-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Με το καλό να παραλάβεις Θάνο και καλή υπομονή! Η επιλογή (για τις ανάγκες σου) ήταν μονόδρομος.ΥΓ: Έχω περιμένει και εγώ 6 μήνες για αυτοκίνητο (Mini)...πέρασε πιο γρήγορα ο καιρός από όσο νόμιζα!
Να σαι καλά Φάνη. Για να δούμε! Θα βάλω καπουτσινί μπεζ φωτογραφίες τον Απρίλιο
-
Χρόνος είναι και περνάει παίδες. Όταν είχα πάρει το Ravaki μου το μακρινό 2007 η αναμονή ήταν 6 μήνες κοντά.
Τώρα που παράγγειλα το Kodiaq (μετά τον 15Αυγουστο) μου είπαν από την αντιπροσωπεία 5 μήνες. Τουτέστιν Ιανουάριος-Φεβρουάριος. Είδωμεν. Να πήρε 2 μήνες επάνω για 15 ημέρες? Ή τα είπαν καλύτερα στο φίλο Thanoss η χειρότερα σε εμένα lol. -
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Να πήρε 2 μήνες επάνω για 15 ημέρες?Θα μπορούσε εάν η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη. Επειδή παίζουν με slots παραγωγής, μπορεί εσένα να πρόλαβαν slot τον Ιανουάριο (οριακά) και ο Θανός να μην πρόλαβε (οριακά πάλι) slot τον Φεβρουάριο και να ήταν από τις πρώτες παραγωγές Μαρτίου.
Φυσικά μπορεί να τα είπαν λίγο φουσκωμένα στον Θάνο για να είναι καλυμμένοι ή λίγο αισιόδοξα σε εσένα. Και εμένα στην Ford μου είχαν πεί το χειρότερο σενάριο αλλά τελικά παρέλαβα 1 μήνα νωρίτερα.
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Χρόνος είναι και περνάει παίδες. Όταν είχα πάρει το Ravaki μου το μακρινό 2007 η αναμονή ήταν 6 μήνες κοντά.
Τώρα που παράγγειλα το Kodiaq (μετά τον 15Αυγουστο) μου είπαν από την αντιπροσωπεία 5 μήνες. Τουτέστιν Ιανουάριος-Φεβρουάριος. Είδωμεν. Να πήρε 2 μήνες επάνω για 15 ημέρες? Ή τα είπαν καλύτερα στο φίλο Thanoss η χειρότερα σε εμένα lol.Διάβαζα τις προάλλες ξανά τα ποστς στο rav4club.gr που γράφαμε για τις αναμονές και τα παρατράγουδα με διάφορα βύσματα και χωσίματα!
Τότε ήταν και η μόνη φορά στη ζωή μου που περίμενα για αμαξι και τελικά αφου ακύρωσα το αργοπορημένο, πήρα εκθεσιακό σε 10 μέρες !! -
Αν είχε στο χρώμα που ήθελα θα το έπαιρνα και εγώ το εκθεσιακό αλλά έλα που το άσπρο δε μου έκανε κλικ.
Η αλήθεια είναι ότι Ελλάντα είσαι και το βύσμα είναι συνυφασμένο σε κάθε έννοια της ζωής μας δυστυχώς και όσο και αν θες να είσαι καλοπροαίρετος κάπου χαλάει η συνταγή. -
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Τώρα που παράγγειλα το Kodiaq (μετά τον 15Αυγουστο) μου είπαν από την αντιπροσωπεία 5 μήνες. Τουτέστιν Ιανουάριος-Φεβρουάριος. Είδωμεν. Να πήρε 2 μήνες επάνω για 15 ημέρες? Ή τα είπαν καλύτερα στο φίλο Thanoss η χειρότερα σε εμένα lol.Μα σου λέω όταν ξεκίνησα τη συζήτηση για το αυτοκίνητο τέλη Αυγούστου, τα παιδιά στην αντιπροσωπεία μου μιλούσαν για 5.5 μήνες αναμονής. Πριν το κλείσω μου είπαν για 7 και ότι δεν πρόκειται να ανέβει για μένα από τη στιγμή που μπαίνει η παραγγελία.
Το μόνο κακό σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο χρόνος όντως κυλάει γρήγορα, οπότε ούτε καν υπομονή. Καθώς σχεδιάζουμε το αύριο για μας και τα παιδιά μας, ας ζήσουμε την κάθε μας στιγμή λες και αυτό το αύριο δεν θα υπάρξει ποτέ
-
Ερώτηση για εγκυκλοπαιδική ενημέρωση:γιατί θέλει 3 εβδομαδες ένα Kodiaq να φθάσει απο ΤΣΕΧΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ?
-
Ο χρήστης rodian έγραψε:
Ερώτηση για εγκυκλοπαιδική ενημέρωση:γιατί θέλει 3 εβδομαδες ένα Kodiaq να φθάσει απο ΤΣΕΧΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ?3 εβδομάδες για να φτάσει ή για να παραδοθεί (δλδ. με εκτελωνισμό και προετοιμασία)? Είναι παράλογα μεγάλος ο χρόνος. Από Γερμανία (και Ισπανία) τα αυτοκίνητα θέλουν 1 εβδομάδα με 10 ημέρες το πολύ.
