-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
αν τελικα παρεις το clio (και να μην το παρεις) περνα απο εδω :http://www.greekrenaultclub.grΤhanks φιλε μου!
Σας διαβαζα οοοολη μερα σημερα!!! -
γραφτηκες μελος??? ff topic:
-
καινουργιο ειχε καποια στιγμη με το κλειδι στο χερι σχεδον 8 μυρια
-
Ναι εκανα register.Προσπαθησα να διαβασω οσα πιο πολλα μπορουσα..Πονεσαν τα ματια μου ολη μερα! (off topic στο ιδιο μου το θεμα! )
-
Ο χρήστης leftis έγραψε:
Ναι εκανα register.Προσπαθησα να διαβασω οσα πιο πολλα μπορουσα..Πονεσαν τα ματια μου ολη μερα! (off topic στο ιδιο μου το θεμα! )εισαι ο Machine??
-
Οχι..Ιδιο nickname με εδω.Δεν εχω ποσταρει τιποτα..
-
Α... οκ εγω ειμαι ο cliov6alex
εχεις πμ
Υ.Γ. εννοειτε οτι δεν το πουλαμε
-
Αν μπορεις, οδήγησέ τα και τα 2. Το 106 ειναι πιο διασκεδαστικό , πιο 'επικίνδυνο'και πιο κοντα σε αγωνιστικά πρότυπα σε συμπεριφορα και αισθηση, το clio ειναι πιο ουδετερο, οχι τοσο άμεσο και ευχάριστο και παει με μεγαλύτερη ασφάλεια με πολλα χλμ (δεν το εχω οδηγήσει, αποσα καταλαβαινω και έχω διαβάσει). Προτιμώ το εσωτερικό του gti. Κοιτα και το κόστος χρήσης -ανταλλακτικών, νομίζω ειναι σημαντική παράμετρος.
-
δεν νομιζω οτι μπορει να γινει απολυτη συγκρηση αγφου εχουν ουσιαστικες διαφορες.τιμη, κυβισμος, αλογα.
εαν ομως ολα αυτα σου ειναι ασυαφοαρ και κοιταξεις ξκαθαρα το τι θελεις και τι σου προσφερουν τοτε....
το 106 ειναι πιο καθαροαιμο ακομα και στην εκδοση gti, πιο σπαρτιατικο.
το κλιο πιο ταξιδιαρικο και οχι τοσο κουραστικο για τους δρομους μας και φυσικα πιο δυνατο αλλα και πολιστισμενο χωρις ομως να του λειπει ο ''καλος'' χαρακτηρας.
κατοχος ενος 106 rallye δεν νομιζω να το αλλαζα αλλα ενα δευτερο θα επερνα το κλιο με τα μπουνια. και οτανμλεω δευετρο δεν εννοω οτι θα το ειχα σε δευτερη μοιρα. αντιθετως!!!!
θα το ειχα για καθε μερα και σε μαματη κατασταση. οποτε θα παροπλιζα το 106 που δεν εχει σαλονι και αλλα πολλα. δνε ειναι και τοσο πολιτικο στην κατασταση που το εχω.
ναι λοιπον εαν τα λεφτα ειναι αυτα που λες κλιο και ''μαμα''!!!!! -
H συγκριση των δυο γινεται εν γνωση μου οτι βρισκονται κατα καποιο τροπο σε διαφορετικες κατηγοριες..Αλλα!Εχοντας υποψιν οτι και τα δυο στοχευουν στο να προσφαιρουν οδηγικη ευχαριστηση (συν οτι μπορει να βρεθουν σε παραπλησιες τιμες μεταχειρισμενα) αυτοματως θετονται προς συγκριση στην περιπτωση μελλοντικης αγορας.
Το 106 το εχω οδηγησει και πραγματικα δεν μπορω να βρω κατι που να μην μου αρεσει (χωρους και εσωτερικο τα βαζω σε δευτερη μοιρα).
Οπως ειπα και πιο πανω το αυτοκινητο θα προοριζεται για αστικη χρηση χωρις αυτο να συνεπαγεται οτι δεν θα χρησιμοποιειται για εκδρομουλες ή μια-δυο φορες τον μηνα Μεγαρα..
Αυτο που μου μενει τωρα ειναι να βρω και το Clio na οδηγησω..
Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας!Λευτερης
-
Clio δαγκωτό από μένα. Άσε που επειδή ήταν ακριβότερο, αποτέλεσε επιλογή μεγαλύτερων ηλικιακά οδηγών, με άμεσο αντίκτυπο στον πιο πολιτισμένο τρόπο χρήσης και συντήρησης. Το ότι δεν κρατάει αξία σα μεταχειρισμένο είναι με το μέρος σου την παρούσα στιγμή. Τα τέλη κυκλοφορίας όμως όχι
-
Clio κι από εμένα, πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Καλή τύχη στο ψάξιμο και περιμένουμε νεότερα. -
γίνεται να διαλλέξω κάτι άλλο από Clio όταν οδηγώ δύο????
Οπότε ψηφίζω κ εγώ Clio RS
Καλορίζικο κ σε περιμένουμε στο GRC όχι απλά ως μέλος αλλά κ ως κάτοχο Clio
Φιλικά
ΝικόλαςPS: ακόμα κ αν δεν μας προτιμήσεις κ πάλι θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
γίνεται να διαλλέξω κάτι άλλο από Clio όταν οδηγώ δύο????Άν οδηγούσες 2 Atos καθημερινά αυτά θα ήταν και πάλι η επιλογή σου;
-
τελικα τι εκανες φιλε?? βρηκες τιποτα??
-
ClioV6 δεν εχω αρχισει να ψαχνω ακομα..Προς το παρον βρισκομαι Αγγλια.Σε δυο εβδομαδες επιστρεφω και τοτε λεω να αρχισω..Θα ενημερωσω ομως!
Λευτερης
106 GTi vs Clio RS (172)