-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
τα μονα θετικα που εχει ειναι το πολυ μικρο μηκος,θεμα παρκινγκ.
και το οτι ειναι οικονομικο.
σε ολα τα αλλα ΧΑΝΕΙ. αρα η τιμη του ειναι πολυ μεγαλη και δεν τα αξιζει.Μετά από ένα μήνα με το iQ έχω να πω ότι κοστίζει όσο ακριβώς αξίζει.
οσο ενα 308 δηλαδη???????????????

-
ρε για την πολη μεσα μονο tat nano europa και ξερο ψωμι
-
Πάλι φωτό από Corvette ποστάρισες! Βρε τί είναι αυτό με εσένα; Όλα Corvette τα βλέπεις;
-
καλα ε μηπως μου ειναι γραφτο μια corvette!!!!???
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
οσο ενα 308 δηλαδη???????????????
Μάλλον υπερτιμημένο το βλέπω το 308 .
-
Τελικά μετ από μι 8ετια από την αρχή του θέματος αν κάνατε αγορά μεταχειρισμενου κάποιο από τα 2 ποιο θα ηταν?
Υ.γ.ειπα να μην ανοίξω νέο θεμα..
-
Εξαρταται τι συγκρινεις. Επειδη το εψαξα πολυ ενδελεχως τους τελευταιους μηνες οδηγωντας τα, για μενα μεταξυ πρηγουμενου μοντελου Smart και IQ ειναι καλυτερο το IQ. Το καινουριο (τωρινο) Smart ειναι καλυτερο ( ποιοτητα κατασκευης ανεση μικροχωροι οδικη συμπεριφορα ολα)
-
Ακόμα και τώρα θα επέλεγα την αξιοπιστία του Iq αλλά όχι με το ελαττωματικο cvt.
Απλά μόνο με το χειροκίνητο κιβώτιο. -
Προφανώς το iq το συγκρίνω με τον προτελευταίο όχι το καινούργιο το Σμαρτ γιατί παίζουν στην ίδια τιμή..συμφωνώ για το σασμάν μόνο χειροκίνητο όχι αυτόματα και προφανώς την έκδοση 1000 κυβικά...πάντως στην ψηφοφορία του θέματος το iq είναι πολύ μπροστά..όσων αφορά το iq που σταμάτησε η παραγωγή του δεν βλέπω να έχει epireasi kai poli την τιμή του σαν μεταχειρισμένο...
Υ.γ.kapami πες λίγα λόγια από την εμπειρία σου με αυτά τα 2 αμαξάκια...κατανάλωση,οδηγική συμπεριφορά, πρακτικότητα κτλπ...
-
Χρησιμοποιώντας smart τα τελευταία τέσσερα χρόνια για αστικές μετακινήσεις το μόνο που έχω να πω για τους άνω των 35 είναι μακρυα
α)Το πιο αναξιοπιστό κιβώτιο που έχω δει στην ζωή μου
β)Χαμηλή ποιότητα υλικών και κακή ποιότητα κύλισης
γ)Δυνατός κινήτηρας αλλά καίει απίστευταΆσχημο το IQ αλλά παίρνει την ψήφο μου.
-
Τα γνωστα πανω κατω εχω να πω απο το ψαξιμο σε μεταχειρισμενα και την εμπειρια μου με Fortwo και IQ.
Αρχικα συγκρινουμε ενα 2θεσιο με ενα 3θεσιο οποτε στην πραξη αν σε ενδιαφερει να μπορεις να κουβαλας εξτρα ατομο κοιτας κατευθειαν το IQ.
Το Smart της προηγουμενης γενιας εχει απολυτως τραγικο κιβωτιο ταχυτητων και η αναρτηση περναει τα παντα μεσα στην καμπινα, κυριολεκτικα κουνιεσαι συνεχεια. Απο καταναλωση παιζει πανω απο 7 λιτρα στα 100χλμ.
Το IQ με το CVT δε το οδηγησα αλλα εχω ακουσει μονο κακα λογια απο αλλους. Με το manual ειναι οκ και με 1-2 λιτρα χαμηλοτερη καταναλωση απο το Smart. Καλυτερη οδικη συμπεριφορα, πιο σταθερο και ελαφρως πιο μεγαλο σε διαστασεις. Το γεγονος οτι παρολο που εχει καταργηθει σαν μοντελο κραταει τις τιμες ως μεταχειρο τοσο ψηλα ειναι που με οδηγησε στο να παω σε καινουριο Smart.
Το προηγουμενο Smart ειναι σαπιο, το IQ πανακριβο και EOL, ε οπότε είπα να δώσω κάτι παραπάνω και να παρω κατι καινουριο και καλυτερο βλεπε κιβωτιο διπλου συμπλεκτη (Fun fact: εδωσα μονο 3000 ευρώ παραπάνω για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Smart απ ότι έβρισκα μεταχειρο IQ 5ετίας με 75.000 χλμ - ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ).
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Χρησιμοποιώντας smart τα τελευταία τέσσερα χρόνια....Ποια γενια,μοτερ ομως?
Αγορα Smart for 2 (71hp mhd) VS Toyota IQ