-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Παιδιά ο kilometer ζει στην Αυστρία!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ουπς μ@λ@κία
Δε γράφει και ο χριστιανός που μένει. Να μυρίσω νυχάκι;
Οι περισσότεροι μένουν Αθήνα, όποτε κάνουμε προτάσεις.
Από την άλλη πλευρά πάλι τι kilomEATER θα είναι αν δεν κάνει 2200 κάτι χιλιόμετρα.υγ. Χωρίς παρεξήγηση για το nickname. Παίρνει διάφορες ερμηνείες πχ
kilom EATER τρωει πολλά χιλιόμετρα
kilo MEATER τρώει πολύ κρέαςΩραιος!! nick μενει στον βιολογικο λιγο υγρασια ε; Δλδ τοτε αν κανεις καλο ειναι να τον κανεις καλοκαιρι.
-
Στον βιολογικό παιδιά πάντα μένει λίγη υγρασία! Βέβαια το αφήνεις στον ήλιο με ανοιχτό Ac στο ζεστό στεγνώνουν αυθημερόν!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Επηδει δεν το εχω ψαξει με τον βιολογικο, να κανω καποιες ερωτησεις. Ωραια οποτε με την λιγη υγρασια, αν τον κανω καλοκαιρι, αφηνω το αμαξι με λιγο ας πουμε στον ηλιο και πιστευω πως θα στεγνωσει.
Το αλλο τωρα. Βιολογικο σε δερματινο σαλονι κανουν; Ο βιολογικος καθαριζει και τυχον λεκεδες οχι εντονους, δυσκολους, σε υφασματινο σαλονι;
Thnx guys -
Τα παιδιά είναι κορυφαίοι. Οποίος είναι δυτικά αξίζει. Εννοείται χωρίς βούρτσα.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Καλημέρα σας & καλό μήνα!
Τελικά την έκανα την ζημιά μου προχτές
Καταλάθος βρήκα στο πεζοδρόμιο & βγήκε αυτή η γρατσουνιά.
Πως μπορεί να καλυφθει αυτή;Αν πάρω βερνίκι νυχιών στο ίδιο χρώμα(ασημένιο) & το περάσω επειδή έχει ψιλό πινελάκι λέτε να γίνει κάτι(μπάλωμα θα'ναι βέβαια),απ'ό το να είναι έτσι φαντάζομαι θα'ναι καλύτερο.
Μετά έχει σειρά η ζάντα που έπιασε σκουριά.Θα βγάλω το τάσσι θα τις πλύνω & θα τις βάψω με σπρευ
Σας ευχαριστώ. -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Πως μπορεί να καλυφθει αυτή;Αν πάρω βερνίκι νυχιών στο ίδιο χρώμα(ασημένιο) & το περάσω επειδή έχει ψιλό πινελάκι λέτε να γίνει κάτι(μπάλωμα θα'ναι βέβαια),απ'ό το να είναι έτσι φαντάζομαι θα'ναι καλύτερο.
Μετά έχει σειρά η ζάντα που έπιασε σκουριά.Θα βγάλω το τάσσι θα τις πλύνω & θα τις βάψω με σπρευ
Σας ευχαριστώ.Η ζαντα απο οσο βλεπω πρεπει να ειναι βαμμενη με μεταλικο χρωμα. Βασικα εννοεις οτι θα παρεις οζα και μετα θα την περασεις και με βερνικι νυχιων. Η οζα θα ειναι ενα απλο ασημι χρωμα. Βαλε λιγη σε ενα μερος στο τασι που εφυγε το χρωμα και δες πως φαινεται.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Σας ευχαριστώ.Η ζαντα απο οσο βλεπω πρεπει να ειναι βαμμενη με μεταλικο χρωμα. Βασικα εννοεις οτι θα παρεις οζα και μετα θα την περασεις και με βερνικι νυχιων. Η οζα θα ειναι ενα απλο ασημι χρωμα. Βαλε λιγη σε ενα μερος στο τασι που εφυγε το χρωμα και δες πως φαινεται.
Καλημέρα.Την είχα βάψει όντως με μεταλικό χρώμα πριν περίπου 3 χρόνια,αλλά τώρα ξαναπέταξε πάλι σκουριά.
Για το βερνίκι έλεγα να το περάσω από πάνω να καλυφθει,όσο μπορέσει.Έλεγα να πάρω γκρι ή ασημί βερνίκι & να το περάσω. -
ok αλλα βαλε δοκιμαστηκα σε ενα μικρο μερος στο σημειο που εφυγε το χρωμα για να δεις ποσο φαινεται το μπαλωμα.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
ok αλλα βαλε δοκιμαστηκα σε ενα μικρο μερος στο σημειο που εφυγε το χρωμα για να δεις ποσο φαινεται το μπαλωμα.Έφυγα για Hondos!!
