-
Γεια σε όλους.
Χρειάζομαι καινούργιο αυτοκίνητο και μπορώ να διαθέσω μέχρι 13000€.
Δεν θέλω να έχει turbo.
Έχω υπόψιν μου τα εξής:
-
suzuki swift 1.2 GL (Το **απερχόμενο **μοντέλο) το οποίο έρχεται στα 11.000€ με το κλειδί στο χέρι.
-
suzuki swift 1.2 (Το **καινούργιο **μοντέλο) το οποίο έρχεται στα 12.500€ περίπου με τον ίδιο κινητήρα με το απερχόμενο, αλλά με καλύτερους χώρους, εξπολισμό και ελαφρύτερο άρα και οικονομικότερο και γρηγορότερο...
-
Toyota yaris 1.5 (Το καινούργιο) το οποίο έχρχεται στα 12.500€ περίπου με πλεονέκτημα τον δυνατότερο κινητήρα σε σχέση με τα suzuki αλλά μειονέκτημα τα υψηλότερα τέλη αν δεν κάνω λάθος...
Τι μου προτείνετε;;
Υπάρχει κάτι καλύτερο - συμφερότερο ατμοσφαιρικό σε αυτη την τιμή;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
-
-
Γεια σε όλους.
Δεν θέλω να έχει turbo.
Έχω υπόψιν μου τα εξής:
-
suzuki swift 1.2 GL (Το **απερχόμενο **μοντέλο) το οποίο έρχεται στα 11.000€ με το κλειδί στο χέρι.
-
suzuki swift 1.2 (Το **καινούργιο **μοντέλο) το οποίο έρχεται στα 12.500€ περίπου με τον ίδιο κινητήρα με το απερχόμενο, αλλά με καλύτερους χώρους, εξπολισμό και ελαφρύτερο άρα και οικονομικότερο και γρηγορότερο...
-
Toyota yaris 1.5 (Το καινούργιο) το οποίο έχρχεται στα 12.500€ περίπου με πλεονέκτημα τον δυνατότερο κινητήρα σε σχέση με τα suzuki αλλά μειονέκτημα τα υψηλότερα τέλη αν δεν κάνω λάθος...
Τι μου προτείνετε;;
-
-
Γεια σε όλους.
Δεν θέλω να έχει turbo.
Έχω υπόψιν μου τα εξής:
-
-
-
Τι μου προτείνετε;;
-
-
Το νέο swift από εμένα. Έχουμε εξαιρετική οικογενειακή εμπειρία από τα Suzuki,συν ότι το νέο swift έχει πολύ καλύτερο πάτωμα κ σασί από τα άλλα δύο.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
208 και Baleno δεν κοιτάς;Το Baleno έχει πολλούς χώρους.
-
Ευχαριστώ!
Να τονίσω ότι κυρίως με ενδιαφέρουν η αξιοπιστία, το χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης και έπειτα όλα τα άλλα...
-
Το Baleno μου φαίνεται εξαιρετικά άσχημο... Το peugeot δεν έχει καδένα χρονισμού αλλά ιμάντα. Επιπλέον έχω κακή εμπειρία σχετικά με την αξιοπιστία της peugeot...
-
Πλέον μία χαρά είναι οι Γάλλοι.αλλα κ εγώ για το swift θα πήγαινα, με κλειστά μάτια.
-
opel corsa 1.4 innovation
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
opel corsa 1.4 innovationΔεν είναι κακό, πράγματι. Δεν ξέρω όμως πόσο αξιόπιστο είναι ως μοτέρ.
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
opel corsa 1.4 innovation
Δεν είναι κακό, πράγματι. Δεν ξέρω όμως πόσο αξιόπιστο είναι ως μοτέρ.
Νομίζω το μοτέρ είναι παλιάς τεχνολογίας αλλά αξιόπιστο. Σίγουρα καίει όμως αρκετά πάνω από τον ανταγωνισμό - γύρω στα 7-7.5λ. Από κει και πέρα αν θες γερμανικό και καλό εξοπλισμό είναι μονόδρομος..
Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να πάρω ένα τόσο πολυκυκλοφορημένο μοντέλο - άσε που δεν τόχω και σε πολύ εκτίμηση σε θέματα αξιοπιστίας .. -
Αξιοπιστία , after sale και μεταπώληση η Toyota είναι μπροστά από τη Suzuki ,ΑΛΛΑ η μικρή γιαπωνέζικη δεν είναι πίσω στην τεχνολογία και η καινούργια ελαφριά πλατφόρμα σε συνδυασμό με τους οικονομικούς κινητήρες δίνουν αυτοκίνητα με ενδιαφέροντα εως πολύ σβέλτα χαρακτηριστικά.
Τονίζω εδώ την οικονομία που δεν προέρχεται μόνο από την χαμηλή κατανάλωση που θα την ζήλευαν diesel αλλά και από την μικρότερη τιμή αγοράς , τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας, τεκμήρια ,ασφάλιστρα που έχουν οι χαμηλού κυβισμού κινητήρες της.
Το μόνο που θα έψαχνα καλά είναι οι τιμές ανταλλακτικών ,σέρβις μη βρεθώ σε καμμιά έκπληξη και θα άφηνα -εάν δεν υπήρχε άμεση ανάγκη για αγορά- να κυκλοφορήσουν λίγο , μη χρεωθώ παιδικές ασθένειες !
-
Νομιζω οτι πολυ καλως κοιτας τα swift με βασει αυτα που ζητας. Στα λεφτα αυτα οι γελοιοι της τογιοτα δε ξερω αν δινουν καν καθισματα απο εξοπλισμο....
