-
Kαλα, ενταξει:
Παρε τωρα και λιγο Μπογιοπουλο που μας τον μνημονεύεις οποτε σε βολευει ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ:
http://zoornalistas.blogspot.gr/2018/02 ... st_39.html
Το ποιος θελει να ξεσαλωσει φαινεται.
-
Δεν έχω κανένα θέμα να διαβάσω τι λέει ο Μπογιόπουλος. Θα τον ακούσω στο ράδιο το απόγευμα όπως κάνω συχνά άλλωστε.
Γράψε και τίποτα για αυτά που σχολιάζω.
Δηλ πετάς μια φώτο σαν συριζοτρολ και μετά κάνεις την πάπια. Λίγο θάρροςΆποψή μου γενικά είναι ότι άνθρωποι σαν τον Μίκη ή τον Γλέζο έχουν κερδίσει το δικαίωμα στην ζωή να κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Ακόμα και αν είναι λάθος επειδή μπορεί να τα έχουν χάσει στα 90 τους ή επειδή δεν συμφωνούμε μαζί τους.
Και ότι να τους μηδενίζουμε εγώ, εσύ ή ο Δίας που είμαστε οι μεγάλοι επαναστάτες του πληκτρολογίου είναι το λιγότερο αστείο...
Αλλά οι μεγάλοι μάγκες και εΜπαναστάτες είναι αυτοί που πάνε και πετάνε μπογιά και βάφουν τον τοίχο του σπιτιού σε έναν άνθρωπο 90 ετών, ο οποίος έχει περάσει στην ζωή του πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε εμείς. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Και ότι να τους μηδενίζουμε εγώ, εσύ ή ο Δίας που είμαστε οι μεγάλοι επαναστάτες του πληκτρολογίου είναι το λιγότερο αστείο...Επειδή με ανέφερες, θέλω να πω ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο, ό,τι και αν έχει προσφέρει στο παρελθόν. Ο Μίκης του ΕΛΑΣ και του Βραβείου Λένιν της ΕΣΣΔ δεν είναι ο Μίκης της ΝΔ και ο Μίκης του σημερινού συλλαλητηρίου. Κι ας είμαι του πληκτρολογίου, τουλάχιστον δεν πρόδωσα τις αξίες που με εκφράζουν και δεν έχω ψηφίσει πότε τίποτα άλλο εκτός του ΚΚΕ!!! Σε αντίθεση με τον Μίκη που πάει όπου φυσάει ο άνεμος...
Εν τω μεταξύ το ότι δήλωσε ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ πέρασε απαρατήρητο μου φαίνεται από τους Ελληναράδες.
-
Συντρολλε ΝΔουλη/μητροπολιτη Βαυαριας, τα μανικια πρεπει να φτασανε φτερνα από το τραβα του Αντωνη και του Κυριακου. Τι εκανες τελικα; Εδειξες θαρρος και πηγες (και ακουσες τον διαχρονικο καταστροφεα της παραταξης ΣΟΥ) ή το επαιξες μετριοπαθης και δεν πηγες; Η απαντηση δεν εχει σημασια γιατι ειτε το ένα ειτε το άλλο είναι δικαιωμα σου, αλλα μη μου λες εμενα για θαρρος. Η σταση μου στα εθνικα θεματα ηταν είναι και θα είναι ξεκαθαρη και στανταρ σε απογοητευσε γιατι την περιμενες πιο...ροζ.
Ο Μικης (αυτό είναι το θεμα και εδώ θα μεινω γιατι ειπαμε ειρωνιες δεν χρειαζονται στον κοσμο που πηγε, αυτοι ξερουν το αν αξιζε ή οχι) την πατησε μεγαλοπρεπως σε σχεση με την ιστορια του. Υπηρχαν και αλλοι ανθρωποι γι' αυτή τη δουλεια. Αλλα ακομα και ο ιδιος αμα δεν εκανε την εισαγωγή που εκανε στην ομιλια του και δεν ειχε παει ο ιδιος 20 χρονια πριν εκει για συναυλια, θα ηταν ΟΚ._Κανεις δεν εχει δικαιωμα να κανει ο,τι θελει. Κανεις. Δεν κανεις ένα Α καλλιτεχνικο εργο συμβολο σε μια εποχη και πας μετα από πολλα χρονια να δωσεις εστω και από σποντα συγχωροχαρτι στους απογονους αυτων που αγωνιστηκες εναντιον τους. Απλο. Και βεβαια μιση ντροπη δικη του και μιση των οποιων αυγουληθρων από κατω...
