-
Εχουν εδω και χρονια 1.6 diesel 128hp......ασχετα που δεν τον φερνουν εδω σε suv!
-
Αν υπάρχει τέτοιος κινητήρας είναι πολύ περίεργο που δεν τον βάζουν στα καινούρια και καλύτερα μοντέλα τους, το tuscon και το sportage.
Διαβάζω από το επίσημο σαιτ της Ιταλίας για το καινούριο tuscon
1.7 CRDi M/T 2WD
0 - 100 km/h (sec) 13,7 -
Αν δεν κάνω λάθος ο κινητήρας 1,6 με τα 128 άλογα ήταν αυτός που φορούσε το προηγούμενο i30. Πάντως το τωρινό i30 προσφέρεται με κινητήρα diesel 1.6 και 136 άλογα. Ροπή 300 και 0-100 σε 10,6, με εκπομπές CO2 109 και μικτή κατανάλωση 4,2 (4,6 εντός πόλης και 3,9 εκτός) σύμφωνα με την ελληνική σελίδα της Hyundai... Δεν τον λες κακό το συγκεκριμένο κινητήρα πάντως ούτε εκτός ανταγωνισμού...
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος ο κινητήρας 1,6 με τα 128 άλογα ήταν αυτός που φορούσε το προηγούμενο i30. Πάντως το τωρινό i30 προσφέρεται με κινητήρα diesel 1.6 και 136 άλογα. Ροπή 300 και 0-100 σε 10,6, με εκπομπές CO2 109 και μικτή κατανάλωση 4,2 (4,6 εντός πόλης και 3,9 εκτός) σύμφωνα με την ελληνική σελίδα της Hyundai... Δεν τον λες κακό το συγκεκριμένο κινητήρα πάντως ούτε εκτός ανταγωνισμού...ok.....είχα μείνει με τα 128 που τον φοραγε το ceed!!!
πρόσφατα είχα διαβάσει για τα 136 που λες αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι 1.7cc..... -
Όχι είναι 1.6 τα τεχνικα χαρακτηριστικά τα βρήκα στο ελληνικό site της Hyundai. 1.7 diesel φοράει το tucson και θα συμφωνήσω πως μάλλον θα του ταίριαζε καλύτερα αυτός ο 1.6!
-
Λογικά με την ανανέωση ή την αλλαγή των μοντέλων θα μπει ο καινούργιος. Πάντα έτσι γίνεται (και σωστά κατά την άποψή μου, γλιτώνεις μπλέξιμο με ανταλλακτικά κλπ κλπ).
Αξιοπρεπέστατα εώς πολύ καλά αμάξια τα hyundai και kia από το 2008 και μετά.
Κρίμα που πολύ καλές μάρκες πέφτουν θύματα αντιπροσώπων του κώλου στην Ελλάδα και δεν είναι μόνο ο Δάβαρης ( πχ το τρίπτυχο honda-mitsu-volvo είναι στην πιο τραγική κατάσταση, ο nissan-renault-dacia δεν φέρνει όλες τις εκδόσεις, κλπ κλπ κλπ) -
Το deal πάει για ναυάγιο
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Το deal πάει για ναυάγιοΤί έμαθες;;;
-
Καλησπέρα σας ,
Αγοράσαμε για την μητέρα μου ενα atos prime 1000 κυβικά του 2000 χωρίς manual και μας παρέδωσαν ενα μαύρο και ενα μπλε κλειδί . Μας είπαν ότι ειναι το master αλλα επειδή θα το χρησιμοποιώ και εγω το αυτοκίνητο θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιώ το μπλε κλειδί . Αναφέρομαι σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με τον εγκέφαλο γιατι θα ήθελα να γλιτώσω το κόστος του καινουριου κλειδιού .
Ευχαριστώ . -
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Καλησπέρα σας ,
Αγοράσαμε για την μητέρα μου ενα atos prime 1000 κυβικά του 2000 χωρίς manual και μας παρέδωσαν ενα μαύρο και ενα μπλε κλειδί . Μας είπαν ότι ειναι το master αλλα επειδή θα το χρησιμοποιώ και εγω το αυτοκίνητο θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιώ το μπλε κλειδί . Αναφέρομαι σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με τον εγκέφαλο γιατι θα ήθελα να γλιτώσω το κόστος του καινουριου κλειδιού .
Ευχαριστώ .Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα..
-
Ευχαριστώ πολύ ! Κανονικά παραδίδεται με δυο μαύρα κλειδιά , ενα μπλε και ενα ταμπελάκι με κωδικό για την χάραξη ;
-
Ευχαριστώ πολύ ! Κανονικά παραδίδεται με δυο μαύρα κλειδιά , ενα μπλε και ενα ταμπελάκι με κωδικό για την χάραξη ;το δικό μου το παρέλαβα με 2 μαύρα ίδια κλειδιά και το ταμπελάκι με τον κωδικό........για μπλέ πρώτη φορά ακούω!
