-
Δεν ηταν η προθεση μου να κανω προσωπικη επιθεση σε κανεναν, αν ετσι βγαινει απο τα γραφομενα μου ζητω συγνωμη.
Απλα τις σκεψεις μου ηθελα να εκφρασω και την αγανακτηση μου. -
Αυτο που λεει ο καθε criuser ειναι οτι το κρατος σου παιρνει σχεδον τα μισα σου εισοδηματα στη πηγη (+ σε τριπλο- και τετραπλο-φορολογει στη χρηση των υπολοιπων χρηματων σου, πχ αγορες) με μηδενικη ανταποδοτικοτητα, την ιδια στιγμη μαλιστα που ολοι μας βλεπουμε τους διαφορους 'ευγενεις' της ελληνικης κοινωνιας (κ δεν μιλαω για τους πλουσιους, αλλα για διαφορους ευνοημενους κλαδους) να απολαμβανουν δωρακια, παροχες και προνομια τα οποια για να τα εχει ο οποισδηποτε παραγει το χρημα με το κοπο του, πρεπει να σκισει το πατο του.
Μεταφραση: αν νομιζετε οτι ο καθε εγω αυριο* θα κανω αυτα που εκαναν οι γονεις μου (6ημερη εργασια, τουλαχιστον 12ωρη, εως 16ωρη καποιες φορες) για να δινω στο κρατος το 49% απο αυτα που βγαζω με αυτο το κοπο, ειστε γελασμενοι.
*τονιζω το 'αυριο' για να εξηγησω οτι μεχρι τωρα (δηλαδη μεχρι πριν 3 χρονια που ειχα μαγαζι) το εκανα. Ημουν κυριος. Αλλα οι μαλακες τελειωσαν.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Τα σπιτια μας μπορει να τα χτιζεις αλλα δεν κολλαγες και κανα ενσημακι βρε αδερφε οπως κολλαγαμε οι υπολοιποι, εφοριουλα δεν πληρωνες οταν εμεις κατι διναμε και εκει, με λιγα λογια εμεις κατι βοηθαγαμε οταν εσυ τα ετρωγες μονος σου, αρα μονος σου επελεξες το να βγεις.Εγώ και εφορεία πλήρωνα και ένσημα έβαζα Αλλά εσείς παίρνατε τους αλβανούς ανασφάλιστα για να μην βάζετε ένσημα. Φυσικά εμείς οι Έλληνες μέναμε χωρίς δουλειά και για να επιβιώσουμε γίναμε και εμείς Αλβανοί. Τα ένσημα τότε τα πλήρωνε ο ιδιοκτήτης όχι ο μάστορας γκέγκε? Ένας φίλος μου ήταν 4 χρόνια άνεργος και μόλις έκανε τον τουρίστα Αλβανό βρήκε δουλειά σε μία μέρα! Έκανα 4 χρόνια στις οικοδομές της Αγγλίας Εκεί πληρώναμε 30% φόρο τίποτα ασφάλιστρα και δωρεάν σύστημα υγείας. Πότε όμως πληρώναμε 30% ? ... μετά τις 12000 λύρες Αν είχαμε π.χ 13000 λύρες το χρόνο πληρώναμε 30% για τις 1000 λύρες. Όλα αυτά στην Αγγλία το 1984-1988 Εδώ από το πρώτο ευρώ και αν έχεις σπίτι είσαι εγκληματίας. Και όλα αυτά για να ταίζουμε τους Γερμανούς
Που είναι ο ΟΗΕ και τα ανθρώπινα δικαιώματα? Λοιπόν σκάσε.
Και κάτι άλλο .... εγώ δεν θέλω την σύνταξη των 300 ευρώ και δεν θέλω να πληρώνω Θέλω να κάνω ιδιωτική ασφάλιση.
Γιατί με υποχρεώνει να πληρώνω? Ας μην μου δώσει σύνταξη.
Ή ας μου δώσει την ανάλογη σύνταξη βάση των ενσήμων που έχω κάνει επιλογή να έχω.
Αυτοί βάζουν ένα μεγάλο όριο ενσήμων για να πάρουμε σύνταξη που ποτέ δεν θα το πιάσουμε στην οικοδομή.
Αυτό το κάνουν γιατί είναι κλέφτες. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να τα πεις αρέσει δεν αρέσει.
Και αν δεν πληρώσεις όχι σύνταξη δεν παίρνεις αλλά σου παίρνουν και το σπίτι. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Μην τα χώνετε στον Σισμίκ . Απλά λέει αλήθειες με λάθος τρόπο .
Η περιβόητη φοροδιαφυγή τυπικά υπάρχει , αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει .
