-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Θα μπορούσα να απαντήσω στα πάντα. ( Ήμουν και υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων στις πρόσφατες εκλογές )
Αλλά δεν θα βγει τίποτα. Ο χρόνος θα απαντήσει την αλήθεια.
Ο σώζων εαυτόν σωθήτωΤότε καταλαβαίνεις πόσο γελοία φαίνονται όλα αυτά που γράφεις;
Για τα προιόντα δεν μου απάντησες.Το ότι εσύ κοιμάσαι δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνω και εγώ το ίδιο.
Τα ψαράδικα μας τα έσπασαν
Τα Ελληνικά ναυπηγεία απαγορεύεται να πάνε μπροστά με τόσα πλοία που έχουμε.
Τα γεωργικά προιόντα έχουν πλαφόν στην παραγωγή ενώ εισάγουμε ξένα.
Αυτοκίνητα απαγορεύεται να κατασκευάσουμε εμείς.
Μόνο την μεταποίηση μας έχουν δώσει.
Όλα ελέγχονται από την τρόικα
Άσε που έκλεισαν με σχέδιο (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ)
https://olympia.gr/2014/11/15/κ� ... %BD%CE%B1/Όλα άρχισαν από τότε. https://www.youtube.com/watch?v=CcY_BRaeCjc
Τι μαλακίες διαβάζουμε!!!!!!!Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που τις πιστεύουν και τις αναπαράγουν!!!
Εδώ η χώρα για την οποία έδωσαν τη ζωή τους τόσοι και τόσοι που διαβάζουμε στα βιβλία ιστορίας μας έχει σήμερα Πρωθυπουργό κάποιον Πινόκιο με το IQ μπουζόκλειδου και ένα σωρό συμπολίτες μας ορκίζονται στη 'συμπαντική συνειδητότητα' του Σώρρα, για να μην πούμε για όλους αυτούς που δεν ξέρουν πόσα εκατομμύρια είναι το δις και πόσα δις το τρις.... Θα μου πεις τουλάχιστον οι τελευταίοι το ξέρουν ότι είναι στόκοι....
-
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάει για 'παπάντζες' και ταυτόχρονα να χαρακτηρίζει ντοκουμέντα αυτά που διαβάζει στο olympia.gr παιδιά, πλάκα κάνει ο άνθρωπος
Και αυτός πλάκα κάνει? https://www.facebook.com/11731204535612 ... 175175540/
H Ευρωπαική τράπεζα αγόρασε 6,5 δις Ελληνικά ομόλογα στο PSI στο 40% της ονομαστικής τους αξίας και τον Ιούλιο θα τα πληρώσουμε στο 100% συν 6% τόκο οι τοκογλύφοι. Αλλιώς θα χρεοκοπήσουμε Αυτά δεν τα λένε οι δικές σας πηγές ... και μας έσωσε το PSI για τους πολιτικούς μας. Πληρώνεται κορόιδα τους Γερμανούς.Όταν χρωστάς και κάνεις επαναχρηματοδότηση του δανείου σου, τι πληρώνεις με το νέο δάνειο ? Το παλιό δάνειο, για να ελαφρύνεις τη συνολική οφειλή σου (λόγω μείωσης των τόκων) και επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής. Ο κύριος αυτός δεν κάνει πλάκα, παρουσιάζει αυτό που θέλει λέγοντας τη μισή αλήθεια, κλασσικό πλέον γνώρισμα αριστεροκομμουνιστών όπως αυτός.
Κάτσε να διαβάσεις τουλάχιστον κάποια οικονομικά γιατί γράφεις τέτοια πράγματα και φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις καν τι διαβάζεις και τι βλέπεις. Όσο για το ποιος έχει πιαστεί κορόιδο, άσε δεν χρειάζεται, το έχουμε καταλάβει όλοι....
-
Αυτά τα ωραία τα λέγαμε πριν βγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία. Για την ακρίβεια μας είχαν γανώσει τα αυτιά με
του ςκακούς τοκογλύφους δανειστές. Όμως βγήκαν και συμφώνησαν ότι
μεταξύ χρεωκοπίας και αποπληρωμής μέσω μνημονίων, καλύτερα το δεύτερο.
