-
To ειχα κάνει και εγώ σε τροχαίο όταν ζώον παραβίασε, εν ψυχρώ, φανάρι μπροστά μου και παραλίγο να σκοτώσει μεροκαματιάρη που γύριζε απο νυχτερινή βάρδια με το παλαιό αυτοκίνητό του.
Η παράβαση ήταν τόσο προφανής που, δίνοντας τα στοιχεία μου, σκέφτηκα οτι δεν θα υπάρχει συνέχεια.
Και όμως...
Με κάλεσαν στην τροχαία, και ο αξιωματικός μου είπε 'ευτυχώς που ήλθατε τότε. Ο κύριος κατάθεσε ότι ο άλλος πέρασε με κόκκινο'!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν πεις αληθεια:Υπαρχει η πιθανοτητα να σε καλεσουν στις δικες (η αναβολη ειναι μεσα στο προγραμμα) και ετσι να χασεις την υπομονη σου και μεροκαματα.
Να μη λαβουν την καταθεση σου καθολου υπ'οψιν η αντιθετως να στηριχτουν σε αυτην.Τοτε πρεπει να θυμασαι μετα απο καιρο ολα τα συμβαντα και να τα πεις με λεπτομερειες. Λυση ? Γραφτα τωρα που ταχεις φρεσκα σε ενα κοματι χαρτι και φυλαξε το.
Αν πεις ψεμματα: ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΡΙΚΙΟ.
Και υπαρχει πιθανοτητα με μια ερωτηση του δικαστη να σε ξεμπροστιασει.(Χειριζονται εκατανταδες ομοιες υποθεσεις ε κατι καταλαβαινουν παραπανω.)Γιατι να πω ψεμματα;;; Θα εκανα ολη αυτη την κουβεντα αμα ηταν να πω ψεμματα;;;
-
Το πιθανότερο είναι ότι απλά θα ζητηθεί η έγγραφη κατάθεσή σου και δεν θα χρειαστεί να τρέχεις σε δικαστήρια κλπ. Αλλά και να πρέπει να πας αξίζει τον κόπο, ίσως ο χαμένος θα πρέπει να πληρώσει και τα έξοδά σου!
Σκέψου ότι το πιθανότερο είναι ο φταίχτης να πει ψέματα και να πει ότι είχε βγάλει σωστό φλας. Ο ένας λέει έτσι ο άλλος αλλιώς αλλά ήταν από πίσω οπότε τα μοιράζουμε ρίχοντας κάτι περισσότερο στον από πίσω και τέρμα.
Σκέψου να ήσουν εσύ στη θέση του άτυχου θύματος.... που και ζημιά έπαθε και φταίχτης θα βγει....
Για αυτό και μόνο... επειδή χωρίς να φταις μπορεί να συμβεί και σε σένα και τότε θα ήθελες κάποιον να υποστηρίξει την ιστορία σου απέναντι στα ψέματα του άλλου. -
Ξαναλεω. Τα στοιχεια μου τα εχει η τροχαια η οποια και ειπε πως δε χρειαζεται να παω για καταθεση προς το παρων. Οταν και αν χρειαστει θα παω και στην τροχαια και στο δικαστηριο...
Δεν εχω κανενα λογο να πω ψεμματα (δεν ξερω ουτε τον ενα ουτε τον αλλο)...
Εν αναμονη λοιπον...
-
Επειτα απο τα τροχαια ατυχηματα που ειχα...σε αλλο φορουμ τα ειπαμε, εχοντας την υποστηριξη των μαρτυρων λεω και εγω:
ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΟΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΗΝ Μ**** ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!
Ευχαριστω
-
Σιγά ρε φίλε, μας 'ξεκούφανες'!
-
Mπράβο για την ενέργεια σου απλά γράψε τι είδες σε ένα χαρτί για να θυμάσαι τα πάντα με ακριβεια οταν έρθει η ώρα να καταθέσεις
Off topic mode με τα(ο) trolls τι θα γίνει?? -
Eύγε και απο μένα................και τελικά αυτοί που φταίνε θα πρέπει να πληρώνουν και το όποιο κόστος αυτου που κάνουν.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ισως ο δικηγορος αυτου που εισαι μαρτυρας αφου σε ακουσει (πριν την δικη) θελοντας να ενισχυσει τη θεση του σε 'δασκαλεψει καταλληλως.'
Δυστυχως αυτα γινονται,αλλιως οι ψευδομαρτυρες δεν θα'χαν να φανε. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ισως ο δικηγορος αυτου που εισαι μαρτυρας αφου σε ακουσει (πριν την δικη) θελοντας να ενισχυσει τη θεση του σε 'δασκαλεψει καταλληλως.'
Δυστυχως αυτα γινονται,αλλιως οι ψευδομαρτυρες δεν θα'χαν να φανε.Dεν προκειται να πω κατι διαφορετικό από αυτά που είδα και έτσι όπως τα είδα..
-
Εχω παει μαρτυρας σε τροχαιο που εγινε μπροστα στο Φαρμακειο μου μια Κυριακη μεσημερι. Ο υπαιτιος ζητουσε εκβιαστικα χρηματα απο την κοπελα που δεν εφταιγε σε τιποτα για να μην προχωρησει δικαστικα. Η καταθεση μου στο δικαστηριο (μετα απο 2 αναβολες) αθωωσε την κοπελα αν και εμφανιστηκε ψευδομαρτυρας απο την αλλη μερια.
Δυστυχως οπως ειπωθηκε παραπανω ο δικηγορος της κοπελας προσπαθησε να με δασκαλεψει να πω πραγματα που δεν ειδα πραγμα που φυσικα αρνηθηκα.
Βεβαια δεν ημουν μεσα σε αυτοκινητο οπως ο citastak αλλα δεν νομιζω πως μπορουν να σε μπλεξουν...
Αυτοπτης Μαρτυρας σε Τροχαιο.....Θα βρω το μπελά μου;;;