-
Και τρέχουν οι αριστεροί να 'επιλύσουν' το θέμα, όπως έλυσαν και όλα τα υπόλοιπα...
ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ: «Είμαστε Μακεδόνες, μιλάμε μακεδονικά, είναι δικαίωμά μας»
«Δεν θα υπάρξει λύση για το όνομα αν χρειαστεί διαπραγμάτευση για αλλαγή στην εθνικότητα, τη γλώσσα και την ταυτότητα», διεμήνυσε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων μετά τη συνάντηση με τον Μάθιου Νίμιτς.
«Η “μακεδονική” γλώσσα είναι μια αναγνωρισμένη γλώσσα της ομάδας των σλαβικών γλωσσών», δήλωσε ο Νίκολα Ντιμιτρόφ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ.
«Θέλω να επισημάνω ότι αυτό το θέμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο για τους πολίτες της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας.” Μερικοί από αυτούς παρακολουθούν το ζήτημα με ανησυχία, ορισμένοι με θυμό», είπε.Και συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνουμε κάποιους πολίτες στην Ελλάδα που αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες, αλλά ούτε οι Έλληνες γείτονές μας ούτε κανένας άλλος στην Ευρώπη του 21ου αιώνα μπορεί να αρνηθεί το δικαίωμά μας να να είμαστε 'Μακεδόνες' και να μιλάμε τη 'μακεδονική' γλώσσα, ως μέρος των σλαβικών γλωσσών. Όσο περισσότερο συζητά κανείς δημοσίως για αυτό το θέμα, μειώνονται οι πιθανότητες εξεύρεσης λύσης. Εάν υπάρχει ένας αξιοπρεπής τρόπος που να σέβεται την ταυτότητα και των δύο μερών, τότε μπορεί να βρεθεί λύση».
«Συζητήσαμε ιδέες που παρουσίασε ο κ. Νίμιτς στη Νέα Υόρκη. Του είπα ότι υπάρχουν ιδέες που δεν είναι κακές, αλλά υπάρχουν ιδέες που δεν είναι καλές και προκαλούν ανησυχίες», πρόσθεσε ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος δείχνει αδιάλλακτος σε κρίσιμα ζητήματα που η ελληνική πλευρά απαιτεί να αλλάξει, διακινδυνεύοντας να βάλει «φρένο» σε ενδεχόμενη συμφωνία.
Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση των Σκοπίων είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί την ταυτότητα, ο Ντιμιτρόφ απάντησε: «Όχι. Η ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγματεύσεων, δεν αποτελεί αντικείμενο απόφασης, αλλά ιστορικής διαδικασίας. Εάν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, εάν χρειαστεί να 'αγγίξουμε' την ταυτότητα, δεν θα υπάρξει λύση. Θα είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι δύο ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι αρκετά μεγάλες για να αναγνωρίσουν κάτι τέτοιο».
Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων ανέφερε ότι «το ζήτημα (σ.σ.: το ονοματολογικό) δεν μπορεί να επιλυθεί εάν μια πλευρά αισθάνεται νικημένη. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο. Είναι καιρός η περιοχή να προχωρήσει. Η Ιστορία δεν μπορεί να αλλάξει, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας».
Και συμπλήρωσε: «Μόλις η 'Μακεδονία' προσχωρήσει στο ΝΑΤΟ, θα είμαστε σύμμαχοι με τους Έλληνες φίλους μας. Για εμένα, αυτή η διαδικασία είναι μια κοινή διαδικασία ανάπτυξης και ωρίμανσης. Και έχω μια κατανόηση για εκείνους που αντιτίθενται στην επίτευξη λύσης. Είναι ένα λεπτό ζήτημα. Η Μακεδονία δεν μπορεί να είναι μόνο δική μας, γιατί μέρος της είναι και στην Ελλάδα, αλλά δεν μπορεί να είναι και μόνο ελληνική. Ένα μέρος της είναι στην επικράτεια ενός τρίτου κράτους (σ.σ.: προφανώς εννοεί τη Βουλγαρία). Κανείς δεν μπορεί να έχει μονοπώλιο ή αποκλειστικότητα του όρου 'Μακεδονία'. Καταλαβαίνουμε διαφορετικά πράγματα όταν λέμε 'είμαι Μακεδόνας'».
