-
Παιδιά: Fast & Safe και Paris,
Ακούτε βρε Octaviοι ή πάλι έχετε πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια με τα τετρακίνητά σας?
Και μην ξεχνιόμαστε: ... 198 δημοσιεύσεις στο thread Octavia....
Chris
-
... 199 δημοσιεύσεις!!!
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
... 199 δημοσιεύσεις!!!Α ξέχασα .......... 200 δημοσιεύσεις...!!!
-
Ξεχασατε εμενα. Combi 4x4 150 yet
Εχω βρεθει Κοζανη και περιμενω τα χιονια για αυτο και αργησα να σας
γραψω!
Paris2.: Δυστυχως η Bilstein με τις 600000 ΔΕΝ δινει υψος στο αμαξι .
Ρυθμιζεται κατα σκληροτητα και υψος, αλλα ξεκινας παντα απο 2.5 cm
χαμηλωμα και κατω. Τελικα και αλλοι βλεπω θελουν να κρατησουν ή να
ψηλωσουντο αμαξι τους.Ευτυχως γιατι νομιζα οτι ημουν μονος μου!!! -
...ααακουει και ο αλλος,νταξ.-Ακομα εντος πολης.Σε λιγω την κανω για λιγο ψαξιμο στον Χολομοντα.Εβρεξε κιολας και κατι με τραβαει προς τα εκει(η μοιρα μου για να κολλησω πουθενα,μου φαινεται).
Για την πραγματικη ιπποδυναμη δεν το ξερω,αλλα απο βδομαδα κατι μπορουμε να μαθουμε.Κατα συμπτωση,απο το συνεργειο θα πανε ενα για δυναμομετρηση καπου μεσοβδομαδα.
Ανοιγοντας την σελ. 14,αυτην δηλαδη,σας βγαζει καποιο προβλημα?Μου ανοιγει συνεχεια τον download acc. για το video του Chris,που με την ευκαιρια σ εμενα βγαζει μονο ηχο('καλο' ομολογουμενως!!!!).Steve,αργησες.Αντε,αυξανομαστε αγαλι-αγαλι.Μονο που με 'παιζετε' 3-1.Στο δρομο θα βγουνε κι αλλοι.Καλο θα ειναι να κραταμε το thread ψηλα,να το βλεπουν και οι νεοφερτοι.
Υ.Γ. Το βραδυ αν δεν φανω,μαλλον θα περιμενω στο βουνο κανενα 'καλο' τετρακουνητο να με ξεκολλησει.......
-
.........και 'βενζινωθειτε'.Απο Δευτερα απεργιουλα οι φιλοι μας οι βενζιναδες.
Υ.Γ.ρε τα γ........... να μην πηγαινουν χωρις βενζινη.....
ΕΕΕπ....Αληθεια τι βενζινη τα βαζετε?Super η απλη?
Παω,παω.........
-
Ο χρήστης paris 2 έγραψε:
.........και 'βενζινωθειτε'.Απο Δευτερα απεργιουλα οι φιλοι μας οι βενζιναδες.Υ.Γ.ρε τα γ........... να μην πηγαινουν χωρις βενζινη.....
ΕΕΕπ....Αληθεια τι βενζινη τα βαζετε?Super η απλη?
Παω,παω.........
Φιλε μου ανεσταλη η απεργια,
http://greece.flash.gr/soon/2002/11/9/20641id/
οποτε μην αγχωνεσαι και καλα να περασεις (Ζηλευω)! -
Α ρε Paris και Steve.... ζηλεύωωωωωω.... θέλω και γώ εκδρομήηηηηη.... ανάθεμα στον καταραμένο που ανακάλυψε τις κοινωνικές υποχρεώσεις..... τες πα... το άλλο Σ/Κ είναι κοντά.....
