-
Εχω τα sava σε διασταση 235/45/17 εδω και 3 χρονια, κανενα παραπονο εκτος απο το θορυβο που αυξηθηκε παρα πολυ.
Πολυ μικρη φθορα, καλα κρατηματα στο στεγνο, καποια μικρα θεματα με την υδρολισθηση στο βρεγμενο. -
Έχεις κανείς άποψη για την εταιρία Lassa που διαφημίζονται στη Barcelona. Τα φέρνει κάποιος εισαγωγέας ; τα έχει δοκιμάσει κάποιος ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Έχεις κανείς άποψη για την εταιρία Lassa που διαφημίζονται στη Barcelona. Τα φέρνει κάποιος εισαγωγέας ; τα έχει δοκιμάσει κάποιος ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Τουρκικα
-
Οπως και τα petlas
-
Σωστά τούρκικα και τα φέρνει ο Θεοχαράκης.
Δεν κοιτάς κάτι άλλο?? -
Τι σου κάνει η διαφήμιση... πάντως δεν ψάχνω από περιέργεια ρώτησα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κοιτώντας τα Dunlop Sport Maxx RT 91Y που φοράω ήδη, βλέπω λάστιχα που πουλιούνται στην αγορά με διαφορετικές τιμές στο ταμπελάκι EU, προφανώς παραεισαγωγής.
Τα δικά μου είναι C/A/67db σε κατανάλωση/βρεγμένο/θόρυβο αντίστοιχα και βλέπω το ίδιο σε 1ης τοποθέτησης ΑΟ/ΑΟ2 (Audi) με E/B/69 και Ε/Α/67 αντίστοιχα.
Γνωρίζουμε αν είναι κατώτερης ποιότητας ελαστικά με βάση αυτές τις τιμές; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν μπορεις να δωσεις τα 340 για τα hankook βαλτα,τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι του σωρου και λυσεις αναγκης!
Παρε και μια τιμη για τα Falken 914Τα Falken βγαίνουν στα 350€
Τα f1 3 δεν εχουν τόσο μεγαλη διαφορα τιμης απο τα hankook για να μην τα προτιμήσεις.
Τα barum απο οσο εχω ακούσει ειναι καλα για τα λεφτά τους.
Τα sava και kormoran δεν θα τα έβαζα,όχι οτι εχω ακούσει κάτι κακό,απλως δεν ξερω κανέναν να τα εχει βάλει.Τα f1 2 (που είναι Α,C) έχουν 380€ ενώ τα f1 3 έχουν 368€ (Α,Ε)
Επομένως, όπως τα βλέπω ή πάω για Barum με ένα σχετικό ρίσκο, ή από εκεί κ πέρα τι Hankook, τι Falken, τι Goodyear, όλα στο ίδιο χρηματικό καζάνι βράζουν...
-
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Κοιτώντας τα Dunlop Sport Maxx RT 91Y που φοράω ήδη, βλέπω λάστιχα που πουλιούνται στην αγορά με διαφορετικές τιμές στο ταμπελάκι EU, προφανώς παραεισαγωγής.
Τα δικά μου είναι C/A/67db σε κατανάλωση/βρεγμένο/θόρυβο αντίστοιχα και βλέπω το ίδιο σε 1ης τοποθέτησης ΑΟ/ΑΟ2 (Audi) με E/B/69 και Ε/Α/67 αντίστοιχα.
Γνωρίζουμε αν είναι κατώτερης ποιότητας ελαστικά με βάση αυτές τις τιμές;Παράλληλης εισαγωγής....το 'παραεισαγωγή' είναι λάθος....σημαίνει λαθρεμπόριο!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Γνωρίζουμε αν είναι κατώτερης ποιότητας ελαστικά με βάση αυτές τις τιμές;Παράλληλης εισαγωγής....το 'παραεισαγωγή' είναι λάθος....σημαίνει λαθρεμπόριο!!
Λεπτομέρειες. Το θέμα είναι έχουμε απάντηση στο ερώτημα; 225/45/17 η διάσταση και ίδιος δείκτης ταχύτητας 91Υ με διαφορετικές τιμές κατανάλωση/βρεγμένο/θόρυβο. Και όπως θα έλεγε ο γνωστός ποδοσφαιριστής, πως γένεν αυτό;
-
Μήπως έχουν άλλες διαφορές; Π.χ. RFT, XL κλπ;
-
Όχι δεν έχουν καμία άλλη διαφορά. Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με διαφορετικές τιμές EU. Και στην Dunlop Πήρα τηλέφωνο για διευκρινήσεις αλλά δεν είχαν ιδέα. Σε ξένα φόρουμ γράφουν για μάρκετινγκ απλά αλλά πως γίνεται να έχει άλλες τιμές EU και μάλιστα χειρότερη.
Εδώ αυτά που φοράω http://www.camskill.co.uk/m54b0s16p1096 ... se%3A_67dB
και εδώ και εδώ αυτά που βρίσκω στην αγορά σήμερα
http://www.camskill.co.uk/m54b0s7816p10 ... se%3A_69dB
και
http://www.camskill.co.uk/m54b0s7816p12 ... se%3A_67dB -
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Όχι δεν έχουν καμία άλλη διαφορά. Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με διαφορετικές τιμές EU. Και στην Dunlop Πήρα τηλέφωνο για διευκρινήσεις αλλά δεν είχαν ιδέα. Σε ξένα φόρουμ γράφουν για μάρκετινγκ απλά αλλά πως γίνεται να έχει άλλες τιμές EU και μάλιστα χειρότερη.
