-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εσύ, ειδικά απο την στιγμή που κατα 99% ήσουν πάνω απο το όριο ταχύτητας. Χωρις να θέλω να πω οτι η ταχύτητα που είχες πιάσει ηταν εξωφρενική.
Και το προβλημα ειναι οι λαμαρινες. Ποιος θα τις πληρωσει αν γινει καμια στραβη γιατι φταιει το.....παιδακι με το ποδηλατο. Εγω λεω να συλλαβουν το παιδακι να πληρωσει αν γινει στραβη γιατι ο αλλος ηθελε να το 'πατησει' και να προσπερασει εναν αλλον που και εκεινος το 'πατουσε'.
Διακρίνω μια επιθετικότητα αγαπητέ? Είσαι λίγο προκατειλημμένος μαζί μου ή μου φαίνεται?
Αν διάβασες αυτά που έγραψα, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αναφερθώ τί θα γινόταν αν δεν είχαμε μόνο λαμαρίνες. Το παιδάκι ας είναι καλά όπου και να είναι. Επομένως, ναι η ερώτησή μου έχει να κάνει με το σενάριο που εξήγησα. Τις λαμαρίνες και μόνο.
Εσύ, είμαι σίγουρος ότι είσαι υπόδειγμα οδηγού και δεν έχεις κάνει ούτε μια παράβαση του ΚΟΚ στη ζωή σου. Εμείς που έχουμε κάνει είμαστε άξιοι της τύχης μας και μας αξίζει να μας κατακρίνουν όλοι!!!Υ.Γ ευχαριστώ για τις υπόλοιπες απαντήσεις/ απόψεις.
Εμενα θα μου εφτανε που το παιδακι θα ηταν καλα. Μην περιμενεις να σου πω 'καλα εκανες και το πατουσες'.
Και εγω κατα καιρους το παταω και την εχω πατησει. Αλλα εγω ειπα, μλκια μου, θα την πληρωσω.Μπράβο σου!!!
-
Νατος. Χαρηκε.
-
Προσοχή στην πόλη τα παιδιά.... Ήμουν με το mx-5 και πήγαινα σε στενό με 20 χιλιόμετρα..... έφυγε παιδάκι 4 χρόνων από την μαμά του και βρέθηκε στο φτερό μου.... Αν δεν οδηγούσα το mx-5 που είναι ερπετό πιθανών να μην είχα δει καν το παιδάκι , περιττό να πω ότι το Μιατακι γονάτισε ακαριαία
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Κατω απ το σπιτι, αγορα κρασπεδο fiat scudo πρωτης γενιας μες τη νυχτα..με ξυπνησε απο τη φασαρια οταν εσκασε πανω.. του φυγε η μουρη, καμια ωρα θα βρεχε.. μετα ειχαμε και την οδικη στο ρελαντι να το φορτωσει καμια ωρα..ματι δε κλεισαμε..
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Προσοχή στην πόλη τα παιδιά.... Ήμουν με το mx-5 και πήγαινα σε στενό με 20 χιλιόμετρα..... έφυγε παιδάκι 4 χρόνων από την μαμά του και βρέθηκε στο φτερό μου.... Αν δεν οδηγούσα το mx-5 που είναι ερπετό πιθανών να μην είχα δει καν το παιδάκι , περιττό να πω ότι το Μιατακι γονάτισε ακαριαίαSent from my LG-D855 using Tapatalk
Φιλος μου πριν χρονια, με ενα πιστας παει με 20 χιλιομετρα και ειμαι απο πισω του με το δικο μου και τρεχει ενα μλκισμενο το βλεπω παραλληλα με εμας, εμεις ειμασταν κοντα δεξια του δρομου, μεσα σε πολη, που ειχε παρκαρισμενα αυτοκινητα. Ο μαγκας που ετρεχε με τα ποδια στο πεζοδρομιο να ηταν καμια 23 χρονων, και κοιτουσε απο την αλλη πλευρα του δρομου που πλησιαζε το λεωφορειο για να το προλαβει, το αστικο. Και τον βλεπω να πηγαινει σφαιρα στο τρεξιμο και πεταγεται αναμεσα απο δυο παρκαρισμενα κοιτα εμενα που ειχα αποσταση και φευγει σφεντονα για απεναντι χωρις να κοιταξει μπροστα του και παιρνει μαζι του τον φιλο μου. Πεφτει πανω του, πεφτει το παλικαρι με την μηχανη κατω. Σταματω πισω, στανταρω τον μοτορα και το τσογλανι σκωνεται να φυγει τρεχοντας, στα τρια βηματα του δινω μια στο παπουτσι, τρικλοποδια και σαβουρντιεται. Προσγειωθηκε με τα μουτρα. Ηταν λιγο ζαλισμενος, τον σκωνω απο την μπλουζα, γυρναω το ενα χερι του στην πλατη και με το αλλο εγω ημουν απο πισω του κεφαλοκλειδωμα με το δεξι μου χερι. Και καροτσακι τον παω στον πεσμενο κολλητο μου που δεν μπορουσε να σκωθει γιατι το ποδι του πλακωθηκε απο την μηχανη. Πηραν την αστυνομια, αλλοι βοηθησαν να σκωθει η μοτοσυκλετα, ηρθαν οι μπατσοι, τους τον εδωσα. Ελεγε κατι μλκιες που τον εβαλα τρικλοποδια και που τον ειχα ακινητοποιημενο παρανομα και μλκιες. Τπτ δεν με καναν. Τους ειπα, συγνωμη αλλα και τον εριξε και πηγε να φυγει, τι να τον κανω; Χειραψια; Οχι αγορι μου, ενταξει μου ειπαν.