Ερωτηθείς, δε, από έναν Έλληνα δημοσιογράφο εάν η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να κάνει αλλαγές στο Σύνταγμα, ο Ντιμιτρόφ δήλωσε: «Αν απαντήσω, δεν θα προσφέρω καλές υπηρεσίες σε κανένα από τα δύο μέρη».
«Στην ελληνική κοινή γνώμη υπάρχουν συζητήσεις που προκαλούν σύγχυση. Ορισμένα θέματα που ονομάστηκαν 'αλυτρωτισμός' επιλύθηκαν το 1992, αλλά και το 1995 με την Ενδιάμεση Συμφωνία», πρόσθεσε ο κ. Νιτμιτρόφ.
http://www.iefimerida.gr/news/393395/yp ... kaioma-mas
-
Νομίζω ότι ο Δημητρίου δεν τα λέει λάθος . Βέβαια είναι δύσκολο να πρέπει να είσαι εναντίον των προγόνων σου επειδή ο παππούς σου έμπλεξε με τους κομμουνιστές και έφυγε από την χώρα του και πήγε στην γειτονική και θεώρησε ότι έπρεπε να αλλάξει το όνομα του και να φανατίσει παιδιά και εγγόνια εναντίον της πατρίδας του . Ετσι έχει έναν εκνευρισμό γιατί έχει εσωτερικό θέμα . Να απορρίψει τον παππού και τον πατέρα του ? Μάλλον θα αφήσει για τον γιό του αυτή την δουλειά . Το ίδιο νομίζω ισχύει για μεγάλο μέρος των κατοίκων και πολιτικών της γείτονος .
Από την άλλη νομίζω ότι με την νέα ταυτότητα που βάζει ο ίδιος , δεν χρειάζεται να βάλουμε εμείς θέμα ταυτότητας .
Και συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνουμε κάποιους πολίτες στην Ελλάδα που αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες, αλλά ούτε οι Έλληνες γείτονές μας ούτε κανένας άλλος στην Ευρώπη του 21ου αιώνα μπορεί να αρνηθεί το δικαίωμά μας να να είμαστε 'Μακεδόνες' και να μιλάμε τη 'μακεδονική' γλώσσα, ως μέρος των σλαβικών γλωσσών. Όσο περισσότερο συζητά κανείς δημοσίως για αυτό το θέμα, μειώνονται οι πιθανότητες εξεύρεσης λύσης. Εάν υπάρχει ένας αξιοπρεπής τρόπος που να σέβεται την ταυτότητα και των δύο μερών, τότε μπορεί να βρεθεί λύση».
Αρα αφού οι ίδιοι δέχεστε ότι πρόκειται περί Σλαβομακεδονικής και όχι μακεδονικής γλώσσας , δεν έχουμε πρόβλημα . Αν πάψετε να ασχολείστε με Αλεξάνδρους και Βουκεφάλες τα πράγματα θα πάνε καλά .
Από την άλλη η κυβερνηση και οι αριστερούληδες βρίσκονται σε θαλασσοταραχή 12 μποφώρ . Σου λέει μας πήραν το παιχνίδι μας .Το πεζοδρόμιο είναι δικό μας και άλλα τέτοια γραφικά .
Ακόμα θέλω να πω ότι πέρα από την ολοκληρωτική πρακτική των αντισυγκεντρώσεων που άφησε ο πιτσαδόρος και συνέχισαν οι επόμενοι με σκοπό να χτυπάνε τις συγκεντρώσεις της ΧΑ , το φαινόμενο αυτό έχει ξεφύγει και καλό θα είναι να μην αφήσουν τους κοπρίτες που μιλάνε για αντισυγκέντρωση , γιατί έτσι και γίνει το παραμικρό , θα έχουμε εκλογές πριν το Πάσχα .