-
Έλα τώρα ξαναπόσταρε κανέναν σε καροτσάκι να χαιρετάει Ναζιστικά από φωτοραπτικη της Κουμουνδούρου και άσε τις μεγάλες αναλύσεις.
Το σανό αμάσητο δημιουργεί στομαχικές διαταραχές.
-
Μη φοβάσαι, τα στομαχοεντερικα μου χαιρουν ακομα ακρας υγειας, οποτε ας πηγαινω σιγά-σιγά. Θα καφετιασει η θαλασσα στο Φαληρο (εκει δεν καταληγουν);
-
Αρχικά για τον Μπογιόπουλο και τον κάθε ανάλογο φανατικό , τον ακούμε μαζί με την εκπομπή του Τσουκαλά για την 7 που είναι λίγο σοβαρότερη . Υπάρχει βέβαια και η εκπομπή της Κανέλλη που είναι το απόλυτο κάλτ
Αρα το να μιλάει ο κάθε Μπογιόπουλος για τον Μίκη , είναι σαν να μιλάει ο αναπληρωματικός εξωφυλαρούχας της ομάδας του Περισσού στην Γ΄ Αθηνών για τον Μέσι . Την άλλη φορά βάλτε κανένα σοβαρότερο , αν και εκεί στην αριστερά έχετε πολλούς φασιστοκομμούνες που μας κουνάνε το δάχτυλο , όταν το βγάζουν από εκεί που ξέρουν
Είναι τόσο ανόητοι οι αριστερούληδες που έχασαν το παιχνίδι του πεζοδρομίου που έχουν πέσει σε παραλήρημα και λένε την μία βλακεία μετά την άλλη και στα κοινωνικά δίκτυα και τρώνε το ανάλογο κράξιμο .
Σαν τους γαύρους σήμερα για να συνδέονται και τα θέματα...
Ο κόσμος ήταν απίστευτος σήμερα .
Τελικά το μόνο λάθος που έκαναν οι διοργανωτές ήταν που δεν έδωσαν την σκηνοθεσία στον Μπρισίμ . Με τόσο κόσμο που έχει , θα έδειχνε άνετα 15-20 εκατομμύρια κόσμο , αν θυμηθούμε τις παλιές συγκεντρώσεις που έκανε θαύματα.
Κατεβαίνοντας με το μετρό ήταν γεμάτο στις 1.30 περίπου , δηλαδή κοντά στα 1000 άτομα και ο κόσμος κατέβηκε σχεδόν όλος στον Ευαγγελισμό . Εμείς πήγαμε Μοναστηράκι .
Από εκεί η Ερμού ήταν ήδη τίγκα και ανέβαινε σημειωτόν . Κάπως πιο άνετα ανέβηκα την Μητροπόλεως μέχρι την Μητρόπολη , αλλά μετά άρχισε να τιγκάρει . Τελικά με δυσκολία έφτασα μέχρι την Βουλής και την Νίκης πήγα μέχρι την Καραγεώργη Σερβίας και άρχισα να γυρίζω πίσω αφού ήταν τίγκα στον κόσμο .
Η συγκεντρωση είχε μηδενική οργάνωση , δεν είχαν μεγάφωνα προς τα κάτω καθόλου και ο κόσμος πήγε όσο μπορούσε και μετά με τα στενά άρχισε να γυρίζει πίσω από νωρίς . Τους έβλεπες με τις σημαίες , οικογένειες , ενεργός πληθυσμός και μεγαλύτεροι . Λίγοι οι νέοι και οι μέχρι 35 . 700000 έχουν φύγει , άλλοι έχουν εξεταστική , είναι και λίγο αριστερίζοντες και δεν είχαμε πολλούς .Αλλά ήταν ο κόσμος της εργασίας που έχει χτυπηθεί από τα μνημόνια . Δεν τον ένοιζαν τα κόμματα . Τους έχει σιχαθεί όλους .
Αν βάλουμε τον κόσμο που έφευγε και που ήρθε αργά ίσως πλησιάσουμε τα 2 εκ . Εβλεπα κόσμο γύρω στις 2 να φεύγει όταν ανέβαινα και κόσμο να πηγαίνει γύρω στις 3 που έφυγα προς το Μοναστηράκι πάλι .
Τα εδώ αριστερά παιδιά ας αρχίσουν να συνηθίζουν ότι και στην Ευρώπη . Η αριστερά στο Μουσείο της Ιστορίας .