Και δεν υπάρχει γιατί δεν έχει κανένας το ηθικό δικαίωμα να την πει σε κάποιον που φοροδιαφεύγει , όταν όλοι ξέρουμε που πάνε οι φόροι μας που αναγκαστικά πληρώνουμε και που θα πήγαιναν και οι υπόλοιποι αν μας ανάγκαζαν να πληρώσουμε .
Οταν λοιπόν οι φόροι σου είναι απλά κέρδος κάποιων κοπριτών κομματικών πελατών που διορίζονται σε θέσεις αργομισθίας , είναι μίζες πολιτικών , κρατικών υπαλλήλων και κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών , όταν μέχρι πρόσφατα ΚΑΘΕ Ελληνας από τα 10 εκ , είχε φαρμακευτική δαπάνη 900 € τον χρόνο , όλοι καταλαβαίνουμε ότι η χώρα με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό δεν σώζεται , οπότε μην τσιμπάτε στα περί φοροδιαφυγής . Γιατί η φοροδιαφυγή ενός ηλεκτρολόγου που τον έχουν για εγκληματία οι γρυλλάκηδες και τα άλλα παρτάλια των μμε , θέλει ΔΥΟ ΖΩΕΣ για να κλέψει μόνο τα 250000 του Τσουκάτου , που ήταν ΜΙΑ ΜΟΝΟ περίπτωση από τις πολλές .
Και η μεγάλη φοροδιαφυγή που είναι στα καύσιμα και στην νύχτα και στις τριγωνικές συναλλαγές , απλά δεν ακουμπιέται και δεν πιάνεται γιατί εκεί δεν παίζουν με αυτά .
Οπότε μειώστε μισθούς και συντάξεις , ώστε από τα 33 δισ που είναι να κατέβουμε στα 20 δις , μειώστε ανάλογα και την φορολογία και θα δείτε πως θα αλλάξουν τα πράγματα .
Με λιγα λογια εσυ που τοσα χρονια εισουν συνεπης στις υποχρεωσεις σου δεν μπορεις να την πεις σε εμενα που τοσα χρονια εκλεβα και εσενα γιατι ενα μερος απο αυτα που εσυ εδινες (μικροτερο ή μεγαλυτερο δεν εχει σχεση) τα εκλεβαν καποιοι αλλοι. Οχι φιλε μου λαθος εισαι.
Το προβλημα μου αν καταλαβες δεν ειναι να την πω στον σεισμικ και στον καθε σεισμικ, το προβλημα μου ειναι οτι και αυτος που κλεβει την τραπεζα και αυτος που κλεβει το ψιλικατζιδικο την ιδια ονομασια εχουν, κλεφτες και οι δυο, αρα μην κατηγορει ο ενας κλεφτης τον αλλο. Αλλα απο θεωριες και οι δυο κλεφτες εχουν πολλες, εσυ ο μαλακας που πληρωνες τοσα χρονια και θα πληρωνεις αλλα τοσα δεν εχεις.Και πως κατηγορείς τον sesmic σαν κλέφτη και εσύ κάνεις την παρθένα αν και μπορεί να είσαι και τοκογλύφος. Που το ξέρουμε τι είσαι εσύ και τι εγώ?
-
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Εγώ και εφορεία πλήρωνα και ένσημα έβαζα Αλλά εσείς παίρνατε τους αλβανούς ανασφάλιστα για να μην βάζετε ένσημα. Φυσικά εμείς οι Έλληνες μέναμε χωρίς δουλειά και για να επιβιώσουμε γίναμε και εμείς Αλβανοί. Τα ένσημα τότε τα πλήρωνε ο ιδιοκτήτης όχι ο μάστορας γκέγκε? Ένας φίλος μου ήταν 4 χρόνια άνεργος και μόλις έκανε τον τουρίστα Αλβανό βρήκε δουλειά σε μία μέρα! Έκανα 4 χρόνια στις οικοδομές της Αγγλίας Εκεί πληρώναμε 30% φόρο τίποτα ασφάλιστρα και δωρεάν σύστημα υγείας. Πότε όμως πληρώναμε 30% ? ... μετά τις 12000 λύρες Αν είχαμε π.χ 13000 λύρες το χρόνο πληρώναμε 30% για τις 1000 λύρες. Όλα αυτά στην Αγγλία το 1984-1988 Εδώ από το πρώτο ευρώ και αν έχεις σπίτι είσαι εγκληματίας. Και όλα αυτά για να ταίζουμε τους Γερμανούς
Που είναι ο ΟΗΕ και τα ανθρώπινα δικαιώματα? Λοιπόν σκάσε.
