-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νονούλη, καμιά φορά αυτό που φαίνεται ευκαιρία είναι κιόλας! Το βλέπεις, το ελέγχεις και αποφασίζεις. Το να λες ότι 'οι άλλοι τα δίνουν πιο ακριβά, άρα αυτό σίγουρα είναι φόλα' είναι παρανοϊκό! Δεν του είπα να το αγοράσει αν ο έλεγχος το κόψει, απλά να το κοιτάξει. Υπάρχει κόσμος που καίγεται για λεφτά και ξεπουλάει! Έχω δει S60 Mk1 180 ίππων να πουλιέται 4.000 και το 9-3 των 195 ίππων με 67.000 χλμ το πήρα 4.500 από ιδιώτη, 1ο χέρι επειδή ο άνθρωπος πέθανε και τα παιδιά του χρειάζονταν χρήματα!!! Όλοι οι άλλοι ζητούσαν την μάνα τους και τον πατέρα τους...Μονο παρανοικο δεν ειναι. Πιστεψε με χρονια μου ριχνεις αλλα πειρα πανω στο θεμα εχω περισσοτερη. Το τι ζητανε για 2λιτρα με 660+ τελη δε κολλαει καν στη κουβεντα. Ειδικη περιπτωση, κοινο και αγορα. Φυσικα και δε χανει τιποτα να τηλεφωνησει αλλα κρατας μικρο καλαθι ή αγοραζεις εν γνωσει σου.....
-
Έχω την εντύπωση, πως ο έμπορος της δεύτερης Guillieta δεν δέχεται ελέγχους. Τουλάχιστον, αυτό συνέβη παλαιότερα με εμένα. Άσε που, όλα τα αυτοκίνητά του, έχουν περίπου τον ίδιο αριθμό χιλιομέτρων...
-
καπου εκοψε το ματι μου τάιπ ες....
αν μπορεις, αυτο...
το σουζ ζμπορτ που εχεις βαλει ειναι το παλιο μονδελον....
δεν εχει προβληματα, αλλα σιγουρα το βρισκεις 1-2 χιλιαρικακια παρακατω
φυσικα, οπως και το φιεστα, οποιος τα ειχε θα τα εσκιζε.... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
αν μπορεις, αυτο...
φυσικα, οπως και το φιεστα, οποιος τα ειχε θα τα εσκιζε....Μπορείς φίλε μου να μου πεις τη γνώμη σου για Type S; Οδηγική συμπεριφορά, συντήρηση, σβέλτη οδήγηση, άνεση; Αξίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα ακόμα και αν έχει κάποια χιλιόμετρα παραπάνω; (δεν πέφτουν και οι τιμές τους με τίποτα)
Είμαι Χοντακιας η αλήθεια είναι [emoji48] και το γουστάρω σαν μοντέλο.Στάλθηκε από το Lenovo A7010a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης k.vamvoukas1 έγραψε:
αν μπορεις, αυτο...
φυσικα, οπως και το φιεστα, οποιος τα ειχε θα τα εσκιζε....Μπορείς φίλε μου να μου πεις τη γνώμη σου για Type S; Οδηγική συμπεριφορά, συντήρηση, σβέλτη οδήγηση, άνεση; Αξίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα ακόμα και αν έχει κάποια χιλιόμετρα παραπάνω; (δεν πέφτουν και οι τιμές τους με τίποτα)
Είμαι Χοντακιας η αλήθεια είναι [emoji48] και το γουστάρω σαν μοντέλο.Στάλθηκε από το Lenovo A7010a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δες εδώ
http://www.civinfo.com/forum/greece/
γενικα ασπαστο, οικονομικο, καλο στο δρομο - ειδικα με coilover, πολυ ευρυχωρο, εξοπλισμενο, αλλα οχι ανετο, σφιχτο θα το ελεγα...
χιλιομετρα, οτιδηποτε κατω απο 150k σου αφηνει περιθωριο μεχρι τα 250k που ισως αρχισει να ζηταει....
τραβηγματακια δεν εχει του νεου φορμά των σαλιγκαρων απο λιγες αρ πι εμ, θελει ανελεητο στροφαρισμα, που ομως φαινεται να γουσταρει....
θεματακια εχει με το χρωμα, κατι ροδελες συμπλεκτη, και ειχε καποτε τεραστιο θεμα με τους κομπρεσσορες a/c (ειχα αλλαξει 4-5!!! τελικα βρεθηκε το θεμα και εγινε ανακληση, ηταν κατι ασφαλειες των 5 ευρωπουλων!!! και πλεον δεν εχει θεμα). αντε και ενα θεμα τα 5d με το σημα στη μασκα...
