-
Καλησπερα.Εχω παθει χοντρη ζημια απο χθες.Το αμαξι εγινε λες και το ειχανε στοχο σε σκοποβολη.Πηγα αντειπροσωπεια και μου ειπανε ενα τρελο ποσο(4.000€+) και ετσι ψαχνομαι για εναλλακτικη μεθοδο.Διαβασα για PDR οτι ειναι η μεθοδος που 'ενδεικνυετε' σε περιπτωσεις οπως η δικη μου.Κανεις εδω με προσωπικη εμπειρια απο τετοια ζημια που να χρησιμοποιησε τη μεθοδο αυτη;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπερα.Εχω παθει χοντρη ζημια απο χθες.Το αμαξι εγινε λες και το ειχανε στοχο σε σκοποβολη.Πηγα αντειπροσωπεια και μου ειπανε ενα τρελο ποσο(4.000€+) και ετσι ψαχνομαι για εναλλακτικη μεθοδο.Διαβασα για PDR οτι ειναι η μεθοδος που 'ενδεικνυετε' σε περιπτωσεις οπως η δικη μου.Κανεις εδω με προσωπικη εμπειρια απο τετοια ζημια που να χρησιμοποιησε τη μεθοδο αυτη;
-
-
δεν εχεις φυσικα φαινομενα-χαλαζοπτωση στην ασφαλεια?
-
Με μεθοδο PDR αφαίρεσα γύρω στις 8 λακουβίτσες από το αυτοκινητο και την προτείνω. Το κόστος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εγω πλήρωσα 150€ και ίσως να ήταν και πολλά. Δεν αναφέρω τον επαγγελματια γιατί αν και έκανε καλή δουλειά δεν θα τον συνιστούσα για άλλους λόγους
-
Οχι δεν εχω καλυψη απο ασφαλεια
-
Σε τι αυτοκίνητο έγινε η ζημιά;
Το ποσό που σου είπαν στην αντιπροσωπία μου φαίνεται αστρονομικό!!!
Έχουν γίνει πολλά λακουβάκια;
Σε πια περιοχή έγινε αυτό; -
Πεντελη-Παρα παρα πολλα σε οροφη και καπο κυριως-Καρεντα-Αμαξι Audi
-
Σε εμενα που ειχε δημιουργησει προβλημα σε ολο το αυτοκινητο ουρανο, καπο, πορτ παγκαζ, πορτες βγηκε 2.300, αλλα ειχα ασφαλεια. Εριξε χοντρο χαλαζι στα βορεια;
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
-
Ρε παιδιά ειναι δυνατόν..... Εγώ στα βόρεια στον χαμό με δυο αμάξια το ένα μάλιστα Cabrio (Mazda MX-5 nc) και δεν κατάλαβαν τίποτα. Είναι δυνατόν Audi να παθαίνει τόσο μεγάλη ζημιά; Και αν είναι δυνατόν.....ποιος ζήτησε 4000 για επισκευή, βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
...Είναι δυνατόν Audi να παθαίνει τόσο μεγάλη ζημιά;...Η φύση το αποφάσισε. Είναι σαν να μαλώσεις με γυναίκα….
-
Σύμφωνω ρε παιδί μου αλλά ποση ζημιά επαθε;
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Είναι δυνατόν Audi να παθαίνει τόσο μεγάλη ζημιά;Γιατί;Τα αουντι είναι φτιαγμένα απο κρυπτονίτη και δεν τα πιάνει το χαλάζι;
-
Βρε παιδιά είπα εγώ κάτι τέτοιο; Εγω είπα ότι θέλω να δω φαναρτζοδουλεια που να κάνει τέσσερα χιλιάρικα
-
Αστα να πανε φιλε μου το κοιταω και με πιανει η καρδια μου...παντου οροφη καπο τιγκα στη λακουβα ...
-
Αυριο θα επισκεφθω τρεις pdrιστες και θα το φτιαξω γιατι μου τη δινει απιστευτα οσο ξερω οτι εχω βαθουλωματα
-
Ο χρήστης bougos08 έγραψε:
Αυριο θα επισκεφθω τρεις pdrιστες και θα το φτιαξω γιατι μου τη δινει απιστευτα οσο ξερω οτι εχω βαθουλωματαSent from my iPhone using Tapatalk
Βάλε καμία φώτο.. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος της βλάβης..
-
Εριξε πολυ πραγμα, σ εμας ακουγα το χαλάζι να κοπάνα στο τζαμι και ελεγα τωρα θα το σπασει. Σ αμαξια δεν ειδα λακούβες παντως
Κριμα φιλε για τον γερμανο σου, αν μπορεις να προσθεσεις στην ασφαλεια αυτη την παράμετρο να το κανεις αν δεν παιζει κλειστο παρκινγ.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Βρε παιδιά είπα εγώ κάτι τέτοιο; Εγω είπα ότι θέλω να δω φαναρτζοδουλεια που να κάνει τέσσερα χιλιάρικαSent from my Nexus 5X using Tapatalk
Απο το μυαλό μου το έβγαλα;
-
Προς θεού όχι! Αλλα φίλε κανα δυο φωτό να δούμε
Sent from my iPad using Tapatalk
Ζημια απο το χθεσινο χαλαζι