Σχετικά με τις βενζίνες .... έβαζα απλή αμόλυβδη μέχρι που πήγα για τη δυναμομέτρηση και μου είπαν να βάζω super αμόλυβδη..... και φυσικά ρωτάω τη Skoda και μου λένε ' ΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ???......... μα που να το φανταστώ οτι 'ΠΡΕΠΕΙ' να βάζω Super...... τουλάχιστον έτσι κατάλαβα με τον τρόπο που μου το είπαν.... ξέρω ότι πάει και με απλή αλλά αφου ξεκίνησα το βιολί αυτο λέω να το συνεχίσω έτσι..... κάποια στιγμή έβαλα 2 ρεζερβουάρ 99+...... καλή δε λέω ... αλλά και 100 δρχ παραπάνω το λίτρο ..... εεε όχι.... να βάζω 60 λίτρα και να δίνω 6000 παραπάνω ??? είπαμε.... αλλά όχι κι'έτσι.....
Το αρχείο του url είναι μόνο ήχου ??? γιατί μόνο ήχο έχει ..... κάνω κάτι λάθος???
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Α ρε Paris και Steve.... ζηλεύωωωωωω.... θέλω και γώ εκδρομήηηηηη.... ανάθεμα στον καταραμένο που ανακάλυψε τις κοινωνικές υποχρεώσεις..... τες πα... το άλλο Σ/Κ είναι κοντά.....Σχετικά με τις βενζίνες .... έβαζα απλή αμόλυβδη μέχρι που πήγα για τη δυναμομέτρηση και μου είπαν να βάζω super αμόλυβδη..... και φυσικά ρωτάω τη Skoda και μου λένε ' ΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ???......... μα που να το φανταστώ οτι 'ΠΡΕΠΕΙ' να βάζω Super...... τουλάχιστον έτσι κατάλαβα με τον τρόπο που μου το είπαν.... ξέρω ότι πάει και με απλή αλλά αφου ξεκίνησα το βιολί αυτο λέω να το συνεχίσω έτσι..... κάποια στιγμή έβαλα 2 ρεζερβουάρ 99+...... καλή δε λέω ... αλλά και 100 δρχ παραπάνω το λίτρο ..... εεε όχι.... να βάζω 60 λίτρα και να δίνω 6000 παραπάνω ??? είπαμε.... αλλά όχι κι'έτσι.....
Το αρχείο του url είναι μόνο ήχου ??? γιατί μόνο ήχο έχει ..... κάνω κάτι λάθος???
Σας ζητώ ομολογουμένως συγνώμη!!! My apologies!!!
Γιά να παίξει και εικόνα (Καλήηηη!!!) κατεβάστε και το divx πρόγραμμα από το site: http://www.divx.com
Θα δείτε, παίζει πολύ καλά!
Αυτά και καλές βόλτες.
Γειά,
Chris -
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Α ρε Paris και Steve.... ζηλεύωωωωωω.... θέλω και γώ εκδρομήηηηηη.... ανάθεμα στον καταραμένο που ανακάλυψε τις κοινωνικές υποχρεώσεις..... τες πα... το άλλο Σ/Κ είναι κοντά.....Σχετικά με τις βενζίνες .... έβαζα απλή αμόλυβδη μέχρι που πήγα για τη δυναμομέτρηση και μου είπαν να βάζω super αμόλυβδη..... και φυσικά ρωτάω τη Skoda και μου λένε ' ΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ???......... μα που να το φανταστώ οτι 'ΠΡΕΠΕΙ' να βάζω Super...... τουλάχιστον έτσι κατάλαβα με τον τρόπο που μου το είπαν.... ξέρω ότι πάει και με απλή αλλά αφου ξεκίνησα το βιολί αυτο λέω να το συνεχίσω έτσι..... κάποια στιγμή έβαλα 2 ρεζερβουάρ 99+...... καλή δε λέω ... αλλά και 100 δρχ παραπάνω το λίτρο ..... εεε όχι.... να βάζω 60 λίτρα και να δίνω 6000 παραπάνω ??? είπαμε.... αλλά όχι κι'έτσι.....
Στο πορτάκι της βενζίνης δεν λέει πως παίρνει και 95 οκτάνια; Ασχέτως αν συνίσταται 98, αν λέει και 95, τότε το δέχεται!!
-
Μια που είστε εδώ όλοι οι Octaviaκιδες θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.
Ενας φίλος μου θέλει να πάρει το Οctavia RS. Τι λέτε; Αξίζει τα λεφτά του; Να το πάρει ή θα του βγει μάπα; Τι να προσέξει; Βγάζει προβλήματα; Αντέχει στην πίστα;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. -
......ρε,ποιος με ματιασε,να παρει????-ΔΕν πειραζει,κι αυριο μερα ειναι.Μετα μου λες για κοινωνικες υποχρεωσεις κυριε F@S.........
Υ.Γ.Ευκαιρια να κανω και καμμια δουλεια εντος.Ας ειν καλα και το internet.Εξω δε λεει σημερα.Αμα λοιπον ειναι κανεις μεσα,θα τα πουμε_
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ενας φίλος μου θέλει να πάρει το Οctavia RS. Τι λέτε; Αξίζει τα λεφτά του; Να το πάρει ή θα του βγει μάπα; Τι να προσέξει; Βγάζει προβλήματα; Αντέχει στην πίστα;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.Φιλε Sado,προσωπικα μιλοντας παντα,νομιζω οτι γενικα η Skoda με τις εκδοσεις του Octa εχει ψιλοχτυπησει διανα σε πολλες κατηγοριες.Δινει ενα καλο πακετο με αρκετη εως μεγαλη προικα,αναλογα με την εκδοση και την παραγγελια των extras,βασισμενο σε αναγνωρισμενα ηδη και πετυχημενα αυτοκινητα(βλεπε Golf-ΤΤ) και ολα αυτα σε π ο λ υ χαμηλη τιμη.
Τα αυτοκινητα δεν ειναι 'φτηνιαρικα'.Φτηνα ναι.
Αν λοιπον ο κολλητος δεν εχει την γνωστη προκαταληψη,που ειναι θεμα γοητρου και οχι αξιοπιστιας(τα παληα Skoda τα εχω ζησει απο αρκετα κοντα λογω φιλων-ηταν ΣΚΥΛΙΑ-105 L,130 RS του τοτε,Favorit Forman και Workman κ.α.) ας την κανει την κινηση.Το RS ειναι πολυ καλο.Αν ημουνα πεντε και βαλε χρονια πριν και δεν ειχα το αμαξι που ειχα(FIAT U-trb) για να με ξεχαρμανιαζει για αρκετα χρονια και σε μ ε γ α λ ο β α θ μ ο (απο τα καλυτερα μικρα),σιγουρα τωρα αντι για το 4χ4 θα το ειχα παρει.
Φυσικα(!!!) το εχω κανει test drive.Παει π α ν ε μ ο ρ φ α.Φανταστικη αναρτηση.Γκαζι τρελλο(ηταν το ABT...και βαλε)-το ASR το ψιλοαγνοουσε!!!Φοραγε και κατι 'στριγγλες' Michelin-.Τι να λεμε αλλο...........
Στο δρομο δυσκολα θα βρει 'κοντρα'....Τωρα,για πιστα θελει λιγο δουλιτσα και αρκετα καλουδια.Θα τα βρει ομως.
Οοοοοοοοολα αυτα βεβαια με το μυαλο στη θεση του(και σε μεγαλες ποσοτητες..)
Υ.Γ....(καημος)..ναταν και τετρακουνητο..........
-
.....σα να αισθανομαι λιγο μονος.Θα φυγω λοιπον.
Αλλα πριν φυγω,να ρωτησω κατι.Εχετε ιδεα του τι αλλο ομορφο 'παραγουν' οι Τσεχοι??
-
Aν θυμαμαι καλα η δικη μου ταπα λεει 91 κ 95 RON.
Σημερα επαιξα λιγο με λασπες. Αυριο βλεπουμε.... -
Σε μάτιασα βρε Paris..... ...... ελπίζω σήμερα να την κάνεις την μονοήμερη....