Οσο για τον Μίκη και τα σχόλια των αριστερών , είναι απλά οι τελευταίοι σπασμοί των ρεταλιών της Ιστορίας .
-
Α ρε Μίκη...
-
Αλλη μια ήττα για το ΚΚΕ . Δεν πρόλαβε να καπηλευτεί το συλλαλητήριο και πρόλαβαν άλλοι . Ούτε να το καταγγείλει αρχικά τουλάχιστον . Μια φορά του βγήκε , το 73 στο Πολυτεχνείο ...
Στενοχώρια για τους αριστερόστροφους ... τους πρόλαβαν οι δεξιόστροφοι...
-
Την παλεύεις ρε Κρουζεράκο; Το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση εδώ και 25 χρόνια.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αρχικά για τον Μπογιόπουλο και τον κάθε ανάλογο φανατικό , τον ακούμε μαζί με την εκπομπή του Τσουκαλά για την 7 που είναι λίγο σοβαρότερη . Υπάρχει βέβαια και η εκπομπή της Κανέλλη που είναι το απόλυτο κάλτΑρα το να μιλάει ο κάθε Μπογιόπουλος για τον Μίκη , είναι σαν να μιλάει ο αναπληρωματικός εξωφυλαρούχας της ομάδας του Περισσού στην Γ΄ Αθηνών για τον Μέσι . Την άλλη φορά βάλτε κανένα σοβαρότερο , αν και εκεί στην αριστερά έχετε πολλούς φασιστοκομμούνες που μας κουνάνε το δάχτυλο , όταν το βγάζουν από εκεί που ξέρουν [/b]
Για πες τα παλι αυτα να τα ακουσουν μερικοί-μερικοί...
Είναι τόσο ανόητοι οι αριστερούληδες που έχασαν το παιχνίδι του πεζοδρομίου που έχουν πέσει σε παραλήρημα και λένε την μία βλακεία μετά την άλλη και στα κοινωνικά δίκτυα και τρώνε το ανάλογο κράξιμο .
Σαν τους γαύρους σήμερα για να συνδέονται και τα θέματα... [/b]
Tελικα για τη Μακεδονια κατεβηκε ο κοσμος κατω ή για να ριξει την αριστερα; Τι εγινε η ειρωνεια της φιλελεύθερης πτερυγας για το πεζοδρομιο των τελευταίων 8 χρονων;
Μηπως ο κουμπαρος κατεβασε την ομαδα στο συλλαλητηριο και εχασε χτες λογω κούρασης; Τουλάχιστον αμα είναι να το παρει άλλος, ας το παρει ο ΠΑΟΚ λογω Μακεδονιας ρε παιδια. (αφου κανουμε συλλαλητηριο να αλλαξει προεδρο πρωτα)Aλλά ήταν ο κόσμος της εργασίας που έχει χτυπηθεί από τα μνημόνια . Δεν τον ένοιαζαν τα κόμματα . Τους έχει σιχαθεί όλους.[/b]
Παλι το χαλας ρε γμτ. Ο κοσμος είναι υπερανω εισοδηματων ειπαμε. Από τα μνημονια εχουν χτυπηθεί μονο ΔΕΚΟτζηδες, δεν τα μαθες;
Αν βάλουμε τον κόσμο που έφευγε και που ήρθε αργά ίσως πλησιάσουμε τα 2 εκ . Εβλεπα κόσμο γύρω στις 2 να φεύγει όταν ανέβαινα και κόσμο να πηγαίνει γύρω στις 3 που έφυγα προς το Μοναστηράκι πάλι .[/b]
E, ενταξει, βρήκαμε τον ανθρωπο που περασε μεχρι και το pronews...
Τα εδώ αριστερά παιδιά ας αρχίσουν να συνηθίζουν ότι και στην Ευρώπη . Η αριστερά στο Μουσείο της Ιστορίας .
Οσο για τον Μίκη και τα σχόλια των αριστερών , είναι απλά οι τελευταίοι σπασμοί των ρεταλιών της Ιστορίας .
Και το τελευταιο quote να υποθεσω στα πλαισια του ξεσαλωματος που απ' ο,τι φαινεται καποιοι το εχουν τεραστια αναγκη...
