-
Emperor εσύ έχεις την 20d όμως νομίζω?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Emperor εσύ έχεις την 20d όμως νομίζω?Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι ναι αυτό το τερατάκι με τα 190 αλογάκια έχει.
Είναι 75 αλογάκια παραπάνω από την 1500 diesel, οπότε 190 σε ανηφόρα δεν παίζει να δει (καλά καλά δεν θα τα δει σε κατηφόρα) -
Παιδιά αγοράζω την sdrive 16d και ο θεός βοηθός . Θα σας πω εντυπώσεις
-
Είναι από τα οχήματα που έχουν ακόμα πάνω την απόσυρση;
Με το καλό φίλε και καλοτάξιδη !
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Παιδιά αγοράζω την sdrive 16d και ο θεός βοηθός . Θα σας πω εντυπώσειςΠοια έκδοση και ποσο αν επιτρέπεται;
Καλοτάξιδο να ειναιΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν θες γραψε λεπτομέρειες από εξοπλισμο και τιμη. Λογικα από το στοκ που εχουν εκτελωνησει θα ψωνιζεις...
-
Καλοτάξιδη και από εμένα! Με το καλό να έρθει, να παραλάβεις και να την ευχαριστηθείς!
Είναι εξαιρετική επιλογή, καθώς προσφέρει υψηλή ποιότητα, ικανοποιητικότατους χώρους, φοβερό στήσιμο και λογικά και μεγάλη οικονομία καυσίμου, αν κρίνω από το δικό μου που σίγουρα καίει περισσότερο. Πάντως αν έπαιρνες την βενζίνης - εφόσον δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι είναι καλύτερη επιλογή για σένα - θα είχες σαφώς καλύτερες επιδόσεις. Όπως και να έχει...με το καλό! -
Δυστυχώς η 1,6d δεν έρχεται με αυτόματο..... Κατά τα άλλα είναι και τα από το λιγα που έχουν μείνει από παλιο στοκ.
-
Καλοτάξιδο. Ελπίζω να μην παρεξήγησες το προηγούμενο post.
nickthetrib from tapatalk
-
Παιδιά εκτελωνισμενο βενζίνης δε βρήκα, το προτιμούσα αυτόματο και βενζίνης. Αν βρείτε κάτι πείτε μου. Τα αλλα που υπάρχουν πάνε 41000+.. μεταχειρισμενο τεστ drive είναι 10000 κμ, xline 18',31500€ συν ράγες και αυτόματο παρκάρισμα.
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Παιδιά εκτελωνισμενο βενζίνης δε βρήκα, το προτιμούσα αυτόματο και βενζίνης. Αν βρείτε κάτι πείτε μου. Τα αλλα που υπάρχουν πάνε 41000+.. μεταχειρισμενο τεστ drive είναι 10000 κμ, 31500€ συν ράγες και αυτόματο παρκάρισμα.Sent from my iPad using Tapatalk
παρήγγειλες ή όχι τελικά;
-
Την έχω κλείσει παιδιά, βενζίνης δεν υπάρχει εκτελωνισμενο, οπότε bmw x1! Το Σάββατο θα την πάρω. Τι λέτε καλή αγορά θα είμαστε ευχαριστημενοι? Είναι κουκλί πάντως, μαύρο με xline και 18' ζαντες
-
Είναι η μόνη επιλογή που σου δίνουν ;
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Είναι η μόνη επιλογή που σου δίνουν ;Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι άλλη επιλογή εννοείς, Extra?
-
Όχι . Εννοώ άλλο μεταχειρισμένο έχουν προς πώληση ;
-
εξαφανισμένα τα βενζίνης μου είπαν...
μάλλον δεν έχεις επιλογές αυτή τη στιγμή... -
Πολλα τα λεφτα για αμαξι με 10χιλ χμ και απο τεστ...
-
Σόρρυ δεν ξέρω τις τιμές . Πόση είναι η έκπτωση που παίρνει ;
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Την έχω κλείσει παιδιά, βενζίνης δεν υπάρχει εκτελωνισμενο, οπότε bmw x1! Το Σάββατο θα την πάρω. Τι λέτε καλή αγορά θα είμαστε ευχαριστημενοι? Είναι κουκλί πάντως, μαύρο με xline και 18' ζαντεςSent from my iPad using Tapatalk
κουκλί είναι!
καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! -
Κουκλάρα είναι.
Πάντως οι ενστάσεις που εκφράζουν οι συμforumιτες ισχύουν.
Προσωπικά θα πήγαινα σε κάτι πιο 'ταπεινό' σε καινούριο.
Όπως και να έχει εύχομαι καλορίζικο και καλοτάξιδο.nickthetrib from tapatalk
BMW X1 2016