-
Αν και ποτέ δεν είχα πάρε δώσε με την φίρμα (ένα felicia μπορντό απαίσιο μέσα έξω είχα για λίγες μέρες κάποτε...) ομολογώ πως δεν μπορώ να μη θαυμάσω τα άλματα της (που έγιναν φυσικά πάντα με την βοήθεια της μαμάς της). Οι άνθρωποι πραγματικά αυτή την φορά έφτιαξαν μια αρκούδα που είναι τόσο θελκτική που δεν το κρύβω θα δοκιμάσω να την δω και από κοντά κάποια στιγμή.
https://www.caroto.gr/2018/01/29/skoda- ... est-drive/
Κτήνος... -
Καλησπέρα παίδες, να ρωτήσω κάτι εκ μέρους ενός φίλου που μπορεί να έχει ξανά ερωτηθεί αλλά δεν το βρήκα με ένα γρήγορο ψάξιμο.
Ξέρουμε αν θα βγει και πότε το kodiaq σε 1.6tdi?Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χλωμό
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Καλησπέρα παίδες, να ρωτήσω κάτι εκ μέρους ενός φίλου που μπορεί να έχει ξανά ερωτηθεί αλλά δεν το βρήκα με ένα γρήγορο ψάξιμο.
Ξέρουμε αν θα βγει και πότε το kodiaq σε 1.6tdi?Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανείς δε μπορεί να σου πει από τώρα με σιγουριά. Σίγουρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη. Από την άλλη ο 1.6tdi ήδη τον δουλεύει τόσο η SEAT (Ατέκα) όσο και η ίδια η SKODA (Καρόκ). Δε φαίνεται η VW να έχει πρόβλημα να τον 'μοιραστεί' με τις θυγατρικές. Το πιο πιθανόν να είναι σε κανένα facelift να κοτσάρουν και μία μικρή ανανέωση στο θέμα του κινητήρα
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλό θα ήταν πάντως να εφοδιάζεται με τον 1.6tdi. Ετσι το παλιό τσεροκυ 2.4 των 140 ίππων θα έβγαινε από την θέση του πιο τεμπέλικου suv που κυκλοφόρησε ποτέ στους ελληνικούς δρόμους.
-
Duster, και τον 1.4 tdi με 90 ps να του βάλουν, πάλι πιο γρήγορο θα είναι από το Cherokee. Μιλάμε για εγκληματικά αργό αυτοκίνητο, το είχε ο πατέρας μου (δεν κατάλαβα ποτέ τι του άρεσε). Μέχρι 110 km/h, μετά το μόνο που ανέβαζε ήταν την κατανάλωση.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Duster, και τον 1.4 tdi με 90 ps να του βάλουν, πάλι πιο γρήγορο θα είναι από το Cherokee. Μιλάμε για εγκληματικά αργό αυτοκίνητο, το είχε ο πατέρας μου (δεν κατάλαβα ποτέ τι του άρεσε). Μέχρι 110 km/h, μετά το μόνο που ανέβαζε ήταν την κατανάλωση.To είχε πάρει ο κολλητός παιδικός μου φίλος. Τρεις μήνες άντεξε. Προτιμούσε να πάει μεγάλο ταξίδι με το ΚΤΕΛ παρά να ξαναμπεί σε δαύτο.
-
Ναι άλλα ήταν ιδιαίτερα οικονομικός σαν κινητήρας όμως #not
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Ναι άλλα ήταν ιδιαίτερα οικονομικός σαν κινητήρας όμως #notΣτάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
18 - 24 λίτρα / 100 χλμ (ανάλογα την οδήγηση...). Αν είχες βενζινάδικο στα Τρίκαλα Κορινθίας πραγματικά ήταν το καταλληλότερο για σύντροφος.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Duster, και τον 1.4 tdi με 90 ps να του βάλουν, πάλι πιο γρήγορο θα είναι από το Cherokee. Μιλάμε για εγκληματικά αργό αυτοκίνητο, το είχε ο πατέρας μου (δεν κατάλαβα ποτέ τι του άρεσε). Μέχρι 110 km/h, μετά το μόνο που ανέβαζε ήταν την κατανάλωση.
