-
θα έλεγα οτι δεν έχουν σκελετό!!!δεν ξέρω για τη γόμα αλλά όταν έτυχε να τα πιάσω σε ενα λαστιχάδικο ήταν πούπουλο και εύκαμπτα.
-
Κλεμπερ? Sava? Toyo?
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Κλεμπερ? Sava? Toyo?Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Toyo εννοείται πολύ καλύτερο από τα άλλα δυο που αναφέρεις. Βέβαια χρειάζεται να μας πεις και μοντέλο ελαστικού γιατί έτσι είναι λίγο παρακινδυνευμένο.
-
ειχα αγορασει ενα ζευγαρι λαστιχα πριν 3 χρονια, τα ειχα σωστα αποθηκευμενα στην αποθηκη για 2 χρονια μεχρι που χρειαστηκε να τα χρησιμοποιησω, αλλα ελα ξαφνικα που το ενα λαστιχο παραμορφωθηκε το πελμα του κ ''πηδαει'' το αυτοκινητο κατα την κινηση στο δρομο, με τα ελαστικα να εχουν 5mm περιπου πελμα
κριμα στα χρηματα που εχασα σαν καταναλωτης, την ταλαιπωρια που υπεστησα χανοντας μεροκαματα(να βρω σε συνεργεια τι συμβαινει με το αυτοκινητο) και κυριως το σοκ και τον κινδυνο για τα χειροτερα που ξαφνικα εγω και οι υπολοιποι επιβατες στο αυτοκινητο βρεθηκαμε εξ απροοπτου πραγματικα εκπληκτοι, ποτε δεν μας εχει συμβει τετοιο πραγμα στα ξαφνικα
εχω το ελλατωματικο ελαστικο κρατημενο, με κιμωλια χαραγμενο που εχει το προβλημα απο τον πραγματογνωμονα, μου ειπε να μου κανει εκπτωση για αγορα καινουριας 4αδας αυτης της, εν τω μεταξυ η εμπιστοσυνη καθαρα απο θεμα ασφαλειας χαθηκε απο αυτη την εταιρεια ελαστικων και αντικατεστησα με αλλης μαρκας και του ζητησα απλα σαν δειγμα καλης θελησης την αντικατασταση του ελαττωματικου με ενα καινουριο ελαστικο σαν αποδειξη της καλης τους ποιοτητας
ο πραγματογνωμονας συμφωνησε για την αντικατασταση με ενα καινουριο ελαστικο, οι εβδομαδες περνουσαν, τον επαιρνα τηλεφωνο καθε εβδομαδα για την εξελιξη, ειχε πολυ δουλεια, ειχε να δωσει περισσοτερη προτεραιοτητα σε αλλους, ωσπου μετα απο 1μιση μηνα επεμεινα τι θα γινει με τη δικη μου περιπτωση και αρχισε να με περιγελαει και να παιζει με την νοημοσυνη μου, λεγοντας πως αν σου χαλασει ενα ψυγειο μεσα στην εγγυηση θα σου το αντικαταστησουν με καινουριο; ετσι και εμεις δεν μπορουμε να στο αντικαταστησουμε
παρολο που η εταιρεια του το εβγαλε το κερδος, ο λαστιχας το εβγαλε το κερδος του, ο πραγματογνωμονας πληρωνεται το μηνιατικο του και εγω ο καταναλωτης πιαστηκα πραγματικα κοροιδο(με συγχωρειται για την εκφραση, αλλα εν βρασμω ψυχης δεν μπορω να εκφραστω πιο κοσμια) ποσο πια ο εισαγωγεας-χονδρεμπορας να ξοδευτει για ενα ελαστικο-προιον μαζικης παραγωγης που βγηκε ελλατωματικο, γιατι οταν χρειαζεται να διεκδικησεις το προφανες δεν βρισκεις το δικιο σου και πραγματικα να χαλιεσαι για την λαθος πολιτικη που ακολουθουν οταν προκειται για κατι το ελλατωματικο πια!
πραγματικα πολυ κακη αντιμετωπιση εκ μερους του, και δεν ζητησε εστω συγνωμη εκ μερους της εταιρειας του που αντιπροσωπευε για την ταλαιπωρια μου -
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Κλεμπερ? Sava? Toyo?
Toyo εννοείται πολύ καλύτερο από τα άλλα δυο που αναφέρεις. Βέβαια χρειάζεται να μας πεις και μοντέλο ελαστικού γιατί έτσι είναι λίγο παρακινδυνευμένο.
Απλα προτεινα εταιριες. Δε γνωριζω μοντελα στις διαστασεις που θελει ο φιλος μας. Εγω εχω βαλει σε μικρη διασταση κλεμπερ και μου αρεσε το κρατημα. Αντιθετα ειχα βαλει fulda και ειχαν χασει το κρατημα απο τα 2 χρονια
-
...
