-
Σήμερα πήγα στο Carrefour στο Avenue/Κηφισίας.
Πήγα στις 9.00 το πρωί. Ήμουν ο μοναδικός πελάτης μέσα.
Ο πάνω όροφος (με ρούχα/παπούτσια/λευκά είδη/είδη σπιτιού κλπ...) έχει κλείσει. Τέλος.
Ο Κωτσόβολος έκλεισε. Τέλος και αυτός.Στον κάτω όροφο ήταν εμφανής η έλλειψη προϊόντων παντού. Τα είδη μαναβικής ελάχιστα, ο εσωτερικός φούρνος με τα είδη αρτοποιίας κλειστός, κλειστό και το ιχθυοπωλείο.
Στα λάδια βρήκα λάδι Σκλαβενίτη (έξτρα παρθένο κρητικό). Λάδια είχε πολλά και από διάφορους παραγωγούς.Κατά τα άλλα γέμισα 3 σακούλες πράγματα.
Γιατί; Γιατί χθες είχα πάει MyMarket και είχα σημειώσει κάποιες τιμές σε είδη που με ενδιέφεραν.
Στο Carrefour όλα ποιο φτηνά.
Π.χ. χυμός πορτοκάλι Λακωνία 250ml στο MyMarket 0,52euro και στο Carrefour 0,43euro
Pepsi Max πακέτο 4x330ml 2,24euro στο MyMarket
Pepsi Max πακέτο 6x330ml 2,24euro στο Carrefour.Για να μην αναφερθώ σε λάδια, τρόφιμα ραφιού κλπ...
Ακόμη και ένα βήμα πριν από το κλείσιμο και το Carrefour έχει ανταγωνιστικές τιμές.
-
Ειχα παει και γω τις προαλλες και με ενα 20ρικο γεμισα ενα καρο πραγματα
-
Το άσχημο είναι ότι μάλλον ο Σκλαβενίτης δεν θα διατηρήσει το προφίλ του Μαρινόπουλου που είχε πληθώρα προϊόντων. Εμένα με είχε βολέψει πολύ για ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη, είδη σπιτιού κλπ...κλπ...
Είχε τα πάντα και σε χαμηλές τιμές.
Τώρα που σκ@τά θα πηγαίνω;; -
Ο Σκλαβενιτης απ οσο ξερω εχει ποιοτικα προιοντα (αυτα που ειναι ετικετας του) και ισως βαλει μια ταξη στα ψυγεια του μαρινοπουλου που καμια φορα εβλεπες δροσερα αντι για κρυα γαλακτοκομικα
-
Ο Σκλαβενίτης (αν κρίνω από τα καταστήματα Πεύκης και στα Μελίσσια που έχω πάει μερικές φορές) είναι τυπικά σούπερ μάρκετ, όπως η Προμηθευτική και το MyMarket της γειτονιάς μου.
Έχουν περάσει χρόνια από τότε και δεν ξαναπήγα γιατί με χάλασαν κάποια πράγματα.Τα Carrefour ήταν άλλη φάση. Υπερμάρκετ, τα πάντα όλα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο Σκλαβενίτης (αν κρίνω από τα καταστήματα Πεύκης και στα Μελίσσια που έχω πάει μερικές φορές) είναι τυπικά σούπερ μάρκετ, όπως η Προμηθευτική και το MyMarket της γειτονιάς μου.
Έχουν περάσει χρόνια από τότε και δεν ξαναπήγα γιατί με χάλασαν κάποια πράγματα.Τα Carrefour ήταν άλλη φάση. Υπερμάρκετ, τα πάντα όλα...
Εχει να κανει καθαρα με το μεγεθος του καταστηματος!!!!! Αν πας στο Ικονιο η' στην Αχαρνων εχει μεχρι και επιπλα,ειδη κηπου,ηλεκτρικα κτλ
-
Το Ικόνιο που είναι; Στην Ελλάδα είναι; Στο ίντερνετ βρίσκω ότι είναι στην Τουρκία...
Πάντως θα είναι λίγο 'παρανοϊκό' να έρθω Αχαρνών από Χαλάνδρι για σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη...Και αυτός ρε παιδί μου 200 χρόνια πίσω είναι.
Ούτε ιστοσελίδα, ούτε κατάλογος καταστημάτων, ούτε φυλλάδιο προσφορών, ούτε κάποια εκπτωτική κάρτα, ούτε διαφήμιση να δούμε τι τελικά προσφέρει στα καταστήματα.
Κρυψίνους κατάσταση. Στον Σκλαβενίτη πας στα τυφλά και ότι προκύψει... -
Ικόνιο μάλλον εννοεί ο φίλος το Σκλαβενίτη στη στροφή του Κερατσινίου προς Πέραμα,διασταύρωση Γρ.Λαμπράκη και Λ.Δημοκρατίας.Τρία είναι τα μεγάλα καταστήματα:Κερατσίνι,Ν.Χαλκηδόνα(Αχαρνών) και Καλλιθέα(Ιζόλα).Εγώ ψωνίζω εδώ και χρόνια διαρκώς από Ιζόλα και Κερατσίνι...είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις προσφορές και από τη μικρή αναμονή στα ταμεία και από το γεγονός ότι βλέπω να δίνει μεροκάματο σε πολλούς εργαζόμενους,οι περισσότεροι από τους οποίους τον θεωρούν καλό εργοδότη.
Πάντα τα μεγάλα καταστήματα των super markets έχουν περισσότερη ποικιλία και περισσότερες προσφορές συγκριτικά με τα συνοικιακά.Carrefour πήγαινα για χρόνια στο μεγάλο κατάστημα στο Ρέντη αλλά έχω να κατέβω 4-5 χρόνια.
Μιλώντας για ΑΒ,καλό και μεγάλο κατάστημα,αντίστοιχο με τα προαναφερθέντα του Σκλαβενίτη, είναι το καινούριο δίπλα στα ΙΚΕΑ στο Αιγάλεω. -
Οπως τα ειπε ο Λεωνιδας!!!
-
Δεν ήξερα ότι υπήρχε περιοχή Ικόνιο εκεί κάτω... Ενδιαφέρον.
-
Στις ... καθυστερήσεις θα κριθεί η μάχη για τη διάσωση της Μαρινόπουλος
http://www.inewsgr.com/more/0/stis--kat ... poulos.htm
-
Είναι φανερό ότι προσπαθούν να φρενάρουν τις διαδικασίες και έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να σταματήσει η συμφωνία.
Ο Βέλγος ΑΒ και τα MyMarket έχουν λυσσάξει για το θέμα αυτό. Ειδικά ο Βέλγος.
π.χ. http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=846078
Τα Α-Β του παραλογισμού και του εκβιασμού!
-
Άντε να βγάλεις άκρη...
http://www.parapolitika.gr/article/ston ... rinopoulos
http://www.newsit.gr/oikonomia/Olokliro ... loy/688032
-
Ειπα να μπω να δω τι συζητατε εδω
Storm μπες σε κανα Σκλαβενιτη σε παρακαλω...
Αιωνες μπροστα σε συμπεριφορα και εξυπηρετηση μπροστα σε αλλους ακομα και στα πιο 'μικρομαγαζα' του. Ιστοσελιδες και 'βιτρινες' μου ειναι αδιαφορες. Οι Προμηθευτικες ειναι 'μπακαλικα' και προσωπικα υπηρχε και εποχη που σε καταστηματα τους τρωγαν παντα 2-5 λεπτα απο τα ρεστα -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αιωνες μπροστα σε συμπεριφορα και εξυπηρετηση μπροστα σε αλλους ακομα και στα πιο 'μικρομαγαζα' του
+1 σε αυτο. Όπως και για τους υπαλλήλους του 'Γαλαξία'.
Στο άλλο άκρο Α-Β Βασιλόπουλος. Αγενείς.
Σε ρωτάνε κιόλας- Τα βρήκατε όλα όσα ψάχνατε??
- Όχι που να τα βρω αφού προωθείται ότι γουστάρετε
- Θα το μεταβιβάσω στον υπεύθυνο (κοινώς στα τέτοια μας )
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειπα να μπω να δω τι συζητατε εδω
Storm μπες σε κανα Σκλαβενιτη σε παρακαλω...
Αιωνες μπροστα σε συμπεριφορα και εξυπηρετηση μπροστα σε αλλους ακομα και στα πιο 'μικρομαγαζα' του. Ιστοσελιδες και 'βιτρινες' μου ειναι αδιαφορες. Οι Προμηθευτικες ειναι 'μπακαλικα' και προσωπικα υπηρχε και εποχη που σε καταστηματα τους τρωγαν παντα 2-5 λεπτα απο τα ρεσταΣτην Προμηθευτική όμως βρίσκω στιγμιαίο καφέ Maxwell... Πουθενά αλλού δεν βρίσκω...
Για να είμαι ειλικρινής έκανα δύο προσπάθειες να πάω Σκλαβενίτη. Στο Χαλάνδρι.
Την 1η φορά ήταν Σαββάτο, πήγα με το αυτοκίνητο. Μέγα λάθος. Έπεσα σε κακό χαμό. Δύο τύποι είχαν πιαστεί στα χέρια για μία θέση πάρκινγκ. Ένας πανικός από το κόσμο. Παντού αυτοκίνητα. Φυσικά ούτε καν ασχολήθηκα να παρκάρω. Έφυγα και πήγα στο μεγάλο MyMarket της Αγίας Παρασκευής (πρώην Βερόπουλος).Την 2η φορά πήγα με το σκούτερ μία Τρίτη 7 το απόγευμα. Το σκούτερ το πάρκαρα ποιο εύκολα. Μπήκα μέσα. Όπως μπήκα βγήκα. Ο κακός χαμός μέσα. Μόλις είδα τις τεράστιες ουρές παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό. Έφυγα και πήγα ξανά στο μεγάλο MyMarket της Αγίας Παρασκευής (πρώην Βερόπουλος).
Επίσης το άλλο πολύ κακό με τον Σκλαβενίτη είναι ότι πρέπει να κάνω αλχημείες για να πάω και να γυρίσω στο σπίτι με το αυτοκίνητο ή με το σκούτερ. Η πρόσβαση είναι μπέρδεμα και η επιστροφή ακόμη χειρότερη.
Εξαιτίας αυτού του προβλήματος πολλοί στην γειτονιά μου έχουν 'γκαβατζώσει' καρότσια στα σπίτια τους και πάνε και έρχονται με τα πόδια... -
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι φοβερό.
Κατάφερα σήμερα να πάω Σκλαβενίτη (Χαλάνδρι). Επιτέλους...
Μπήκα μέσα στις 8.20 το πρωί. Από έξω κατάλαβα όμως ότι κάτι 'χαρίζουν'...
Μέσα γινόταν της @ουτάνας!...8.20 το πρωί.
Στα αλλαντικά; Με χαρτάκι, ουρά...
Στα τυριά; Με χαρτάκι, ουρά...
Στα κρέατα; Με χαρτάκι, ουρά...
Στους διαδρόμους τίγκα στα καρότσια, σκοτωμός...
Τα ταμεία όλα ανοικτά... με τουλάχιστον 3 καρότσια ουρά...
Παντού κόσμος. Βαβούρα, πανηγύρι...8.20 το πρωί. Μα τι ώρα ανοίγουν;;;; 24ωρο είναι ανοικτό;;
Δεν άντεξα όλο αυτό το πανηγύρι.
Έκανα 'ψώνια' 7euro για να προλάβω τα ταμεία πριν οι ουρές γίνουν τεράστιες και έφυγα.
α! και στο ταμείο απαράδεκτη η ταμείας.
Της είπα καλημέρα και καλή χρονιά και ούτε που μου απάντησε.
Ένα ξερό 'ευχαριστούμε' όταν πήγα να φύγω.Συμπέρασμα: Πιθανά να τα έχει όλα, δεν κατάφερα να το διαπιστώσω με αυτό τον πανικό, αλλά όλη αυτή η ατμόσφαιρα οχλαγωγίας και Ελληνικού 'πανηγυριού με κλαρίνα' εμένα δεν μου ταιριάζει.
-
Σκλαβενίτη Σαββατιάτικα Storm? Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος. Δευτέρα με Πέμπτη από 14:00 έως 16:30 άντε βαριά μέχρι τις 18:00 μπορεί να είναι νορμάλ.
nickthetrib from tapatalk
-
Nick τέτοια ωράρια μόνο όταν έχουμε άδεια
-
Αν ήμουν στο δημόσιο θα πήγαινα καθημερινή 14.00 με 16.30 άνετα και θα έριχνα και μεσημεριανό υπνάκο...και δεν θα είχα και προβλήματα υγείας...
Αλλά αυτά μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους. Οι υπόλοιποι στον κουβά... και ας πρόσεχαν και καλά να πάθουν.
Σούπερμαρκετ