Εμένα μου γραντζουνάγανε το Ιμπρέζα στη Σουηδία οι Σουηδοί και μάλιστα μέσα σε γκαράζ, γιατί ήμουν ξένος με καλό αυτοκίνητο. Πάντως, δεν έφυγα από κει, χωρίς να 'απαντήσω' (αν και δε θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες).
Ότι σηκώνει χειροδικία η φάση, σηκώνει όντως. Ειδικά από όποιον έχει ποτίσει διάφορα dojo με 10κιλα ιδρώτα επί 15ετίαν. Ο νοών νοείτω...
-
Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μου (Ντεπώ - Μαρτίου) εμφανίζονται παρα πολλά κρούσματα γρατσουνιών με κλειδί στα αυτοκίνητα. Το πράγμα εφτασε στο απροχωρητο! Του φίλου μου το Ibizaκι το κανανε ολο γυρω γυρω με κλειδι... Ομως ειλικρινα σας μιλαω ΟΛΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ! Οχι σε ενα σημειο ή σε μία πόρτα! Δηλαδη αυτός ο ανθρωπος καθόταν κάποια λεπτά και σκεπτόμενος, ένας ΘΕός ξέρει τι, έβγαζε την μ@λ@κι@ που τον δερνει σε ξενη περιουσια! Δυο μερες μετα φιλαρακι παλι βρηκε γρατσουνιές στο καπο. Αν παρεις τα αυτοκινητα ενα ενα 7 στα 10 ειναι μεσα στην γρατσουνια απο κλειδι!
Στοχος βεβαια παντοτε τα καινουρια! Ποτε τα παλια! Δευτερα παίρνω το Golf. Σκεφτομαι σοβαρα να την βγάζω εκει μεσα! Εκει να κοιμαμαι, εκει να τρωω, εκει να μαμαω, εκει εκει εκει! Μεχρι να πετυχω καναν πουσ...
Ειλικρινα σας μιλαω μαγκες αν κανετε καιρο να με δειτε στο forum θα ξερετε που ειμαι... Στις φυλακης τα σιδερα... Δεν ξερω τι αλλο να πω! -
Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μου (Ντεπώ - Μαρτίου) εμφανίζονται παρα πολλά κρούσματα γρατσουνιών με κλειδί στα αυτοκίνητα. Το πράγμα εφτασε στο απροχωρητο! Του φίλου μου το Ibizaκι το κανανε ολο γυρω γυρω με κλειδι... Ομως ειλικρινα σας μιλαω ΟΛΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ! Οχι σε ενα σημειο ή σε μία πόρτα! Δηλαδη αυτός ο ανθρωπος καθόταν κάποια λεπτά και σκεπτόμενος, ένας ΘΕός ξέρει τι, έβγαζε την μ@λ@κι@ που τον δερνει σε ξενη περιουσια! Δυο μερες μετα φιλαρακι παλι βρηκε γρατσουνιές στο καπο. Αν παρεις τα αυτοκινητα ενα ενα 7 στα 10 ειναι μεσα στην γρατσουνια απο κλειδι!
Στοχος βεβαια παντοτε τα καινουρια! Ποτε τα παλια! Δευτερα παίρνω το Golf. Σκεφτομαι σοβαρα να την βγάζω εκει μεσα! Εκει να κοιμαμαι, εκει να τρωω, εκει να μαμαω, εκει εκει εκει! Μεχρι να πετυχω καναν πουσ...
Ειλικρινα σας μιλαω μαγκες αν κανετε καιρο να με δειτε στο forum θα ξερετε που ειμαι... Στις φυλακης τα σιδερα... Δεν ξερω τι αλλο να πω! -
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Ειλικρινα σας μιλαω μαγκες αν κανετε καιρο να με δειτε στο forum θα ξερετε που ειμαι... Στις φυλακης τα σιδερα... Δεν ξερω τι αλλο να πω!Αν τον βρείς πές μου να έρθω να σε βοηθήσω στην τιμωρία,βέβαια είμαι σχετικά μικρόσωμος και δεν θα μπορέσω να κάνω κάτι αλλά μπορώ να φέρω το GT(Ξέρεις τι θερμοκρασίες πιάνει στο κινητήρα) και θα του βάλουμε την μούρη μέσα στο κινητήρα.Λες να το ξανακάνει?
-
Το απόλυτο το είχε πετύχει ο cmarin!
Βιντεοσκόπηση του δράστη!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το απόλυτο το είχε πετύχει ο cmarin!Βιντεοσκόπηση του δράστη!!