-
Συνεπώς κάθε εταιρεία έχει διαφορετική πολιτική. Ο πραγματογνώμονας δεν έχει κανέναν λόγο να μην θέλει να κάνει την αντικατάσταση. Σάμπως από την δική του τσέπη θα γίνει; Και προφανώς είναι διαφορετικό το να ζητήσεις αντικατάσταση αμέσως μόλις παραλάβεις το προϊόν και διαφορετικό μετά από 2 χρόνια!!!
-
Δεν ήταν ανάγκη να τον εμ-παιζουν όμως.
-
Κάτι δεν πάει καλά. Εδώ το υποφορουμ ασχολείται με επιλογή ελαστικών και εσείς μας λέτε για ψυγεία.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαλάρωσε μεγάλε. Απλά ήθελα να δείξω ότι ο πραγματογνώμονας έλεγε μπαρούφες.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Κλεμπερ? Sava? Toyo?
Απλα προτεινα εταιριες. Δε γνωριζω μοντελα στις διαστασεις που θελει ο φιλος μας. Εγω εχω βαλει σε μικρη διασταση κλεμπερ και μου αρεσε το κρατημα. Αντιθετα ειχα βαλει fulda και ειχαν χασει το κρατημα απο τα 2 χρονια
Σόρυ νόμιζα ότι ρωτούσες όχι ότι πρότεινες.
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
ειχα αγορασει ενα ζευγαρι λαστιχα πριν 3 χρονια, τα ειχα σωστα αποθηκευμενα στην αποθηκη για 2 χρονια μεχρι που χρειαστηκε να τα χρησιμοποιησω, αλλα ελα ξαφνικα που το ενα λαστιχο παραμορφωθηκε το πελμα του κ ''πηδαει'' το αυτοκινητο κατα την κινηση στο δρομο, με τα ελαστικα να εχουν 5mm περιπου πελμα
κριμα στα χρηματα που εχασα σαν καταναλωτης, την ταλαιπωρια που υπεστησα χανοντας μεροκαματα(να βρω σε συνεργεια τι συμβαινει με το αυτοκινητο) και κυριως το σοκ και τον κινδυνο για τα χειροτερα που ξαφνικα εγω και οι υπολοιποι επιβατες στο αυτοκινητο βρεθηκαμε εξ απροοπτου πραγματικα εκπληκτοι, ποτε δεν μας εχει συμβει τετοιο πραγμα στα ξαφνικα
εχω το ελλατωματικο ελαστικο κρατημενο, με κιμωλια χαραγμενο που εχει το προβλημα απο τον πραγματογνωμονα, μου ειπε να μου κανει εκπτωση για αγορα καινουριας 4αδας αυτης της, εν τω μεταξυ η εμπιστοσυνη καθαρα απο θεμα ασφαλειας χαθηκε απο αυτη την εταιρεια ελαστικων και αντικατεστησα με αλλης μαρκας και του ζητησα απλα σαν δειγμα καλης θελησης την αντικατασταση του ελαττωματικου με ενα καινουριο ελαστικο σαν αποδειξη της καλης τους ποιοτητας
ο πραγματογνωμονας συμφωνησε για την αντικατασταση με ενα καινουριο ελαστικο, οι εβδομαδες περνουσαν, τον επαιρνα τηλεφωνο καθε εβδομαδα για την εξελιξη, ειχε πολυ δουλεια, ειχε να δωσει περισσοτερη προτεραιοτητα σε αλλους, ωσπου μετα απο 1μιση μηνα επεμεινα τι θα γινει με τη δικη μου περιπτωση και αρχισε να με περιγελαει και να παιζει με την νοημοσυνη μου, λεγοντας πως αν σου χαλασει ενα ψυγειο μεσα στην εγγυηση θα σου το αντικαταστησουν με καινουριο; ετσι και εμεις δεν μπορουμε να στο αντικαταστησουμε
παρολο που η εταιρεια του το εβγαλε το κερδος, ο λαστιχας το εβγαλε το κερδος του, ο πραγματογνωμονας πληρωνεται το μηνιατικο του και εγω ο καταναλωτης πιαστηκα πραγματικα κοροιδο(με συγχωρειται για την εκφραση, αλλα εν βρασμω ψυχης δεν μπορω να εκφραστω πιο κοσμια) ποσο πια ο εισαγωγεας-χονδρεμπορας να ξοδευτει για ενα ελαστικο-προιον μαζικης παραγωγης που βγηκε ελλατωματικο, γιατι οταν χρειαζεται να διεκδικησεις το προφανες δεν βρισκεις το δικιο σου και πραγματικα να χαλιεσαι για την λαθος πολιτικη που ακολουθουν οταν προκειται για κατι το ελλατωματικο πια!
