-
Ο χρήστης lambrosA έγραψε:
Επειδή έχω αρχίσει να ψάχνω μεταχειρισμένο αυτές τις μέρες έχω δει κάποιες αγγελίες στο car.gr, τι γνώμη έχετε για την AUTO VALUE στη Μεταμόρφωση και τη REPPAS CARS στα Μελίσσια, γιατί έχω βρει κανα 2 καλά αυτοκίνητα σ αυτούς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η AUTO VALUE δίνει 1 χρόνο γραπτή εγγύση για μηχανή και σασμάν και με +200 ευρώ 2 χρονια συμπεριλαμβανομένου και του εγκέφαλου αλλά και γραπτή εγγύηση ατρακάριστου αυτοκινήτου ..... για την REPPAS CARS δε ξέρω γιατι δεν έχω πάρει τηλ ακόμη.......Για τον Ρεππα δεν γνωριζω.Στην AUTO VALUE προσπαθησαν να μου πουλησουν ενα c3 diesel εισαγωγης με λογικα χιλιομετρα.Ανακαληψα οτι ειχε αγοραστει στη Γαλλια απο εταιρεια λιζινγκ με αγνωστο αριθμο χιλιομετρων πια.Γυρισμενο κοντερ.Ζητησε να δεις το χαρτι εκτελωνισμου.
-
Όσο υπάρχουν θύματα που θεωρούν πραγματικά τα 'λογικά' χιλιόμετρα
τόσο θα ανθούν οι δουλειές αυτών που γυρίζουν τα κοντέρ. -
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Επειδή έχω αρχίσει να ψάχνω μεταχειρισμένο αυτές τις μέρες έχω δει κάποιες αγγελίες στο car.gr, τι γνώμη έχετε για την AUTO VALUE στη Μεταμόρφωση και τη REPPAS CARS στα Μελίσσια, γιατί έχω βρει κανα 2 καλά αυτοκίνητα σ αυτούς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η AUTO VALUE δίνει 1 χρόνο γραπτή εγγύση για μηχανή και σασμάν και με +200 ευρώ 2 χρονια συμπεριλαμβανομένου και του εγκέφαλου αλλά και γραπτή εγγύηση ατρακάριστου αυτοκινήτου ..... για την REPPAS CARS δε ξέρω γιατι δεν έχω πάρει τηλ ακόμη.......
Για τον Ρεππα δεν γνωριζω.Στην AUTO VALUE προσπαθησαν να μου πουλησουν ενα c3 diesel εισαγωγης με λογικα χιλιομετρα.Ανακαληψα οτι ειχε αγοραστει στη Γαλλια απο εταιρεια λιζινγκ με αγνωστο αριθμο χιλιομετρων πια.Γυρισμενο κοντερ.Ζητησε να δεις το χαρτι εκτελωνισμου.
2 γνωστοί μου που πήραν από εκεί αυτοκίνητο έμειναν ευχαριστημένοι (ο ένας ελληνικό, ο άλλος ένα 308 sw εισαγωγής) μου είπαν 'οτι τα έψαξαν και τα βρήκαν καθαρά...... τι να πει κανείς.... πάντως υπάρχει φόβος στην αγορά μετα τα τελευταία που ακούγονται για τα χρέπια που κυκλοφορούν στην αγορά
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ohi-sta-palia-ntizel-lene-oi-germanoi?utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=website-rss
off-topic?Καθολου ομως..
-
Εδώ και κάποιους μήνες κοιτάζω για μεταχειρισμένο σε αρκετά χαμηλή τιμή. Από εδώ:
http://omegahellas.car.gr/cars/?ca=v (νομίζω την προτείνει και ο nonos)
έχω σταμπάρει ένα Marea, στα 1500 βλέπω σημερινή τιμή, με 193.000 χιλιόμετρα. Αξίζει το κόπο να ασχοληθώ γενικώς ή να κοιτάξω αλλού σε κάτι με περισσότερα χρήματα; Σαν χιλιόμετρα είναι λογικά; Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κάτι σε Citroen, αλλά δυστυχώς το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι περιορισμένο αρκετά και δεν 'φτάνω' ούτε το VTS που έχει παρακάτω με 200.000+ όμως χιλιόμετρα.
-
Γενικα βλεπεις και τα χιλιομετρα που εχουν τα μεταχειρισμενα της omega... Θεωρω οτι ειναι αληθινα του εν λογω marea. Επισης ειναι τιμιο το οτι δεν αναφερουν ατρακαριστο. Δεν ειναι και φαινεται. Εχει υποστει αρκετα βαψιματα,ισως ειναι και ολικα ξαναβαμμενο. Θεωρω οτι δε κρυβει κατι περαν απο την εικονα που βλεπεις και η οποια σε προκαλει για ερωτησεις, ελεγχο και ψαξιμο. Το καλυμμα στο καθισμα του οδηγου ισως κρυβει εντονη φθορα ή και σκισιμο και ξαναλεω φαινεται οτι εχει φαει στουκες και βαψιματα. Προς τιμην τους και παλι το εχουν καθαρισει και πλυνει πολυ καλα μεσα-εξω.
Αν εχεις τον χρονο να δεις αυτοκινητα ιδιωτων σε παρομοια χρηματα και να τα ελεγξεις ,θα το προτιμουσα απο το εν λογω αυτοκινητο.Επειδη ειπες για citroen, αν ειναι πρωτο χερι και επειδη σημασια εχει στο μεταχειρισμενο να ειναι καλοσυντηρημενο, προτεινω το παρακατω. Εχει κανει γερο μαζεμα και δεν ηταν αφημενο στη τυχη του απ αυτα που γραφει. Ρωτα τον αν ειναι πρωτο χερι (σε περιπτωση που ειναι 2ο και ισως εχει γυρισμενα km ,εν αγνοια του απο εκει που το πηρε)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7864872/ -
όσο καλό και τίμιο να είναι το συγκεκριμένο μαρέα, 1,500 είναι νομίζω υπερβολικά πολλά.
Δεν συμφωνείτε; -
@nonos, ευχαριστώ ήδη κοιτάζω και σε ιδιώτες πλέον, αν και αντιμετωπίζω το πρόβλημα ότι πολλοί εξ αυτών θέλουν τα χρήματα εδώ και τώρα μετρητά, κάτι το οποίο λόγω κάπιταλ κοντρολ προφανώς και δεν έιναι άμεσα πραγματοποιήσιμο. Βλέπω ότι υπολείπονται υπομονής, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο.
Σήμερα θα τσεκάρω μια xantia αν και τα 1600 κυβικά της με προβληματίζουν λίγο, μου άρεσει όμως και θέλω να τη τσεκαρω. Ιδιώτης, που από το τηλέφωνο φάνηκε συζητήσιμος.
Όσο για το Marea, θεωρώ πράγματι ότι τα λεφτά έιναι αρκετά, πόσο μάλλον πριν μια βδομάδα που το έδινε 1800. Από το ψάξιμο που έχω ρίξει τις τελευταίες μέρες βλέπω ότι ζητάνε δυσανάλογα ποσά σε σχέση με αυτό που πουλάνε, όχι μόνο οι έμποροι, αλλά και οι ιδιώτες. Αρκετά παλιά έχουν τσιμπήσει τις τιμές τους προς τα πάνω σαν το... καλό κρασί. Γενικά υπάρχει μια εικόνα του 'όσα μου λείπουνε ζητάω', και δυστυχώς δεν είναι διαπραγματεύσιμοι σε αυτό.
-
Σταματης cars στην Λ. Μεσογείων, καμία άποψη? Βασικά το αυτοκίνητο που ψάχνω είναι Renault Grand Scenic diesel του 2012 - 13 κατά προτίμηση αυτόματο...... άρα εισαγωγής..... άρα θα ήθελα να μου προτείνεται καλό έμπορο γιατί όπως καταλαβαίνεται i need help!!!!!!!
Βέβαια το καθησυχαστικό της υποθέσεως είναι ότι έχω μηχανικό με το λογισμικό της renault οπότε μπορούμε να τσεκάρουμε τα πάντα ακόμη και τα χλμ στον εγκέφαλο, και γενικά ότι αισθητήρα έχει και δεν εχει...... -
Αν μπορεις να τσεκαρεις χιλιομετρα, δες το. Πριν απο 6 μηνες παντως, ενα scenic και ενα megane που ειχε, ειχαν και τα δυο 125κ χιλομετρα. Τυχαιο;;;
Sent from Montechristo
-
Ο χρήστης nikolas445 έγραψε:
Σήμερα θα τσεκάρω μια xantia αν και τα 1600 κυβικά της με προβληματίζουν λίγο, μου άρεσει όμως και θέλω να τη τσεκαρω. Ιδιώτης, που από το τηλέφωνο φάνηκε συζητήσιμος.
Κλασεις ανωτερη απο τα 'κουβαδακια' που αναφερθηκαν. Εχω μια 1.8 8v. Ψοφια πολυ η 1.6. Λαθος μοτερ γι αυτο το αμαξι.Κυλιση,ανεση,κρατημα,φρενα εξαιρετικα. Αν κοιτας μια στη Καλλιθεα ειναι η καλυτερη εντος Αττικης. Προσεχε μονο γιατι την εχει δυο αγγελιες ,στη μια χωρις φωτογραφιες και με +25.000km Αν αντεχεις 1.8, πας σε σειρα ΙΙ 1.8, καλυτερη παντου.
-
Λοιπόν καλό είναι να εκφράζουμε την προσωπική μας εμπειρία με συγκεκριμένες αγγελίες, βέβαια σκοπό δεν έχουν να θίξουν κανένα επαγγελματία ή υπάλληλo που ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, καθώς αναφέρονται σε συγκεκριμένες αγγελίες παραθέτοντας τη συνομιλία που είχαμε, χωρίς να έχει γίνει έλεγχος ή να έχω δει τα αυτοκίνητα από κοντα. Εξάλλου επειδή είμαι από επαρχία λογικό είναι να ζητάω κάποιες πληροφορίες στο τηλέφωνο πριν επισκεφτώ την Αθήνα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
----- http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6975679/ ----- Αν κάποιος πατήσει αυτή την Αγγελία θα δεί ενα αυτοκίνητο και τα χαρακτηριστικά του...... Αμ δε...... άλλο το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, άλλα τα στοιχεία που αναγράφονται, έτσι τουλάχιστον απάντησαν από το κατάστημα στο μηχανικό μου, το αυτοκίνητο λοιπόν που αναγράφονται τα στοιχεία του δεν απεικονίζεται στις φώτο (αλλά κάποιο παρόμοιο ) αλλά βρίσκεται κάπου στη Γαλλία σε μια Νταλίκα η οποία δεν ξέρει και πότε θα έρθει, ας το πιστεψουμε λοιπόν και βλέπουμε από βδομάδα.
----- http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7655318/ ------- Πανάκριβο και σε ερώτηση για καλύτερη τιμή ούτε λόγος, τουλάχιστον βρίσκεται στην Ελλάδα και σε ερώτησή μου για έλεγχο δεκτός μου είπε στην αρχή αλλά όχι από τη spotmechanic γιατί το βγάζουν σκάρτο, λεει, ακόμα και αν είναι σπασμένο ένα τασάκι, βέβαια απ ότι κατάλαβα γενικά και σε οποιδήποτε έλεγχο δεν ήταν και ιδιαίτερα δεκτικός και βιαζόταν να μου κλείσει το τηλέφωνο γιατί είχε δουλειά, ας το πιστέψουμε και αυτό αλλά απορίφθηκε μόνο και μόνο από τη συνομιλία μας....Τα επόμενα που θα ελέγξω ως ενδιαφέροντα ειναι:
----- http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7647610/ ----- και ------- http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7668178/ ------ για να δούμε τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε KEEP IN TOUCH -
Πατα πανω στην 'αναζητηση' , Αλιβιζατος και auto marin.. διαβασε τα ποστ που προκυπτουν και βγαλε τα συμπερασματα σου...