Και κάτι άλλο .... εγώ δεν θέλω την σύνταξη των 300 ευρώ και δεν θέλω να πληρώνω Θέλω να κάνω ιδιωτική ασφάλιση.
Γιατί με υποχρεώνει να πληρώνω? Ας μην μου δώσει σύνταξη.
Ή ας μου δώσει την ανάλογη σύνταξη βάση των ενσήμων που έχω κάνει επιλογή να έχω.
Αυτοί βάζουν ένα μεγάλο όριο ενσήμων για να πάρουμε σύνταξη που ποτέ δεν θα το πιάσουμε στην οικοδομή.
Αυτό το κάνουν γιατί είναι κλέφτες. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να τα πεις αρέσει δεν αρέσει.
Και αν δεν πληρώσεις όχι σύνταξη δεν παίρνεις αλλά σου παίρνουν και το σπίτι.Λογο του οτι ξεχνας οτι σε βολευει, τους Αλβανους στις οικοδομες εσεις οι εργολαβοι τους βαλατε για τη μεγαλυτερη κονομα σας, οταν ο εργατης επερνε 12000+ ενσημο νοικιαζατε Αλβανους και τους δινατε 5000 δραχμες και τις υπολοπες 7000 δραχμες τις παντελονιαζατε, οταν οι Αλβανοι κουτσοεμαθαν την δουλεια τοτε φυσιολογικα σιγα-σιγα σας πεταξαν εξω απο τις οικοδομες γιατι δε μπορουσατε-θελατε να δουλεψετε με τις τιμες τους, ειχατε γερα πορτοφολια ακομα. Οταν πεινασατε ναι τοτε γινατε οι δουλοι των Αλβανων που εσεις αντρωσατε στην αγορα. Απλα για να μη ξεχνιομαστε και να λεμε τα πραματα με το ονομα τους.
-
Και πως κατηγορείς τον sesmic σαν κλέφτη και εσύ κάνεις την παρθένα αν και μπορεί να είσαι και τοκογλύφος. Που το ξέρουμε τι είσαι εσύ και τι εγώ?
Που με ειδες να κανω την παρθενα?
Που με ειδες να ριχνω τις ευθυνες στους αλλους?
Που με ειδες να κατηγορω πολιτικους κτλ που εμεις τοσα χρονια τους βγαζαμε, εμεις η πλειοψηφια?
Που με ειδες να βγαζω την ουρα μου απεξω οπως κανεις εσυ?
Που με ειδες να περιμενω απο τον καθε Σωρα ή τον καθε μαλακα που λεει οτι θα με σωσει αρκει να μην πληρωσω εγω?
Εννοειτε οτι ειμαι τοκογλυφος αν σε βολευει αυτο. -
Το θέμα των ενσήμων έχει καταστρέψει την οικοδομή .
Το ύψος το καθόριζαν οι κοπρίτες του ΙΚΑ μαζί με τους κοπρίτες του συνδικάτου , που πληρώνονταν από το Κόμμα , αφού δεν δούλευαν ποτέ .Αυτά όλα ήταν στρεβλώσεις που εξυπηρετούσαν τους κοπρίτες πολιτικούς και κομματόσκυλα .
Οσο για τα μεροκάματα των Αλβανών , το μεροκάματο αντιστοιχούσε στην δουλειά που έκανε ο καθένας . Αν εσύ πάρεις κάποιον που δεν καταλαβαίνει τι του λές , τον βάζει να κάνει την πιο απλή δουλειά και βέβαια θα πάρει λίγα , μετά θα μάθει θα πάρει περισσότερα και μετά θα γίνει εργολάβος και ο ίδιος .
Ταυτόχρονα σχεδόν κανένας οικοδόμος δεν έκανε τα παιδιά του οικοδόμους , οπότε η αγορά καλύφθηκε από τους ξένους .Είναι πιό απλά τα πράγματα από ότι νομίζετε .
-
Ηλιας Α Που με ειδες να κανω την παρθενα?
Που με ειδες να ριχνω τις ευθυνες στους αλλους?
Που με ειδες να κατηγορω πολιτικους κτλ που εμεις τοσα χρονια τους βγαζαμε, εμεις η πλειοψηφια?
Που με ειδες να βγαζω την ουρα μου απεξω οπως κανεις εσυ?
Που με ειδες να περιμενω απο τον καθε Σωρα ή τον καθε μαλακα που λεει οτι θα με σωσει αρκει να μην πληρωσω εγω?