Διασκεδάζω βλέποντας τους γραφικούς του Τσίριζα για να θυμηθούμε τα παλιά , να αποκαλούν γραφικούς όσους πάνε στο Σύνταγμα .
Ο Βίζερ έκανε μία δήλωση ότι ο Σύριζα ήταν η καλύτερη κυβέρνηση για τα μνημόνια . Εμένα μου άρεσε η δήλωση και μπράβο στον Σύριζα που πήγε μετά τις παλινωδίες του μπροστά την χώρα .
Είπαμε εμας μας ενδιαφέρει το καλό της χώρας και όχι το καλό των πολιτικών που έχουν στόχο την επανεκλογή τους και το μεγάλο μεροκάματο .
-
Εγώ παρόλο που θέλω να επιλυθεί το θέμα διακρίνω ότι στην ΦΥΡΟΜ αναζητούν λόγο ύπαρξης. Και ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι να θεωρηθούν 'Μακεδονικό έθνος' με 'Μακεδονική γλώσσα, ταυτότητα' και οι ίδιοι να θεωρούνται Μακεδόνες. Αυτά πάνε πακέτο με την ιστορία και θα 'γκαβατζώσουν' όλη την Μακεδονική ιστορία.
Και εννοείται ότι θα ξεκινήσει ιστορία για 'Μακεδονικές μειονότητες' εντός της Ελλάδας.Αν όλα αυτά είναι φυσιολογικά και αν όσοι ζουν στην Μακεδονία θεωρούν ότι είναι μειονότητα ας τα καταπιούν και ας τα δεχτούν και ότι ήθελε προκύψει. Και μην ξεχάσουν στις εκλογές να ψηφίσουν ξανά Ριζοσπάστες Αριστερούς.
υ.γ. αν ήμουν Αλαφούζος ή Πόρτο Σάλτε ή Τζήμερος ή ο σούπερ-ντούπερ νεοφιλελεύθερος εκσυγχρονιστής που ονειρεύομαι μόνο φράγκα, επιχειρηματικότητα για λίγους και κέρδη για την ΑΕ... τότε θα τα έβρισκα και εγώ όλα αυτά φυσιολογικά. Αλλά εγώ είμαι άλλης φιλοσοφίας. Βάζω και όρια και πατάω και φρένο ενίοτε.
-
Όπως έχω ξαναγράψει την Δευτέρα θα συμβούν 2 πράγματα.
Αν δεν έχει πολύ κόσμο σε σχέση με Θεσσαλονίκη θα παίζουν συνέχεια τα κανάλια για να δείξουν ότι τώρα προβάλουν το θέμα αλλά τι να κάνουμε, ο κόσμος δεν πολυενδιαφέρθηκε...
Υπάρχει και το μπαλαντέρ αν έχει αρκετό κόσμο, να τα φορτώσουν όλα στις Αυγουλήθρες και ότι ο κόσμος που κατέβηκε είναι φασισταρία, κάνουν και επεισόδια με τους ρουβίκωνες...
Μήπως φάει και καμιά μάπα, από κανέναν εντεταλμένο, ο Γεωργιάδης ή οποιος από την Ν.Δ πάει στο συλλαλητήριο ώστε να παίζουμε στα κανάλια την δυσαρέσκεια του κόσμου προς το παλιό πολιτικό σκηνικό και όλα καλά!Για αυτό υπάρχει μια αναμονή μέχρι την Δευτέρα...
Να δούμε πως θα το πουλήσουμε το πράγμα γενικώςΌπως και να έχει εκτιμώ την Δευτέρα θα ξεσαλώσουν οι Συριζαίοι
-
Nα καταγγειλω σαη σαν το Luben που τρολλαρουν το συλλαλητηριο και λενε ότι ο κοσμος πρεπει να ακουει ένα 'Μακεδονια ξακουστη' (Trance Mix) ενώ το ΣΑΚΕΝΤΕΛΗ το σωστο, το προστυχο είναι αυτό:
Αλλα μην εχουμε και πολλες απαιτησεις από 'μουσικα αναλφάβητους' millenials.
