-
Πολύ μαλακά Χρήστο. Στις Σέρρες κομμάτια ολόκληρα φεύγουν, ειδικά τα PC. Τα SC είναι καλύτερα σε αυτόν τομέα προφανώς, αν και δεν είναι Pirelli ή Bridgestone.
-
https://www.wheel-size.com
Πολύ ωραίο site με τις πλήρες διαστάσεις ελαστικών και ζαντων όλων των μοντέλων αυτοκίνητων!
Έχει και Rim & Tire Size Calculator. Custom Offsets. -
Ο χρήστης manos0013 έγραψε:
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους !Μιας και θα αλλαξω ζαντα ηρθε και η ωρα να αποφασισω για λαστιχα.
Ειμαι αναμεσα στα
Dunlop SP Sport Maxx... Michelin Pilot Sport 3 και Continental ContiPremiumContact 2
να πω οτι τα continental τα ειχα πανω στο αμαξι μεχρι τωρα σε 16αρα ζαντα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ποια ειναι η γνωμη σας για τα αλλα δυο ? Κανω περιπου 10.000 km τον χρονο. Αυτοκίνητο...audi a1 tdi 105 ps...
Αρκετά ανήσυχος οδηγόςS001 ή ps4 η eagle f1 δεν βγαίνουν στη διάσταση σου; Αν οχι τότε μαλλον Dunlop.
-
Καλησπερα παιδες!
Ενας φιλος ειναι για αλλαγη ελαστικων και ειναι σε διλημμα. Διασταση 205/45/17 και αυτοκινητο Peugeot 207 Rallye.
Το αυτοκινητο σε πολη κινειται.- Pirelli P Zero Nero GT
- Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Τι του προτεινετε?
Τι θα επιλεγατε εσεις και γιατι? -
Τα Zero είναι πιο σκληρά και αντέχουν σε περισσότερη πίεση και τα Eagle είναι πιο μαλακά και ζεσταίνονται πιο εύκολα. Οπότε ανάλογα με το στυλ οδήγησής του και τα χιλιόμετρα που κάνει.
-
Super γρηγορη απαντηση.. Ευχαριστω Δια!!
Ακριβως... Τα Eagle ειχα σκοπο να του πω και εγω γιατι ηθελε κατι πιο μαλακο...
Χιλιομετρα λιγα κανει λογω πολης. Ουτε 8Κ το χρονο..
Thanks again..
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους !
Μιας και θα αλλαξω ζαντα ηρθε και η ωρα να αποφασισω για λαστιχα.
Ειμαι αναμεσα στα
Dunlop SP Sport Maxx... Michelin Pilot Sport 3 και Continental ContiPremiumContact 2
να πω οτι τα continental τα ειχα πανω στο αμαξι μεχρι τωρα σε 16αρα ζαντα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ποια ειναι η γνωμη σας για τα αλλα δυο ? Κανω περιπου 10.000 km τον χρονο. Αυτοκίνητο...audi a1 tdi 105 ps...
Αρκετά ανήσυχος οδηγόςS001 ή ps4 η eagle f1 δεν βγαίνουν στη διάσταση σου; Αν οχι τότε μαλλον Dunlop.
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Το ps4 δεν βγαινει, το S001 ποιο ειναι ?
Βασικα εκλεινα πιο πολυ προς το μισελεν αλλα αλλαξα γνωμη οταν ενας λαστιχας μου ειπε οτι το pilot sport 3
ηταν απο τις αποτυχημενες σειρες της μισελεν και οτι εχει κρατημα μονο το πρωτο χρονο -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Super γρηγορη απαντηση.. Ευχαριστω Δια!!Ακριβως... Τα Eagle ειχα σκοπο να του πω και εγω γιατι ηθελε κατι πιο μαλακο...
Χιλιομετρα λιγα κανει λογω πολης. Ουτε 8Κ το χρονο..
Thanks again..
Δεν κάνει τίποτα. Eagle τότε. Μια χαρά λάστιχο!
το S001 ποιο ειναι ?
Bridgestone.
-
Βασικα εκλεινα πιο πολυ προς το μισελεν αλλα αλλαξα γνωμη οταν ενας λαστιχας μου ειπε οτι το pilot sport 3
ηταν απο τις αποτυχημενες σειρες της μισελεν και οτι εχει κρατημα μονο το πρωτο χρονοΕγω παντως δεν είδα να ισχυει κάτι τέτοιο.