Σχετικά με τις άλλες 'ομορφιές' των Τσέχων , μου είπαν χτές ότι η Πολεμική αεροπορία ετοιμάζεται να αγοράσει αεροπλάνα από την Τσεχία !!!!.... Βέβαια το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αν θα είναι 'Skoda'.... ....και το δεύτερο αν τα αεροπλάνα θα είναι ABT ή όχι!! ..... ... ο καλύτερος συνδιασμός πάντως θα ήταν να είναι RS,ΑΒΤ και 'τετραπέτα'(όπως λέμε 'τετρακούνα')
Sado .... το RS πάει με 1000 και είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει καλές εντυπώσεις στον φίλο σου.... να πάτε σε μια Skoda και να ζητήσετε να κάνετε Test Drive.... επίσης αν θέλει ας δοκιμάσει και την τετρακούνα με το ΑΒΤ.... τώρα που το σκέφτομαι θα'θελα μια φορά να δοκιμάσω το αμάξι μου με ένα RS.....έτσι από περιέργεια.......
-
Ο χρήστης paris 2 έγραψε:
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.Φιλε Sado,προσωπικα μιλοντας παντα,νομιζω οτι γενικα η Skoda με τις εκδοσεις του Octa εχει ψιλοχτυπησει διανα σε πολλες κατηγοριες.Δινει ενα καλο πακετο με αρκετη εως μεγαλη προικα,αναλογα με την εκδοση και την παραγγελια των extras,βασισμενο σε αναγνωρισμενα ηδη και πετυχημενα αυτοκινητα(βλεπε Golf-ΤΤ) και ολα αυτα σε π ο λ υ χαμηλη τιμη.
Τα αυτοκινητα δεν ειναι 'φτηνιαρικα'.Φτηνα ναι.
Αν λοιπον ο κολλητος δεν εχει την γνωστη προκαταληψη,που ειναι θεμα γοητρου και οχι αξιοπιστιας(τα παληα Skoda τα εχω ζησει απο αρκετα κοντα λογω φιλων-ηταν ΣΚΥΛΙΑ-105 L,130 RS του τοτε,Favorit Forman και Workman κ.α.) ας την κανει την κινηση.Το RS ειναι πολυ καλο.Αν ημουνα πεντε και βαλε χρονια πριν και δεν ειχα το αμαξι που ειχα(FIAT U-trb) για να με ξεχαρμανιαζει για αρκετα χρονια και σε μ ε γ α λ ο β α θ μ ο (απο τα καλυτερα μικρα),σιγουρα τωρα αντι για το 4χ4 θα το ειχα παρει.
Φυσικα(!!!) το εχω κανει test drive.Παει π α ν ε μ ο ρ φ α.Φανταστικη αναρτηση.Γκαζι τρελλο(ηταν το ABT...και βαλε)-το ASR το ψιλοαγνοουσε!!!Φοραγε και κατι 'στριγγλες' Michelin-.Τι να λεμε αλλο...........
Στο δρομο δυσκολα θα βρει 'κοντρα'....Τωρα,για πιστα θελει λιγο δουλιτσα και αρκετα καλουδια.Θα τα βρει ομως.
Οοοοοοοοολα αυτα βεβαια με το μυαλο στη θεση του(και σε μεγαλες ποσοτητες..)
Υ.Γ....(καημος)..ναταν και τετρακουνητο..........
Φίλε Sado,
Συμφωνώ απόλυτα με τον Paris. To Octavia RS είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. Εχει πολύ καλό γκάζι, καλό γενικά στήσιμο με ανάρτηση, αν και γι'αυτό το αυτοκίνητο είναι λίγο μαλακή ενώ τα ελατήρια είναι σκληρά, και τα κορυφαία φρένα στην κατηγορία του: αεριζόμενοι δίσκοι 316mm μπροστά και αεριζόμενοι (δεν ξέρω πόσο???) πίσω. Ούτε το Leon 1.8Τ το 2WD ούτε το Audi TT των 180hp έχουν τέτοια φρένα και βέβαια πίσω έχουν συμπαγείς δίσκους. Νομίζω ότι το Toledo 1.8T και σίγουρα το Leon Cupra-R (210hp) έχουν αεριζόμενους δίσκους και πίσω!!!