Εδώ αυτά που φοράω http://www.camskill.co.uk/m54b0s16p1096 ... se%3A_67dB
και εδώ και εδώ αυτά που βρίσκω στην αγορά σήμερα
http://www.camskill.co.uk/m54b0s7816p10 ... se%3A_69dB
και
http://www.camskill.co.uk/m54b0s7816p12 ... se%3A_67dBΑν βολεύει δες και στον Σάκη μήπως έχει φέρει στην διάσταση που ενδιαφέρεσαι.
-
Sorry, αν έχει χιλιοαπαντηθεί, διάβασα τις τελευταίες 15 σελίδες αλλά δεν έβγαλα άκρη. Θέλω τώρα να αλλάξω σε i30 με διάσταση 185/65/15. Συνθήκες Κρήτης, καλοκαίρι, αφόρητη ζέστη, ξέρετε. Ο λαστιχάς μου έδωσε τιμές για:
- Barum brilantis 2
- viking city tech
- kleber dynaxer hp3
- michelin crossclimate
- michelin energy
- bridgestone B280
Είδα πως προτείνετε ακόμη τα goodyear efficientgrip compact, falken ze914 και sincera SN832, toyo proxes cf2, αλήθεια γιατί υπάρχουν τόσοι κωδικοί; Έχω μπερδευτεί. Δε θέλω να περάσω τα 280-300€.
-
Στη Κρήτη πολύ κυκλοφορεί αυτό το viking, πρωτη φορά εδώ το μαθα. Σε συνθηκες Κρήτης κυκλοφορώ (Χανιά) με το sn832. Κάθε μέρα το δοκιμαζω σε ασφαλτο επιεικως καθρέπτη. Το προτείνω ασυζητητί. Ουτε κανένα χειρόφρενο δεν με αφήνει να κάνω για καμια επιτόπια στροφη...που με τα προηγούμενα φοβομουνα για τετακε...
-
Ο χρήστης planetman έγραψε:
Sorry, αν έχει χιλιοαπαντηθεί, διάβασα τις τελευταίες 15 σελίδες αλλά δεν έβγαλα άκρη. Θέλω τώρα να αλλάξω σε i30 με διάσταση 185/65/15. Συνθήκες Κρήτης, καλοκαίρι, αφόρητη ζέστη, ξέρετε. Ο λαστιχάς μου έδωσε τιμές για:- Barum brilantis 2
- viking city tech
- kleber dynaxer hp3
- michelin crossclimate
- michelin energy
- bridgestone B280
Είδα πως προτείνετε ακόμη τα goodyear efficientgrip compact, falken ze914 και sincera SN832, toyo proxes cf2, αλήθεια γιατί υπάρχουν τόσοι κωδικοί; Έχω μπερδευτεί. Δε θέλω να περάσω τα 280-300€.
Συνθήκες Κρήτης και σου έδωσε τιμή για το Michelin Crossclimate? Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να βάζουμε χιονολάστιχα τότε
Hankook Kinergy Eco K425 είναι ένα πολύ καλό στο στεγνό και οικονομικό λάστιχο. Kumho ECOWING ES01 KH27 επίσης καλό στο στεγνό. Το Goodyear EGrip επίσης καλό αλλά πιο ακριβό. Michelin χειρότερο αλλά βγάζει χλμ. Το Barum πιο μέτριο, αν είναι αρκετά φθηνότερο, δεν είναι κακό. -
Τα μαμίσια που είχε το αμάξι ήταν hankook και ήταν χάλια στα κρατήματα, προφανώς αυτό που λες είναι καλύτερο. Αλλά όσον αφορά τα falken ze914 και sincera SN832 και toyo proxes cf2 που τα προτείνετε πολύ εδώ;
-
Τα μαμίσια που είχε το αμάξι ήταν hankook και ήταν χάλια στα κρατήματα, προφανώς αυτό που λες είναι καλύτερο. Αλλά όσον αφορά τα falken ze914 και sincera SN832 και toyo proxes cf2 που τα προτείνετε πολύ εδώ;έιχα βάλει το 1ο και φοράω τώρα το 3ο........αμφότερα εξαιρετικά! δεν ξέρω αν το 914 βγαίνει στη διάσταση σου.
καλές κριτικές διαβάζω και για το 2ο,οπότε όποιο βρείς σε καλύτερη τιμή βάζεις..... -
Ο λαστιχάς μου είπε για falken sincera 832 στα 240€ και toyo cf2 στα 280€ τα 185/65/15 περασμένα. Του είπα να παραγγείλει τα falken οπότε τα περιμένουμε..
-
Ο λαστιχάς μου είπε για falken sincera 832 στα 240€ και toyo cf2 στα 280€ τα 185/65/15 περασμένα. Του είπα να παραγγείλει τα falken οπότε τα περιμένουμε..Δεν θα το μετανιωσεις!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]