Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αυτοί οι **ΜΑΛΑΚΕΣ **στη FIA, δεν βλέπουν τους αγώνες;;; Πρέπει να σκοτωθεί κάποιος δηλαδή για να αλλάξουν κάτι οι ΗΛΙΘΙΟΙ;;;
(Όποιος mod θέλει να λογοκρίνει τη δημοσίευσή μου, έχει το ελεύθερο, αν όμως ΔΙΑΦΩΝΕΙ με τις θέσεις μου!!!)
Δε θα τη λογοκρινω αν και διαφωνω. Δε φταιει καμια FIA, τα λαθη εγιναν τοσο απο τον Kimi που δε συντηρησε οπως επρεπε τα λαστιχα του, οσο και απο την ομαδα που εβλεπε ξεκαθαρα τι γινοταν και αποφασισε να ρισκαρει. Αυτο το ρισκο ενδεχομενως να σημαινει ενα πρωταθλημα, τοσο απλα κ. Dennis.
Κατα τα αλλα ηταν υπεροχος αγωνας, με τον Alonso να συνεχιζει να κρατα στα χερια του το κοκκαλακι της νυχτεριδας. Ας μη γελιομαστε απο τη βαθμολογια, ο Ισπανος αποκλειεται να ειναι τοσο τυχερος ολη τη χρονια. Εχει δρομο το πραγμα ακομα και επιμενω οτι εχουμε να δουμε πολλους διαφορετικους νικητες.
Επισης, χαιρομαι που επιτελους βλεπουμε οτι οι ασσοι της F1 ειναι ανθρωποι και οχι αλανθαστα ρομποτ οπως μας ειχε πρηξει το PR spin. Ακομη και ο MS να κανει λαθος χωρις πιεση, απαπαπα ποιος το φανταζοταν Και ο Kimi και ο Alonso και ο οποιοσδηποτε ειναι πλεον εκτεθημενοι σε μια ακομη παραμετρο που ειναι η φθορα των ελαστικων. Αυτο πραγματικα χαριζει μια απολαυστικη διασταση στους αγωνες και ανεβαζει το ενδιαφερον στα υψη. Πλεον το παιχνιδι ειναι δυσκολο κυριοι, πλεον θελει στρατηγικη, μυαλο, αυτοσυγκρατηση.
Καπου στο πισω μερος του μυαλου μου εχει καρφωθει οτι ενας κοντουλης Γαλλος με μεγαλη μυτη θα εκανε μια μπουκια τη συγχρονη γενια, αλλα θα προτιμησω να το ξεχασω και να απολαυσω ισως το καλυτερο πρωταθλημα των τελευταιων χρονων.