μονο σε 1.8 βεβαια
εκδοση, ψαξε αυτη με την οροφη και τα εξτραδακια.... -
Προτεινει και ο Γατος honda τωρα που καθε βδομαδα ηταν συνεργειο με civic μαλιστα!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Προτεινει και ο Γατος honda τωρα που καθε βδομαδα ηταν συνεργειο με civic μαλιστα! [emoji38]Υπερβολές[emoji14]
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Προτεινει και ο Γατος honda τωρα που καθε βδομαδα ηταν συνεργειο με civic μαλιστα! [emoji38]Χαχα είχαν θέματα εκτός από αυτά που ανέφερε ο gatoz;; Το έχω ψήσει και για το Type S υπάρχουν κάποια καλά στο car.
Στάλθηκε από το Lenovo A7010a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης k.vamvoukas1 έγραψε:
Προτεινει και ο Γατος honda τωρα που καθε βδομαδα ηταν συνεργειο με civic μαλιστα! [emoji38]
Χαχα είχαν θέματα εκτός από αυτά που ανέφερε ο gatoz;; Το έχω ψήσει και για το Type S υπάρχουν κάποια καλά στο car.
Ο νονός είναι λίγο υπερβολικός με τα τζαπονια,του αρέσει να μας πειράζει γτ είμαστε γραφικοί με τα 'ασπαστα'.
-
Περα απο τη πλακα μαγκια του Γατου και του καθε Γατου να ειναι αντικειμενικος και να προτεινει κατι παρα το οτι δε του βγηκε καλο. Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι συνηθως το θαβει.
-
Να πω κ γω την παπατζα μου,ψάξου με c4.
-
Και εγώ που έχω μια συμπάθεια παραπάνω στον Ιάπωνα μ αρέσει να είμαι αντικειμενικός. Το καθένα έχει τα + και τα - του, όλα θα χαλάσουν, όλα θέλουν προσοχή και αν είναι να ευχαριστηθω ένα αυτοκίνητο ας πάω και μια φορά συνεργείο [emoji23]
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Να πω κ γω την παπατζα μου,ψάξου με c4.Έχω μπει σε C4 byLoeb ωραίο και σβέλτο αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για αξιοπιστία. Και με χαλάει λίγο και ο κωλος του σε σχέση με τα άλλα.
-
Κάθε άλλο,η τελευταία c4 είναι το πιο αξιόπιστο της κατηγορίας
-
Το τελευταιο 6 χρονια τωρα εχει δωσει εξαιρετικα δειγματα γραφης απο την αποψη της αξιοπιστιας. Βεβαια δε στο προτεινω γιατι θες πιο στριφτερο απ οτι φαινεται.
-
Θα πρότεινα κ αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/10324172/ με κάποια επιφύλαξη.
-
https://www.car.gr/10220510-honda-civic ... plus-turbo
του alex
αρρωστος με το αυτοκινητο, ισως το κορυφαιο type-s στο κόσμο...
πρεπει να εχει χωσει κανω απο 20 χαρτια....
τωρα ειδα οτι το δινει, θα τον σκισω καταλληλως εαν το καμει...οκ, ο σιβικας μου εβγαλε τη ψυχη με τα γυρω-γυρω...
ποίον ομως νορμαλ καρ σηκωνει το τουρμπισμα που κανουν στον 1.8 της χοντα χωρις να κανει κιχ για εκατονταδες χιλιομετρα? (π.χ. πανος, αλεξανδρος, ζήσης, κωστας και λοιποί?)
με ουτε ενα τοσο δα προβληματακι και καταναλωση ακομη κατω απο 10 στο σκισιμο!!!
το συγκεκριμενο που το εχω 'ελεγξει' καταλληλως, ειναι απιστευτο, κατι σε σουπερκαρ δια πτωχους.... -
Νεώτερος δεν μπορούσα να το πάρω λόγω οικονομικής κατάστασης. Τώρα δεν μπορώ λόγω οικογενειακής...
-
Αμαξι τοσο ''βελτιωμενο'', απ το κολλητο μου να τανε, δε το παιρνα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αμαξι τοσο ''βελτιωμενο'', απ το κολλητο μου να τανε, δε το παιρνα...μια εμμονη την εχς...
αυτο εχει το κλασσικο 'φτιαξιμο' που επαιρναν οι 1.8 σιβικες και μαλιστα με τοπ υλικά.
υπαρχουν παρα πολλα τετοια, κανενα ομως στο επιπεδο αυτουνου....
ο πανος ή άλλως 'σπυριδούλα' (δια το σιδερωμα εις στροφας), που πολυ συχνα δοκιμαζουμε μαζι 'χονδρόν', ηταν ο πρωτος που το εκανε, καπου στα 20k στον νικηφορο, και μεχρι σημερα στα 180k δεν εχει κανει κιχ....ακομη και ο σαρα δεν εκοψε την εγγυηση....
απο οσο ξερω και απο το σιβινφο σε κανενα, μα κανενα, δεν εκανε το παραμικρο θεμα.
αν το ειχε βγαλει για πουλημα πριν παρω το νησι, θα το ειχα ηδη στο παρκιν....
Αγορά μικρομεσαίου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου