-
Καλησπέρα σε όλους στο forum.
Κατοικώ στο εξωτερικό και ψάχνω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Skoda Superb II. Ο λόγος που κοιτάζω το συγκεκριμένο μοντέλο είναι οι χώροι του και το μεγάλο του πορτ μπαγκαζ. Έχω βάλει στο μάτι ένα με έτος κατασκευής 2009, 2,0 tdi, 170 ίππους. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ότι έχει περίπου 200.000 χλμ. Γενικά φαίνεται πολύ προσεγμένο εξωτερικά και εσωτερικά.
Γνωρίζει κανείς αν αυτά τα αμάξια αντέχουν πολλά περισσότερα χιλιόμετρα; Τι προβλήματα βγάζουν γενικά και τι θα πρέπει να προσέξω;
Κάθε συμβουλή σας θα είναι σημαντική.Ευχαριστώ.
-
Κατοικώ στο εξωτερικό και ψάχνω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Skoda Superb II. Ο λόγος που κοιτάζω το συγκεκριμένο μοντέλο είναι οι χώροι του και το μεγάλο του πορτ μπαγκαζ. Έχω βάλει στο μάτι ένα με έτος κατασκευής 2009, 2,0 tdi, 170 ίππους. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ότι έχει περίπου 200.000 χλμ. Γενικά φαίνεται πολύ προσεγμένο εξωτερικά και εσωτερικά.
Γνωρίζει κανείς αν αυτά τα αμάξια αντέχουν πολλά περισσότερα χιλιόμετρα; Τι προβλήματα βγάζουν γενικά και τι θα πρέπει να προσέξω;
-
-
Ειναι τυπικα χιλιομετρα εξωτερικου αυτα. Σα μοτερ εχουν ιδιαιτερη αντοχη αλλα τα περιφερειακα ειναι περιφερειακα...
Αν δε προκειται να διαθεσεις ολο σου μπατζετ και εχεις και ενα ποσο στην ακρη ν αντιμετωπισεις τ οτιδηποτε ,τοτε ναι. Εχε υποψιν πως οτιδηποτε αφορα το συστημα παροχης-ψεκασμου-διαχειρισης καυσιμου σ ολα τα ντιζελ και ιδιως στα μεγαλυτερα ειναι ιδιαιτερα δαπανηρο. Επισης ψαξου με τις τιμες και τις πηγες μεταχειρισμενων ανταλλακτικων εκει που εισαι, ωστε να ξερεις τι επαρκεια υπαρχει και αν μπορεις ν ανταποκριθεις στη στραβη. -
Από περιέργεια σε ποια χώρα μένεις και σε τι τιμή το έχεις βρει;
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατοικώ Πολωνία και το έχω βρει σε τιμή περίπου 9.500 ευρώ. Φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση.
-
Κι αν μας το έφερναν στο Ελλάντα θα ζητούσαν 19.500 και με γυρισμένα χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Κι αν μας το έφερναν στο Ελλάντα θα ζητούσαν 19.500 και με γυρισμένα χιλιόμετρα.- πάρα πάρα πολλά
nickthetrib from tapatalk
-
Ρωτησα απο περιεργεια εναν Πολωνο συναδελφο για την περιπτωση σου. Ο ιδιος εχει jetta 1.6 tdi στη Πολωνια. Φαντασου οτι πηρε το jetta το περασμενο Ιουλιο, ελαφρα τρακαρισμενο εμπρος ,με παρομοια χιλιομετρα λιγο πανω απο 10 χιλιαρικα. Μου ειπε οτι κατι δε παει καλα με τη συγκεκριμενη τιμη, παραειναι χαμηλη και οτι μαλλον ή εχει φαει στουκα ή κατι χρειαζεται απο συντηρηση. Στα μεταφερω οπως μου τα πε.
-
Στην τιμή αυτή παίζει ρόλο η χρονολογία. Αν δεις και στον συγκεκριμένο σύνδεσμο, τα περισσότερα του 2009 με τις προδιαγραφές που ανέφερα κυμαίνονται από 8500 έως 10500 ευρώ. Έλεγξα και από άλλες πολωνικές σελίδες και η αξία αγοράς του συγκεκριμένου μοντέλου ως μεταχειρισμένο είναι σε τέτοια τιμή. Βεβαίως σε νεότερα μοντέλα π.χ. του 2012 η τιμή σαφώς είναι υψηλότερη.
Αγορά Skoda Superb II