-
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Τώρα θα αρχίσουμε οι υπόλοιποι τετρακίνητοι να ψάχνουμε τον ήχο για να βεβαιωθούμε ότι δεν ξέχασαν να μας βάλουν την τετρακίνηση!!! ΧαχαχαSent from my iPhone using Tapatalk
Χαχα! Δεν τον κάνουν όλα πασά μου! Είμαι στους 'τυχερούς'
-
περίεργο πάντως, γιατί έχω διαβάσει ότι το Xdrive εμπλέκεται σε χρόνους πολύ μικρότερους από δευτερόλεπτο όταν χρειαστεί, αλλά αυτός ο μακρόσυρτος ήχος μοιάζει να αφορά μία πιο μακρόσυρτη διαδικασία.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Update: τακάκια ΔΕΝ αλλαζω για άλλα 5000 χλμ τουλάχιστον είπε κ ο μάστορας κ είδαμε κ μαζί! Έχουν ακόμη πάνω! Λέω κ εγώ... Ξεχασα να οδηγώ;Επίσης κ επίσημα μάθαμε τι είναι ο ήχος: είναι ομηχανισμός ενεργοποίησης της 4κίνησης! Μερικά κάνουν αυτον τον ήχο χωρίς να υπάρχει κανένα όμως πρόβλημα!
Χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ο ψηλός!
Δεν είσαι και ο μονος παντως
http://x1gr.boards.net/thread/63?page=1#post-435 -
Δύο βαλίτσες για 'πτώμα', μια τσάντα μεγάλη jumbo με κουβαδάκια, είδη θαλάσσης κτλ. μία με κουβέρτες για να μείνουν στο χωριό, ένας τενεκές λάδι κ αρκετές ακόμη τσάντες με διάφορα άλλα στο πορτ παγκάζ της 'γερμανίδας'...Αφού δεν έβαλα ΚΑΙ αυτή τη φορά μπαγκαζιέρα...δεν θα βάλω ποτέ...
-
Εξαιρετικά! Θύμησες μας πόσα λίτρα έχει αποθηκευτικό χώρο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εξαιρετικά! Θύμησες μας πόσα λίτρα έχει αποθηκευτικό χώρο...Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
510 λίτρα.
Φυσικά υπάρχουν κ μεγαλύτερα SUV με αρκετά περισσότερα λίτρα όπως το rav4 κ το crv, αλλά έχουν κ μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις -
Οτιδήποτε πάνω από 500 λίτρα μου μοιάζει σπηλαιώδης.
-
Έτσι είναι... Εγώ στο duster με τα 480 λίτρα έχω μόνιμα μέσα ένα βαλιτσάκι με ήδη πρώτης ανάγκης και ταξιδίου και άλλο ένα με εργαλεία πυροσβεστήρα και άλλα αχρείαστα και εντούτοις μένει χώρος για βαλίτσες και ότι άλλο βάζει του ανθρώπου ο νους!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εξαιρετικά! Θύμησες μας πόσα λίτρα έχει αποθηκευτικό χώρο...Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
505 αλλά δεν έχει ρεζέρβα γιατί έχει run flat και ο χώρος της ρεζέρβας χρησιμοποιείται για αποθήκευση ξεχωριστός από τον κύριο χώρο με κάλυμμα για χωρίσμα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εξαιρετικά! Θύμησες μας πόσα λίτρα έχει αποθηκευτικό χώρο...
505 αλλά δεν έχει ρεζέρβα γιατί έχει run flat και ο χώρος της ρεζέρβας χρησιμοποιείται για αποθήκευση ξεχωριστός από τον κύριο χώρο με κάλυμμα για χωρίσμα.
Πιο σωστός ο Στέφανος!
-
Ο χώρος της ρεζέρβας που είναι για αποθήκευση, πόσο αξιοποιησιμος ειναι από άποψη διαστάσεων;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ο χώρος της ρεζέρβας που είναι για αποθήκευση, πόσο αξιοποιησιμος ειναι από άποψη διαστάσεων;Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πλήρως γιατί το κάλυμμα τρι-πλώνει κ μαζεύεται στην πλάτη των καθισμάτων.
-
Οπότε μπορέσεις μια φωτογραφία, γιατί το έχω αλλιώς υπόψη μου.
-
Κ σε αυτήν που ανέβασα εχω μαζέψει το κάλυμμα στην πλάτη των καθισμάτων κ έχω αξιοποιήσει όλο το βάθος - ύψος του χώρου αποσκευών. Το κάλυμμα κανονικά βρισκεται στο ύψος του χώρου φόρτωσης που φαινεται πίσω
-
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ο χώρος της ρεζέρβας που είναι για αποθήκευση, πόσο αξιοποιησιμος ειναι από άποψη διαστάσεων;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒέβαια στις φετινές παραγγελίες τα run flat πανε έξτρα και το αμάξι έρχεται με κανονικά και κιτ επισκευής. Εναλλακτικά αγοράζεις μια ρεζέρβα μικρών διαστάσεων.
Ο χώρος κάτω απο το κάλυμμα έχει αρκετό βάθος και χωράνε άνετα σακ βουαγιαζ ή εύθραστα ευαίσθητα που δεν θες να στριμώξεις με τα υπόλοιπα!