Η είναι στο 6:36-7:02 που πυροβολαει αγριως μονο από Αριστερα...( Criuser βαλε στο συρταρι το φλιτ, δεν είναι κουνούπια αυτό που ακους... )
Κατά τα αλλα το ταμειο τη Δευτερα για την πληρη εικονα και μονο. Οποιος βιαζεται, σκονταφτει...
YΓ: Ευτυχως παντως που το θεμα του συλλαλητηρίου είναι αμιγως εθνικο...
-
Σήμερα με την επίθεση των κοπριτών στο σπίτι του Μίκη , φάνηκε ξεκάθαρα ότι το Α στην Αναρχία , δεν είναι Α . Είναι Σ . Από το Στάλιν .
Πάντως είναι σίγουρο ότι το γεγονός αυτό θα κατεβάσει και άλλο κόσμο κάτω . Από την άλλη πόσο μλκς είναι στην κυβέρνηση που επιτρέπουν αντισυγκέντρωση κοπριτών στα Προπύλαια που θα έχουν μηδενική απόσταση από τον κόσμο .
Το λιγότερο στο Πολυτεχνείο οι κοπρίτες αν όχι στην Ασοεε που είναι και οι χονδρέμπορες που προφυλλάσουν και τους πληρώνουν .
Να δούμε πάντως μήπως μαζί με την Σαρακοστή , έχουμε και προεκλογική περίοδο...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πάντως είναι σίγουρο ότι το γεγονός αυτό θα κατεβάσει και άλλο κόσμο κάτω . Από την άλλη πόσο μλκς είναι στην κυβέρνηση που επιτρέπουν αντισυγκέντρωση κοπριτών στα Προπύλαια που θα έχουν μηδενική απόσταση από τον κόσμο .
Το λιγότερο στο Πολυτεχνείο οι κοπρίτες αν όχι στην Ασοεε που είναι και οι χονδρέμπορες που προφυλλάσουν και τους πληρώνουν .
Να δούμε πάντως μήπως μαζί με την Σαρακοστή , έχουμε και προεκλογική περίοδο...
Γι' αυτό θελει μαζικοτητα (δεν το λεω ειρωνικα), ώστε να μην υπαρχουν περιθωρια ενθεν κακείθεν. Στο δημοψήφισμα δεν εγινε τιποτε και γι' αυτό αξιζουν σε ολους πολλα συγχαρητηρια. Το παρακράτος (παντος είδους) διαλεγει τις μαχες του θα μου πεις και είναι μια εξαιρετικη ευκαιρια για τα ουγκανα των 2 πλευρων.
Οσο για τις εκλογες (ευσεβείς ποθοι*), οσο νωρίτερα γινουν, τοσο χειροτερα θα είναι για τον Κουλη. Τουναντίον, με μειωσεις '19 και μετα το πραγμα θα είναι προφανως αλλιως, επειδή μετα τον Αυγουστο που κατά τα αλλα δεν θα εχουμε μνημονιο, η οργη των θιγομενων θα είναι πολλαπλασια...
*Η φαση μου θυμιζει την επομενη μερα των ευρωεκλογών που ο ΣΥΡΙΖΑςςςςςςς ειχε μαζεψει κοσμο στο συνταγμα, ελπιζοντας (τι αραγες;)...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Να δούμε πάντως μήπως μαζί με την Σαρακοστή , έχουμε και **προπολεμική **περίοδο...
Στο διόρθωσα...
-
Ο Τσίπρας που έλεγε ότι τα συλλαλητήρια και η πλατεία είναι έκφραση δημοκρατίας-καλό πράγμα τώρα δεν του αρέσουν.
Αυγή πατριωτική υπέρ συλλαλητηρίων το 1992:
Τώρα είναι κατά αυτών αφού όλοι είναι φασίστες, αυγουλήθρες κτλπ κτλπ.
