-
Και επειδή ο πωλητής έκανε τον ''ΚΙΝΕΖΟ'' άνοιξα dispute πριν τελειώσουν οι μέρες.
Ο πωλητης ήταν ο Shop1798373 -
Υγεία και καλές διαδρομές σε όλους....
Με παραγγελία περί τις 25 Οκτωβρίου, ενημερώθηκα από τον αντιπρόσωπο ότι ήρθε και αναμένεται να το παραλάβει περί το τέλος της άλλης εβδομάδας..
Η πληρωμή και εξόφληση του αυτοκίνητο γίνεται με την απλή ειδοποίηση του αντιπροσώπου ότι το αμάξι έρχεται ή όταν το παράβει στην έκθεση του σώο και αβλαβές ?
Ίσως επειδή έχω 15 χρόνια να αγοράσω κάτι τόσο ακριβό , αγχώθηκα... -
Ο χρήστης argyris έγραψε:
Υγεία και καλές διαδρομές σε όλους....Με παραγγελία περί τις 25 Οκτωβρίου, ενημερώθηκα από τον αντιπρόσωπο ότι ήρθε και αναμένεται να το παραλάβει περί το τέλος της άλλης εβδομάδας..
Η πληρωμή και εξόφληση του αυτοκίνητο γίνεται με την απλή ειδοποίηση του αντιπροσώπου ότι το αμάξι έρχεται ή όταν το παράβει στην έκθεση του σώο και αβλαβές ?
Ίσως επειδή έχω 15 χρόνια να αγοράσω κάτι τόσο ακριβό , αγχώθηκα...Αν και εξαρτάται από τη μάρκα και τον αντιπρόσωπο, συνήθως εξοφλείς από πριν, και πας και παραλαμβάνεις (ή όχι, αν δεις κάποιο πρόβλημα).
-
Υγεία και καλές διαδρομές σε όλους....Με παραγγελία περί τις 25 Οκτωβρίου, ενημερώθηκα από τον αντιπρόσωπο ότι ήρθε και αναμένεται να το παραλάβει περί το τέλος της άλλης εβδομάδας..
Ίσως επειδή έχω 15 χρόνια να αγοράσω κάτι τόσο ακριβό , αγχώθηκα...Ούτε 2 μήνες αναμονή. Πολύ καλά. Τι bw είχες και ήρθε νωρίτερα? Η εξόφληση γίνεται με την παραλαβή αν δεν κάνω λάθος,αφου ελέγξεις ότι όλα είναι οκ.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο έντυπο παραγγελίας που υπέγραψα είχε επιθυμητή ΒW 52... SGW (επιβεβαιωμένη) BW δεν έγραφε..
Καταλαβαίνω ότι ο αγοραστής δεν πληρώνει για τον εκτελωνισμό, αυτός γίνεται από τον εισαγωγέα.. κάνω λάθος ?
Πληρώνω όμως πριν το δω και πριν το στέλνει ο εισαγωγέας στον αντιπρόσωπο ?? και ελέγχω μετά αφού ήδη έχω πληρώσει ? -
Στο έντυπο παραγγελίας που υπέγραψα είχε επιθυμητή ΒW 52... SGW (επιβεβαιωμένη) BW δεν έγραφε..Καταλαβαίνω ότι ο αγοραστής δεν πληρώνει για τον εκτελωνισμό, αυτός γίνεται από τον εισαγωγέα.. κάνω λάθος ?
Πληρώνω όμως πριν το δω και πριν το στέλνει ο εισαγωγέας στον αντιπρόσωπο ?? και ελέγχω μετά αφού ήδη έχω πληρώσει ?Πρώτα το βλέπεις, μετά πληρώνεις.
-
Εξοφλείται το αμάξι πριν τον εκτελωνισμό και αφού σου έχουν δώσει τουλάχιστον vin.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εξοφλείται το αμάξι πριν τον εκτελωνισμό και αφού σου έχουν δώσει τουλάχιστον vin.Εμένα μου είπαν πρώτα θα έρθεις να το δεις
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Εξοφλείται το αμάξι πριν τον εκτελωνισμό και αφού σου έχουν δώσει τουλάχιστον vin.
Εμένα μου είπαν πρώτα θα έρθεις να το δεις
Το ίδιο κι εμένα
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας..