Στο δικό μου ανοίγοντας το πόρτ μπαγκαζ το βλέπεις εντελώς άδειο γιατί μια τσάντα με όλα τα απαραίτητα (πυροσβεστήρα, γιλέκο καθαριστικά κλπ) την έχω εκεί, μαζί με 2-3 πετσέτες θαλάσσης για να κάθονται τα παιδιά, ηλιοπροστασίες κλπ.Συνήθως εκεί βάζω τσάντες με ηλεκτρονικά, βιβλία κλπ που δεν θέλω να στριμωχτούν πάνω!
Επίσης εγώ πάντα στα αυτοκίνητα χρησιμοποιώ σακ βουαγιαζ και όχι βαλίτσες που δεν είναι flexible. Τα γεμίζω σωστά ώστε να είναι συμμετρικά και τα φορτώνω σαν να είναι παζλ.
Πριν 2 εβδομάδες που έστειλα την οικογένεια Β. Ευβοια φόρτωσα το yaris με πράγματα για 2 εβδαμάδες, παιχνίδια για θάλλασα και προμήθειες από σουπερ μαρκετ για τα πεθερικά άνετότατα μονο στο πορτ μπαγκαζ και έπαθε πλάκα η γυναίκα.
Στις κύριες διακοπές σε κυκλαδονήσι θα πάρω το 108 και εχω υπολογίσει 4 σακ βουαγιαζ ανετότατα στον ελάχιστο χώρο αποσκευών.
Στους περισσότερους δεν τους χωράνε τα πορτ μπαγκαζ και ξοδευονται με μπαγκαζιέρες και λοιπά άβολα επειδή δεν μπορόυν να εκμεταλλευτουν σωστά τους χώρους, αφήνουν κενά, τα βάζουν χύμα (ή αφήνουν τις γυναίκες τους να φτιάχνουν τις βαλίτσες ) -
Βρε παράξενε? Γυναίκα να ετοιμάζει αποσκευές για διακοπές... το καλυτεροτερο μου! Λατρεμένη συνήθεια. Νομίζω ότι θα έχω μαζί μου και το ανθοδοχειο της τραπεζαρίας! [emoji1] [emoji1] [emoji1]
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βρε παράξενε? Γυναίκα να ετοιμάζει αποσκευές για διακοπές... το καλυτεροτερο μου! Λατρεμένη συνήθεια. Νομίζω ότι θα έχω μαζί μου και το ανθοδοχειο της τραπεζαρίας! [emoji1] [emoji1] [emoji1]Εγώ τις λέω να βγάλει δικά της και των παιδιών ότι θέλει και μετά τσεκάρω αν έβαλε όλα τα απαραίτητα, βγάζω έξω τυχόν υπερβολές (στην κόλαση να πάμε θα έχει πάντα και μπουφανάκι/ζακετούλα των παιδιών μην κρυωλογήσουν )
και πακετάρω σωστά ώστε να χωράνε όλα στο χώρο που αναλογεί στον καθένα και να μην μένουν χώροι στο σάκο ανεκμετάλλευτοι!
Τέλος τα φορτώνει στο καροτσάκι σουπερ μαρκετ που έχουμε στο κτίριο για τέτοιες μεταφορές, τα κατεβάζει στο γκαράζ και εγώ παίζω tetris γεμίζοντας τα κενά! -
[emoji1]
Γυναίκα και παιδιά σίγουρα σημαίνει πολύ φόρτωμα και πολλά πράγματα!Η τελευταίες μου 7ημερες διακοπές στο εξοχικό είχαν 2 σακούλες του Μασουτη σαν αποσκευές... ουτε σακίδιο δεν γεμιζα!
Στην μια 2 tshirt, 1 βερμουδα και ένα σορτσακι και η άλλη ένα ζευγάρι αθλητικα παπούτσια. Στο cc που ο χώρος αποσκευών είναι περίπου σαν του QQ απογοήτευση με έπιασε... Δεν με αναγνωρίζω! [emoji15] -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βρε παράξενε? Γυναίκα να ετοιμάζει αποσκευές για διακοπές... το καλυτεροτερο μου! Λατρεμένη συνήθεια. Νομίζω ότι θα έχω μαζί μου και το ανθοδοχειο της τραπεζαρίας! [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Εγώ τις λέω να βγάλει δικά της και των παιδιών ότι θέλει και μετά τσεκάρω αν έβαλε όλα τα απαραίτητα, βγάζω έξω τυχόν υπερβολές (στην κόλαση να πάμε θα έχει πάντα και μπουφανάκι/ζακετούλα των παιδιών μην κρυωλογήσουν )
και πακετάρω σωστά ώστε να χωράνε όλα στο χώρο που αναλογεί στον καθένα και να μην μένουν χώροι στο σάκο ανεκμετάλλευτοι!
Τέλος τα φορτώνει στο καροτσάκι σουπερ μαρκετ που έχουμε στο κτίριο για τέτοιες μεταφορές, τα κατεβάζει στο γκαράζ και εγώ παίζω tetris γεμίζοντας τα κενά!Εννοείται η γυναίκα φτιάχνει όλες τις βαλίτσες! Βαριέμαι ασύστολα να το κάνω! Τη φόρτωση κ το τέτρις αναλαμβάνω εγώ, αντικειμενικά καλύτερος στην τακτοποίηση!
Αναφορικά με πράγματα, κ σε μένα αρκούν δυο βερμούδες κ μπλούζες, από δυο εσώρουχα κ τα ρούχα για τρέξιμο, χωράνε κ σε σχολική τσάντα!! Κάποια στιγμή θα καταλάβει κ η γυναίκα ότι τα ρούχα για 'νυχτερινή έξοδο' γυρίζουν πάντα ατσαλάκωτα....
BMW X1 2016