Το γιατί μας το έχουν πει με διάφορα μισόλογα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια,
δεν χρειάζεται να τα γράφουμε και εδώ.
Οπότε φρέσκα κουλούρια θέλουμε, βρες κάτι άλλο...
Εγώ νόμιζα ότι θα πάμε στην δραχμή και θα φάμε με χρυσά κουτάλια, επ' αυτού έχεις να μας πεις κάτι; -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
@seismicΑυτά τα ωραία τα λέγαμε πριν βγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία. Για την ακρίβεια μας είχαν γανώσει τα αυτιά με
Εγώ νόμιζα ότι θα πάμε στην δραχμή και θα φάμε με χρυσά κουτάλια, επ' αυτού έχεις να μας πεις κάτι;Ναι έχω να πω. Στην δραχμή θα πάμε έτσι και αλλιώς αυτό είναι δεδομένο γιατί κάθε φορά που έρχεται νέο μνημόνιο μεγαλώνει το χρέος οπότε αν δεν το κουρέψουν θα χρεοκοπήσουμε έτσι και αλλιώς.
Το θέμα είναι ότι αν βγούμε τώρα θα έχουμε ένα σπίτι να μείνουμε.
Αν βγούμε αργότερα δεν θα έχουμε ούτε σπίτι.
Δεύτερον όσο μένουμε στο ευρώ με αυτή την φορολογία ανάπτυξη δεν θα υπάρξει ποτέ. Αντίθετα θα κλείσουν τα πάντα.
Αν βγούμε τώρα από το ευρώ θα αρχίσει η ανάπτυξη.
Έχετε ακούσει τον Χότζα που έλεγε ... ρε τον πούστη τον γάιδαρο πάνω που τον έμαθα να μην τρώει ψόφησε... αυτό κάνουν και σε εμάς με τα μνημόνια.
Απλά τα πράγματα ...
α) κανένας δεν κάνει επιχείρηση για να χάσει
β) όταν δεν τρως παιθένεις
γ) Κανένας δεν δανείζει για να χάσει ... οπότε μόλις το καταλάβουν οι δανειστές ότι το χρέος είναι αδύνατον να πληρωθεί τότε θα μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε και να πάμε στην δραχμούλα...
Μακάρι να κάνω λάθος και απλά να είμαι χαζός. -
Αυτά τα ωραία τα λέγαμε πριν βγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία. Για την ακρίβεια μας είχαν γανώσει τα αυτιά με
Εγώ νόμιζα ότι θα πάμε στην δραχμή και θα φάμε με χρυσά κουτάλια, επ' αυτού έχεις να μας πεις κάτι;Ναι έχω να πω. Στην δραχμή θα πάμε έτσι και αλλιώς αυτό είναι δεδομένο γιατί κάθε φορά που έρχεται νέο μνημόνιο μεγαλώνει το χρέος οπότε αν δεν το κουρέψουν θα χρεοκοπήσουμε έτσι και αλλιώς.
Το θέμα είναι ότι αν βγούμε τώρα θα έχουμε ένα σπίτι να μείνουμε.
Αν βγούμε αργότερα δεν θα έχουμε ούτε σπίτι.
Δεύτερον όσο μένουμε στο ευρώ με αυτή την φορολογία ανάπτυξη δεν θα υπάρξει ποτέ. Αντίθετα θα κλείσουν τα πάντα.
Αν βγούμε τώρα από το ευρώ θα αρχίσει η ανάπτυξη.
Έχετε ακούσει τον Χότζα που έλεγε ... ρε τον πούστη τον γάιδαρο πάνω που τον έμαθα να μην τρώει ψόφησε... αυτό κάνουν και σε εμάς με τα μνημόνια.
Απλά τα πράγματα ...
α) κανένας δεν κάνει επιχείρηση για να χάσει
β) όταν δεν τρως παιθένεις
γ) Κανένας δεν δανείζει για να χάσει ... οπότε μόλις το καταλάβουν οι δανειστές ότι το χρέος είναι αδύνατον να πληρωθεί τότε θα μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε και να πάμε στην δραχμούλα...
Μακάρι να κάνω λάθος και απλά να είμαι χαζός.Οτι είσαι χαζός το ξέρουμε,πάμε παρακάτω.