Ηρθε ο πατερας του εκανε μια υπευθυνη δηλωση, την επομενη πηγαμε με τον φιλο και τον πατερα του γρηγορου που δεν βλεπει μπροστα του, σε δικο μας μπογιατζη, εκανε εκεινος μια σουμα για το βαψιμο, εδωσε μια μπροστανζτα ο πατερας του, ειπε πως εκεινος θα τον ξεπληρωσει και ολα ενταξει αφου πληρωσε και τον καθρεπτη καινουργιο. Ο πατερας του ξηγηθηκε. Κουβεντα ο ανθρωπος δεν ειπε. Ισα ισα ρωτησε και το παλικαρι αν ειναι καλα κλπ. -
Steve seagal
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Steve seagalΤρχει τπτ;
[spoiler=:3s0c9vmn]:lol: [/spoiler:3s0c9vmn] -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Νατος. Χαρηκε.Τι περίμενες, να κλάψω, να στεναχωρηθώ ή να θυμώσω?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Νατος. Χαρηκε.
Τι περίμενες, να κλάψω, να στεναχωρηθώ ή να θυμώσω?
Χωρις πλακα. Επηδει εχεις και παιδακι - παιδακια δεν ξερω ακριβω (και να σου ζησουν και γερα να ειναι), παλια βαζανε στο ταμπλο ενα αυτοκολητο 'μπαμπα μην τρεχεις'. Εχε το να το θυμασαι γιατι εγω και να παθω τπτ, μονο η μητερα μου θα με χασει. Ουτε παντρεμενος ειμαι ουτε τπτ. Εσυ εχεις οικογενεια. Σκεψου τους ανθρωπους που σε αγαπανε και περιμενουν να γυρισεις να τους αγκαλιασεις και να σε αγκαλιασουν και ασε τα επικινδυνα πατηματα. Δεν αξιζουν μία μπροστα στην οικογενεια.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Νατος. Χαρηκε.
Χωρις πλακα. Επηδει εχεις και παιδακι - παιδακια δεν ξερω ακριβω (και να σου ζησουν και γερα να ειναι), παλια βαζανε στο ταμπλο ενα αυτοκολητο 'μπαμπα μην τρεχεις'. Εχε το να το θυμασαι γιατι εγω και να παθω τπτ, μονο η μητερα μου θα με χασει. Ουτε παντρεμενος ειμαι ουτε τπτ. Εσυ εχεις οικογενεια. Σκεψου τους ανθρωπους που σε αγαπανε και περιμενουν να γυρισεις να τους αγκαλιασεις και να σε αγκαλιασουν και ασε τα επικινδυνα πατηματα. Δεν αξιζουν μία μπροστα στην οικογενεια.
Να σαι καλά ρε φίλε. Τόσα χρόνια οδηγώ, ποτέ δεν μου πέρασαν από το μυαλό αυτά που μου είπες!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Νατος. Χαρηκε.
Να σαι καλά ρε φίλε. Τόσα χρόνια οδηγώ, ποτέ δεν μου πέρασαν από το μυαλό αυτά που μου είπες!!!
