-
Δε συμφωνω καθολου. Ιδιως το μισο εκατομμυριο απροβληματιστα δε προκυπτει απο πουθενα... Και μη μου πεις' ''εχω ενα μπαρμπα που κτλπ κτλπ...'' γιατι εχω κι εγω ''ενα μπαρμπα που κτλπ κτλπ κτλπ...''
-
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Εγώ στο χαλαρό θα έδινα το Mitsubishi. Θα κρατούσα την Mercedes θα της έβαζα ένα καλό κιτ υγραέριο και θα με συντρόφευε για πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα οικονομικά. Τεχνολογικά είναι σίγουρα πολύ μπροστά από τον Ιάπωνα...
Στο Mercedes φαίνεται να την έχει ακούσει ο ένας από τους 4 κυλίνδρους και κάνει διακοπές. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με τη μετατροπή σε υγραέριο. Γενικά για το υγραέριο έχω ακούσει και θετικά και αρνητικά. Από γνωστούς και φίλους που έχουν κάνει την αλλαγή διαπιστώνω ότι όσα ήταν σε καλή κατάσταση δουλέψαν μια χαρά με το υγραέριο, ενώ άλλα βγάλαν πολλά προβλήματα. Πέρα από αυτό ένα καλό κιτ υγραερίου πόσο μπορεί να στοιχίσει. Με δεδομένα τα λιγότερα από δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα που κάνει ετησίως το αυτοκίνητο, αξίζει η μετατροπή του?
OYTE KAN!!!
-
Κοιτάξτε. Επειδή έχω και ταξί Mercedes e220 cdi w211, μπορώ να πω ότι είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το c200. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα μικρό diesel και το lancer σε σχέση με το c200. Και μην αρχίσετε να μου λέτε για κατασκευές και τέτοια γιατί το ταξί με το IX είναι η μέρα με τη νύχτα σαν αυτοκίνητα. Από την άλλη μεριά υπάρχει και ο πατέρας μου, συνταξιούχος αυτοκινητιστής (ταξί) που έχει κόλλημα με τα Mercedes. Άποψή μου όταν έγινε το ατύχημα ήταν να μην επισκευαστεί, να πουληθεί ως τρακαρισμένο και να πάρουμε μεταχειρισμένο c4 diesel ή C-elysse. Ωραία αυτοκίνητα τα Mercedes αλλά πιστεύω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει.
-
Της πιατσας ανθρωποι φαινεται να ειστε Δημητρη με τη καλη εννοια οποτε κανει μπαμ τι πρεπει να κανεις. Αν υπαρχει πια τοσο κολλημα με τη mercedes (το καταννοω ετσι ειναι ο πατερας μου με τη citroen) αντικαταστηστε τη C με A class δευτερης γενιας. Μετριο αμαξι και οχι ιδιαιτερα αξιοπιστο, γενικα δε τιμαει το σημα του, οπως πιθανα γνωριζεις ηδη, αλλα λουσατο,ηχομονωση,mercedes κτλπ. Τουλαχιστον να εχει παλι mercedes. Απο την αλλη κριμα να τα σκας στα service και τ ανταλλακτικα της mercedes για Α. Και παλι ομως λογω επαγγελματος κτλπ ισως τις εχεις τις ακρες σου. Μαζι σου και για c4. Ακομα και ο ταξιτζηδες τα καλυτερα λενε.
-
Για Α class δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης, καθώς το θεωρώ απαράδεκτο από άποψη οδικής συμπεριφοράς. Την είχα πριν δύο χρόνια ως αυτοκίνητο αντικατάστασης για 15 ημέρες και δε μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Και μη μου πει κανείς κάτι άλλο γιατί έχω αλλάξει προσωπικά και εταιρικά πάνω από είκοσι αυτοκίνητα και διάφορες μάρκες και τύπους κινητήρων και αμαξωμάτων . Άκρες για ανταλλακτικά υπάρχουν, όσο και για service. Αν οι εποχές ήταν καλύτερες θα πήγαινα στην αγορά ενός Mercedes c180 w204. Αλλά τα πράγματα είναι σε όλα τα επαγγέλματα πλέον πολύ επισφαλή. Σκέψου μόνο ότι αν κοπεί το εταιρικό αυτοκίνητο για τους χ ή ψ λόγους, πόσο δύσκολο είναι να μετακινείσαι καθημερινά με ένα βενζινοκίνητο 1800 cc ανεξαρτήτως μάρκας και κατάστασης.
Πέρα όμως από αυτό υπάρχουν και οι καλές εντυπώσεις από το c3 και γι αυτό έβαλα στην εξίσωση και το citroen ή κάτι αντίστοιχο. -
Συμφωνω απολυτως μαζι σου για την Α. Τουλαχιστον η μκ2 δεν ειναι αθλια εντελως οπως η μκ1. Η c180 δε μ αρεσε καθολου στο κρατημα της.
Ιδιως στο βρεγμενο εχουν να το λενε και ιδιοκτητες. Πολυ αξιοπιστο αμαξι ομως. -
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Κοιτάξτε. Επειδή έχω και ταξί Mercedes e220 cdi w211, μπορώ να πω ότι είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το c200. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα μικρό diesel και το lancer σε σχέση με το c200. Και μην αρχίσετε να μου λέτε για κατασκευές και τέτοια γιατί το ταξί με το IX είναι η μέρα με τη νύχτα σαν αυτοκίνητα. Από την άλλη μεριά υπάρχει και ο πατέρας μου, συνταξιούχος αυτοκινητιστής (ταξί) που έχει κόλλημα με τα Mercedes. Άποψή μου όταν έγινε το ατύχημα ήταν να μην επισκευαστεί, να πουληθεί ως τρακαρισμένο και να πάρουμε μεταχειρισμένο c4 diesel ή C-elysse. Ωραία αυτοκίνητα τα Mercedes αλλά πιστεύω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει.Νομίζω ότι έχει αλλάξει η αξιοπιστία της Mercedes. Το επόμενο E από το δικό σου είχε θέματα (με τα ηλεκτρονικά) από όσο άκουγα από ταξιτζήδες, που δεν δικαιολογούνταν για αυτά που πλήρωσαν. Ειδικά στα αυτόματα μοντέλα, λέγανε για πρόβλημα με τον εγκέφαλο του σασμάν του οποίου το κόστος, αν δεν κάνω λάθος είναι κοντά στα 3000 ευρώ...Φυσικά πολλοί είναι ευχαριστημένοι. Σχετικά με το υγραέριο, αν θες ρώτησε σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mercedes. Ίσως σου πούνε για αλλαγή κυλινδροκεφαλής και βαλβίδων (κατάλληλων για την χρήση υγραερίου) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω?