-
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ξέρω ποιό κόμμα δίνει €50, ξέρω όμως ποιό έχει λοβοτομημένα πιθήκοειδή ως οπαδούς:
Αν θεωρείς αυτούς λοβοτομημένους πιθήκους, φαντάζομαι τι θεωρείς εμένα... που είμαι ποιο ακραίος...
Ευτυχώς που δεν γνωριζόμαστε, γιατί μπορεί να με είχες σφάξει κιόλας...
-
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Προσωπικά δεν βλέπω κάτι κακό. Το κομματι που δείχνει καλεί τους ανθρώπους να φύγουν και να πάνε σε οργανωμένους καταυλισμούς. Απλά αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς βλέπουν ΕΡΤΕίναι γνωστό ότι στους καταυλισμούς υπάρχουν τηλεοράσεις, οπότε ανάμεσα σε όλα τα λογικά που έχει κάνει η κυβέρνηση, έκανε αυτή την σωστή κίνηση...
Εγώ βλέπω κάτι κακό μιας και πληρώνω την ΕΡΤ στον λογαριασμό της ΔΕΗ.
-
Απλά να υπενθυμίσω πως, οι πρόσφυγες στην Ελλάδα μάλλον δεν ξεπερνούν τους 50-60.000 ανθρώπους...
Είναι τόσο σημαντικό ως νούμερο, ποσόστωση κλπ που βγάζουμε και δελτία ειδήσεων στη γλώσσα τους....Αλήθεια, σε όσες χώρες ζουν Έλληνες, υπάρχουν ανάλογα δελτία ειδήσεων;...
Τους συμπονώ τους ανθρώπους, αλλα νομίζω οτι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Άσε που, νομίζω οτι μεταφέρθηκα 30 χρόνια μπροστά, έτσι όπως ψυχανεμίζομαι οτι θα καταντήσουμε.... -
Το δελτίο ήταν για να τους ενημερώσει για το τι να κάνουν. Σε πολλές χώρες γίνεται αυτό.
-
Αποριες:
-Μηπως και για την μια ωρα υπνου που χασαμε σημερα λογω της αλλαγης ωρας φταινε ο Τσιπρας, ο Συριζα και γενικως οι απλυτοι αναρχοκομμουνισται;
-Κανει να βλέπουμε βιντεο ερωτικου ρεαλισμου της Mia Khalifa
ή πρεπει να ελπιζουμε ότι ο συντροφος Trump θα της τσιμεντωσει το...'hot spot' ως πρωτη ουσιαστικη πολιτικη κινηση αν γινει προεδρος;
-Τελικα τι πρεπει να θιγει περισσοτερο τα πατριωτικα μας -ή μηπως δεν δικαιούμαι τον α' πληθυντικο- αισθηματα ως λαος, μερικα λεπτα ειδήσεων στα αραβικα ή η -εμετικη- επελαση τουρκικων σειρων 'από τα δικα σας' καναλια τοσα χρονια;
-De jure εντος ευρω ή de facto εκτος ευρω; Βρειτε τις διαφορες και κερδιστε ένα 4ημερο ταξιδι στο
grad...
-
Για τις ερωτήσεις 3-4:...
-
Είπα οτι συμπονώ τους πρόσφυγες, ιδίως όσους ταλαιπωριούνται μαζί με τα παιδιά τους. Στηλίτευσα τα ολιγόλεπτα δελτία ειδήσεων και όχι την κυβερνώσα παράταξη ή την, προφανώς ιδίων αντιλήψεων, κρατική τηλεόραση. Επίσης, θα πρέπει να συμπληρώσω , ως σωστά εγράφη από τον άνωθεν συμφορουμίτη πως, το ίδιο και χειρότερο εμετικό συναίσθημα μου προκαλούσε, ούτως ή άλλως, όλη αυτή η φρενίτιδα και η αθρόα εισαγωγή και προβολή τούρκικων σειρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρώ πως το λάθος είναι περισσότερο στην πλευρά του 'φιλοθεάμονος' κοινού, αφού, αν δεν έκαναν τέτοια νούμερα τηλεθέασης οι τούρκικες σειρές των ιδιωτικών καναλιών, δεν θα πλήρωναν τόσα πολλά οι διαφημιζόμενες εταιρείες, οπότε, ουδένα ενδιαφέρον θα είχε η εξασφάλιση και προβολή τους. Εδώ, μιλάμε για ένα μέρος του επισήμου δελτίου ειδήσεων, του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού. Εν πάσει λοιπόν περιπτώσει, απλώς θεωρώ πως, έχουμε 'εθιστεί' και 'συνηθίσει' λίγο στην συνύπαρξή μας με άλλους πολιτισμικώς ανθρώπους, διαφορετικούς ανα άτακτα χρονικά διαστήματα (παλαιότερα Αλβανούς και γενικώς, βόρειους γείτονες και τώρα μουσουλμανικούς πληθυσμούς), οπότε, μια αλυσίδα δεν είναι όλα αυτά;....
Ξαναλέω, μακριά από εμένα οι ταμπέλες και οι χαρακτηρισμοί, ιδίως οι ξενοφοβικοί.... -
Πραγματικά, θαυμάσιο ερώτημα. Κάποιος για να απαντήσει, θα πρέπει να έχει σταθμίσει τα μεινεκτήματα αλλά και τα πλεονεκτήματα σε κάθε πλευρά. Όπου γείρει η ζυγαριά.
-
-
Ο χρήστης The Matador έγραψε:
απλώς θεωρώ πως, έχουμε 'εθιστεί' και 'συνηθίσει' λίγο στην συνύπαρξή μας με άλλους πολιτισμικώς ανθρώπους, διαφορετικούς ανα άτακτα χρονικά διαστήματα (παλαιότερα Αλβανούς και γενικώς, βόρειους γείτονες και τώρα μουσουλμανικούς πληθυσμούς), οπότε, μια αλυσίδα δεν είναι όλα αυτά;....Και ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα;
-
Στην ουσία, τουλάχιστον προς ώρας, και με την ακριβή έννοια του όρου, 'πρόβλημα' δεν υφίσταται.
Αναφέρω κοινωνικά φαινόμενα, χωρίς φυσικά να μου φταίνει οι άνθρωποι.Και φυσικά, εννοείται οτι ανησυχώ για τις εξελίξεις, όχι μόνο στο συγκεκριμένο ζήτημα....
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
-Τελικα τι πρεπει να θιγει περισσοτερο τα πατριωτικα μας -ή μηπως δεν δικαιούμαι τον α' πληθυντικο- αισθηματα ως λαος, μερικα λεπτα ειδήσεων στα αραβικα ή η -εμετικη- επελαση τουρκικων σειρων 'από τα δικα σας' καναλια τοσα χρονια;
Είναι μια συνέχεια όλο αυτό που συμβαίνει...
Δικό μου κανάλι είναι αυτό που το πληρώνω με την βία του νόμου, δηλαδή η ΕΡΤ.
Τα λοιπά τσοντοκάναλα που παίζουν Τούρκικα δεν τα έχω παρακολουθήσει λεπτό.
Οι νοικοκυρές συνήθως βλέπουν μαλακίες τύπου Καχραμάν, Φατμαγκιούλ και δεν ξέρω τι άλλο με τηλεθέαση 40%.
Όπως και λαζόπουλο.
Α...ξέχασα. Ο λαός έχει πάντα δίκιο και σωστό ένστικτο -
Το mega πχ σου/μας ερχεται τσαμπα δλδ;;;
Το ότι ακριβως δεν υπηρχε/υπαρχει η βια του νομου για την μεγαλη επιχειρηματικοτητα δεν εχει φταιξει καθολου για την κατασταση που ειμαστε;;;
Αν ο λαος ξαναγυρισει (οπως θες/θελετε οι διαμαρτυρομενοι επι της ουσιας) σε αυτά που ηταν θα εχει δειξει σωστο ενστικτο;;;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Το mega πχ σου/μας ερχεται τσαμπα δλδ;;;Το ότι ακριβως δεν υπηρχε/υπαρχει η βια του νομου για την μεγαλη επιχειρηματικοτητα δεν εχει φταιξει καθολου για την κατασταση που ειμαστε;;;
Μιλάς σαν να είμαστε εδώ μέσα τίποτα Μπόμπολες ή μεγάλοι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες
Πάντως το έχω γράψει και πιο παλιά, μου φαίνεται περίεργο το πως μπορεί να συμπίπτουν τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματιών-λαμόγιων τύπου Mπόμπολα-Τράγκα που πήρε πολλά μύρια Ευρώ δάνεια-δανεικά και αγύριστα και μιας μερίδας κόσμου που πρώτα θεωρούσε ότι θα τον σώσει ο Τσίπρας και σιγά σιγά θα πιστεύει ότι η λύση είναι στην έξοδο από το Ευρώ.
Πως γίνεται αυτές οι δύο κατηγορίες πολιτών να έχουν κοινά συμφέροντα, δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Ελπίζω αν συμβεί κάτι τέτοιο, να μην επιβεβαιωθώ ξανά και το χάσμα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο για τους πιο αδύναμους, αφού το λόμπι της δραχμής θα αγοράσει πυρ παρά ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στον τόπο αυτό.Α ξέχασα....θα έχουμε ανάπτυξη http://www.huffingtonpost.gr/2015/06/15 ... 84936.html
Σημασία έχει από που ξεκινάς...αν είναι να χάσουμε ακόμα 30-40% του ΑΕΠ ακόμα για να ξεκινήσουμε να αναπτυσσόμαστε, να το βράσω.
-
Το συνηθισμένο λάθος -κατά την άποψή μου- είναι ότι οι καλοπροαίρετοι οπαδοί της
δραχμής την συνοδεύουν στο φαντασιακό τους υποσυνείδητο με κάποιας μορφής
'σοσιαλισμό' που θα προκύψει δια μαγείας. Η πραγματικότητα με το τρέχον
πολιτικό προσωπικό (και της ΧΑ, άντε να βγάλω το ΚΚΕ) είναι ότι τα αφεντικά
θα μείνουν αφεντικά και θα πληρώνουν τους σημερινούς εργαζόμενους με μισθούς
1/Χ, όπου Χ η υποτίμηση που θα γίνει, βάζοντας στην τσέπη το υπόλοιπο 1-1/Χ.
Και όλα αυτά στο όνομα μιας κάποιας υποθετικής ανάπτυξης η οποία θα συμβεί
-και καλά- γιατί θα έχουμε μισθους Μιανμάρ (αφού τιποτε άλλο δεν θα έχει
αλλάξει στο ελληνικό κράτος ως προς την προσέλκυση επενδυτών την στιγμή που σε
πλείστες επενδύσεις το μιοσθολογικό είναι μόνο κλάσμα των λειτουργικών εξόδων).
Ανάπτυξη βέβαια μας τάξανε και οι τωρινοί και είδαμε τι ήρθε. Τώρα την ψάχνουμε
σε Σύριους 'πρίγκιπες'. Ας μοιράζαμε πρώτα δικαιότερα τον όποιο πλούτο έχει μείνει
(η ελλαδίστα των μνημονίων είναι ακόμη η 40η πιο πλούσια χώρα στον κόσμο) και μετά
ας συζητήσουμε και για αλλαγή του νομίσματος.
Να προσθέσω επίσης ότι η προφανής αδυναμία της ελληνικής πολιτείας να διαχειριστεί
και να παρέχει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης σε λιγότερους (ακόμη) από 100000 πρόσφυγες
καθιστά πολύ προφανές το γιατί ο Σόιμπλε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε για το Grexit ήταν η
ανθρωπιστική βοήθεια. -
Όχι...αν πάμε στην δραχμή θα σωθούμε!!!
Επιμένω!!!Δείτε σοβαρότητα http://www.capital.gr/epikairotita/3114 ... tou-suriza
Υ.Γ: Τι ιστορία είναι αυτή που η απόλυτα καθοδηγούμενη ΕΡΤ δεν μιλάει για τους φόρους που έρχονται, για το προσφυγικό και που θα πάει η κατάσταση στο τέλος, αλλά παίζει ολόκληρο το συνέδριο της Χρυσής Αυγής σε απευθείας μετάδοση;
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Όχι...αν πάμε στην δραχμή θα σωθούμε!!!
Επιμένω!!!Δείτε σοβαρότητα http://www.capital.gr/epikairotita/3114 ... tou-suriza
Υ.Γ: Τι ιστορία είναι αυτή που η απόλυτα καθοδηγούμενη ΕΡΤ δεν μιλάει για τους φόρους που έρχονται, για το προσφυγικό και που θα πάει η κατάσταση στο τέλος, αλλά παίζει ολόκληρο το συνέδριο της Χρυσής Αυγής σε απευθείας μετάδοση;
Είναι δυστυχώς υποχρεωμένη να το δείξει, νομιζω, βαση του κανονισμού λειτουργείας της.
-
-
Με άλλα λόγια
δημοκρατία είναι το πολίτευμα στο οποίο είστε ελεύθεροι να ψηφίζετε
αυτά που εγκρίνουν οι άλλοι για εσάς. -
Ότι και να είναι ο Ποτάμις, όποια συμφέροντα και να υποστηρίζει τα συγκεκριμένα λόγια του χθες, ήταν πέρα για πέρα εύστοχα.
'Η θεωρία σας είναι απλή. Ό,τι κάνετε είναι καλώς καμωμένο γιατί οι προηγούμενοι ήταν χειρότεροι και κυρίως διεφθαρμένοι Ο κόσμος υποφέρει και πονά. Ναι, αλλά οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι. Υπάρχει χάος στο μεταναστευτικό. Ναι αλλά οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι. Καθυστερεί η αξιολόγηση. Ναι, αλλά οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι. Θα κοπούν οι συντάξεις. Ναι, αλλά οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι. Διορίζετε ακόμη και αυτούς που θεωρούν ότι η καριέρα είναι χολέρα. Ναι, αλλά οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι. Πόσο καιρό θα επικαλείστε αυτό το άλλοθι κύριοι της κυβέρνησης; Και πόσο καιρό ακόμη θα παίζετε κρυφτούλι με τα προβλήματα της χώρας;' συνέχισε και ολοκλήρωσε την ομιλία του με μια πρόταση:
'Αφού δεν καταφέρατε να καταργήσατε με ένα άρθρο και ένα το μνημόνιο φέρτε ένα άρθρο και καταργήστε τις 13 παρεμβάσεις που έχει κάνει στη Δικαιοσύνη η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ'.
'Αποπροσανατολίζετε την κοινή γνώμη για να φέρετε οδυνηρά μέτρα. Πέρυσι στα μπάνια του λαού και φέτος το Πάσχα στις διακοπές. Η κοινωνία ζητά δικαιοσύνη και εσείς χτίζετε ένα νέο κομματικό κράτος.''
Αυτό το ''Ναι, αλλά οι προηγούμενοι ήταν διεφθαρμένοι.'' δεν απέχει πολύ από τις συζητήσεις που γίνονται εδώ μέσα.
Σε κάθε κριτική απέναντι στην κυβέρνηση, υπάρχει αυτή η απάντηση, λες και κάνουμε διαγωνισμό σαπίλας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