-
Εμένα 3 βδομαδες έκανε να έρθει μεχρι Πειραιά. Από ότι είδα με πλοίο μέσω Τουρκίας έρχεται. Εκεί υποθέτω φτάνει με τρένο. Είναι αρκετές οι στάσεις μάλλον. Φανταζομαι θα περιμένουν να συγκεντρωθεί και κάποιος αριθμός αυτοκινήτων...Άσε που καράβι δεν έχει συνέχεια. Με λίγα λόγια αυτά είναι τα logistics που πληρώνει η σκοντα!
-
Εβδομάδα παραγωγής 34η (Προτελευταία Αυγούστου)- Άφιξη Ελλάδα ~τέλος Σεπτεμβρίου Και εκτελωνισμός μετά!Πρόκειται για τριτεκνικό,οπότε πιστεύω ότι θέλει κι άλλη μία βδομάδα για τον εκτελωνισμό!Πάντως 3 εβδομάδες για δυο χιλιάδες χιλιόμετρα,τα οποία οδικώς θα γινότανε το πολύ σε τρεις μέρες είναι όντως too much!
Ευτυχώς βολευόμαστε ακόμα το παλιό!
Σε σένα NickA με τι μάρκα ελαστικών σου παραδόθηκε; Και αλήθεια πως το βρήκες ότι έρχεται από Τουρκία; Υπάρχει tracker; -
Για να δεις πόσο ρευστά είναι τα πράγματα εμένα παρήχθει την 33η Αυγούστου (1 βδομάδα πριν) και ήρθε 1 μήνα πριν.
Τι λάστιχα έχει δεν ξέρω ακόμα, θα σου πω σε 3-4 μέρες!
Για το ότι έρχεται από Τουρκία μπήκα απλά στο marinetraffic τη μέρα που με ειδοποίησαν ότι αφίχθη το πλοίο και είδα ποιο ήταν (Neptune κατι, δε θυμάμαι). Ερχόταν από λιμάνι του Βοσπόρου (ούτε αυτό θυμάμαι πως λέγεται) όπου γκουγκλάροντας λίγο βρήκα ότι η skoda έχει σύμβαση και στέλνει αυτοκίνητα από Τσεχία με τρένο. -
Καλημέρα!Μιλώντας χθες με τον αντιπρόσωπο ,μου είπε ότι έρχεται σιδηροδρομικώς μέσω Ιταλίας και μετά ακτοπλοϊκώς μέχρι Πειραιά.Θα ειδοποιηθεί λέει όταν φθάσει πια στο λιμάνι και είναι έτοιμο για εκτελωνισμό!Οπότε το μόνο που μένει είναι αναμονή!!
-
Ό,τι να ναι! ο δικος μου αντιπρόσωπος μου είχε πει οτι έχονται μέσω βοσπόρου. Ίσως να υπάρχουν πολλά δίκτυα διανομής. Εγω έλαβα το τηλεφώνημα την ημέρα της άφιξης στο λιμάνι. Έξαλλου αν δεν εχει τακτοποιηθεί το οικονομικό ( εξόφληση) δεν προχωράνε σε εκτελωνισμό. Φιλολογική η συζήτηση βέβαια, να περνάει η ώρα κατα την αναμονή!
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Έξαλλου αν δεν εχει τακτοποιηθεί το οικονομικό ( εξόφληση) δεν προχωράνε σε εκτελωνισμό.Ανάλογα με την αντιπροσωπεία. Και εμένα στην Βελμάρ έτσι μου είχαν πει, αλλά τελικά εκτελώνισαν και έβγαλαν και την άδεια αρκετές ημέρες πριν εξοφλήσω. Στην BMW (Σπανός) δεν το συζητάω, ποτέ δεν είχα εξοφλήσει αυτοκίνητο, πάντα εκτελώνιζαν και έβγαζαν και την άδεια και εγώ εξοφλούσα την ημέρα της παραλαβής.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ερώτηση για εγκυκλοπαιδική ενημέρωση:γιατί θέλει 3 εβδομαδες ένα Kodiaq να φθάσει απο ΤΣΕΧΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ?
3 εβδομάδες για να φτάσει ή για να παραδοθεί (δλδ. με εκτελωνισμό και προετοιμασία)? Είναι παράλογα μεγάλος ο χρόνος. Από Γερμανία (και Ισπανία) τα αυτοκίνητα θέλουν 1 εβδομάδα με 10 ημέρες το πολύ.
Μηπως ομως παιρνουμε απο Μπρατισλαβα εμεις? Γιατι αυτα ερχονται με τεραστια τρενα μεχρι ενα σημειο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
[Μηπως ομως παιρνουμε απο Μπρατισλαβα εμεις? Γιατι αυτα ερχονται με τεραστια τρενα μεχρι ενα σημειο.Δεν έχω ιδέα από που έρχονται και πώς!!
-
Τα φερνει ο πελαργος
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα φερνει ο πελαργος -
Για το Kodiaq χρειάζεται μεταλλαγμένος πελαργός-αρκούδα για να μπορεί να το κουβαλήσει!!
-
Skoda Kodiaq