To εσωτερικό έχει εντυπωσιακή εικόνα χωρίς να είναι πανάκριβο, λόγω εξαιρετικά προσεγμένης σχεδίασης. Και εδώ θα υπεθεματίσω σε αυτό που είπε ο Paris, ότι δηλαδή τα Skoda πλέον μπορεί να είναι φτηνά - ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ Και άσε τους 4Τ και διάφορα άλλα έντυπα να αναρωτιώνται αν το Octavia RS είναι GT ή GTI, ή ότι είναι μεν καλό αλλά θα έδινε κανείς 8.2 εκατ. δρχ γιά ... ένα Skoda. Εγώ εδώ θα αντέστρεφα το ερώτημα λέγοντας, ότι ποιό sport αυτοκίνητο με 180 hp (195 hp real ), τέτοια φρένα, ποιότητα κατασκευής και επιδόσεις (0-100=7.8sec, 0-160 = 16.7sec , τελική = 235 km/h ) μπορεί να το πάρει κάποιος με λιγότερα από 10 εκατ. δρχ. Και άσε που με ένα ΑΒΤ φτάνει τουλάχιστον 210 hp ... και άντε γειά σας καληνύχταΑυτά όλα τα διληματα όπως αντιλαμβάνεσαι τίθενται γιατί εάν προεβάλετο η πραγματική αξία του αυτοκινήτου στην κατήγορία του τότε 'πολλές μανούλες' θα έκλεγαν και δεν θα πουλούσαν.
Τώρα εντάξει δεν βγαίνει τετρακίνητο και είναι κρίμα, αλλά και σαν προσθιοκίνητο το αυτοκίνητο έχει πολύ καλή οδική συμπεριφορά και έχεις την αίσθηση ότι το μπροστινό του μέρος είναι συνεχώς βιδωμένο στην άσφαλτο.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ
Chris
-
Παιδιά τι έγινε? Το video το κατεβάσατε?
Είπαμε κατεβάζουμε το προγραμματάκι divx από το site: http://www.divx.com το εγκαθιστούμε και ακολούθως κατεβάζουμε το video από αυτό το site που σας έδωσα, και παίζει πολύ καλά!
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα ενημερώστε με σας παρακαλώ.
Kαλοσορίζω και τον Steve παρεπιπτόντως. Steve μήπως έγραφες και στο vwvortex site? Κατι μου θυμίζει το όνομά σου από εκεί!
Paris ελπίζω να έκανες τη βόλτα που ήθελες!
Chris
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Νομίζω ότι το Toledo 1.8T και σίγουρα το Leon Cupra-R (210hp) έχουν αεριζόμενους δίσκους και πίσω!!!Έτσι είναι, αλλά αφού όλα αυτά τα αυτοκίνητα έχουν κοινή βάση και εξαρτήματα, αργότερα θα μπορέσεις να βάλεις τα αεριζόμενα σε κάποια αλλαγή που θα κάνεις στα φρένα.
Πιθανώς και από τρακαρισμένα να τα βρείς μεταχειρισμένα φτηνά.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Έτσι είναι, αλλά αφού όλα αυτά τα αυτοκίνητα έχουν κοινή βάση και εξαρτήματα, αργότερα θα μπορέσεις να βάλεις τα αεριζόμενα σε κάποια αλλαγή που θα κάνεις στα φρένα.Πιθανώς και από τρακαρισμένα να τα βρείς μεταχειρισμένα φτηνά.
Σωστά γιατί καινούργια πάει πολύ ακριβά το 'μαλλί'!!!
Περίπου 3.000 Euro (μπροστινοί διπλοί αεριζόμενοι δίσκοι μεγαλύτεροι=316mm - πίσω διπλοί αεριζόμενοι δίσκοι=256mm + μεγαλύτερες δαγκάνες μπρος-πίσω), αλλά στους πελάτες κάνουν τελείως άτοκες δόσεις μέχρι 12 μήνες.Chris
Skoda Octavia 1.8 T