-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
yoko s-drive
+bringe 050A .........ουτε με drift δεν λιωνουν
Γιώργη..καινούρια μάρκα;
bridge ρεεεεεε.......μην αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω!!!!
-
Καλημερα σας! Θελω να αλλαξω τα 2 πισω μου ελαστικα στο golf iv 1.4. Τα μπροστα ειναι continental premiumcontact5 του '15 ενω τα πισω του '12. Διαστασεις 205/55/16. Λετε να βαλω τα ιδια η υπαρχουν καλυτερα σε αυτες τις διαστασεις. Επισης απο 91V ΚΑΙ 91Η τι επιλεγω? Τελικη εμενα εχει γυρω στα 180.
-
Ο χρήστης mattypocket έγραψε:
Καλημερα σας! Θελω να αλλαξω τα 2 πισω μου ελαστικα στο golf iv 1.4. Τα μπροστα ειναι continental premiumcontact5 του '15 ενω τα πισω του '12. Διαστασεις 205/55/16. Λετε να βαλω τα ιδια η υπαρχουν καλυτερα σε αυτες τις διαστασεις. Επισης απο 91V ΚΑΙ 91Η τι επιλεγω? Τελικη εμενα εχει γυρω στα 180.Εφόσον τα ελαστικά του '15 έχουν το πολύ 15000 χλμ τα βάζεις πίσω και αγοράζεις 2 ακριβώς ίδια με αυτά.
-
Απ οσα εχω οδηγησει τα Premium Contact 5 ειναι τα καλυτερα ελαστικα για νορμαλ - μη ζμπορ χρηση, με τη μονη εξαιρεση τη συντομη διαρκεια ζωης (30.000χλμ κατα μεσο ορο). Δε νομιζω να βρεις κατι καλυτερο απο αποψη ανεσης, κυλησης, προσφυσης σ αυτη τη κατηγορια.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
yoko s-drive
+bringe 050A .........ουτε με drift δεν λιωνουν
Τα Goodyear F1 Asymmetric 3 Τα εχει δοκιμάσει κανένας ? Ειναι σχετικά καινούργια και με ελκύουν περισσοτερο απο το να παρω λαστιχο 8ετων+
-
@Spiros-Foivos: Πολύ μαλακά τα F1 και φθείρονται για πλάκα.
@mattypocket: Δεν συμμερίζομαι την εκτίμηση του kapami στα PC5, αλλά το σωστό είναι να βάλεις τα ίδια και στους δύο άξονες.
-
Michelin Energy Saver: Έτη φωτός καλύτερο από το επιεικώς τραγικό παλιό Energy, παραμένει όμως κάτω του μετρίου.
Συγκρίνοντας πάντα με τα PC5 που έχω αυτή τη στιγμή σε άλλο αυτοκίνητο, το Energy είναι ΣΑΦΩΣ πιο θορυβώδες, πολύ χειροτερο σε βροχή χωρίς ευτυχώς αυτή τη φορά να είναι επικίνδυνο όπως ήταν το Energy που είχε κοντέψει να με στείλει αδιάβαστο σε ψιλόβροχο, απλά μέτριο σε ελκτική πρόσφυση, αποδεκτό στο φρενάρισμα χωρίς να εμπνέει και καμιά ιδιαίτερη σιγουριά.
Λογικά θα σώζει καύσιμο όμως Στα θετικά ότι δεν είναι πολύ μαλακό οπότε δεν προβλέπω προβλήματα με πεζοδρόμια-λακούβες και επίσης μάλλον δε θα τρώγεται εύκολα.
Απορώ γιατί τα αγοράζει κόσμος αυτά τα οικολογικά ρε γμτ -
Αφου ειναι μισελεν ........ειναι και καλο!!!!!τελεια και παυλα........
-
Το Energy Saver όμως δεν είναι ανταγωνιστής του PC5, αλλά του Eco Contact 5. Το αντίστοιχο του PC5 είναι το Michelin Primacy 3, το οποίο είναι καλύτερο λάστιχο. Όπως καλύτερο λάστιχο είναι και το Pirelli P7.
-
Sport contact ή primacy hp θα βαλω εγω οταν ερθει η ωρα ν αλλαξω.