To είχε πάρει ο κολλητός παιδικός μου φίλος. Τρεις μήνες άντεξε. Προτιμούσε να πάει μεγάλο ταξίδι με το ΚΤΕΛ παρά να ξαναμπεί σε δαύτο.
Δεν μιλάτε για τον 3.7, σωστά ? Έχω εκπληκτική ιστορία από φίλο μου μαντρά, που είχε ένα τέτοιο (3.7lt), το πούλησε σε μια κοπελίτσα (σαν αυτές που βλέπετε π.χ. μέσα σε Mini ή Beetle, τέτοιο στυλ), φυσικά το πλήρωσε ο μπαμπάς, και η οποία το ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ (για να πάρει άλλο βεβαίως βεβαίως....) γιατί ήταν τόσο αργό που της έσπασε τα νεύρα. Δεν πρέπει να έχω ξανακούσει τέτοιο πράγμα ποτέ στη ζωή μου
-
Το 3,7 ήταν νεκροζώντανο. Για το 2.4 λέμε που ήταν ...(πιο πεθαμένο δεν γίνεται!)
-
Ναι άλλα ήταν ιδιαίτερα οικονομικός σαν κινητήρας όμως #not
18 - 24 λίτρα / 100 χλμ (ανάλογα την οδήγηση...). Αν είχες βενζινάδικο στα Τρίκαλα Κορινθίας πραγματικά ήταν το καταλληλότερο για σύντροφος.
Σε πληροφορώ ο πατέρας μου το είχε μόνιμα στα 10-10,5λτ/100χλμ. Εγώ 1 φορά που προσπάθησα κατάφερα 11, αλλά όπως λες καλύτερα με ΚΤΕΛ. Το είχε 10 χρόνια και 120.000χλμ. Φυσικά αν έκανες πως ακουμπούσες το γκάζι η κατανάλωση εκτοξεύονταν πάω από 15 σε χρόνο dt. Πλήρωνε τέλη 900? κάτι ΄τετοιο. Τον είχα κάνει χρυσό να το δώσει και να βάλει άλλα 5-6 να πάρει μεταχειρο mazda cx-7, τουλάχιστον οι βενζίνες να πιάνουν τόπο Ούτε να το ακούσει.
-
10-10,5 πρέπει να είχε χαλάσει ο δείκτης κατανάλωσης για να έδειχνε τέτοιο νούμερο [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κατανάλωση 2.0TDI 190ps 4x4
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μια χαρά
-
Τι να πεις
-
1.4 125ps
-
Ο χρήστης quartz grey έγραψε:
Κατανάλωση 2.0TDI 190ps 4x4Sent from my iPad using Tapatalk
Με τι χρήση αν επιτρέπεται? Είναι και εντός πόλης?
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
H μέση ταχύτητα (μόλις 30χλμ/ώρα)και μόνο υποδεικνύει πως ο φίλος για τουλάχιστον 30 - 40 ώρες από τις 78 κινήθηκε σε ρυθμούς μποτιλιαρίσματος. Αν είναι όντως έτσι η κατανάλωση του οχήματος είναι 'Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Σ' για τον όγκο και το βάρος.
-
H μέση ταχύτητα (μόλις 30χλμ/ώρα)και μόνο υποδεικνύει πως ο φίλος για τουλάχιστον 30 - 40 ώρες από τις 78 κινήθηκε σε ρυθμούς μποτιλιαρίσματος. Αν είναι όντως έτσι η κατανάλωση του οχήματος είναι 'Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Σ' για τον όγκο και το βάρος.ίσως λίιιγο υπερβολικό το 'ρυθμούς μποτιλιαρίσματος'
Εγώ που δεν βρίσκομαι ΠΟΤΕ σε μποτιλιάρισμα και η πλειοψηφία των χλμ που κάνω είναι εκτός πόλης έχω μέση κοντά στο 46-47 συνήθως...)
Skoda Kodiaq