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Αξιοπιστία , after sale και μεταπώληση η Toyota είναι μπροστά από τη Suzuki ,ΑΛΛΑ η μικρή γιαπωνέζικη δεν είναι πίσω στην τεχνολογία και η καινούργια ελαφριά πλατφόρμα σε συνδυασμό με τους οικονομικούς κινητήρες δίνουν αυτοκίνητα με ενδιαφέροντα εως πολύ σβέλτα χαρακτηριστικά.Τονίζω εδώ την οικονομία που δεν προέρχεται μόνο από την χαμηλή κατανάλωση που θα την ζήλευαν diesel αλλά και από την μικρότερη τιμή αγοράς , τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας, τεκμήρια ,ασφάλιστρα που έχουν οι χαμηλού κυβισμού κινητήρες της.
Το μόνο που θα έψαχνα καλά είναι οι τιμές ανταλλακτικών ,σέρβις μη βρεθώ σε καμμιά έκπληξη και θα άφηνα -εάν δεν υπήρχε άμεση ανάγκη για αγορά- να κυκλοφορήσουν λίγο , μη χρεωθώ παιδικές ασθένειες !
MONMAN, θα έλεγα πως ΠΛΕΟΝ η Toyota ΔΕΝ είναι μπροστά ως προς την αξιοπιστία από τη Suzuki,ειδικά μηχανικά. Έχω μία αμφιβολία ακόμη ως προς τα ηλεκτρικά.
-
Αγαπητε kapetanios_H γιατι δεν βλεπεις και το hyundai i20 με τον κινητηρα των 1250cc .ειναι 12.190 ενω τρεχει και προσφορα απο την seat για το ibiza λογω αλλαγης μοντελου στα 10.790 με τον απλο 1000αρι με 75 αλογα.Για το swift δεν εχω τις καλυτερες εντυπωσεις γιατι το εχει η κουμπαρα μου και εχει βγαλει δυο σοβαρα προβληματα που τις κοστισαν.(συγκεκριμενα προβλημα στα σασμαν με συνεπεια την αλλαγη του και προβλημα εγκεφαλου του ABS).Κατα τ αλλα ομως ειναι οικονομικο και καλο στο δρομο.Υπαρχει και το Kia Rio αλλα νομιζω οτι το απερχομενο μοντελο υπαρχει μονο σε ντιζελ με ακρως ανταγωνισρηκες τιμες και το νεο μοντελο αναμενεται.
Α ξεχασα να πω και για το νεο Micra στα 12.090με πρισφορα εως τελος Απριλιου . -
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Για το swift δεν εχω τις καλυτερες εντυπωσεις γιατι το εχει η κουμπαρα μου και εχει βγαλει δυο σοβαρα προβληματα που τις κοστισαν.(συγκεκριμενα προβλημα στα σασμαν με συνεπεια την αλλαγη του και προβλημα εγκεφαλου του ABS).Μιλας για το μκ2, το 10ετιας περιπου πλεον, το οποιο εβγαζε ψιλοστανταρακι τη μοναδα ABS . Νταξ βεβαια οταν εγω τους δουλευω τους 'τζαπαν εγγυηση'' ειμαι ο γραφικος...
-
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι μοντελο του 2007 η του 2008
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για το swift δεν εχω τις καλυτερες εντυπωσεις γιατι το εχει η κουμπαρα μου και εχει βγαλει δυο σοβαρα προβληματα που τις κοστισαν.(συγκεκριμενα προβλημα στα σασμαν με συνεπεια την αλλαγη του και προβλημα εγκεφαλου του ABS).
Μιλας για το μκ2, το 10ετιας περιπου πλεον, το οποιο εβγαζε ψιλοστανταρακι τη μοναδα ABS . Νταξ βεβαια οταν εγω τους δουλευω τους 'τζαπαν εγγυηση'' ειμαι ο γραφικος...
Μωρέ και δισκοπλατο έβγαζε συχνά. Αλλά ήταν και made in Hungary.Το νέο φτιάχνεται αποκλειστικά in Japan,και νομίζω θα είναι πολύ προσεγμένο.
-
Ετσι πιστευω και εγω.Παντως στην τοπικη αντιπροσωπεια ειδα ενα απο τα καινουρια σε μπλε ελεκτρικ,και μπορω να πω οτι εμενα μου αρεσε.Ειμαι και εγω σε αναζητηση σουπερμινι με λιγο μεγαλυτερο μπατζετ ελπιζοντας και στην πωληση του τωρινου μου αυτοκινητου.Αλλα εγω θα περιμενω να δω απο κοντα και το νεο Ιμπιζα.Σε ατμοσφαιρικη εκδοση φυσικα (δεν με πολυενδιαφερουν οι επιδοσεις).
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Για το swift δεν εχω τις καλυτερες εντυπωσεις γιατι το εχει η κουμπαρα μου και εχει βγαλει δυο σοβαρα προβληματα που τις κοστισαν.(συγκεκριμενα προβλημα στα σασμαν με συνεπεια την αλλαγη του και προβλημα εγκεφαλου του ABS).
Μιλας για το μκ2, το 10ετιας περιπου πλεον, το οποιο εβγαζε ψιλοστανταρακι τη μοναδα ABS . Νταξ βεβαια οταν εγω τους δουλευω τους 'τζαπαν εγγυηση'' ειμαι ο γραφικος...
Μωρέ και δισκοπλατο έβγαζε συχνά. Αλλά ήταν και made in Hungary.Το νέο φτιάχνεται αποκλειστικά in Japan,και νομίζω θα είναι πολύ προσεγμένο.
Οχι ολα. Τα μαγιαρικα ειχαν 13 ανακλησεις...τα ιαπωνικα 0...
Γνώμες για αγορά καινούργιου μέχρι 13.000€