-
Ζητάγαμε όλοι να ανοίξει ένα Φόρουμ για άσχετα θέματα!
Τελικά..άνοιξε!!
Πως βλέπετε τις πρώτες μέρες λειτουργίας του?
Είμαστε τελικά σε θέση να χειριζόμαστε ευαίσθητα θέματα?
Μπορούμε να αξιολογούμε τον άλλο?
Ζητάμε κάτι αλλά δεν ξέρουμε μέχει που μπορεί να φτάσει?Γνώμη μου!
Πέραν του αναμενόμενου ανοίγματος πολλών θεμάτων για πράγματα που δεν συζητάγαμε μέχρι τώρα (π.χ. ποδόσφαιρο) υπήρξαν μεμονωμένες περιπτωσεις θεμάτων που δεν είχαν καμιά μα καμιά σχέση με Φόρουμ (ούτε και με την πραγματικότητα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)!Μπορούμε τελικά?
Η τα λουκέττα θα ειναι περισσότερα από τα θέματα!!!???
-
Τελικά..άνοιξε!!
Πέραν του αναμενόμενου ανοίγματος πολλών θεμάτων για πράγματα που δεν συζητάγαμε μέχρι τώρα (π.χ. ποδόσφαιρο) υπήρξαν μεμονωμένες περιπτωσεις θεμάτων που δεν είχαν καμιά μα καμιά σχέση με Φόρουμ (ούτε και με την πραγματικότητα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)!Μπορούμε τελικά?
-
Τελικά..άνοιξε!!
-
Μια χαρά πάει ο αντίλογος, απλώς έπεσε σε κακή συγκιρία, δες πόσοι χρήστες έκαναν τα τόπικ που έφαγαν λουκέτο και είναι προφανες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό ΟΣΟ και να προσπαθήσεις δεν το καταφέρνεις!!!
Θα είναι μαθηματικό παράδοξο!!!Χρειαζόταν αυτή η ενότητα για να γιατρευτεί ο καρκίνος της αυτοκίνησης τουλάχιστο.
Τώρα όποιος δεν καταλαβαίνει πως αυτό δε σημαίνει πως μπορούμε να γράφουμε σε γελοίο στυλ, και πως δεν μπορούμε να ανοίγουμε θέματα 'γενικού περιεχομενου' όποτε μας πιάνει πονοκέφαλος για το τι παυσίπονο να πάρουμε, λογικό και επόμενο να καταλήγουν 'θησαυροφυλάκια'
-
Eάν δεν υπήρχε και το ''δίδυμο'' Random-Mad θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πως βλέπετε τις πρώτες μέρες λειτουργίας του?Προσωπικά μου φαίνεται μια χαρά
Είμαστε και...παραείμαστε. Οι έντονες αντιπαρέθεις δεν είναι κακό αρκεί να μη συνοδεύονται από 'κραυγές'
Ζητώ συγγνώμη αλλά τι θα πει :'να αξιολογούμε τον άλλον';; Ο 'χ' χρήστης να αξιολογεί τον 'ψ';; και σε τι βοηθά αυτό;; Εδώ μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω καλά
Μπορούμε τελικά?Η τα λουκέττα θα ειναι περισσότερα από τα θέματα!!!???
Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά
-
Μόλις έριξα μια ''ματία'' στα ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ και μιλάμε οτι η θ.ενότητα έχει γίνει πολύ μπάχαλο απο τις μαλακ@#$% που έχει ''ανοίξει'' ο τρελοΜad!!! Mιλάμε για παράνοια...θέλει ζουρλομανδύα ο άνθρωπος...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Προσωπικά μου φαίνεται μια χαρά
Είμαστε και...παραείμαστε. Οι έντονες αντιπαρέθεις δεν είναι κακό αρκεί να μη συνοδεύονται από 'κραυγές'
Ζητώ συγγνώμη αλλά τι θα πει :'να αξιολογούμε τον άλλον';; Ο 'χ' χρήστης να αξιολογεί τον 'ψ';; και σε τι βοηθά αυτό;; Εδώ μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω καλά
Μπορούμε τελικά?Η τα λουκέττα θα ειναι περισσότερα από τα θέματα!!!???
Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά
εγω να πω οτι το φορουμ εχει χασει κατι απο αυτο που ειχε στην αρχη,ισως οι κανονες θα επρεπε να ειναι αυστηροτεροι,εδω μεσα υπαρχουν πολλα ατομα που εξαντλουν την συμμετοχη τους κανοντας κυριως πνευμα χωρις να προσφερουν πληροφοριες και γνωσεις στους αλλους(η ειρωνεια παει συννεφο)
προσωπικα εχω μιλησει με ατομα που πλεον δεν συμμετεχουν στο φορουμ γιατι δεν αντεξαν αλλο αυτην την συμπεριφορα
οσο για τον αντιλογο,καλα παει θα μπορουσε ομως να παει και πολυ καλυτερα
kouk και εγω ειλικρινα δεν καταλαβαινω αυτο που λες να αξιολογησουμε ο ενας τον αλλο?γι αυτο τον λογο συμμετεχουμε?
προσωπικα δεν επιτρεπω σε κανενα να με αξιολογησει και ας ακουγεται εγωιστικο -
kouk περιμενε λιγο ακομα, γιατι ο αντιλογος ειναι ακομα σε φαση δοκιμων!