-
Πάντως όσοι θέλουν να πάνε στο συλλαλητήριο σήμερα , αλλά το κόμμα τους τραβάει από το μανίκι που έλεγε και ο Νιόνιος , έχουν πλέον μια δικαιολογία να πουν στον εαυτό τους . Θα πάνε να ακούσουν Θεοδωράκη ....Live
-
Aν εξαιρέσουμε την πραγματικα αθλια εναρκτηρια τοποθετηση (για 'ενωτικη/πατριωτικη' ομιλια) περι εθνομηδενιστικης κυβερνησης* που ουτε στα πιο υγρα ονειρα του δεν περιμενε ενας (πορτο)σαλταρισμένος και μαλιστα από τον συγκεκριμενο, από εκει και περα μιλησε καθως πρεπει για το ζητημα. Μαλιστα η προταση για δημοψήφισμα είναι πολύ ενδιαφερουσα και ισως να επρεπε να γινει, για να δουμε πως είναι (ξανα) να κανουμε το αυτονοητο ως λαος αλλα και ως δημοκρατια και η πραγματικοτητα να μας διαψευδει, αφου δυστυχως η Μακεδονια 'με προσθετα' είναι μαζι μας πανω από 20 χρονια ως FYROM. Σιγουρα το ΟΧΙ σε οποιαδηποτε Μακεδονια με ή χωρις προσθετα θα περασει κατά πολύ περισσοτερο το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του '15 αφου θα το ψηφισουμε χαλαρα ολοι μας...
*Να εκραζε αναλόγως και τον αποντα αρχηγο της αξιωματικης αντιπολίτευσης και βεβαια να τους πει ετσι αν υποχωρησουν από τη 'γραμμη Βουκουρεστίου', που φυσικα δεν μπορει να είναι τοσο τρελοι να το κανουν...
-
Τα περί 'εθνομηδενιστικών' είναι το λιγότερο.
Είπε ποιο σημαντικά πράματα...
Μίκης: «Είμαι πατριώτης διεθνιστής και μάχομαι συνάμα τον φασισμό σε όλες τις μορφές και προπαντός στην πιο επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη»
Αλεξομαδούρο πες αλεύρι, ο σύντροφος Μίκης σε γυρεύει...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα περί 'εθνομηδενιστικών' είναι το λιγότερο.Είπε ποιο σημαντικά πράματα...
'Μίκης: «Είμαι πατριώτης διεθνιστής και μάχομαι συνάμα τον φασισμό σε όλες τις μορφές και προπαντός στην πιο επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη»
Αλεξομαδούρο πες αλεύρι, ο σύντροφος Μίκης σε γυρεύει...
σημαντικοτερο ολων οτι ο αυτος ο καποιος λαος εβγαλε σφυγμο μετα την τριπροκαταστολη...
στο εφσυν ηδη ξεκινησαν τη λασπη...πονεσε.P.S.
ομορφη και ορθη λεξη αυτη η 'αριστεροστροφη', απολυτα διαχωριστικη απο την αριστερη, οπως τρανα αποδειχθηκε κε δια, και κομψοτερη του 'κωλοαριστεριστικη' που ως αγραμματος θα χρησιμοποιουσα -
Δεν νομίζω οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να χαμπαριάζουν και πολύ από συλλαλητήρια από την στιγμή που μπήκαν στο Μαξίμου.
Άλλωστε θεωρούν ότι η λέξη 'συλλαλητήριο' τους ανήκει και είναι ιδιοκτησία τους.Προσωπικά δεν ήθελα να γίνει κανένα συλλαλητήριο και να μην μιλήσει κανένας Μίκης, Φίκης ή Πίκης.
Θέλω να επιλυθεί το θέμα της ΦΥΡΟΜ από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (και μόνο από αυτούς) αφού αυτούς επέλεξε ο 'κυρίαρχος λαός' για να επιλύσει όλα τα θέματα.
Και όπως λέει ο Αλεξομαδούρο: 'Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα'.
Δεν μας λέει όμως σε ποια χώρα αναφέρεται. ok. Εντάξει. Λεπτομέρειες.