λεπτομέρειες εδώ-----------> Ο ποντικός στη φάκα
-
Καταπληκτικος ο φιλος μας με το Video! Το αστειο ειναι πως ενω θα περιμενε κανεις οι ζημιες να προερχονται απο πιτσιρικια - αληταμπουρες, τελικα, τις κανουν μεγαλοι ανθρωποι και μαλιστα μορφωμενοι! Παιδια μα τον Θεο δεν θα το αντεξω αν συμβει κατι στο καινουριο! Εδω 23 ετων το Corollaκι και το κλαιω! Πριν 2 χρονια στην γειτονια μου δεν ειχε μηνει ουτε ενα αυτοκινητο αγρατσουνιστο! Ουτε ενα! Καθε πρωι για την δουλεια, ψαχνοντας το δικο μου, παντα ξεχναω που το εχω παρακαρει, εβρησκα και ενα καινουριο που ειχε παρει το 'βαπτισμα'! Τρελαθηκαμε λοιπον και την ψαχναμε εκει οι γειτονες! Μεχρι που τον πετυχε η μανα μου... Ηταν ο γερος του εκτου οροφου. Πολιτικος μηχανικος στα νιατα του... 10 με κρατοθσαν να μην τον στειλω μια ωρα αρχητερα. Ζητουσε συγνωμη κτλ αλλα την να την κανεις; Θα ψοφησεις ρε πουστη, δεν θα ψοφησεις; Ενας μ@λ@κ@ς λιγοτερος!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το απόλυτο το είχε πετύχει ο cmarin!
Βιντεοσκόπηση του δράστη!!
λεπτομέρειες εδώ-----------> Ο ποντικός στη φάκα
Αλήθεια Σπύρο, το βιντεάκι θα το δούμε και εμείς ποτέ?
-
Παίδες έχετε απόλυτο δίκιο. Το θέμα με τις γρατζουνιές είναι δυστυχώς κλασικό και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα. Αν το αυτοκίνητο είναι καθαρό και καινούριο δύσκολα θα την βγάλει καθαρή. Εγώ πλέον κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν ασχολούμαι. Αν όμως πετύχω κανέναν, όχι μόνο στο δικό μου, αλλά σε οποιοδήποτε, θα τον βρίσω και ελπίζω να με βρίσει και αυτός χειρότερα για να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου που θα τον δείρω!!!! Μετά θα πάρω τις πινακίδες (αν δεν είναι στο δικό μου), θα βρω τον ιδιοκτήτη και θα τον ξαναδείρουμε παρέα. Μετά θα πάρω το λυκόσκυλο ενός φίλου να τον δαγκώσει στις ανοιχτές πληγές από τους δύο ξυλοδαρμούς και θα μετά θα πάρω 2 κιλά αλάτι να του βάλω στις δαγκωματιές !!!! (Δεν ήθελα να γράψω τόσο βίαια αλλά φόρτωνα καθώς έγραφα).
Σοβαρά πάντως, καθώς η βία και η αυτοδικία δεν είναι λύση, το καλύτερο είναι να βρεθεί τρόπος με μάρτυτες να πάει δικαστικά κάθε τέτοιος αλήτης!!!
-
Πραγματικά, το θέαμα με τα γραντζουνισμένα αυτοκίνητα απο τα κλειδιά των διαφόρων κ@λ@παιδων έχει καταντήσει αηδία
Εχτές είδα παρκαρισμένο ένα καινούργιο tigra κατακόκκινο του κουτιού και ήταν από την δεξιά πλευρά μέσα στις γραντζουνιές.
Είναι να το πιάσεις το κ@λ@παιδο επιτόπου και να το κάνεις να φτύσει το γάλα της μάνας του
-
Moυ το έχουν χαράξει με κλειδί και το δικό μου. Ευτυχώς όχι πολύ. Ο π@π@ρας ήταν και καλλιτέχνης, έκανε ένα σχήμα στο φτερό που έμοιαζε με v και ένα στην πόρτα που ήταν σαν w. Κανάς πορωμένος με τα vw; Δεν ξέρω.
Ειλικρινά, αν τον έπιανα να τα χαράζει, θα ήθελα πριν ακολουθήσουν τα υπόλοιπα (@###@$^), να τον ρωτήσω ΓΙΑΤΙ;
Υπάρχει λόγος;Αν μου έλεγε 'φίλε συγγνώμη, είμαι ένας κομπλεξικός, που ποτέ δεν είχε αυτοκίνητο, δεν έχω γ@μήσει ποτέ στη ζωή μου, και ζηλεύω αυτούς που έχουν και αυτοκίνητο και γυναίκα', θα έβρισκα τουλάχιστον ένα ελαφρυντικό, αυτό της ειλικρινούς μεταμέλειας και επίγνωσης, πριν εκδοθεί η ποινή του.
Αλλά πραγματικά είναι μυστήριο. Να σου κλέψουν το ράδιο, τις ζάντες, την κεραία, να το καταλάβω. Κάτι έχουν να κερδίσουν. Έχουν κίνητρο.
Αλλά αυτό με τις γρατσουνιές, πως εξηγείται; -
Εμένα μου γραντζουνάγανε το Ιμπρέζα στη Σουηδία οι Σουηδοί και μάλιστα μέσα σε γκαράζ, γιατί ήμουν ξένος με καλό αυτοκίνητο. Πάντως, δεν έφυγα από κει, χωρίς να 'απαντήσω' (αν και δε θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες).
