-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Το repeater που έχεις είναι από τα κορυφαία. Δοκίμασε μήπως ενισχύσεις το σήμα από το router και το πιάσει το repeater.επειδή κάνουν συχνές μαλακίες με resetαρισματα των γραμμών τα λοιπά router, τα παίζουν συχνά.
Μια άλλη λύση είναι το καλώδιο από το router στο repeater (αν είναι εφικτό).
Ευχαριστώ ξανά. Πως να ενισχύσω το σήμα από το ρούτερ του ΟΤΕ? Ποιά παράμετρο πρέπει να κοιτάξω αν αλλάζει;
Δυστυχώς το καλώδιο δεν είναι εφικτό.... -
Κάπου στο advanced setup - wireless μπορεί να έχει κατι σε signal stregth. Το βάζεις στο high και δοκιμαζεις
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Κάπου στο advanced setup - wireless μπορεί να έχει κατι σε signal stregth. Το βάζεις στο high και δοκιμαζειςThank you very much!
-
Αντιγράφω από αλλού:
ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
viewtopic.php?f=9&t=58717συγνώμη για το off topic...
-
Όταν βγάζει μήνυμα 'ο διακομιστής DNS δεν αποκρινεται' τί πάει να πει ? Ο υπολογιστής μου έχει πρόβλημα ή ο ΟΤΕ ?
-
Ή έχει πέσει η σύνδεσή σου, ή έχει πρόβλημα το site.
-
Sorted!!!
-
Μου έχει έρθει μια ενημέρωση η οποία λέει ότι εαν θέλω μπορώ να εγκαταστήσω ΔΩΡΕΑΝ τα windows10. Το ξέρω είμαι πολύ άσχετος. Να το κάνω άφοβα ή παίζει κάτι άλλο?
-
Προχώρα άφοβα, θα δεις και βελτίωση στην απόδοση του υπολογιστή σου
-
Το λαπτοπ ξαφνικα εβγαλε μαυρη οθονη.Ενω ανοιγει κανονικα αναβουν τα λαμπακια ακουγεται ο ηχος των windows η οθονη ειναι μαυρη,για την ακριβεια φαινεται πολυ αχνα με δυσκολια.Σε εξωτερικη οθονη λειτουργει κανονικοτατα.Αλλαχτηκε το ινβερτερ με καινουριο αλλα τιποτα.Αλλαχτηκε και η οθονη με καινουρια αλλα το προβλημα παραμενει.Τι αλλο μπορει να ειναι δωστε καμια βοηθεια!
-
Μάλλον τροφοδοσία της ενσωματωμένης οθόνης, η κάτι τέτοιο.
nickthetrib from tapatalk
-
Κοστος επισκευής πανω -κατω αν είναι αυτό?
-
Δυστυχώς δεν ξέρω.
-
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Όχι, καλύτερα
Γιατί το λες αυτό; Τα 10 και πιο γρήγορα είναι και πιο σταθερά και πολύ καλή συμβατότητα προς τα πίσω έχουν. Κάτι μαλακίες με τα update έχουν αλλά αν τα προγραμματίσεις να γίνονται ώρες που δεν χρησιμοποιείς το PC είναι κομπλέ.
Άσε που πλέον τα 7 με τα δικά τους update έχουν γίνει πιο βαριά και lagαρουν συνέχεια.
-
Για αρχή η λίστα από την Microsoft και τα σχόλια που ακολουθούν προς ενημέρωση του φίλου μας…
http://www.techgear.gr/windows-10-updat ... res-98757/ -
Με βάση την δική σου εμπειρία αυτά τα προγράμματα που καταργήθηκαν στα 10 κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά; Προσωπικά dεν γνωρίζω κάποιον που να χρησιμοποιούσε το media center, όπως και το ενσωματωμένο dvd player. Παιχνίδια κατεβάζεις από το app store. Τα live essentials είχαν ήδη καταργηθεί από τα 8.
Σε επίπεδο απόδοσης πλέον είναι καλύτερα από τα 7
-
Δεν κρίνω τα Windows 10, στην παρότρυνση σου “προχώρα άφοβα” αντέδρασα μην μπλέξει άσχημα με drivers, format κλπ. Αν έχει τις γνώσεις και την εμπειρία ας το ρισκάρει!
-
ΟΚ, επειδή λόγω δουλειάς έχω βάλει καμιά 100αριά (τεχνικός σε εταιρία μηχανογράφησης) λέω προχώρα άφοβα. είναι μία πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία, χωρίς format. Drivers κατά 99% δεν χρειάζονται, παίζει με τους παλιούς.
-
Τελευταίο, μιας που σε βρήκαμε ζεστό , στο προηγούμενο λειτουργικό (πχ.7) κάνει πλήρη απεγκατάσταση για πιο σωστή εγκατάσταση των 10;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]