-
Να υποθέσω ότι το πήρες μεταχειρισμένο και δεν έχεις manual?
Πριν απο λίγο ψάχτηκα και βρήκα ότι το μωβ ειναι το master . Μόνο με αυτο μπορείς να προγραμματίσεις το immobilizer σε περίπτωση που αγοράσεις άλλο κλειδί .βρηκα μάλιστα και την διαδικασία προγραμματισμού για την οποία η αντιπροσωπεία χρεώνει 25 ευρώ . -
Να υποθέσω ότι το πήρες μεταχειρισμένο και δεν έχεις manual?
Πριν απο λίγο ψάχτηκα και βρήκα ότι το μωβ ειναι το master . Μόνο με αυτο μπορείς να προγραμματίσεις το immobilizer σε περίπτωση που αγοράσεις άλλο κλειδί .βρηκα μάλιστα και την διαδικασία προγραμματισμού για την οποία η αντιπροσωπεία χρεώνει 25 ευρώ .Καινουριο το πηρα το 2001 και εχω το manual........απλα μου το παρεδωσαν με 2 μαυρα κλειδια!
-
Τρελό αυτο ... Στο manual στην κατηγορία με τα κλειδιά δεν αναφέρει κάτι σχετικό ;μήπως κάποιο απο τα δυο στο μαύρο πλαστικό κάλυμμα ή στο πάνω μέρος της λάμας γράφει Μ απο την μια μόνο μεριά ; Ετσι ειναι στο δικό μας μαύρο κλειδί και σημαίνει Main.
-
Καλημέρα! Ήμουν κάτοχος μεταχειρισμένου Getz από 2009 μέχρι πριν λίγες μέρες που το πούλησα λόγω αγοράς καινούριου πετρελαιοκίνητου για οικονομία. Όντας υπερευχαριστημένη από το getzάκι, διάλεξα να πάρω πάλι Hyundai το i20 το 1,4. Δεν είναι ετοιμοπαράδοτο και μου έδωσαν ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα τέλος Αυγούστου και παράδοσης τέλη Σεπτέμβρη.
Επειδή είναι η πρώτη μου αγορά καινούριου, αν έχει κάποιος την εμπειρία, γνωρίζει να μου πει κατά πόσο αξιόπιστη είναι η εισαγωγική εταιρία σε σχέση με τις ημερομηνίες άφιξης και παράδοσης στον πελάτη;
Ευχαριστώ. -
Το αυτοκίνητο σου θα έρθει σε κανένα 6μηνο αν δεν έχει βαρέσει κανόνι η εταιρία μέχρι τότε.
-
Ο χρήστης froski έγραψε:
Καλημέρα! Ήμουν κάτοχος μεταχειρισμένου Getz από 2009 μέχρι πριν λίγες μέρες που το πούλησα λόγω αγοράς καινούριου πετρελαιοκίνητου για οικονομία. Όντας υπερευχαριστημένη από το getzάκι, διάλεξα να πάρω πάλι Hyundai το i20 το 1,4. Δεν είναι ετοιμοπαράδοτο και μου έδωσαν ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα τέλος Αυγούστου και παράδοσης τέλη Σεπτέμβρη.
Επειδή είναι η πρώτη μου αγορά καινούριου, αν έχει κάποιος την εμπειρία, γνωρίζει να μου πει κατά πόσο αξιόπιστη είναι η εισαγωγική εταιρία σε σχέση με τις ημερομηνίες άφιξης και παράδοσης στον πελάτη;
Ευχαριστώ.Οπως σου ειπανε,αντε βαλε και καμια εβδομαδα παραπερα! Γι'αυτο μαζευουν μεχρι τελους Ιουλιου τις παραγγελιες....
-
@Sugarman1975
Γράφεις ότι το αυτοκίνητο θα έρθει σε κανά 6μηνο, αν η εταιρία δεν έχει βαρέσει κανόνι ως τότε. Λίγα post παραπάνω αναφέρεις ότι το deal Δάβαρη-Βασιλάκη πάει για ναυάγιο και όταν ρωτήθηκες σχετικά δεν απάντησες. Επειδή η υπόθεση με ενδιαφέρει, έχεις τη καλοσύνη να μοιραστείς τις πληροφορίες που έχεις για το θέμα και αν είναι εύκολο και τις πηγές σου; -
Οι τράπεζες δε δέχονται το κούρεμα που ζητάει ο Βασιλάκης και ζητάνε περισσότερες υποθηκες.
HYUNDAI FORUM