-
Οταν λέω αξιολογούμε τον άλλο, εννοώ, αν έχουμε όντως την ικανότητα να κρίνουμε αν πρέπει ή όχι να μπούμε σε αντιπαράθεση με καποιον!!!
-
Σε λίγο (ελπίζω) καιρό θα πάρει τη τελική του μορφή. Λίγη υπομονή μόνο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σε λίγο (ελπίζω) καιρό θα πάρει τη τελική του μορφή. Λίγη υπομονή μόνο.Ο Αντίλογος μπορεί να πάρει την τελική του μορφή αλλα αν σε λίγο καιρό μιας και έρχεται καλοκαίρι δεν αρχισουν τα ban-akia..
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Eάν δεν υπήρχε και το ''δίδυμο'' Random-Mad θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα!!!Σωστος!!!
Κατα τα αλλα παει μια χαρα.
-
ενω πρωτα στο ''χωνευτηρι'' της ''αυτοκινησης'' υπηρχε καποια αναστολη για το ανοιγμα ασχετων θεματων με αποτελεσμα αυτα που εμφανιζονταν στην πλειοψηφια τους αν και ασχετα να ειχαν καποια σοβαροτητα τωρα εχει γινει ενας ψιλοχαμος.
αυτο ομως δεν ακυρωνει την αναγκη υπαρξης της ενοτητας αυτης οπου ελπιζω μετα απο λιγο καιρο να βρει τον δρομο της με λιγοτερα και σχετικα ποιοτικοτερα θεματα και οχι με κατι αηδιες σαν αυτες που καποιοι ''κλοουν'' ανοιγουν ........και οχι μονον σε αυτην την ενοτητα
-
Είναι πιστεύω πολύ νωρίς για να πούμε με σιγουριά. Θα περάσει και αυτό τις παιδικές του ασθένειες και αφού διαμορφωθεί θα μπορούμε να κρίνουμε. Δυστυχώς την χαζομάρα κάποιον δεν μπορούμε να την αποφύγουμε όπως πολλές φορές έχουμε πει και μόνο η αδιαφορία μας μπορεί να τους απομακρύνει. Όταν τσιμπάμε το μόνο που κάνουμε είναι να τους δίνουμε δύναμη και να κάνουμε να νιώθουν ότι η συμπεριφορά τους φέρνει αποτέλεσμα.
Αν κάποιοι έφυγαν εξαιτίας τέτοιων συμπεριφορών μάλλον καλά έκαναν γιατί δεν ήταν αρκετά ώριμοι να διαλέξουν τα καλά και να αδιαφορήσουν για τα στραβά που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να αποκλειστούν.Μην αγχώνεστε και όλα πάνε καλά. Αυξανόμαστε και ανεβαίνουμε ποιοτικά μέρα με τη μέρα. Στο χέρι μας είναι να διαφυλάξουμε ότι έχουμε και να το πάμε ένα βήμα την φορά ποιο μπροστά.
-
Το βασικό πρόβλημα για μένα είναι ότι από εκεί που γκρίνιαζα γιατί δεν υπάρχει αυτή η ενότητα, τώρα ξεχνάω την ύπαρξη της και ούτε που πάω να δω τα topics
-
Δε βλέπω μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν, μέχρι στιγμής, εκτός του ότι τα πράγματα φαίνονται να διαχωρίζονται κάπως. Και να μην είχε ανοίξει ο αντίλογος, πάλι στην Αυτοκίνηση κάποιος @((@*$& θα άνοιγε θέμα για τη γιουρο-βύζιον!
-
Ωριμότητα μήπως είναι...
και να μην ανοίγουμε νέο θέμα για κάτι που μπορούμε να εντάξουμε σε ήδη υπάρχον;
Ο αντίλογος χρειαζόταν, έστω και μόνο για να υπάρχει το όνομά του. Για να γίνει πραγματικός αντίλογος, όμως, φοβάμαι ότι οι mods θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά, για λίγο. Είπαμε λιγότερη λογοκρισία, αλλά όταν το γυρνάμε σε ασυδοσία....
Και κανένα σβησιματάκι, δεν βλάπτει. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δε βλέπω μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν, μέχρι στιγμής, εκτός του ότι τα πράγματα φαίνονται να διαχωρίζονται κάπως. Και να μην είχε ανοίξει ο αντίλογος, πάλι στην Αυτοκίνηση κάποιος @((@*$& θα άνοιγε θέμα για τη γιουρο-βύζιον!Μπορεί και σ΄εμένα να μην άρεσει το θέμα περί Eurovision αλλά δε κερδίζεις τίποτα χαρακτηρίζοντας (γι αυτό ξεκίνησα να σου απαντήσω) κάποιον που ανοίγει ένα τέτοιο θέμα.
Αν δε σου αρέσει μην απαντήσεις η απάντησε μετρημένα ώστε το θέμα να μη πάρει έκταση και σιγά σιγά θα 'σβήσει' το θέμα μόνο του. Έτσι σταδιακά όσοι ανοίγουν τέτοια θέματα θα δούν ότι δεν έχου πέραση και θα πάψουν να τα ανοίγουν. Μόνο εμείς σαν χρήστες μπορούμε να 'ωριμάσουμε' τον αντίλογο και κατ΄επέκταση όλο το φόρουμ.
Ωριμότητα?!