Μην ξέροντας την διαδικασία, δεν θα ήθελα να φανώ 'παράξενος' στον αντιπρόσωπο,
θέλοντας να το δω πρώτα και να κάνω στην συνέχεια άμεσα την μεταφορά των χρημάτων.. -
Στην παραγγελια ειχαμε δωσει 3.000, όταν ηρθε το αμαξι στον αντιπρόσωπο και το ειδαμε βάλαμε το υπόλοιπο της προκαταβολής, και οι δόσεις ξεκίνησαν ένα μήνα μετά την παραλλαβή.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ίσως επειδή έχω 15 χρόνια να αγοράσω κάτι τόσο ακριβό , αγχώθηκα...Αργύρη νομίζω ότι έχεις σπάσει ρεκόρ με χρόνο παράδοσης 2 μήνες με το καλό να έρθει και να το παραλάβεις. Περιοχή;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η δική μου παραγγελία έγινε τέλος Οκτωμβρίου...
Εκείνη την περίοδο υπήρχε μία εγκύκλιος από τον εισγωγέα ότι η τιμή
θα αυξηθεί 500 με 800€ και ότι παραγγελία πριν της 31/10 εξασφαλίζει τιμή και
χρόνο παράδοσης 2 με 3 μήνες.... (εξασφάλιση γραμμής παραγωγής για Ελλάδα)
Οι τιμές δεν αυξήθηκαν κάτι που ίσως γίνει το 2018*, όμως ειδοποιήθηκα ότι το αμάξι θα είναι στην αντιπροσωπεία την ερχόμενη εβδομάδα.
Οπότε λογικά το δικό μου και του Κου Αργύρη θα ήταν από τα τελευταία που έκλεισαν την παραγγελία από Ελλάδα. -
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Η δική μου παραγγελία έγινε τέλος Οκτωμβρίου...
Εκείνη την περίοδο υπήρχε μία εγκύκλιος από τον εισγωγέα ότι η τιμή
θα αυξηθεί 500 με 800€ και ότι παραγγελία πριν της 31/10 εξασφαλίζει τιμή και
χρόνο παράδοσης 2 με 3 μήνες.... (εξασφάλιση γραμμής παραγωγής για Ελλάδα)
Οι τιμές δεν αυξήθηκαν κάτι που ίσως γίνει το 2018*, όμως ειδοποιήθηκα ότι το αμάξι θα είναι στην αντιπροσωπεία την ερχόμενη εβδομάδα.
Οπότε λογικά το δικό μου και του Κου Αργύρη θα ήταν από τα τελευταία που έκλεισαν την παραγγελία από Ελλάδα.Στράτο πότε ακριβώς έκανες την παραγγελία, θυμάσαι? 31/10 την έκανα εγώ, αλλά δεν έχω κανένα νέο. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
-
Η παραγγελία έγινε στις 30/10/2017..
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Η παραγγελία έγινε στις 30/10/2017..ίδια μέρα εχω παραγγείλει και εγώ και μου λένε για τέλη Φλεβάρη χωρίς να εχω ακόμα BW
-
Aργύρη δεν ξέρω σε ποια αντιπροσωπεία παρήγγειλες, αλλά και εμένα έτσι ακριβώς έκαναν. Μόλις έφτασε στο τελωνείο το αυτοκίνητο μου ζήτησαν πλήρη εξόφληση (όπως και έκανα) και μετά ήρθε στην αντιπροσωπεία. Σε ερώτηση αν υπάρχει πρόβλημα με το αμάξι τι γίνεται, έλαβα καθυσηχασμούς του τύπου 'δε συμβαίνουν σε εμάς τέτοια' κλπ. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά...
-
Ανάλογα με τον αντιπρόσωπο ζητείται η εξόφληση ή όχι και ποικίλουν και οι ημέρες που ζητάνε να έχεις εξοφλήσει!
Εμένα στην Βελμάρ μου είχαν ζητήσει εξόφληση 2 ημέρες πριν την παραλαβή και τελικά εξόφλησα την ημέρα που παρέλαβα. Βασικά, εάν εξαιρέσουμε την προκαταβολή, όλο το ποσό το πλήρωσα την ημέρα που παρέλαβα.
-
παρέλαβε - εγκατέστησε κανείς την ασύρματη κάμερα απο το Ali?
-
Σήμερα το πρωί «έσκασε» το πολυπόθητο τηλέφωνο ότι το αρκουδάκι έφτασε στην αντιπροσωπεία και μόλις που μπόρεσα να πεταχτώ για να του ρίξω μία ματιά για 10 λεπτά. Άντε λέμε να περάσουν οι μέρες......
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skoda Kodiaq