-
Οταν πας στον Σταματη, πες μας αν θες τα χιλιομετρα του αυτοκινητου. Αν εχει κι αυτο 125000, κατι γινεται...
Sent from Montechristo
-
Προσοχή στην Auto Marin, για την οποία έχω και προσωπική εμπειρία.....
-
καλημέρα σε όλους
έχει κάποιος πληροφορίες για auto stavropoulos στο Άργος; Κάποιο σχόλιο, κάποια κριτική...;
-
Φίλος πρόσφατα πήρε αυτοκινητο με ανταλαγή από Σφακιανάκη. Σε μια βδομάδα τον βρήκε η νέα κάτοχος του παλιού του αυτοκινήτου και τον ρώτησε για τα χλμ αν ήταν τα πραγματικά κάτι που ισχύει. Επομένως άλλο ένα θετικό δείγμα για τον Σφακιανάκη.
-
Ας είμαστε ρεαλιστές ποτε δεν θα ρίσκαρε ο Σφακιανακης η ας πουμε ο στοκ Σέντερ την φήμη του , την αξιοπιστία του για να πείσει κανέναν για τα αμάξια που πουλάει. Το 99% των οχημάτων που φτάνουν εκεί ειναι η ληζινγκ η ανταλλαγή για καινουργιο όχημα και κατα συνέπεια ελληνικά οχήματα. Με μια απλή αίτηση στο Υπουργειο μεταφορών , αποκτούν πρόσβαση σε όλα τα ΚΤΕΟ αλλα και διαθέτοντας την εμπειρια και τον εξοπλισμό ξέρουν όλα τα αυτοκίνητα . Για αυτο άλλωστε υπαρχουν και αμάξια σε καλούς εμπόρους που μοιάζουν με ευκαιρίες αλλα και οι ίδιοι προς τιμήν τους σου λενε πάντα οτι το όχημα αυτο δεν είχε απαραίτητα την καλύτερη δυνατή χρήση . Μου εχει τύχει και το αναφέρω . Δεν ειναι όλοι μάντραδες , υπαρχουν και σοβαροί επαγγελματίες και αυτοί που αναφέρω ειναι σιγουρα σοβαροί .
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ποια είναι η άποψη σας για τον Bitro στο Κερατσίνι; Έχω σταμπαρει ένα Grande Punto από αυτόν
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν έψαχνα αμάξι και είχα πάει στην Bmw Σφακιανάκη,ενδιαφερόμουν για ανταλλαγή του rx8...ο πωλητής δέχθηκε,τα βρήκαμε στο ποσό και αρχικά είχαμε κλείσει το deal...απέμεναν τα τυπικά. Ωστόσο μετά από 2 μέρες μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι δε δέχονται ανταλλαγές με το συγκεκριμένο αμάξι διότι είχαν υπάρξει περιστατικά με δυσαρεστημένους πελάτες τους που αγόρασαν προβληματικά μεταχειρισμένα rx8 από αυτούς κ πλέον είναι πολιτική του ομίλου να μην ασχολούνται μ'αυτό.
Για να τσεκάρω ότι είναι αλήθεια επισκέφτηκα και nissan Σφακιανάκη όπου η υπεύθυνη μου είπε ακριβώς τα ίδια. Τότε μου τσιτωσαν τα νεύρα αλλά όταν μετά από καιρό το ξανασκέφτηκα,τους έδωσα δίκιο.Και η δική μου εντύπωση συνολικά είναι θετική για το Σφακιανάκη (όχι το Νότη! ).
Nonserviam, καλωσόρισες...εξαιρετικό ψευδώνυμο
Για τον Μπίτρο έχουν αναφερθεί αρκετά αρνητικά και λιγότερα θετικά σχόλια στις προηγούμενες σελίδες. Σε αφήνει να το ελέγξεις σε δικό σου συνεργείο ή σε κάποια Fiat;Έχει βιβλίο service;
Έμποροι μεταχειρισμένων