Ξανα: Μπραβο στον κοσμο που πηγε και διαδηλωσε υπεύθυνα και συγκεκριμενα. Αυτή η διαδηλωση με τον διπλο και τριδιπλο κοσμο (και φυσικα με πιο ενταση) θα ξαναγινει αν οποιαδήποτε κυβερνηση παει πισω εστω και από την γραμμη του 2008, αυτή για την οποια η πλειοψηφια των συγκεντρωθεντων στηριζε/πανηγυριζε καποτε, στα χρονια τα καλα, τα Καραμανλιδικα. Η δικη μου ενσταση είναι για το ξεκίνημα της ομιλιας του Μικη.
Περιμενω ποσα δευτερόλεπτα πρεπει να μενει τεντωμενο το χερακι και να μην λυγαει, σαν των playmobil, για να πουμε ότι καποιος είναι ναζι. Aλλα ακομα και λαθος να είναι,οφειλουμε να τα προσεχουμε αυτά τέτοιες στιγμες να μην μας παρεξηγησουν. Βεβαια παραολυμπιονίκης είναι ο ανθρωπος και μαλλον και αυτος θα δικαιούται να κανει ο,τι θελει...
Δια, μην γινεσαι και εσυ συριζοτρολ...
ΥΓ: Σορρυ που καταχρωμαι/καπηλευομαι τα...μπλε ( τα κοκκινα βλέπετε τα εχουν οι mods ) απλα δεν το πολύεχω με το κοψε/ραψε σε τοσα quote.
-
Όταν η πραγματικότητα δεν μας ευνοεί, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Χθες έπαιζε η ομάδα μου και έχασε από την ΑΕΚ στο 'Καραϊσκάκης'. Είναι στενόχωρο αλλά πρέπει να το αποδεχτώ. Η μεγαλύτερη ανοησία θα ήταν να λέω στον κολλητό μου τον ΑΕΚτζή πως δεν επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες του για θρίαμβο της ομάδας του καθώς κέρδισε την δική μου με ένα γκολ διαφορά! Φυσικά όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Ο Μίκης έχει δεχθεί πολλάκις τα πυρά της εκάστοτε εξουσίας αλλά και των συντρόφων του. Επειδή λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Ο φασισμός ως σύνολο ενεργειών από όπου και αν προέρχεται είναι κατακριτέος. Ακόμη χειρότερο είναι όταν αποτελεί το όχημα εκείνων που τάχα μου τον αντιπαλεύουν. Γραφει ο Πολλάκης πως δεν έχει να πει κάτι για τον Μίκη. Καλά κάνει αλλά για λάθος λόγους. Όσο για το ΚΚΕ να θυμίσω πως όταν η μισή Ελλάδα με τον Α ή Β τρόπο ήθελε τον Αλέξη στην εξουσία, η γραμμή τους ήταν όπως και είναι σταθερή. Ενα τσογλάνι και τίποτε άλλο τον χαρακτήριζαν αυτόν και την παρέα του. Να τα λέμε όλα λοιπόν. Δεν πρέπει λοιπόν να τους βάζουμε να μοιράζονται τις μακακίες του όπως δεν πρέπει και η Δεξιοί να πρέπει να απολογούνται για τα χρυσάβγουλα.
-
+1
-
Νομίζω ότι έχω υπάρξει διαχρονικά σαφής . Παραμένω φιλελεύθερος οικονομικά και συντηρητικός κοινωνικά .
Αλλά δεν τρέχω πίσω από κόμματα και αρχηγούς . Ούτε απολογούμαι για κανένα πστ από αυτούς .
Αλλά την παραχάραξη της Ιστορίας από την αριστερά κυρίως και λιγότερο από την δεξιά δεν την ανέχομαι .
Οπως δεν ανέχομαι την βία από όπου και αν προέρχεται . Κάτι αριστερά καθηκάκια χτες χτύπησαν έναν εύελπι χωρίς στολή επειδή ήταν κοντοκουρεμένος . Αριστερόστροφος φασισμός κατά Μίκη . Κουμουνιστές για μένα , αλλά βασικά ο ενιαίος χαρακτηρισμός είναι Αντιδημοκράτες ολοκληρωτικοί . Σε ένα σοβαρό κράτος , τα καθηκάκια θα είχαν κάποια σοβαρά θέματα μετά την επίσκεψη τους στην αστυνομία , ακριβώς γιατί είναι χέστες που την πέφτουν 3 εναντίον ενός .
