-
Μήπως ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει για τον αεροδυναμικό θόρυβο που ακούγεται μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου Toyota Yaris καινούριο μοντέλο?? Μετά τα 60χλμ. ακούγεται σαν να έχει έξω 10 μποφόρ, ενώ δεν φυσάει.... Κοιτάξανε τη σκαφίτσα μπροστά στον υαλοκαθαριστήρα, αλλάξανε και τον υαλοκαθαρ. αλλά τίποτα! Μήπως κάτι με τους τροχούς?? Είναι ενός μηνός αμάξι, φοβάμαι ότι ο σχεδιασμός του μοντέλου είναι ελαττωματικός!
-
Μήπως ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει για τον αεροδυναμικό θόρυβο που ακούγεται μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου Toyota Yaris καινούριο μοντέλο?? Μετά τα 60χλμ. ακούγεται σαν να έχει έξω 10 μποφόρ, ενώ δεν φυσάει.... Κοιτάξανε τη σκαφίτσα μπροστά στον υαλοκαθαριστήρα, αλλάξανε και τον υαλοκαθαρ. αλλά τίποτα! Μήπως κάτι με τους τροχούς?? Είναι ενός μηνός αμάξι, φοβάμαι ότι ο σχεδιασμός του μοντέλου είναι ελαττωματικός!
-
-
Ελαττωματικός σχεδιασμός; και πως δεν έχει γίνει αναφορά τόσο καιρό και από άλλους οδηγούς;;;;
-
Μήπως είναι από τα λάστιχα ?
Όταν αλλάζει το οδόστρωμα αλλάζει και ο θόρυβος ?Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Για τον ελαττωματικό σχεδιασμό το άκουσα από άλλη αντιπρ/πεία. Το μοντέλο έχει θέμα, γιατί μου το είπαν στην toyota ότι κάνει και το δικό τους που έχουν για test drive. Για τα λάστιχα δεν ξέρω.... πρέπει να το ψάξουμε κι αυτό. Δεν ξέρουν κι αυτοί τί φταίει. Θα μου διαλύσουν το αμάξι, καινούριο αμάξι! Δεν βρίσκουν τί φταίει!
-
Ξαφνικά τα Τεχνικά Θέματα γέμισαν με 'προβληματικά' Toyota...
-
Δεν ξέρω αν θα λύσει το πρόβλημα σου αλλά μου έτυχε στο AYGO
Το είχα αφήσει για πλύσιμο και μετα που το πήρα μπήκα Αττική Οδό και το αμάξι έκανε θόρυβο από τον αέρα
έσπαγα το κεφάλι μου αφού ήταν σίγουρα μετά το πλύσιμο
Αποτέλεσμα, είχαν βάλει την κεραία πολύ κάθετα στο αμάξωμα . Την χαμήλωσα σχεδόν πάνω στην οροφή και η ησυχία επανήλθε
-
Μήπως έχει ξεκουμπώσει κάποιο από τα air deflectors στο parebrise ή στις βάσεις των καθρεπτών ? Τόσο έντονος θόρυβος μόνο από κάποια αρκετά έντονη προεξοχή μπορεί να προέρχεται, που μάλλον σημαίνει κάτι έχει ξεκουμπώσει....
-
Θα ξεβιδώσω την κεραία από περιέργεια.... να δω. Αλλά μιλάμε για πολύ δυνατό θόρυβο! 10 μποφόρ με σφύριγμα! Τί να σου κάνει μία κεραιούλα...
-
Για τους καθρέφτες είπανε και στο συνεργείο... Ηταν από αυτά που σκέφτονταν. Αλλά τί να κάνουν...να τους βγάλουν?
-
Όχι, και να τους βγάλουν δεν έχει νόημα (αφού τους χρειάζεσαι) ούτε και θα λυθεί το πρόβλημα. Καταρχήν ψάξε καλά γύρω-γύρω αν έχει ξεκουμπώσει κάποιο εξάρτημα/κάλυμμα, ότι δεν έχει μείνει κάποιο προστατευτικό αυτοκόλλητο, γενικά ότι όλα είναι στη θέση τους, δεύτερον βεβαιώσου ότι οι καθρέπτες και οι βάσεις τους είναι καλά κουμπωμένα και δεν προεξέχει κάτι (π.χ. μπορεί να σου βρήκαν το καθρέπτη σε κάποιο φανάρι και να μην το πήρες είδηση), και τρίτον προσπάθησε να θυμηθείς πότε ξεκίνησε να συμβαίνει, ίσως βοηθήσει....
-
Το αμάξι το κράτησαν 2 μέρες στο service και το ψάχνανε! Αλλάξανε υαλοκαθαριστηρα και τοποθετήσανε καλύτερα τη σκάφη μπροστά. Αν ήταν κάτι ξεκούμπωτο δεν θα το βλέπανε? Μπήκα σε Χόντα γνωστού και έκανε το ίδιο! Φοβάμαι ότι είναι η νέα τεχνολογία / σχεδιασμός....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ξαφνικά τα Τεχνικά Θέματα γέμισαν με 'προβληματικά' Toyota...Εχω αραξει και παρακολουθω
-
Αν βοηθούσες με καμιά ιδέα ίσως... θα ήσουν χρησιμότερος!
-
Εχεις απολυτο δικιο. Οι πρωτες μου σκεψεις ειναι αυτες που εξεφρασε ο AMarinos
-
Για τους καθρέφτες όπως είπα και πριν το συζήτησε και το συνεργείο. Αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι.... το πολύ πολύ να τους κλείσω και τους δύο και να δω αν κάνει το ίδιο, από περιέργεια. Αλλά αν ο σχεδιασμός είναι τέτοιος που δημιουργεί θόρυβο αέρα, δεν γίνεται τίποτα. Αρα, είναι κατασκευαστικό λάθος.
-
Σε τι ταχύτητες ακούς τον θόρυβο;;;
Μην περιμένεις αεροδυναμική σε αυτοκίνητο πόλης.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Απο τα 60km ειναι πολυ νωρις (μηπως εχεις εντοπισει απο ποια μερια ακουγετε) να ακους θορυβους, κοιτα τους αρμους απο τα τελαρα των παραθυρων καθως και απο τις πορτες, οχι μονο τα κενα τους να ιδια αλλα και οταν ειναι κλειστες οι πορτες μην ειναι η μια μεσα και η αλλη εξω μεταξυ τους αλλα και απο τα φτερα.
-
Το αμάξι είναι αυτόματο. Από τα 60χλμ. ακούγεται κανονικά τα μποφόρ!
Ακούγεται από την πλευρά του συνοδηγού.
ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