-
Δεν εχει να κανει με Ελλαδα. Ομως εχει να κανει με τροχαια ατυχηματα. Πριν το δω αυτο το βιντεο δεν εδινα και τοσο σημασια στον τρακο που μπορει να ειχε φαει ενα αμαξι απο την στιγμη που μπηκε στην καλιμπρα και παει αλφαδι. Μετα απο αυτο το βιντεο αναθεωρησα τα παντα.
https://www.spotmechanic.gr/video-gia-osous-agorasoun-metaxeirismeno/ -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Δεν εχει να κανει με Ελλαδα. Ομως εχει να κανει με τροχαια ατυχηματα. Πριν το δω αυτο το βιντεο δεν εδινα και τοσο σημασια στον τρακο που μπορει να ειχε φαει ενα αμαξι απο την στιγμη που μπηκε στην καλιμπρα και παει αλφαδι. Μετα απο αυτο το βιντεο αναθεωρησα τα παντα.
https://www.spotmechanic.gr/video-gia-osous-agorasoun-metaxeirismeno/Πράγματι σου αλλάζει τελείως τον τρόπο που βλέπεις τα μεταχειρισμένα. Γιαυτό καλό είναι να αγοράζεις μόνο από γνωστό..
-
Με το ματι βλεπεις μια διαφορα εξωτερικα. Δεν την εδωσα τοσο σημασια. Οταν στο 5:14 μπαινει στο ενα αμαξι και μετα στο αλλο το ατρακαριστο και βλεπεις τις διαφορες στην μετατωπιση των πενταλ και που βρισκονται τα ποδια του στο καθε αμαξι, εκει καταλαβαινεις ποσο ζημια μπορεις να παθεις. Ειναι κυριολεκτικα κατι που αν δεν το εβλεπα στην πραξη και το διαβαζα, δεν θα εδινα τοσο σημασια.
-
Εντυπωσιακό, αν μή τι άλλο, βίντεο....
Χρειάζεται χρόνος, προσοχή, ηρεμία, ψυχραιμία και έλεγχος το μεταχειρισμένο..... -
Παει και αυτος..
http://www.enikos.gr/society/371436,SOK ... -toy-.html -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παει και αυτος..
http://www.enikos.gr/society/371436,SOK ... -toy-.htmlΚριμα για το παλικαρι. Κριμα και για τους δημοσιογραφους που πανε στραφι τα ρεπορταζ που θα εδειχναν σημερα την συνεχεια ενος ατυχους στιχου. Τωρα αντι να του τα χωσουν, θα τον κλαψουν. Εχτες δλδ τον κατεκριναν υπερβολικα για εμενα σε σχεση με οτι ειπε, σημερα θα αρχισουν τα δακρυα, κλπ. Οχι οτι δεν πρεπει να πενθησουν εναν ανθρωπο. Αλλα αυτο το παιχνιδακι με τα νουμερα κοιτω. Ολα τα μεγενθυνουν για να τσιμπισουν νουμερα και παραδακι, εις βαρος αλλων ανθρωπων. Μονο που αυτην την φορα τους εσκασε ασχημα. Εχτες επικρητες σημερα σε αλλο ρολο. Μεσα σε ουτε μια μερα αυτα. Κατι μου θυμιζουν
-
Στροφη αριστερη παρατεταμενη, δεν ξερω αν την γνωριζε, αλλα σιγουρα το ML του εδωσε την ψευδαισθηση οτι θα μπει με τα οσα.
Η φυσικη ομως δεν συγχωρει. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Στροφη αριστερη παρατεταμενη, δεν ξερω αν την γνωριζε, αλλα σιγουρα το ML του εδωσε την ψευδαισθηση οτι θα μπει με τα οσα.
Η φυσικη ομως δεν συγχωρει.Ας δουμε και την τοξικολογικη. Και το οινοπνευμα δινει ψευδαισθησεις. Για τις δυο κοπελες βγηκε πορισμα πως ειχαν καταναλωσει μεγαλη ποσοσητα αλκοολ. Δεν ειπαν ποσο μεγαλη. Βεβαια δεν οδηγουσαν οι κοπελες.
-
Σε κάθε περίπτωση, κρίμα για το παλικάρι....
Αλκοόλ (;) συν ξενύχτι, μαζί φυσικά με υπερεκτιμήσεις των ικανοτήτων σου, αλλά και του οχήματος που οδηγείς, σίγουρα δεν είναι ιδανικός συνδυασμός...
Στεναχωρέθηκα, πέρασα από το σημείο (όχι επί τούτου, περνούσα από εκεί) αργά το μεσημέρι, κίνηση υπερβολική και κόσμος πολύς...
Πολύ κρίμα...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#