Εννοειτε οτι ειμαι τοκογλυφος αν σε βολευει αυτο.Αυτή την Ελλάδα θέλεις... ντροπή. https://www.youtube.com/watch?v=XFJiZWWOOEI
-
Την λογική 'φουστανέλα και τσαρούχι', 'πάμε παιδιά και σταδιάλα οι κακοί ξένοι και ας φάμε ψωμί και αλάτι' μπορώ να την κατανοήσω. Τις υπερβατικές βλακείες όμως του στυλ με δραχμή 'θα έχουμε επενδύσεις', 'δεν θα πληρώνουμε φόρους', 'θα διπλασιάσουμε τον τουρισμό μας', 'θα δικάσουμε τους κακούς' (ένα νόμισμα δηλαδή έχει καίρια επίδραση στην ποιότητα της δικαιοσύνης!), λυπάμαι, δεν τις καταλαβαίνω και βάλε όσα χερογλύκανα θέλεις...
Απάντησε απλά
- Μας απαγορεύουν να παράγουμε πολλά προιόντα οι Ευρωπαίοι ναι ή όχι.
- Χωρίς να προστατέψουμε τα Ελληνικά προιόντα από τον διεθνή ανταγωνισμό με δασμούς υπάρχει περίπτωση να έχουμε ανοιχτές Ελληνικές επιχειρήσεις?
- Υπάρχει περίπτωση να μείνουμε στο ευρώ χωρίς κούρεμα του χρέους?
Αν η Ευρώπη θέλει να είναι ενωμένη τότε μόνο ένας δρόμος υπάρχει και είναι η πολιτική ένωση.
Ένας πρωθυπουργός που θα εκλέγεται από όλους τους Ευρωπαίους ένα κοινοβούλιο ένα σύνταγμα ένας στρατός.
Αυτό λέγεται Ευρωπαική ένωση και αυτό θέλουν όλοι. Αυτό που είναι τώρα είναι ανταγωνιστική ένωση και καταδικάζει τους ανίσχυρους να γίνουν αποικία των ισχυρών. Δεν φαίνεται η Γερμανία να δουλεύει προς την πολιτική ένωση της Ευρώπης και αυτό με ανησυχεί περισσότερο και από το χρέος που έχουμε. Αυτό που έχουμε τώρα δεν δικαιολογεί την ονομασία της Ευρωπαικής ένωσης.
Σε μία πολιτική ένωση της Ευρώπης αρχιπρόθεσμα χαμένη θα είναι η Γερμανία και αυτό είναι το πρόβλημά της και κερδισμένες θα είναι η μικρές χώρες.
Είναι όμως η μόνη λύση για να αμβλυνθούν οι ανισότητες μεταξύ των κρατών. Η πολιτική ένωση θα εξαφανίσει τις Τουρκικές επεκτατικές της βλέψεις περιορίζοντάς την στα τετραγωνικά της μειώνοντας τους εξοπλισμούς.
Δεν θα χρωστάει το ένα κράτος στο άλλο οπότε θα γίνει αυτόματη απορρόφηση του χρέους από τον προυπολογισμό της ένωσης.
Μακροπρόθεσμα αυτό συμφέρει όλους τους λαούς αλλά δυστυχώς η Γερμανία βλέπει κοντόφθαλμα χάνοντας όλοι την ευκαιρία της υπερδύναμης της Ευρωπαικής Ένωσης.
Για τον λόγο αυτό τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια γιατί οι μισοί βλέπουν το σημερινό αδιέξοδο και οι άλλοι μισοί είναι ονειροπόλοι της πολιτικής ένωσης.
Όμως είναι μονόδρομος η διάλυση της Ευρώπης αν δεν γίνει η πολιτική ένωση πολύ σύντομα.
https://www.youtube.com/watch?v=FuRh5Nt6-Ek
http://www.votegreece.gr/archives/64703
Ποια προιόντα σου απαγορεύουν να φτιάξεις;
Γιατί να προστατέψεις τα ελληνικά προιόντα;Υστερούν σε σχέση με τα άλλα; -
Το ΕΠΑΜ που βάζεις συνέχεια τι είναι ;Η καινούργια σου μόδα ;
-
Θα μπορούσα να απαντήσω στα πάντα. ( Ήμουν και υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων στις πρόσφατες εκλογές )
Αλλά δεν θα βγει τίποτα. Ο χρόνος θα απαντήσει την αλήθεια.
