Jun 19, 2017, 11:58 AM

καλησπερα, εχω ενα peugeot 206 1400cc του'99. το αμαξι το χα παρει μεταχειρισμενο πριν 5 μηνες (τωρα εχει 199,000χλμ) κ ηταν σε ολα μια χαρα το μονο που χρειαστηκε ηταν λαδια τα οποια αλλαξα πριν 10 μερες. χθες οπωσ γυρνουσα απο δουλεια πριν προλαβω να κανω 2-3 χλμ αρχισε να ανεβαζει γρηγορα θερμοκρασια μεχρι που αναψε το λαμπακι του ΣΤΟΠ και σταματησα για κανα 20λεπτο, δεν επεφτε η θερμοκρασια με τιποτα. γυρισα τελικα με τα χιλια ζορια σπιτι αφου χρειαστηκε να ξανασταματησω και μολις ξεκινισα τη 2η φορα η θερμοκρασια ανεβαινε κ επεφτε αποτομα πολλεσ φορεσ αλλα δν ξανασταματησα. μολισ γυρισα ανοιξα το καπο να κοιταξω αυτα που ξερω να κοιταω, τα λαδια δεν ειχαν διαρροη το βεντιλατερ δουλευε κανονικα απ την αρχη...το ψυγειο παλι μολισ το ανοιξα ειδα μεσα το νερο (για την ακριβεια παλιο παραφλου+νερο) καφε σαν σκουρια και σημερα το πρωι ειχε φυσαλιδες το πηγα συνεργειο γτ υποψιαζομαι οτι θα χω θεμα με τη φλατζα κατι παρομοιο ειχε παθει το 306 του αδελφου μου. ο μηχανικος μου ειπε οτι κατι εφτιαξε κ δν ξανανεβασε θερμοκρασια και τα υπολοιπα θα μου τα πει το απογευμα γτ πριν δεν μπορουσα να μιλησω...καποιος να με διαφωτισει