-
Ο χρήστης otso έγραψε:
αν και εισαι νεος για να ξερεις τι ειναι φλορετταΞέρω, ξέρω.
-
Και σήμερα βρισκόμαστε ΒΕΡΑΝΤΑ τη συνηθισμένη ώρα, στις 7 δηλαδή για το γνωστό εβδομαδιαίο καφέ.
Παράλληλα, εάν υπάρχει ομοφωνία μπορούμε το Σάββατο, στις 16/9 και ώρα 14:00 να επισκεφτούμε τη γνωστή ταβέρνα στο δρόμο προς Περαία κι ο,τι προκύψει.
-
-
Καλά ήταν κ σήμερα, παρότι υπήρχαν βασικές απουσίες, μαζεύτηκαμε 6 άτομα. Σταυρο ευχαριστούμε για το κέρασμα. Εν τέλει το τραπέζι πήρε αναβολή για αύριο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά ήταν κ σήμερα, παρότι υπήρχαν βασικές απουσίες, μαζεύτηκαμε 6 άτομα. Σταυρο ευχαριστούμε για το κέρασμα. Εν τέλει το τραπέζι πήρε αναβολή για αύριο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για την άλλη βδομάδα μάλλον εννοείς Βασίλη!
-
Βεράντα παίδες σήμερα στις 7 για το γνωστό αφέψημα, ίσως και κάτι ζεστό....
-
Μη σηκώσει ο αέρας τις τέντες μόνο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Βεράντα παίδες σήμερα στις 7 για το γνωστό αφέψημα, ίσως και κάτι ζεστό....Ισχύει!
-
Χθες ήμουν, είχαν κατεβάσει τα νάιλον , καθόσουν άνετα με κοντομάνικο!
-
+1
Tα νάιλον κάνουν καλή δουλειά... -
Όντως τελικά τα νάυλον μας βόλεψαν......Βρεθήκαμε και 8 νοματαίοι, υποδεχθήκαμε και λαμπρά μέλη που διαπρέπουν στο εξωτερικό και ανανεώσαμε το ραντεβού για
ΣΗΜΕΡΑ, Σάββατο πριν τις 14.00 στη γνωστή χασαποταβέρνα ταβερνα επι της οδου Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας -
Χαρηκα για την γνωριμια αγαπητε famas
Επισης χαρηκα που ειδα παλιους και νεους φιλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΕΠειδή λόγω του προβλήματος του φόρουμ, χάθηκε το ποστ, να αναφέρω ότι χθες 6/10 έγινε κανονικά συνάντηση στη Βεράντα, ιδιαίτερα πετυχημένη, μια και που οι θέσεις άδειαζαν και γέμιζαν συνεχώς.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
ΕΠειδή λόγω του προβλήματος του φόρουμ, χάθηκε το ποστ, να αναφέρω ότι χθες 6/10 έγινε κανονικά συνάντηση στη Βεράντα, ιδιαίτερα πετυχημένη, μια και που οι θέσεις άδειαζαν και γέμιζαν συνεχώς.Σιγά την επιτυχία, αφού γω και ο αδερφός μου λείπαμε .
-
Σήμερα Παρασκευή συνάντηση για καφέ στη Βεράντα, ώρα 19.00
-
Χμμμμ, ενδιαφέρον!
-
τεστ 1-2
-
Βεράντα και σήμερα για τον απογευματινό μας καφέ. Ώρα 7.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Βεράντα και σήμερα για τον απογευματινό μας καφέ. Ώρα 7.Ισχυει κ για σημερα.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)