-
ΗΡΩΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
-
Ετσι ειναι ρε παιδια, με το ετσιθελω δεν μπορουν να κανουν διαφημιση και να χαλανε την αισθητικη μας.
-
Σημερα πηγα Autoplus.
Δεν υπαρχει κενη υποδοχη για πινακιδα κυκλοφοριας.Οποτε καταλαβαινετε πλεον οτι αν δεν μπορω ειναι κατι σαν φαυλος κυκλος:
Θα πω στο επομενο service: μην μου βαζετε διαφημιστικη σας. Θα μου πουν πχ. ενταξει.
Αν εγω δεν βρω μια κενη, θα μεινω με την τελευταια διαφημιστικη πινακιδα.
Γιατι αν τους πω να μου βαλουν κενη, θα πουν δεν εχουν, οτι εχουν μονο με τη φιρμα τους.
Τα καταστηματα με ειδη αυτοκινητων δεν φαινεται να εχουν οποτε...στο ελεος των εταιριων?Μονη λυση βλεπω ασετον, ταινια κλπ
Βεβαια ειδα και πολλα αυτοκινητα που εχουν την μεταλλικη πινακιδα κατευθειαν πανω στο αμαξι.
Τι να κανω, τι να κανω...
Μηπως ξερει κανεις που μπορει να εχουν κενη πινακιδα???
Ασε που σκεφτομαι οτι αν τους λεω να κοψουν την αυθαιρεσια τους μπορουν να με 'χτυπουν' στο σερβις. Εχουν τον τροπο αν θελουν να στα χωσουν...
Πελαγωσα.
-
karib, το θες και πελαγώνεις!!!
Τόσες λύσεις είπαν τόσα άτομα να πάρεις ένα πλαίσιο ΜΕ διαφήμιση και να το κάνεις μαύρο!!!
ΚΑΜΙΑ δε σε ικανοποιεί;;;
Άλλωστε τσάμπα τις δίνουν τα συνεργεία, οπότε και άσχημο να βγει, πας και ζητάς ένα και θα κάνουν τούμπες να στο δώσουν!!Αλλιώς ναι, πινακίδα κατευθείαν στο αμάξι. ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ!!! Όσο για γρατζουνιές (που δεν έχω δει στο Ίμπιζα!!) πάλι αναφέρθηκαν άπειρες λύσεις!!!
Ελπίζω να μην πελαγώνεις ακόμα!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
karib, το θες και πελαγώνεις!!!Τόσες λύσεις είπαν τόσα άτομα να πάρεις ένα πλαίσιο ΜΕ διαφήμιση και να το κάνεις μαύρο!!!
ΚΑΜΙΑ δε σε ικανοποιεί;;;
Άλλωστε τσάμπα τις δίνουν τα συνεργεία, οπότε και άσχημο να βγει, πας και ζητάς ένα και θα κάνουν τούμπες να στο δώσουν!!Αλλιώς ναι, πινακίδα κατευθείαν στο αμάξι. ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ!!! Όσο για γρατζουνιές (που δεν έχω δει στο Ίμπιζα!!) πάλι αναφέρθηκαν άπειρες λύσεις!!!
Ελπίζω να μην πελαγώνεις ακόμα!!
Μπορείς αν θέλεις να στείλεις και ενα τιμολόγιο ενοίκιασης διαφημίστικου χώρου για 1 μήνα επί χίλια ευρώ.
Θα σε παρακαλάνε να την βγάλουνε μετά -
Ο χρήστης karib έγραψε:
Δεν θελω να τους ζητησω να μην το βαλουν εξαρχης, γιατι στις συζητησεις που εκανα μου εδωσαν τρομερη προσφορα(μιλαμε για τρομερη, απλα με συμφερει πολυ+πολλες διευκολυνσεις) και δεν θελω να τους δημιουργησω την παραμικρη αρνητικη εικονα...'Ασχετη' ερώτηση, οταν λές 'τρομερη προσφορα' τί εννοείς ;
Κανω την ερώτηση γιατί 'ψάχνομαι' για να πάρω νέο αυτοκίνητο.
Εκανες παζάρια; Ποιά ειναι τα περιθώρια τους ( Εμπορία );
Ψαχνω εμπειρίες.
-
λοιπόν διαβάστε κάτι στο ίδιο κλίμα. η αδερφή μου τον περασμένο Μάρτη αγοράζει Γκόλφ 5 φσι 1.4 από τον τοπικό αντιπρόσωπο της vw και τον προλαβαίνει στην παράδοση να μήν της βάλει το πλαίσιο στην πίσω πινακίδα, όπερ και εγένετο. στην πορεία προκύπτει ένα τρίξιμο στην κολώνα του συνοδηγού, αλλά μετά απο επανειλημένες προσπάθειες δια της μαντικής, η εδώ αντιπροσωπεία σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η αδερφή μου αναγκάζεται να ανέβει στην αθήνα και να συνδυάσει το πρώτο σέρβις με την λύση του προβλήματος . Το πάει στο Φιλοσίδη, όπου και της λύνουν το πρόβλημα. Της βάζουν εκεί το δικό τους πλαίσιο, και αυτή , από καπρίτσιο για τους άλλους, το δέχεται.