πραγματικα πολυ κακη αντιμετωπιση εκ μερους του, και δεν ζητησε εστω συγνωμη εκ μερους της εταιρειας του που αντιπροσωπευε για την ταλαιπωρια μουΜήπως θα είχε νόημα να μας πεις και την εταιρεία για λογαριασμό της οποίας εργάζεται ο πραγματογνώμονας που σε εμπαίζει;
-
Σήμερα πέρασα στο elantra του πατέρα μου τα falken 914 σε 195/60/15...........τρομακτική η αίσθηση στο δρόμο από τα άκαμπτα πλαϊνά σε σχέση με τα βελούδινα cf2!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σήμερα πέρασα στο elantra του πατέρα μου τα falken 914 σε 195/60/15...........τρομακτική η αίσθηση στο δρόμο από τα άκαμπτα πλαϊνά σε σχέση με τα βελούδινα cf2!!!Άμα τα toyo έχουν βελούδινα πλαϊνά σε σχέση με τα falken τότε τα falken δεν έχουν πλαϊνά αλλά νταμάρια. Μιας και φορούσες τα toyo και τώρα τα falken Κάνε μια συγριση στα επιμέρους σημεία. Θεωρώ αυτά τα δύο ελαστικά τις καλύτερες value for money προτάσεις αυτήν την στιγμή και θα με ενδιαφέρει μια συγριση μεταξύ τους. Το δύσκολο είναι να θυμηθείς πως ήταν τα toyo καινούρια. Πόσο χρόνο και πόσα χιλιομ. Τα κράτησες αλήθεια και πως ήταν στα τελευταία τους;
-
Ηταν η πρωτη φορα που δοκιμασα τοσο εντονα και παρατεταμενα τα continental sport contact 5 185/60 r14 γραφωντας σχεδον 1200km μεσα σε μια βδομαδα, εκ των οποιων τα 250km σε στενο απαιτητικο επαρχιακο με μεγαλες υψομετρικες διαφορες. Πραγματικα δε μπορω να φανταστω καλυτερο λαστιχο σε οτι αφορα το κρατημα σ αυτη τη διασταση χωρις μαλιστα να θυσιαζει την ανεση. Αισθητα καλυτερο απο τα michelin και τα kleber οταν ηταν καινουργια κι εκεινα. Και δε βρισκω το λογω να πας σε ''οικολογικης'' σειρας ελαστικο με τα γνωστα μειονεκτηματα οταν υπαρχουν αυτα στην αγορα.
-
Όχι ρε γμτ, θα γίνει και ο νονός γερμανοφιλος
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Σήμερα πέρασα στο elantra του πατέρα μου τα falken 914 σε 195/60/15...........τρομακτική η αίσθηση στο δρόμο από τα άκαμπτα πλαϊνά σε σχέση με τα βελούδινα cf2!!!
Άμα τα toyo έχουν βελούδινα πλαϊνά σε σχέση με τα falken τότε τα falken δεν έχουν πλαϊνά αλλά νταμάρια. Μιας και φορούσες τα toyo και τώρα τα falken Κάνε μια συγριση στα επιμέρους σημεία. Θεωρώ αυτά τα δύο ελαστικά τις καλύτερες value for money προτάσεις αυτήν την στιγμή και θα με ενδιαφέρει μια συγριση μεταξύ τους. Το δύσκολο είναι να θυμηθείς πως ήταν τα toyo καινούρια. Πόσο χρόνο και πόσα χιλιομ. Τα κράτησες αλήθεια και πως ήταν στα τελευταία τους;
Τα cf2 έχουν ανθεκτικό πλαϊνό αλλά δεν έχουν σε καμία περίπτωση το άκαμπτο του 914 και το οποίο κατ'εμε τους δίνει το κάτι παραπάνω σε σπορ αίσθηση. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.......θες χαλαρές βολτες;;;βάζεις toyo.....θες και το απότομο στρίψιμο στο όριο;;;βάζεις falken. Για μένα δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το αλλο,τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Αμφότερα βγάζουν άνετα άπειρα χλμ χωρίς φθορά του πέλματος. Ο πατέρας μου τα τελευταία cf2 τα κράτησε 4 χρόνια και 42Κ χλμ και τα άλλαξε μετά από δική μου απαιτηση,καθώς σε απότομα ξεκινήματα διαπίστωσα χαζοσπιναρισματα ακόμη και στο στεγνό! Κάποια στιγμή θα σου δείξω φωτό από τα δικά μου,που ξεκινάνε τον 3ο χειμώνα και περί τα 20Κ χλμ. Αυτά.........
-
Tελικά Κατέληξα σε michelin energy 205/60/r16, και εβαλα τα 92V αντι για 92Η, τα παράγγειλα άλλα θα αργήσουν, σε 10 μερες θα εχει παράδοση, βεβαια θα ειναι λαστιχα με ημερομηνια παραγωγής μερικων ημερών έως ενα μηνα πριν :-).
Τα ειδα σε ενα άλλο lancer και μου εκανε εντυπωση η πολυ καλή σε υφη και τραχυτητα γόμα τους. -
Ο χρήστης giannis400 έγραψε:
θα ειναι λαστιχα με ημερομηνια παραγωγής μερικων ημερών έως ενα μηνα πριν :-).Αυτό ξέρεις δεν είναι και πολύ καλό...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
θα ειναι λαστιχα με ημερομηνια παραγωγής μερικων ημερών έως ενα μηνα πριν :-).
Αυτό ξέρεις δεν είναι και πολύ καλό...
Για ποιο λογο δεν ειναι καλα τα φρεσκα λαστιχα;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]