-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://www.autotires.gr/tyres.html
Για καλύτερες τιμές δες και το παραπάνω site από Θεσσαλονίκη.
Είναι ίσως ο φτηνότερος, αλλά δεν περιλαμβάνει τοποθέτηση. Θέλει άλλα €25 μου είπε για να στα περάσει.
Mακριά απο τον συγκεκριμένο λαστιχέμπορα!!!!!
Για πες, τι ξέρουμε;
Τα εχω γραψει και παλιοτερα........μετα την εμπειρια μου το 2012 στο καταστημα του Αιγαλεω,ο ορισμος του απατεωνα για μενα!!!!!! Λαστιχα θεοστραβα που δεν ζυγοσταθμιζονταν με τιποτα και το αυτοκινητο τραβαγε ποτε δεξια και ποτε αριστερα κανοντας διαρκως και ευθυγραμμισεις. Δεν ξεχναω την ατακα του ' τα λαστιχα πλεον ρονταρονται πανω στο αυτοκινητο κανοντας χλμ......μην ανησυχεις θα στρωσουν μονα τους'!!!!!!
Μετα απο και καποιους μηνες ταλαιπωριας μου εφερε νεα 4αδα αφου πρωτα το ενα λαστιχο ηταν αλλο μοντελο απο την ιδια μαρκα και παλι μπινελικια!!!! -
Μάλιστα... Επαγγελματίες του πρωκτού!
Μήπως όμως τους μπερδεύεις με άλλη εταιρεία; Αυτοί φαίνεται να έχουν μαγαζί στην Θεσσαλονίκη μόνο.
-
Μάλιστα... Επαγγελματίες του πρωκτού!Μήπως όμως τους μπερδεύεις με άλλη εταιρεία; Αυτοί φαίνεται να έχουν μαγαζί στην Θεσσαλονίκη μόνο.
Xα.....τωρα το προσεξα!!!!! Το κλεισανε στο Αιγαλεω Πρεπει να εκλαψε κοσμακης και φαγανε μαυρο......ηθικη δικαιωση!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μάλιστα... Επαγγελματίες του πρωκτού!
Μήπως όμως τους μπερδεύεις με άλλη εταιρεία; Αυτοί φαίνεται να έχουν μαγαζί στην Θεσσαλονίκη μόνο.
Xα.....τωρα το προσεξα!!!!! Το κλεισανε στο Αιγαλεω Πρεπει να εκλαψε κοσμακης και φαγανε μαυρο......ηθικη δικαιωση!
Σε ποιο απο τα δύο τελικά;
autotires ή e-elastika? -
Για το e-elastika λεω......
-
Μάλιστα... Επαγγελματίες του πρωκτού!Μήπως όμως τους μπερδεύεις με άλλη εταιρεία; Αυτοί φαίνεται να έχουν μαγαζί στην Θεσσαλονίκη μόνο.
...ούτε να το σκεφτείς
-
Καλησπερα!Εχω ενα ford kuga 2.5T 2010.
Παιδια ειμαι αναμεσα σε:
Michelin latitude tour HP
Pirelli scorpion verde
dunlop sp sport 01
Διασταση 235/55/17
Αν αντι για δεικτη ταχυτητας V=240km/H παω σε κατι χαμηλοτερο δεν θα βρω πιο φτηνα λαστιχα?
Ευχαριστω προκαταβολικα!! -
Εγώ με την ίδια διάσταση με το δικό σου έβαλα στο χ3 το καινούριο Dunlop sport maxx rt2 για 100% ασφάλτινο. Απίστευτα ήσυχο λάστιχο !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Εγώ με την ίδια διάσταση με το δικό σου έβαλα στο χ3 το καινούριο Dunlop sport maxx rt2 για 100% ασφάλτινο. Απίστευτα ήσυχο λάστιχο !
Καλησπερα φιλε!Απ οτι ειδα η dunlop δεν τα βγαζει για 4x4 αλλα μονο για επιβατικα!Εχει καμια σημασια?
-
Θεωρητικά τα 4χ4 είναι πιο ενισχυμένα. Το συγκεκριμένο έχει δείκτη 103Υ που σε καλύπτει για βάρος και ταχύτητα. Είναι μαλακό και εξαιρετικό σε άσφαλτο και βροχή, φοβερό κράτημα και 68 decibel θόρυβο το οποίο στη πράξη για μένα ήταν σα να οδήγησα άλλο αυτοκίνητο. Ομως είναι 100% ασφάλτινο και αν θέλεις έστω και λίγο off-road δεν κάνει
Επίσης και επειδή το έψαξα αρκετά, αναφορικά με τον δείκτη σε καλύπτει και ο H αν πηγαίνεις μέχρι 210χλμ/ώρα. Η διαφορά από V σε Η για τιμή θα είναι 20-30€ χοντρικά η 4αδα.
Τέλος από αυτά που αναφέρεις θα προτιμούσα τα verde τα οποία θα τα βρεις και Η και V.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Θεωρητικά τα 4χ4 είναι πιο ενισχυμένα. Το συγκεκριμένο έχει δείκτη 103Υ που σε καλύπτει για βάρος και ταχύτητα. Είναι μαλακό και εξαιρετικό σε άσφαλτο και βροχή, φοβερό κράτημα και 68 decibel θόρυβο το οποίο στη πράξη για μένα ήταν σα να οδήγησα άλλο αυτοκίνητο. Ομως είναι 100% ασφάλτινο και αν θέλεις έστω και λίγο off-road δεν κάνειΕπίσης και επειδή το έψαξα αρκετά, αναφορικά με τον δείκτη σε καλύπτει και ο H αν πηγαίνεις μέχρι 210χλμ/ώρα. Η διαφορά από V σε Η για τιμή θα είναι 20-30€ χοντρικά η 4αδα.
Τέλος από αυτά που αναφέρεις θα προτιμούσα τα verde τα οποία θα τα βρεις και Η και V.Χωμα σκληρο δεν βγαινω...αντε σε κανα στυλ ευκολο χωματοδρομο...ουτε για εκει λες κανουν?
-
Σ ένα βατό χωματόδρομο πάει οποιοδήποτε λάστιχο απλά φθείρεται πιο εύκολα
-
Ο χρήστης Sfak έγραψε:
Καλησπερα!Εχω ενα ford kuga 2.5T 2010.
Παιδια ειμαι αναμεσα σε:
Michelin latitude tour HP
Pirelli scorpion verde
dunlop sp sport 01
Διασταση 235/55/17
Αν αντι για δεικτη ταχυτητας V=240km/H παω σε κατι χαμηλοτερο δεν θα βρω πιο φτηνα λαστιχα?
Ευχαριστω προκαταβολικα!!Προσεξε μονο ο χαμηλοτερος δεικτης ταχυτητας να ΜΗΝ συνοδευεται και με χαμηλοτερο δεικτη βαρους!!!
Και οι τρεις επιλογες σου ειναι πολυ καλες...... -
Μάλλον τα Dunlop sport maxx rt2 θα βαλω που ειναι καινουργιο μοντελο...εκτος αν εχετε κατι να προτείνετε!
-
Καλησπερα και παλι!Ημουν στο τσακ να τα βαλω αλλα ενας λαστιχας μου ειπε οτι δεν θα δουλευουν σωστα στο δικο μου αυτοκινητο και να παω στα αντιστοιχα για 4x4!Πως σας φαινςται??
-
Αν θες να διατηρήσεις έστω κάποιες λίγες εκτός δρόμου δυνατότητες, καλύτερα να βάλεις ελαστικά για SUV. Αν όμως αυτό είναι αδιάφορο, μπορείς να βάλεις ελαστικά δρόμου με καλύτερες επιδόσεις στην άσφαλτο αλλά μειωμένες στο χώμα (συν πιο ευπαθή στους κατσικόδρομους).
-
Καλησπερα!Δηλαδη αν δεν παω σε κατι τελειος ασφαλτινο αλλα σε κατι ας πουμε all season τι να προτιμησω?
Μου προτειναν τα pirelli scorpion verde all season!
Ευχαριστω! -
Τα Scorpion Verde είναι ένα πολύ καλό λάστιχο on-off. http://www.pirelli.com/tyres/el-gr/car/ ... #/overview
Και υπάρχει και κάτι πιο χωμάτινο: http://www.pirelli.com/tyres/el-gr/car/ ... #/overview
-
Τα Scorpion Verde είναι ένα πολύ καλό λάστιχο on-off. http://www.pirelli.com/tyres/el-gr/car/ ... #/overviewΝα κοιταξω ομως σε all season?Η θα κανουν θορυβο και τετοια?
-
Το κακό με το θερινό είναι ότι είναι εντελώς ασφάλτινο από ότι λέει η εταιρεία, ενώ το all season είναι 15-85 (υπέρ της ασφάλτου φυσικά). Βέβαια αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το χώμα, το ασφάλτινο είναι προφανώς καλύτερο εντός δρόμου.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]