πρίν μία εβδομάδα, το ξαναπάει στην τοπική αντιπροσωπία για αλλαγή μηχανισμού στο παράθυρο(το γνωστό προβλημα). Στην παραλαβή, το αυτοκίνητο φοράει το πλαίσιο του τοπικού αντιπροσώπου!!!! Φαντάζεστε..!!! Σε σχετική ερώτηση, ο υπεύθυνος σέρβις είπε ότι έχουν εντολή, ότι αυτοκίνητο περνάει από το σέρβις τους, να βγαίνει φορώντας το πλαίσιό τους!!!! τώρα το άν το σέρβις τους είναι μέσα στην ασχετίλα, δεν μας απασχολεί!!!
αυτά. -
Γειά σε όλους,
έχετε δίκιο ρε παιδιά με τους κάθε λογής καραγκιόζηδες που θεωρούν δεδομένο ότι θα τους κάνουμε διαφήμιση. Να αναφέρω δύο παραδειγματάκια που με διασκεδάζουν αλλά και ταυτόχρονα μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι?- Σαρακάκης: Σε όλα τα αυτοκίνητα μέχρι πριν από μερικά χρόνια έβαζε 2(!!!) μεταλλικά διαφημιστικά με πριτσίνια(!!!) στο πίσω μέρος του καπό. Το ένα είχε το εταιρικό του έμβλημα και το άλλο - κατά περίπτωση - ένα απείρου κάλλους διαφημιστικό της Honda (ΧΟΝΤΑ - ΟΛΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ) ή της Mitsubishi (Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ). Τα σχόλια δικά σας...
- Κάθε λογής ναυτιλιακή που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κατεβαίνουν οι πονηρόπουλοι στα γκαράζ και γεμίζουν τα αυτοκίνητα (το πίσω παρμπριζ) με τα διαφημιστικά τους αυτοκόλλητα (βλ. ΑΝΕΚ LINES, BLUE STAR κτλ)
Δηλαδή αν πάω σε κολλάδικο με το τουτούι μου θα πρέπει στο φεύγα να βρω αυτοκολλητάκι του στυλ ΒΑΒΥ Χ - LIVE STRIP SHOW??? Εδώ που τα λέμε μπορεί να ανεβάσει και την αξία του ΙΧ μου....
-
Batman, εσύ φταίς, που δεν τους κάνεις όλο το βαπόρι γκράφιτι στη νυχτερίδα!!!
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Γειά σε όλους,
έχετε δίκιο ρε παιδιά με τους κάθε λογής καραγκιόζηδες που θεωρούν δεδομένο ότι θα τους κάνουμε διαφήμιση. Να αναφέρω δύο παραδειγματάκια που με διασκεδάζουν αλλά και ταυτόχρονα μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι?- Σαρακάκης: Σε όλα τα αυτοκίνητα μέχρι πριν από μερικά χρόνια έβαζε 2(!!!) μεταλλικά διαφημιστικά με πριτσίνια(!!!) στο πίσω μέρος του καπό. Το ένα είχε το εταιρικό του έμβλημα και το άλλο - κατά περίπτωση - ένα απείρου κάλλους διαφημιστικό της Honda (ΧΟΝΤΑ - ΟΛΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ) ή της Mitsubishi (Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ). Τα σχόλια δικά σας...
- Κάθε λογής ναυτιλιακή που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κατεβαίνουν οι πονηρόπουλοι στα γκαράζ και γεμίζουν τα αυτοκίνητα (το πίσω παρμπριζ) με τα διαφημιστικά τους αυτοκόλλητα (βλ. ΑΝΕΚ LINES, BLUE STAR κτλ)
Δηλαδή αν πάω σε κολλάδικο με το τουτούι μου θα πρέπει στο φεύγα να βρω αυτοκολλητάκι του στυλ ΒΑΒΥ Χ - LIVE STRIP SHOW??? Εδώ που τα λέμε μπορεί να ανεβάσει και την αξία του ΙΧ μου....
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ!
Καλά, ο Σαρακάκης έβαζε με πριτσίνια μεταλλικά διαφημιστικά; Και ποιος αγόραζε αυτοκίνητα με τρύπες;;; Αθάνατος Έλληνας ρε πούστη μου!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλά, ο Σαρακάκης έβαζε με πριτσίνια μεταλλικά διαφημιστικά; Και ποιος αγόραζε αυτοκίνητα με τρύπες;;; Αθάνατος Έλληνας ρε πούστη μου!!!Από το τελωνείο τα 'περτσίνωνε' μη τυχόν και του ξέφευγε κανένα.
Σκέψου τον κάτοχο του Volvo 740 π.χ. που το έχει πληρώσει το ένα άλλο ένα να βλέπει το 'περστινωμένο' του τουτού χαρά που θα έχει.
-
stilskin
μαλλον τελικα αν την σφιξει κανεις καλα την πινακιδα, πανω στο αμαξωμα, δεν δημιουργουνται γρατουνιες κι ετσι δεν χρειαζεται η διαφημιστικη πινακιδα.
Αφαιρεση προσθετης 'διαφημιστικής' πινακίδας κυκλοφορίας