-
καλησπερα παιδια,
θα ηθελα την γνωμη σας αν αξιζει ποιο πολυ να αγορασεις καινουργιο αμαξι η να κανεις ενα leasing... ειμαι fun της peugeot και δεν νομιζω να οδιγουσα διαφορετικο αμαξι λογο συνιθιας στο μικρο τιμονι που εχουν. εχουν τωρα ενα προγραμμα leasing fuel only . λογο συχνων και μακρινων ταξιδιων θελω να εχω παντα καινουργιο καινασφαλες οχημα.. εχει κανενας εμπειρια με leasing αξιζει; γνωμες ;
-
καλησπερα παιδια,
θα ηθελα την γνωμη σας αν αξιζει ποιο πολυ να αγορασεις καινουργιο αμαξι η να κανεις ενα leasing... ειμαι fun της peugeot και δεν νομιζω να οδιγουσα διαφορετικο αμαξι λογο συνιθιας στο μικρο τιμονι που εχουν. εχουν τωρα ενα προγραμμα leasing fuel only . λογο συχνων και μακρινων ταξιδιων θελω να εχω παντα καινουργιο καινασφαλες οχημα.. εχει κανενας εμπειρια με leasing αξιζει; γνωμες ;
-
καλησπερα παιδια,
-
Κοίτα, εξαρτάται από το ποσό που έχεις να δαπανήσεις για αγορά αυτοκίνητου. Σίγουρα σε συμφέρει να το αγοράσεις γιατί το αυτοκίνητο θα μείνει μετά σε εσένα.
Στο leasing μετά από 4 χρόνια ή επιστρέφεις ή το αγοράζεις στην αξία που θα σου πει η εταιρία τότε, όμως δε θα σε συμφέρει διότι στα ίδια λεφτά θα βρίσκεις άλλο μεταχειρισμένο, ίσως καλύτερο.
Το βασικό όμως είναι ότι γλυτώνεις συντήρηση, λάστιχα, ασφάλεια, τέλη (μειώνεις και το ρίσκο σου για τι μπορεί να σκεφτεί η κυβέρνηση στο μέλλον) όμως δεν εκπίπτεις τον ΦΠΑ από το monthly lease.
Φίλος που το έψαξε πρόσφατα είδε ότι δεν τον συμφέρει και τελικά αγόρασε καινούριο.
Έχω εταιρικό αυτοκίνητο που είναι στη leaseplan και μπορώ να σου πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος (το οποίο βεβαίως είναι παροχή από την εταιρία οπότε δε ξέρω τι παίζει με το μηνιαίο μίσθωμα). Τα service τα κάνω στην αντιπροσωπεία και όχι στην εταιρία μίσθωσης (όπως πχ σε Hertz ή Avis).
αγορα versus leasing