-
...και ολιγα απο τη συγκεντρωση
ειχε πολυ πηχτο κοσμο.
δεν μπορουσες να προχωρησεις βημα
εκτος απο σταδιου/πανεπιστημιου που ειχαν 'σπασει' το δρομο κλουβες
πολυς πηχτος κοσμος ηταν και σε ερμου και περιξ
δεν ειχε αρκετα μεγαφωνα
ειχε κοσμο αρκετα ευγενη χωρις τα γνωστα σπρωξιματα και με ελαχιστους να καπνιζουν μεσα στο πληθος
πολλες ηλικιες
χρυσαύγουλα εγω δεν ειδα αν και κινηθηκα οσο μπορεσα, ειδα ομως τα @ρχιδ@κια της αντισυγκεντρωσης, βρωμερα και αλητοβια, μολις ειχαν παρει το χαρτζηλικι. βεβαια τα σκ@τ@ ελκονται, απλως εγω δεν ματιασα τους μαυρους
ειδα μεσα και πρωην συντροφους - ενταγμενους ακομη στη νορμαλιζε αριστερα
ειδα και αρκετη ανοργανωσια: με τοσο κοσμο, ενας εστω μετριος σκηνοθετης θα γεμιζε μεχρι και εθνικη οδο, ειδικα συριζοπρωηνπασοκος μπορει και νουδουλης
οι αντιδρασεις ειναι οι αναμενομενες: τους πηραν το πεζοδρομιο και σκυλιασαν -
Μίκης: «Είμαι πατριώτης διεθνιστής και μάχομαι συνάμα τον φασισμό σε όλες τις μορφές και προπαντός στην πιο επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη».
Γιατι λεω ότι αυτή ηταν μια αθλια τοποθετηση απο έναν τετοιο ανθρωπο και μαλιστα σε μια τετοια στιγμη και βεβαια υπο τους ηχους του 'αυτό το χωμα είναι δικο τους και δικο μας...' (εννοείται πως το ονομα και η κληρονομια είναι δικα μας από τα βαθη της ιστοριας, αρεσει δεν αρεσει, αλλα δυστυχως χειριστηκαμε λαθος το θεμα παλαιοτερα και με τα 'διπλωματικα τετελεσμένα' ολη η κουβεντα τωρα είναι μην τυχον γινει νεα υποχωρηση και όχι για αμεσο κερδος...)
Κατά τα αλλα, ολα τα υπολοιπα δεν χρηζουν ιδιαιτερου σχολιασμου αφου φαινεται πως κινηθηκαν σε λογικα και αναμενομενα πλαισια. -
Γιάννη όταν συζητούσαμε τα του Φιντέλ και τα θέματα της Κούβας, έγραφες ότι ήταν δικτάτορας ή μήπως όχι; Ο Δίας τι λέει; Περιμένεις να σε δεχτεί στο κόμμα όταν γράφεις τέτοια;
-
Με λυπεί ιδιαίτερα η κατρακύλα του Μίκη, που άρχισε από όταν έγινε βουλευτής της ΝΔ. Καιροσκόπο τον χαρακτήριζα τότε. Σήμερα απλά ξεμωραμένο, όσο βαρύ κι αν ακούγεται αυτό. Ο Γλέζος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.
-
-
ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ
Σας έχουνε μείνει κατάλοιπα-παρενέργειες από το Σανό που έχετε φάει τα τελευταία έτη.
Οποιος κάνει τον κόπο να δει στο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=irzC5dSZBXM στο 3:56 θα δει ότι ο ανθρωπος απλά χαιρετάει, μετά σχηματίζει γροθιά και τέλος το σήμα της νίκης.
Ότι αναπαράγουν τα τρολ της Κουμουνδούρου τρέχετε να τα ανεβάζετε
Είναι αυτό που έγραφα. Περιμένετε να μην έχει κόσμο, να έχει φασαρίες, να έχει Χρυσά Αυγά για να ξεσαλώσετε
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ Ο ΕΝΦΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ Η ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