-
Τα εχεις δοκιμασει φιλε μου ? Πες εντυπωσεις. Χιλιομετρα...κρατηματα..κλπ
-
Εχει χρησιμοποιησει κανεις το παρακατω?
http://www.ebay.com/itm/Grip-Tyre-Softe ... 1999671293 -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
ηταν απο τις αποτυχημενες σειρες της μισελεν και οτι εχει κρατημα μονο το πρωτο χρονοΕγω παντως δεν είδα να ισχυει κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Εχει χρησιμοποιησει κανεις το παρακατω?
http://www.ebay.com/itm/Grip-Tyre-Softe ... 1999671293Για αγωνιστικά λέει. Δεν θα το δοκίμαζα σε λάστιχα δρόμου. Δεν ξέρεις τι κακό μπορεί να κάνει στην αντοχή του ελαστικού.
-
Πολυ καλό κράτημα και στεγνό και βρεγμένο και αρκετά άνετο. Σε 3 χρόνια 30-35.000 χλμ δεν είχε κάποια ιδιαίτερη φθορά έβγαζε κατα την γνώμη μου άνετα 50-60.000 χλμ αλλα έφυγε με το αυτοκινητο που πωλήθηκε. Διάσταση 205/55/16.
Σε σύγκριση με Bridgestone Turanza er300, hankook ventus s1 evo, Pirelli cinturato p7, το καλύτερο όλων σε στεγνό, βρεγμένο και 2ο σε άνεση των Pirelli. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σε σύγκριση με Bridgestone Turanza er300, hankook ventus s1 evo, Pirelli cinturato p7, το καλύτερο όλων σε στεγνό, βρεγμένο και 2ο σε άνεση των Pirelli.Βέβαια όλα τα άλλα είναι λάστιχα τουρισμού, λογικό να κρατάει καλύτερα το σπορ Michelin.
-
1 Και το ventus evo ειναι σπορ.
2 στο βρεγμένο απο οσο ξερω δεν ισχυει οτι τα σπορ λαστιχα κρατάνε καλύτερα.
3 αναφέρω με τι συγκρίνω για να μπορεί και ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του, οπως έκανες και εςυ.
4 μου φαίνεται πολυ χρησιμότερο κάποιος να μην λέει απλως πολυ καλό το τάδε λαςτιχο και να αναφέρει σε σχέση με τι το θεωρεί πολυ καλό. -
Δεν είναι η Hankook 1ος κατασκευαστής για να είναι μέτρο σύγκρισης. Τέλος πάντων, καλά έκανες και είπες την εμπειρία σου. Απλά είπα ότι η σύγκριση δεν είναι απολύτως αντίστοιχη.
-
Η hankook παντως ειναι 1η υποψήφια εταιρεια να προστεθεί στις 6 παραδοσιακές premium.
Όντως η σύγκριση δεν ειναι απόλυτα δοκιμη αλλα και πάλι κατα την γνώμη μου πολυ χρησιμότερη απο το να έλεγα οτι τα ps3 ειναι τα καλύτερα λαστιχα που εχω βάλει η οτι τα vroom vroom gt ειναι φοβερά. -
Πάντως φίλος που αντικατέστησε τα conti sc5 σε mondeo ST,με τα V12 EVO2 είναι ενθουσιασμένος και μάλιστα τα δοκιμάσαμε σε ακραίες καιρικές συνθήκες πρόσφατα.Λέει οτι είναι ετοιμοπόλεμα χωρίς ιδιαίτερο ζέσταμα.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Τελικα οταν σε παινει λαστιχο και η επιλογη ειναι κορδονι ή βγαλσιμο ελαστικου και φτιαξιμο εσωτερικα με ξυσιμο-κολλημα τι ειναι καλυτερο?
Μου ετυχε και στα 2 αυτοκινητα με καινουρια λαστιχα. Στο ενα μου εκαναν φτιαξιμο με ξυσιμο κ.λ.π. και στο αλλο κορδονιMπάλωμα.Να δει ο λαστιχάς και το εσωτερικό του λάστιχου αν έχει πάθει ζημιά ή αν έχει μείνει κάτι μέσα.Σκέψου το καρφί που μπήκε στο πέλμα ότι μπορεί να τραυμάτισε και το πλαινό.Αν το επιδιορθώσεις με κορδόνι δεν θα ξέρεις τι άλλη ζημιά έγινε.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]