Ότι σηκώνει χειροδικία η φάση, σηκώνει όντως. Ειδικά από όποιον έχει ποτίσει διάφορα dojo με 10κιλα ιδρώτα επί 15ετίαν. Ο νοών νοείτω... -
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
Ότι σηκώνει χειροδικία η φάση, σηκώνει όντως. Ειδικά από όποιον έχει ποτίσει διάφορα dojo με 10κιλα ιδρώτα επί 15ετίαν. Ο νοών νοείτω...Μπα, δεν νομίζω ότι το έκαναν επειδή είχες καλό αυτοκίνητο.
Το έκαναν επειδή το αυτοκίνητό σου ήταν politicaly incorrect... -
Και εγώ - ή μάλλον, αυτοκίνητά μου υπήρξαν θύματα τέτοιων άχρηστων.
Οταν πούλαγα την SLK, κάποιο βουτυρόπαιδο που έπινε το καφεδάκι του στα Starbucks αποφάσισε να πάρει το σήμα και να μου αφήσει και 5 πόντους γρατζουνιά στο καπώ μπροστά. Δεν το είδα, αλλά είμαι σίγουρος 90% για το ποιόν του θύτη.
Αυτό που με βγάζει απο τα ρούχα μου είναι ότι ο πιο πιθανός λογος που τό έκανε είναι η τσαντίλα του που ο daddy δεν του πήρε ακόμα 'ακριβό' αυτοκίνητο. Στην κοσμάρα του θα θεώρησε οτι εγώ ήμουν πιο τυχερός.
-
Κι εγώ έχω οικονομήσει στο παρελθόν καναδυό χαρακιές ευτυχώς αρκετά ελαφριές από μπροστά μέχρι πίσω. Α έχω και ένα ξαναβαμμένο καπώ από 2 ωραιότατες χαρακιές. Η λύση απλή. Απλά αφήνεις το αμάξι άπλυτο και βρίσκεις την ησυχία σου.
-
εγώ έχω αποκτήσει βαθουλώματα προφανώς από μπουνιά/κλωτσιά, εφόσον δεν έχω κλείσει ποτέ κανέναν, όταν παρκάρω φροντίζω να περνάνε όλοι..Ας ελπίσουμε να τα έχουν καλά με τον Θεό γιατί δε τη βλέπω να τη βγάζουν καθαρή τέτοιοι τύποι..
dimxar εγώ να δεις πώς φόρτωνα καθώς διάβαζα όλα αυτά τα posts
-
Προειδοποιηση προς Random: Φριντισε ολες αυτες οι πιτσιρικες που βαζεις στην αμαξαρα να μην μαθουν το ποιον σου και μαζευτουν (δεν θα ναι καμια 100αρια ) και σου κανουν το Santa σαν-τα μουτρα τους!
Υ.Γ.: Πλακα κανω μην τσιμπησεις! Απλα δεν εβρισκα αλλο παραδειγμα!
-
Παιδιά υπάρχει λυση !!! αφηστε τα τουτου απλυτα να πιάσουν μπίχλα!!!! Γλυτώνεις και από τους κλέφτες αφού θα θεωρούν οτι το αμαξι το χεις για πεταμα αρα τι λυτρα να σου ζητησουν!!! Εγώ αυτό κανω οταν ανεβαίνω Αθήνα
-
Σήμερα το πρωί (8:00) μπήκα στο αυτοκίνητο πριν τη δουλειά (όπου πηγαίνω με τα πόδια) και παρατήρησα οτι είχα ένα λευκό χαρτί Α4 πάνω στο παρμπρίζ μου.Τελικά δεν ήταν λευκό-ήταν γυρισμένο για να το διαβάσω από μέσα και έγραφε
** ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΝ
ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΕΔΩ**Δε ξέρω πόσοι γνωρίζετε από Πάτρα, όμως μένω πλατεία Ψηλαλώνια και εκεί υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στάθμευσης, ειδικά όταν καλοκαιριάζει.
Δε ξέρω αν ήταν απειλή ή πλάκα, προτιμώ να το θεωρήσω απειλή και να μην το ξαναβάλω εκεί (κάτω από την πολυκατοικία όπου μένω...) μη το βρω χαρακωμένο
Δεδομένου οτι εκεί η στάθμευση δεν είναι μόνο κάτοικοι, αλλά και επισκέπτες, εργαζόμενοι κτλ, μου έκανε εντύπωση αυτό το χαρτί
Οι υποψίες μου πάνε προς κάτι μαγαζιά (ψαράδικα-μανάβικα κτλ) που έχουν βαν και ανοίγουν πολύ νωρίς...Βέβαια δε μπορώ να κατηγορήσω κανένα, όμως άλλες φορές έχει τύχει να μου βάλουν τους κάδους με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορώ να ξεπαρκάρω
Δε ξέρω τι να κάνω, ειλικρινά.Σίγουρα δε θα παρκάρω εκεί (εννοείται το πήρα το αυτοκίνητο από κει...) και κάθε πρωί θα τσεκάρω για προειδοποιήσεις σε άλλα αυτοκίνητα.
Αυτός ο τραμπουκισμός με τα πάρκιν με φέρνει στα όριά μου...
-
Δηλαδή δεν θα παρκάρεις κάτω από το σπίτι σου?!
Μια βιντεοκάμερα στο μπαλκόνι να γράφει!!!Ολο το βράδυ!!!