαβαζω ( μ εξαιρεση τον Στεφανο που το χε αναφερει), οσα μαυρα και λιγα σ εκεινο το πολυ ομορφο μπλε εχω δει απο καινουργια που τοτε τα κοιταγα κιολας, ηταν τιγκα στην αραχνη και στις ελαφρες γρατζουνιες!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε παιδια (και σοβαρα ρωταω) γιατι σας ενοχλει τοσο αν εχει καποιους μικροτριγμους ενα αμαξι? Προσωπικα αν ημουν ευχαριστημενος απ ολα τα υπολοιπα δε θ ασχολιομουν καν. Πλαστικα ειναι και ψυχολογια, τιποτα το ουσιωδες. Καταλαβαινω οτι εχετε δωσει χρηματα δουλεμενα για καινουργιο αμαξι αλλα ειναι κριμα να χαλιεστε τοσο για κατι τετοιο. Περισσοτερο θα με πειραζε αν διαπιστωνα οτι δε παταει οπως ηθελα.Κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω με τον nono....
Πάει χάλασε ο κόσμοςΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλα εδω εγω συμφωνω με τον GGAB συχνα
Νissan Qashqai J11 [2014-__]