Από την άλλη στα συμπεράσματα των χτεσινών βλέπουμε τον πανικό του σύριζα , αλλά και των αριστερών γιατί έχασαν πανηγυρικά την μάχη του πεζοδρομίου . Και την έχασαν από μπαρμπάδες και μεσήλικους . Γιατί ακριβώς αυτός ο κόσμος έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια του . Φοβάται για το σπίτι του , τις κατασχέσεις , το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του . Και εδώ είναι η ιστορική ήττα της αριστεράς . Η προλεταριοποίηση αυτού του κόσμου , δεν θα τον κάνει κομμουνιστή γιατί δεν είναι Ρώσος μουζίκος . Θα τον κάνει Πατριώτη έως Εθνικιστή γιατί είναι Ελληνας . Με άλλη κουλτούρα , με άλλη Ιστορία , με άλλα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα . Οπως έκανε και τους Εβραίους που έχουν αναλογίες Ιστορικές και πολιτιστικές με εμάς .
Και επειδή είδα και την ανάρτηση του Σπύρου να ξεκαθαρίσω μια άλλη θέση που έχω . Για μένα η Αστική Δημοκρατία έχει το μεγαλείο να ανέχεται τους πάντες . Ακόμα και τους υβριστές της . Ετσι ανεχόμαστε τους Ρουβίκωνες , τους αριστεριστές , τους κομμουνιστές , τους αναρχικούς , όλους αυτούς από την αριστερά που έχουν στην ιδεολογία τους την κατάργηση της Αστικής Δημοκρατίας , με τον ίδιο τρόπο ανεχόμαστε και τα ξαδέλφια τους τους αντιδημοκράτες της ΧΑ .
Δηλαδή ανεχόμαστε όλους τους Ολοκληρωτικούς , από όπου και αν προέρχονται . Με μία προυπόθεση . Να σέβονται τον Νόμο και τα Δικαιώματα των άλλων Πολιτών . Οταν τα παραβιάζουν θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες .
Αρα το ότι οι συριζαίοι ψελλίζουν ότι τάχα πρέπει να απολογηθούμε για την ΧΑ που βρεθήκαμε στο ίδιο συλλαλητήριο στον ίδιο δημόσιο χώρο , η απάντηση είναι ότι αυτοί της αριστεράς και του σύριζα θα πρέπει να απολογηθούν για τους αντιδημοκράτες που συναγελάζονται μαζί σε κλειστούς ιδιωτικούς χώρους και όχι τυχαία .
Ακόμα θέλω να σταθώ στα απαξιωτικά δημοσιεύματα του ξένου τύπου για το θέμα . Ιδιαίτερα των Εγγλέζικων . Να τους πω ότι και εμάς μας φαίνεται ακατανόητη η Ιρλανδική διαφορά και το εκεί Τείχος του Αίσχους , όπως μας φαίνεται ακατανόητο ότι δεν δικάστηκαν ως εγκληματίες πολέμου για τις εκτελέσεις ανηλίκων στην Κύπρο .
Βέβαια δεν ξεχνάμε ότι αυτοί που τα γράφουν αυτά είναι γνωστά δουλάκια του χρηματοπιστωτικού φορέα και το αγγούρι από το Μπρέξιτ τους πονάει ακόμα γιατί ήταν πολύ μεγαλύτερο από το σύνηθες μέγεθος που βολεύονταί....
Αντε μου στο διάλο δουλάκια ...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όταν η πραγματικότητα δεν μας ευνοεί, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα...Επ, μην μου το κλέβετε, έχω καταθέσει για πνευματικά δικαιώματα
Αλλά μιας και το ανέφερες:
Κοτζιάς: Συνεχίζω με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας
Πολάκης για συλλαλητήριο: Η λαοθάλασσα που περίμεναν οι «διοργανωτές» δεν ήρθε
Πραγματικά τι να πεις και πως να τους χαρακτηρίσεις, έχει στερέψει η ελληνική γλώσσα....
-
Ε όχι και έχει στερέψει η Ελληνική γλώσσα
Πανικός , σύγχυση , απώλεια προσανατολισμού και πολλές άλλες λέξεις μπορούν να εκφράσουν την κατάσταση .
-
Ακριβώς για αυτό δεν έπρεπε να γίνει κανένα συλλαλητήριο.
Θα πρέπει να λύσουν το θέμα όπως αυτοί νομίζουν και μετά να κριθούν είτε θετικά είτε αρνητικά μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες.Και όλα αυτά που ακούμε για τον 'κυρίαρχο λαό' και όλες αυτές τις μπαρούφες, ας καταλάβουν οι απανταχού ιθαγενείς ότι αυτούς επέλεξαν για διακυβέρνηση της χώρας.
