-
Εμένα αυτό με τις 'ψείρες ' δεν μου αρέσει , αλλά γούστα είναι αυτά . Μου αρέσει εξωτερικά . Είναι ότι πιο καλοσχεδιασμένο κυκλοφορεί
-
Καλησπερα σε ολους.
Ξεθαβω το θεμα γιατι σκεφτομαι την αγορα του αυτοκινητου σαν μεταχειρισμενο.
Η απορια μου ειναι για το συστημα τετραδιευθυνσης, εχει βγει αξιοπιστο γενικα σε οσα μοντελα της εταιριας εχει χρησιμοποιηθει?
Γιατι το βρισκω το μοντελο σε 2 εκδοσεις, την απλη και την GT που εχει το συστημα εγκατεστημενο.
Μενω στο εξωτερικο και εχει καποιες επιλογες γιατι στην Ελλαδα δεν κυκλοφορησε σχεδον καθολου,αναμενομενο με τους κινητηρες που ηρθε βεβαια. -
Τη GΤ θα παρεις με την ενεργητικη τετραδιευθυνση. Μιλαμε για ΤΟ κρατημα σαν αμαξι. Και πανεμορφο
-
Σε ευχαριστω για την απαντηση!
Το αμαξι το θεωρω πανεμορφο πραγματικα. Θα παω το Σαββατο για test drive, το βρισκω 12-14, μοντελο του 11 με περιπου 50,000.
Ομολογω οτι προβληματιζομαι λιγο για την αξιοπιστια,αλλα στα λεφτα αυτα δεν μπορω να σκεφτω τιποτα παρομοιο.
-
Υπέροχο αυτοκίνητο! Ειδικά με τον δίλιτρο τουρμποβενζίνης!
-
Ξερω οτι ενδιαφερει ελαχιστους,αλλα ετσι για το ονορε.
Πηγα και ειδα απο κοντα 2 αυτοκινητα, ενα ''απλο'' και ενα Monaco. Πρωτη φορα που ειδα τοση διαφορα σε ενα αυτοκινητο,απλα λογω εκδοσης. Και μπορει εξωτερικα να ειναι προφανης οι αλλαγες,αλλα μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε το εσωτερικο. Στην εκδοση Monaco,εχεις την εντυπωση οτι εισαι μεσα σε αμαξι τον 30-40 χιλιαδων. Ολα ειναι ηλεκτρονικα, ωραια υλικα και μια αισθηση πολυτελειας. Στην απλη εκδοση η εικονα αλλαζει τελειως.
Ειχα την ευκαιρια να οδηγησω για περιπου 20 χιλιομετρα την Μονακο, το αμαξι αφηνει εξαιρετικη αισθηση,με εναν συνδυασμο ανεσης και κρατηματων. Ο 2λιτρος ντιζελ με τα 150 αλογα μου φανηκε καλος,αλλα χωρις να βαζει και φωτια στο δρομο. Μετα απο αυτο το test drive, απεκλεισα τελειως την πιθανοτητα αγορας του αυτοκινητο με τον 1,5 ντιζελ και τα 110 αλογα, το αμαξι θα ειναι απλα αργο και δεν θα μπορεσει καποιος να το ευχαριστηθει.
-
Εντελως ηλιθιο απο τη renault να βαλει αυτο το μοτερ σαν επιλογη σ ενα τετοιο αυτοκινητο (1.5 dci). Χαλας το οποιο exclusivity εχει σαν αμαξι και δε ταιριαζει και στον χαρακτηρα του. Εννοειται κοιτα μονο για 2λιτρα. Το αγοραζα ανετα και διχως να ειναι το monaco.
Renault Laguna Coupe