-
Σήμερα 11 στη ΝΕΤ.
*'Όταν ο Χάρυ γνώρισε τη Σάλυ'. *
Μπίλ Κρίσταλ και Μεγκ Ράϊαν στα καλύτερά τους.
Παλιό αλλά καλό -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Σήμερα 11 στη ΝΕΤ.
*'Όταν ο Χάρυ γνώρισε τη Σάλυ'. *
Μπίλ Κρίσταλ και Μεγκ Ράϊαν στα καλύτερά τους.
Παλιό αλλά καλόπολυ καλο .......
-
Πάρα πολύ καλό. Η σκηνή που η Ράιαν προσποιείται οργασμό μέσα στο εστιατόριο είναι πια κλασική.
-
δειτε το μη αναστρεψιμος..................
μονικα οτι καλυτερο αντε για να δειτε πως πρεπει να φερεστε στις γυναικες
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μην δείτε το Boogeyman σε καμία περίπτωση...Ετσι και ετσι ,ιδιως το τελος.Σε καποιες στιγμες μου θυμισε Sillent Hill ετσι που μπαινοβγαινε στις ντουλαπες.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
δειτε το μη αναστρεψιμος..................μονικα οτι καλυτερο αντε για να δειτε πως πρεπει να φερεστε στις γυναικες
έτσι μήπως? -------> http://www.airsoftcommunity.co.uk/forum ... atever.gif
πρόσεξε μόνο, η υπερβολή προκαλεί τύφλωση
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
δειτε το μη αναστρεψιμος..................μονικα οτι καλυτερο αντε για να δειτε πως πρεπει να φερεστε στις γυναικες
Αναρωτιέμαι αν ένας άνθρωπος μπορεί να είναι τόσο κρετίνος φυσιολογικά ή χρειάζεται να παίρνει κανένα φάρμακο για να 'φτιάχνεται' πριν μπει εδώ μέσα...
Ban ρε παιδιά, η υπομονή έχει και τα όριά της. Άλλο η πλάκα και άλλο η στιγνή πρόκληση! Να βάλουμε ψηφοφορία υπέρ ή κατά των ban για ορισμένους χρήστες;
-
Επιτέλους -
Όποιος μπορεί να δει και κάτι διαφορετικό(δηλ.μη ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟ και ΑΓΓΛΙΚΟ) καλή ταινία είναι και 'Οι Μέρες της Αφθονίας σας Είναι Μετρημένες'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μην δείτε το Boogeyman σε καμία περίπτωση...
Ετσι και ετσι ,ιδιως το τελος.Σε καποιες στιγμες μου θυμισε Sillent Hill ετσι που μπαινοβγαινε στις ντουλαπες.
Ήταν η κλασσικότατη κλισέ υπόθεση χωρίς τίποτα καινούριο. Πραγματικά ένιωσα ότι έχασα την ώρα μου...
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Όποιος μπορεί να δει και κάτι διαφορετικό(δηλ.μη ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟ και ΑΓΓΛΙΚΟ) καλή ταινία είναι και 'Οι Μέρες της Αφθονίας σας Είναι Μετρημένες'Διάβασα το πρωί στην εφημερίδα την υπόθεση. Αν και δεν είμαι του είδους, μου κέντρισε το ενδιαφέρον και μάλλον θα πάω να τη δω (μόνος, γιατί δε νομίζω να δεχτεί κανείς να έρθει μαζί μου ).
-
Γιατί κάποιος να ξοδέψει τόσα εκατομμύρια για να γυρίσει το Star Wars III; Πραγματικά κόντεψε να με πάρει ο ύπνος.
Πού πήγαν οι καλές ταινίες;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
δειτε το μη αναστρεψιμος..................
μονικα οτι καλυτερο αντε για να δειτε πως πρεπει να φερεστε στις γυναικες
Αναρωτιέμαι αν ένας άνθρωπος μπορεί να είναι τόσο κρετίνος φυσιολογικά ή χρειάζεται να παίρνει κανένα φάρμακο για να 'φτιάχνεται' πριν μπει εδώ μέσα...
Ban ρε παιδιά, η υπομονή έχει και τα όριά της. Άλλο η πλάκα και άλλο η στιγνή πρόκληση! Να βάλουμε ψηφοφορία υπέρ ή κατά των ban για ορισμένους χρήστες;
Άνθρωπος;!;
-
Υπάρχει και η επιλογή του να μην ασχολείσθε!!!!
Στο θέμα μας!
STAR WARS III!!!
Εξαιρετικό!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
STAR WARS III!!!
Εξαιρετικό!!!!
Χάσμα γενεών...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
STAR WARS III!!!
Εξαιρετικό!!!!
Χάσμα γενεών...
-
Δε γνωρίζω αν έχει ξαναειπωθεί, αλλα έχετε δει το 'Βλέπω το θάνατό σου 2' ? Εχει μια αρκετά εως απίστευτα εντυπωσιακή σύγκρουση οχημάτων....!!!!!!!!
-
εχει κανεις το δρακουλα των εξαρχειων (ετσι δε λεγεται;;;) μιλαω για την ταινια με πανουση και αλλους.... εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την underground αυτη ταινια
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Δε γνωρίζω αν έχει ξαναειπωθεί, αλλα έχετε δει το 'Βλέπω το θάνατό σου 2' ? Εχει μια αρκετά εως απίστευτα εντυπωσιακή σύγκρουση οχημάτων....!!!!!!!!Eιναι εκει που φευγουν οι κορμοι απο ενα φορτηγο και γινεται ο χαμος;
Μια καταπληκτικη καταδιωξη εχει στο MATRIX 2 RELOADED,οπως και στο χΧχ2.
Για το Old Boy τι να πω ;Ποση τρελα εχει ο σεναριογραφος;Μιλαμε για πολλα κανταρια τρελας -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εχει κανεις το δρακουλα των εξαρχειων (ετσι δε λεγεται;;;) μιλαω για την ταινια με πανουση και αλλους.... εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την underground αυτη ταινιαΑξίωμα : Ταινία με Τζούμα δεν τη χάνουμε ποτέ!! Εαν πλαισιώνεται από Τζώνη Βαβούρα ακόμα καλύτερα
Αν σου αρέσουν οι ταινίες του Ζερβού (Τηλεκανίβαλοι, Γυναίκες Δηλητήριο) να τη δεις δίχως άλλο.
Δεν είναι ακριβώς underground μάλλον παρωδία της τότε κοινωνίας(1980 ή 81) μου φάνηκε εμένα αλλά πολλά πολλά δεν ξέρω.Ρίξε κι εδώ μια ματιά
http://www.edu.uoc.gr/~math2172/panousi ... racula.htm
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]