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω -
Θα μπορούσα να απαντήσω στα πάντα. ( Ήμουν και υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων στις πρόσφατες εκλογές )
Ο σώζων εαυτόν σωθήτωΤότε καταλαβαίνεις πόσο γελοία φαίνονται όλα αυτά που γράφεις;
Για τα προιόντα δεν μου απάντησες. -
Το να κρίνουμε με βάση το ευρωνοικοκύριδες vs δραχμοκόπανοι είναι ολίγον τι σουρεαλιστικό. Στην πράξη αν καθίσεις για φαγητό στο ίδιο τραπέζι με τους γερμαναράδες το πολύ πολύ να γλύψεις κανένα κοκαλλάκι…
Το ευρωπαϊκό το πήραμε, σε κανένα δυο χρόνια κτυπάμε και παγκόσμιο,
http://www.protothema.gr/economy/articl ... enezouela/ -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ο σώζων εαυτόν σωθήτωΤότε καταλαβαίνεις πόσο γελοία φαίνονται όλα αυτά που γράφεις;
Για τα προιόντα δεν μου απάντησες.Το ότι εσύ κοιμάσαι δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνω και εγώ το ίδιο.
Τα ψαράδικα μας τα έσπασαν
Τα Ελληνικά ναυπηγεία απαγορεύεται να πάνε μπροστά με τόσα πλοία που έχουμε.
Τα γεωργικά προιόντα έχουν πλαφόν στην παραγωγή ενώ εισάγουμε ξένα.
Αυτοκίνητα απαγορεύεται να κατασκευάσουμε εμείς.
Μόνο την μεταποίηση μας έχουν δώσει.
Όλα ελέγχονται από την τρόικα
Άσε που έκλεισαν με σχέδιο (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ)
https://olympia.gr/2014/11/15/κ� ... %BD%CE%B1/Όλα άρχισαν από τότε. https://www.youtube.com/watch?v=CcY_BRaeCjc
-
Άσε που έκλεισαν με σχέδιο (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ)
https://olympia.gr/2014/11/15/κ� ... %BD%CE%B1/Αν αυτά που γράφεις τα πιστεύεις, τότε (α) πρέπει άμεσα να αλλάξεις βιβλία/περιοδικά/εφημερίδες/sites που διαβάζεις και ενημερώνεσαι, και (β) πρέπει να διαβάσεις μερικά βιβλία που να έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι τα κάνεις για χαβαλέ όλα αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση νοήμων άνθρωπος να γράφει τόσες και τέτοιες ασυναρτησίες
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
https://olympia.gr/2014/11/15/κ� ... %BD%CE%B1/Αν αυτά που γράφεις τα πιστεύεις, τότε (α) πρέπει άμεσα να αλλάξεις βιβλία/περιοδικά/εφημερίδες/sites που διαβάζεις και ενημερώνεσαι, και (β) πρέπει να διαβάσεις μερικά βιβλία που να έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι τα κάνεις για χαβαλέ όλα αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση νοήμων άνθρωπος να γράφει τόσες και τέτοιες ασυναρτησίες
Ποιο νοήμον από αυτόν που λέει την αλήθεια με ντοκουμέντα δεν υπάρχει. Τις παπάτζες αλλού.
-
Τωρα το ποιος την εχει πατησει με τις παπατζες σηκωνει κουβεντα.
-
Για τα προιόντα δεν μου απάντησες.Το ότι εσύ κοιμάσαι δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνω και εγώ το ίδιο.
Τα ψαράδικα μας τα έσπασαν
https://olympia.gr/2014/11/15/κ� ... %BD%CE%B1/Όλα άρχισαν από τότε. https://www.youtube.com/watch?v=CcY_BRaeCjc
Τι μαλακίες διαβάζουμε!!!!!!!Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που τις πιστεύουν και τις αναπαράγουν!!!
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάει για 'παπάντζες' και ταυτόχρονα να χαρακτηρίζει ντοκουμέντα αυτά που διαβάζει στο olympia.gr παιδιά, πλάκα κάνει ο άνθρωπος
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάει για 'παπάντζες' και ταυτόχρονα να χαρακτηρίζει ντοκουμέντα αυτά που διαβάζει στο olympia.gr παιδιά, πλάκα κάνει ο άνθρωποςΚαι αυτός πλάκα κάνει? https://www.facebook.com/11731204535612 ... 175175540/
H Ευρωπαική τράπεζα αγόρασε 6,5 δις Ελληνικά ομόλογα στο PSI στο 40% της ονομαστικής τους αξίας και τον Ιούλιο θα τα πληρώσουμε στο 100% συν 6% τόκο οι τοκογλύφοι. Αλλιώς θα χρεοκοπήσουμε Αυτά δεν τα λένε οι δικές σας πηγές ... και μας έσωσε το PSI για τους πολιτικούς μας. Πληρώνεται κορόιδα τους Γερμανούς.
Ευρώ ή δραχμή?