-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To θέμα είναι ότι μόνο στην Ελλάδα έχει φτάσει τόσο ψηλά το golf, τόσο τιμολογιακά, όσο και στη συνέιδηση των αγοραστών... Έχει υπερτιμηθεί και έχει καταλήξει να είναι ένα (υποτιθέμενο) status symbol, πράγμα που πολλοί απεχθάνονται. Γι' αυτό έχει ορκισμένους εχθρούς και φανατικούς φίλους... Και βέβαια δεν είναι το μόνο υπερτιμημένο αυτοκίνητο στην Ελλάδα, γι' αυτό γίνονται και τόσες κόντρες υπέρ ή κατά μερικών συγκεκριμένων μοντέλων...
Πολυ σωστα.Το golf ηταν και ειναι το 'αυτοκινητο του λαου' στην Γερμανία,και εμείς οι μπανανίες πηραμε ενα απλό hatchback και το κάναμε κάτι λιγότερο από Εlise.Όσο πούλησε ο άλλος το μετάχειρο του νυν Πάπα εμείς τα αγοράζουμε καινούρια(αμα το φορτώσεις με extra).
polu swsta! auto shmainei allwste kai vw-volkswagen! volks=laos, wagen=amaxi.
pote den mou aresan ta laika autokinhta! -
alfisti! σε παρακαλώ να μη χρησιμοποιείς greeklish. Μπορώ να σου παρέχω τεχνική υποστήριξη ώστε να εγκαταστήσεις ελληνικές γραμματοσειρές στον υπολογιστή σου ή χρησιμοποίησε τον on-line μεταφραστή greeklish -> greek.
-
éυχαριστώ! θα το προσπαθήσω αλλα χρησιμοποιώ τον 'υπολ'. του πανεπιστημιου και δεν νομίζω πως θα είναι εύκολο!
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ασχετα με την προσωπικη επιλογη που εγινε για λογους σαν κι αυτους που αναφερεις (αισθηση και οδικη συμπεριφορα) ειναι και σε μια κατηγορια που οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται.Μην βγαζεις λοιπον λαθος συμπερασματα επειδη ειδες οτι εχω παραγγειλει το Golf.Με βαση τα οσα εχω διαβασει, το Golf υπολειπεται εναντι των αλλων δυο σε απολυτη αισθηση και οδηγικη απολαυση...ακομα και στο πολυδιαφησμενο αρθρο του Drive, με το βρεγμενο οδοστρωμα, οπως επισης και στο Evo το TypeR αναφερθηκε ως πιο hardcore απ'το GTi, νομιζω οτι αυτο λεει περισσοτερα απ'οτι το 1sec σε μια βρεγμενη διαδρομη...απ'την αλλη το mini απο ολο τον ειδικο τυπο αναφερεται ως μεγαλο καρτ και αρκετες φορες 'απολυτο'...δεν εχω ακουσει κατι τετοιο για το Golf...
Φυσικα επειδη δεν το εχω οδηγησει κραταω και μια επιφυλαξη...και το εχω ξαναπει οτι μακαρι να αποδειχθει το αντιθετο και το GTi να ειναι οντος καλυτερο απο ολα οσα το εχουμε συγκρινει ανα καιρους...
Δεν ειχα καμια διαθεση να σε προσβαλω η' να σου επιτεθω παντως, φιλικα παντα και με διαθεση για ανταλλαγη αποψεων, Στρατος...
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να πάρεις BMW; Για να πάρεις γερμανικό με επαρκή δύναμη, πρέπει να πουλήσεις τον πατέρα σου και τη μητέρα σου (προσωπικά μιλάω ). Μην ξεχνάς το Mazda RX8 ή αν θες κάτι σε ανοιχτό, υπάρχουν και τα ΜΧ5 ( ) ή MR2. Άσε που υπάρχουν πάντα και τα μεταχειρισμένα, έτσι;
Όσο για το Civic, είναι πωρωτικό. Μπορεί να μην έχει τιμόνι και να ήθελε ένα μπλοκέ, αλλά και μόνο που ακούς το μοτέρ να ωρύεται και χρησιμοποιείς αυτό το κιβώτιο...kalo to rx8 alla exei ginei soupa! poio polu mou arese to rx7(den me noiazei o kinhthras) alla egine kai auto soupa meta apo thn gamnmenh thn tainia ! to mx-5 aristo alla tha hthela kazi poio megalo se kibhka! to mr2... to palio htan makran kalutero!!
Τι εννοείς όταν λες ότι RX7 και RX8 έχουν γίνει σούπα; Ότι είναι πολύ εμπορικά και θα ήθελες κάτι πιο σπάνιο; Όσο για το ΜΧ, όντως θα ήθελε λίγο παραπάνω δύναμη, αν όμως θες να κάνεις κόντρες γιατί για παντιλίκια, είναι ό,τι πρέπει. Μια επίσκεψη στο MX5 Club θα σου αποκαλύψει ότι υπάρχουν μπόλικα με κομπρέσορες και τουρμπίνες. Αλλά υπάρχει πάντα και το μεταχειρισμένο, έτσι; Από Elise και S2000 μέχρι Μ3.
Mini Cooper S VS Golf V GTi