Απ το εργοστάσιο ηρθε με hankook Ventus s1 evoSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Απ το εργοστάσιο ηρθε με hankook Ventus s1 evoSent from my iPhone using Tapatalk
Κανενα απο τα δυο δεν εχει τα σπορ χαρακτηριστικα του hankook και κυριως την αμεσοτητα!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Κανενα απο τα δυο δεν εχει τα σπορ χαρακτηριστικα του hankook και κυριως την αμεσοτητα!
Εμένα παντως το hankook μου φανεται καθολικά υπολειπόμενο του Michelin ps3 και να υπολοιπεται στο βρεγμένο touring ελαστικών.
-
Εγω λεω σχετικα με sc5 και primacy.........το ps3 μαλλον ανωτερο του s1 evo αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα αρκετα παραπανω €!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εγω λεω σχετικα με sc5 και primacy.........το ps3 μαλλον ανωτερο του s1 evo αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα αρκετα παραπανω €!!!Να υποθέσω ότι και το φτυάρι που έχεις είναι κορεάτικο!
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Εγω λεω σχετικα με sc5 και primacy.........το ps3 μαλλον ανωτερο του s1 evo αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα αρκετα παραπανω €!!!
Να υποθέσω ότι και το φτυάρι που έχεις είναι κορεάτικο!
Οχι ,αυτο ειναι Ιταλικο!!!!!
-
Για το Hankook V12 EVO 2 K120 τι γνώμη έχουμε ειδικά οσο αναφορά την φθορα ?
-
Subaru Outback 2.o πετρελαιο
διασταση 215/55/17 (98V ηταν τα εργοστασιακα ΥΟΚΟ G900)σκεφτομαι να αλλαξω τα λαστιχα και να βαλω κατι 'ασφαλτινο'
τυχαια βρηκα αυτα τα ΤΟΥΟ (PROXES CF2 SUV) με καλες προδιαγραφες και πολυ καλη τιμη
http://www.e-elastika.gr/p.Elastika-Toy ... 12422.html
τα εχει δοκιμασει κανεις;
Περυσι που εψαχνα δεν υπηρχαν τα SUV στη διασταση μουΕναλλακτικα ελεγα να βαλω τα ΥΟΚΟ G55 που ηταν και η αρχικη μου σκεψη, τα ΤΟΥΟ ομως φαινονται (στα 'χαρτια') καλυτερα
http://www.autotires.gr/yokohama-215-55 ... r-suv.html -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Subaru Outback 2.o πετρελαιο
διασταση 215/55/17 (98V ηταν τα εργοστασιακα ΥΟΚΟ G900)σκεφτομαι να αλλαξω τα λαστιχα και να βαλω κατι 'ασφαλτινο'
τυχαια βρηκα αυτα τα ΤΟΥΟ (PROXES CF2 SUV) με καλες προδιαγραφες και πολυ καλη τιμη
http://www.e-elastika.gr/p.Elastika-Toy ... 12422.html
τα εχει δοκιμασει κανεις;
Περυσι που εψαχνα δεν υπηρχαν τα SUV στη διασταση μουΕναλλακτικα ελεγα να βαλω τα ΥΟΚΟ G55 που ηταν και η αρχικη μου σκεψη, τα ΤΟΥΟ ομως φαινονται (στα 'χαρτια') καλυτερα
http://www.autotires.gr/yokohama-215-55 ... r-suv.htmlMichelin latitude tour οποιος θέλει ασφάλτινο για SUV. Δεν υπάρχει κάτι ανώτερο. Με την αντοχή τους στον χρονο και τα χλμ που βγάζουν σου επιστρέφουν τα παραπάνω χρήματα που κοστίζουν .
-
Τελικά τα ΤΟΥΟ δεν υπήρχαν πλεον στην προσφορα, οποτε εβγαιναν πολυ ακριβοτερα απο τα 450€
τα latitude tour (και γενικα ολα τα off road Michelin) δεν βγαινουν στη διασταση μου, τα ειχα ψαξει και την προηγουμενη φορα που άλλαξα λαστιχα.Δεν ξερω πως μου 'γυρισε η βιδα', ειχε ενας γνωστος λαστιχας τα Cross climate σε καλη τιμη (640€ μου τα αφησε μαζι με την ευθυγραμμιση), οποτε εβαλα αυτα με την προοπτικη να ειμαι λιγο πιο ανετος το χειμωνα στα χιονια
-
Καλοπάτητα και καλοτάξιδα!!Λές να 'ταλαιπωρηθούν' τώρα το καλοκαίρι με τις κ@λοζέστες;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]