Ένα Αριστερό Ριζοσπαστικό κόμμα (κίνημα/συνασπισμό) μαζί με ένα αχταρμά κόμμα διαφόρων αποτυχημένων πολιτευτών άλλων κομμάτων.Ας τους αφήσουν λοιπόν να κάνουν την δουλειά τους και στις εκλογές ας αποφασίσουν αν έκαναν καλά που το 2015 τους έφεραν στην εξουσία. Απλά τα πράγματα.
-
Ο κόσμος ψηφίζει διαχρονικά αρνητικά και κάτω από πίεση . Τον Τσίπρα τον έφεραν οι Σαμαροβενιζέλοι με την πολιτική που ακολούθησαν και διέλυσαν την μεσαία τάξη . Οταν πολλοί μεσαίοι έγιναν μικροί δεν είχαν και πολλά να φοβηθούν από τους αριστερούς .
Τώρα αν ο Κούλης δεν παίξει ξεκάθαρα το χαρτί της ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , απλά θα κάνει την ΝΔ , πασοκ .
Ηδη πολλά νέα ονόματα παίζουν στην παράταξη και η ανανέωση μπορεί να είναι συντριπτική με νέα κόμματα .
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Περιμενω ποσα δευτερόλεπτα πρεπει να μενει τεντωμενο το χερακι και να μην λυγαει, σαν των playmobil, για να πουμε ότι καποιος είναι ναζι. Aλλα ακομα και λαθος να είναι,οφειλουμε να τα προσεχουμε αυτά τέτοιες στιγμες να μην μας παρεξηγησουν. Βεβαια παραολυμπιονίκης είναι ο ανθρωπος και μαλλον και αυτος θα δικαιούται να κανει ο,τι θελει...
Πας καλά ρε Γιάννη; Αλήθεια τώρα και αυτό δεν έχει να κάνει με δική μας αντιπαράθεση.
Ο άνθρωπος ΞΕΚΑΘΑΡΑ σηκώνει τα δύο χέρια χαιρετάει με κίνηση δεξιά-αριστερά και μετά κατεβάζει το αριστερό και πιάνει το τροχό από το καροτσάκι προφανώς γιατί ένοιωσε να τσουλάει. Έχετε συναναστραφεί ποτέ με άνθρωπο σε αμαξίδιο; Μετά κάνει το σήμα της νίκης και τα κατεβάζει. Είναι ξεκάθαρο, τι προσπαθείτε τώρα να κάνετε το άσπρο μαύρο; -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ο κόσμος ψηφίζει διαχρονικά αρνητικά και κάτω από πίεση . Τον Τσίπρα τον έφεραν οι Σαμαροβενιζέλοι με την πολιτική που ακολούθησαν και διέλυσαν την μεσαία τάξη. Οταν πολλοί μεσαίοι έγιναν μικροί δεν είχαν και πολλά να φοβηθούν από τους αριστερούς .Έχω εντελώς αντίθετη άποψη.
Ο Τσιπρομαδούρο και ο Ψεκασμένος επιλέχθηκαν επειδή ήταν και είναι ακραίοι λαϊκιστές και επειδή το έπαιζαν σωτήρες/εμπαναστάτες και 'Άι Βασίλιδες με τα δώρα'.
Οι κύριοι αυτοί δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι τον Ιανούαριο του 2015.
Οι σανοφάγοι πείσθηκαν για τους λαγούς με τα πετραχήλια που τους έταζαν.Αν ήταν σοβαροί πολιτικοί αυτοί και τα κόμματά τους θα έβλεπαν την αλήθεια κατάμουτρα και θα το είχαν 'βουλώσει'.
Θα μπορούσαν να έκαναν δημιουργική αντιπολίτευση στους Σαμαροβενιζέλους για το καλό της χώρας και όχι απλά να ηγούνται μίας αριστερής λαϊκίστικης εμπανάστασης επειδή ήθελαν να αλώσουν το Μαξίμου.Το θέμα δεν περιορίζεται μόνο σε τάξεις πολιτών (μεσαίοι, μικρομεσαίοι, μεγαλομεσαίοι). Είναι πολύ βαθύτερο και αφορά το μυαλό που κουβαλά ο μέσος Έλληνας. Γιατί αν είχε λίγο μυαλό, λίγο, όχι πολύ, θα είχε πάρει πρέφα για το τι σημαίνει Αριστερά και τι αντιπροσωπεύει η λέξη αυτή στην Ελλάδα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