Πως θα έρθει η ανάπτυξη αν αλλάξεις νόμισμα;
Πως θα εισάγεις καυσιμα;Φάρμακα;Αυτοκίνητα,μηχανήματα,ιντερνετ;Πρώτες ύλες;Τρόφιμα;
Καταλαβαίνεις ότι το νομισμα μας στο εξωτερικό ούτε για κωλόχαρτο δεν θα το δέχονται; -
adensa Οτι είσαι χαζός το ξέρουμε,πάμε παρακάτω.
Πως θα εισάγεις καυσιμα;Φάρμακα;Αυτοκίνητα,μηχανήματα,ιντερνετ;Πρώτες ύλες;Τρόφιμα;
Καταλαβαίνεις ότι το νομισμα μας στο εξωτερικό ούτε για κωλόχαρτο δεν θα το δέχονται;Μάλλον δεν είσαι αρκετά έξυπνος ή έξυπνη να με καταλάβεις. Για αυτό έμεινες μηχανικός ενώ εγώ είμαι εφευρέτης.
Πάμε πάρα κάτω.
Η ανάπτυξη θα έρθει πρώτον γιατί είμαστε άξιος λαός δηλαδή είμαστε μία φεράρι που της πατούν συνεχώς το φρένο οι ξένοι και δεν την αφήνουν να πάει μπροστά.
Πως θα εισάγουμε τα πάντα.... όπως τα εισάγαμε και πρώτα με την δραχμή. Με συνάλλαγμα. Που θα βρούμε το συνάλλαγμα. Τα αποθεματικά των τραπεζών σε ευρώ είναι πάνω από 40 δις. Αυτά αρκούν για δύο χρόνια αν δεν πληρώνουμε τους τοκογλύφους. Από το τουριστικό συνάλλαγμα. Από τα κλεμμένα που θα επιστρέψουν οι Έλληνες που τα έχουν βγάλει έξω γιατί θα φοβούνται μην τους τα κατασχέσουν. Από τις εξαγωγές που θα κάνουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις και το συνάλλαγμα που θα έρχεται στην Ελλάδα. Από το συνάλλαγμα της ναυτιλίας. Το κράτος θα πληρώνει τους δημόσιους υπάλληλους σε δραχμές δηλαδή δικό μας χρήμα οπότε δεν θα χρειάζεται το ευρώ του Σόιμπλε. Και κάτι ακόμα. Κανείς δεν μπορεί νομικά να μας βγάλει από την Ευρώπη άμα δεν θέλουμε εμείς. Μπορούμε και με την δραχμή να είμαστε στην Ευρώπη.
Γκέγκε. Δεν ήξερες δεν ρώταγες?
https://www.youtube.com/watch?v=mtkVobSqQpU&t=2220s
Μάθε τι αξία έχει το δικό σου νόμισμα http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=423230 -
Μάλλον δεν είσαι αρκετά έξυπνος ή έξυπνη να με καταλάβεις. Για αυτό έμεινες μηχανικός ενώ εγώ είμαι εφευρέτης.Να'σαι καλά, τουλάχιστον έχεις πλάκα....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Μάλλον δεν είσαι αρκετά έξυπνος ή έξυπνη να με καταλάβεις. Για αυτό έμεινες μηχανικός ενώ εγώ είμαι εφευρέτης.
Να'σαι καλά, τουλάχιστον έχεις πλάκα....
http://pdfpiw.uspto.gov/.piw?Docid=0954 ... first+page
Που είναι το δικό σου? Βγάλε και εσύ ένα.
Που είναι μια δική σου διεθνή ακαδημαική επιστημονική έρευνα και μάλιστα πρώτο θέμα μέσα σε χιλιάδες άλλες?... αν μπορείς κάνε μία. http://www.scirp.org/journal/HottestPap ... rnalID=788 -
Καταλαβαίνεις ότι το νομισμα μας στο εξωτερικό ούτε για κωλόχαρτο δεν θα το δέχονται;Μάλλον δεν είσαι αρκετά έξυπνος ή έξυπνη να με καταλάβεις. Για αυτό έμεινες μηχανικός ενώ εγώ είμαι εφευρέτης.
Πάμε πάρα κάτω.
Η ανάπτυξη θα έρθει πρώτον γιατί είμαστε άξιος λαός δηλαδή είμαστε μία φεράρι που της πατούν συνεχώς το φρένο οι ξένοι και δεν την αφήνουν να πάει μπροστά.
