Feb 7, 2016, 3:22 PM

riverael1 ενταξει οσο μπορω να κρινω απο την φωτογραφια και απο μια εμπειρια που εχω με το Punto του 1996 που ειχα και ειχε ακριβως το ιδιο θεμα σε ενα σημειο. Λοιπον, εμενα δεν εφυγε. Δεν ξερω απο τι προκληθηκε, στο μπροστινο φτερο του οδηγου. Δεν το χτυπησα το αμαξι. Μπορει να μου το εκανε κανενας αλλος αλλα χρωμα δεν ειχε. Πολυ πιθανο να εγινε απο μηχανη ή ποδηλατο. Τεσπα. Λοιπον η 'τρυπα' στο χρωμα εμεινε. Δεν εφυγε καθολου χρωμα αργοτερα και για 3 χρονια μεχρι που εδωσα πινακιδες. Ομως, επηδει το αμαξι εξωτερικα ηταν ινδιανος, χτυπηματα απο αλλους, χρωμα ταλαιπωρημενο κλπ, ειπα να πειραματειστω.
Πηγα και με το νυχι το τραβηξα για να δω μην αρχισει να βγαινει ευκολα μονο του. Με δυσκολια ακομα και με το νυχι εσπαζε. Και κατα την γνωμη μου ηταν χοντρο. Δλδ πιστευω οτι ειχε αρκετη στρωση μπογιας. Τωρα οσο μπορω να κρινω εμπειρικα οτι ειχε αρκετη στρωση. Στην φωτογραφια που βαζεις και με καθε επιφυλαξη και εμενα μου φαινεται λεπτη η στρωση. Αυτο βεβαια ενας μπογιατζης θα το πει αμεσως.