Πως θα εισάγουμε τα πάντα.... όπως τα εισάγαμε και πρώτα με την δραχμή. Με συνάλλαγμα. Που θα βρούμε το συνάλλαγμα. Τα αποθεματικά των τραπεζών σε ευρώ είναι πάνω από 40 δις. Αυτά αρκούν για δύο χρόνια αν δεν πληρώνουμε τους τοκογλύφους. Από το τουριστικό συνάλλαγμα. Από τα κλεμμένα που θα επιστρέψουν οι Έλληνες που τα έχουν βγάλει έξω γιατί θα φοβούνται μην τους τα κατασχέσουν. Από τις εξαγωγές που θα κάνουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις και το συνάλλαγμα που θα έρχεται στην Ελλάδα. Από το συνάλλαγμα της ναυτιλίας. Το κράτος θα πληρώνει τους δημόσιους υπάλληλους σε δραχμές δηλαδή δικό μας χρήμα οπότε δεν θα χρειάζεται το ευρώ του Σόιμπλε. Και κάτι ακόμα. Κανείς δεν μπορεί νομικά να μας βγάλει από την Ευρώπη άμα δεν θέλουμε εμείς. Μπορούμε και με την δραχμή να είμαστε στην Ευρώπη.
Μάθε τι αξία έχει το δικό σου νόμισμα http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=423230Τωρα τι να απαντήσεις σε εναν άνθρωπο που εμφανώς είναι καθυστερημένος;
Δεν είμαι μηχανικος ,αεροναυπηγός με ειδίκευση στις σαΐτες τρίτης γενιάς είμαι.Σαν χόμπυ όμως γουστάρω να ξεμπροστιάζω βλαμμένους.
Εδώ κάνω το χόμπυ μου.Προς μοντς :μπορούμε όλοι να προωθούμε ενα πολιτικό κόμμα στο φόρουμ;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Πάμε πάρα κάτω.
Μάθε τι αξία έχει το δικό σου νόμισμα http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=423230Τωρα τι να απαντήσεις σε εναν άνθρωπο που εμφανώς είναι καθυστερημένος;
Δεν είμαι μηχανικος ,αεροναυπηγός με ειδίκευση στις σαΐτες τρίτης γενιάς είμαι.Σαν χόμπυ όμως γουστάρω να ξεμπροστιάζω βλαμμένους.
Εδώ κάνω το χόμπυ μου.Προς μοντς :μπορούμε όλοι να προωθούμε ενα πολιτικό κόμμα στο φόρουμ;
σαΐτες και εγώ ναυπηγός τρίτης γενιάς είμαι και φτιάχνω χάρτινα κανό. Δεν αντέχεται την αλήθεια και πάτε να με βγάλετε ανίκανο με ιδικές ανάγκες.
-
'ιδικές ανάγκες'!!!
Μόνο σου το κάνεις αυτό,δεν χρειάζεσαι βοήθεια. -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
'ιδικές ανάγκες'!!!
Μόνο σου το κάνεις αυτό,δεν χρειάζεσαι βοήθεια.Εγώ σε λίγο θα γίνω πλούσιος. Αλίμονο σε εσάς.
-
'ιδικές ανάγκες'!!!
Μόνο σου το κάνεις αυτό,δεν χρειάζεσαι βοήθεια.Εγώ σε λίγο θα γίνω πλούσιος. Αλίμονο σε εσάς.
Πλούσιος μπορεί να γίνεις.Όμως πάντα θα παραμένεις βλαχαδερό ,το δείχνει και η απαντηση σου.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
'ιδικές ανάγκες'!!!
Πλούσιος μπορεί να γίνεις.Όμως πάντα θα παραμένεις βλαχαδερό ,το δείχνει και η απαντηση σου.
Ρε φτιάξε καμιά σαίτα να παίζουν τα παιδάκια και άσε εμένα. Εγώ 50 χρόνια επιβίωσα στο γιαπί
Πέτρες πιάνω και χρυσός γίνονται. Αλίμονο στους κρατικοδίαιτους. Ζήσε με 300 ευρώ το μήνα και πολλά σου είναι. Έξυπνε.
Ευρώ ή δραχμή?