Τι χρώμα να πάρω;Γκρι ή ασημένιο; -
Ασημενιο μου φαινεται απο την φωτο. Κοιταξε την αποχρωση δεν ξερω αν την πετυχεις. Μπορει να ειναι ποιο ανοιχτη ή κλειστη. Για αυτο να βαλεις σε ενα μικρο μερος και να γυγκρινεις και μετα αποφασιζεις για το υπολοιπο.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ασημενιο μου φαινεται απο την φωτο. Κοιταξε την αποχρωση δεν ξερω αν την πετυχεις. Μπορει να ειναι ποιο ανοιχτη ή κλειστη. Για αυτο να βαλεις σε ενα μικρο μερος και να γυγκρινεις και μετα αποφασιζεις για το υπολοιπο.Πήγα & το πήρα!Τελικά δεν πήρα βερνίκι.Εδώ στο κέντρο είναι ένα μεγάλο μαγαζί με κόλλες & είδη αυτοκινήτου(Ζώρζος λέγεται) του είπα το πρόβλημα & μου έδωσε έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο στο χρώμα του.Αν προλάβω θα το δοκιμάσω το απόγευμα & θα ενημερώσω αύριο.
Τ'ωρα όσο για τις ζάντες,θα τις πλύνω με νερό & σαπούνι θα τις στεγνώσω καλά & θα πάρω ένα μαυρο αντισκωριακό σπρευ & θα τις βάψω.Θα πάρω & φαρδιά χαρτοταινία να καλύψω τα λάστιχα & ελπίζω να γίνει δουλειά! -
Οι ζαντες επειδη ειναι σιδερενιες θα εχεις προβλημα με την σκουρια και θα χρειαζεται να τις βαφεις.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Οι ζαντες επειδη ειναι σιδερενιες θα εχεις προβλημα με την σκουρια και θα χρειαζεται να τις βαφεις.Το ξέρω δυστυχώς.Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω τους τροχούς & το κάνω πάνω,βάζω χαρτοταινία γύρω από το λάστιχο & τις βάφω.Τώρα θα κάνω πολύ πιο επιμελλη πλύσιμό τους & μετά βάψιμο.Ελπίζω να τα καταφέρω πάλι & με τα 2!Αν & με το τάσσι σίγουρα θα έχει διχρωμία,αλλά από το γδάρσιμο ......Πιο πολύ με ενοχλεί το τάσσι παρά η ζάντα που ξέρω ότι σκουριάζει & φτιάχνεται,ενώ το τάσσι;Μπαλώματα...
-
Μη μασας σε πολλους συμβαινει.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Μη μασας σε πολλους συμβαινει. -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Ασημενιο μου φαινεται απο την φωτο. Κοιταξε την αποχρωση δεν ξερω αν την πετυχεις. Μπορει να ειναι ποιο ανοιχτη ή κλειστη. Για αυτο να βαλεις σε ενα μικρο μερος και να γυγκρινεις και μετα αποφασιζεις για το υπολοιπο.
Πήγα & το πήρα!Τελικά δεν πήρα βερνίκι.Εδώ στο κέντρο είναι ένα μεγάλο μαγαζί με κόλλες & είδη αυτοκινήτου(Ζώρζος λέγεται) του είπα το πρόβλημα & μου έδωσε έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο στο χρώμα του.Αν προλάβω θα το δοκιμάσω το απόγευμα & θα ενημερώσω αύριο.
Τ'ωρα όσο για τις ζάντες,θα τις πλύνω με νερό & σαπούνι θα τις στεγνώσω καλά & θα πάρω ένα μαυρο αντισκωριακό σπρευ & θα τις βάψω.Θα πάρω & φαρδιά χαρτοταινία να καλύψω τα λάστιχα & ελπίζω να γίνει δουλειά!Καλημέρα.Τελικά ο μαρκαδόρος δεν έκανε τίποτε απολύτως,ούτε το κάλυψε ούτε τίποτε.Δυστυχώς θα την βλέπω τη γρατσουνιά ή αν ψάξω & βρω κάποιο άλλο(πράγμα δύσκολο)
-
Βγαλε το καπακι της ζαντας (το τασι) και πηγαινε σε ενα μαγαζι που κανουν χρωματα. Μου φαινεται μπορουν να ξυσουν ενα κομματακι απο το χρωμα να το αναλυσουν σε υπολογιστη και να σου φτιαξουν χρωμα σαν το δικο σου ή κοντα στο δικο σου. Μπορουν και με φασματογραφο να το φτιαξουν και να σου κανουν το χρωμα αλλα δεν ξερω ποσο χρεωνουν. Πηγαινε και ρωτησε τους. Δεν μενω Αθηνα για να ξερω καποιο μαγαζι
Καποιο μαγαζι σαν αυτο ισως σε βοηθησει και σου κανει ενα σπρει με το χρωμα στο τασι. Επικοινωνησε μαζι τους αν θες.
http://www.mekat.eu/Customers/Index/369Υπαρχει και η Paintbull αλλα δεν ξερω τις χρεωσεις τους. Μπορεις ομως να ρωτησεις.
http://www.paintbull.gr/ -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Βγαλε το καπακι της ζαντας (το τασι) και πηγαινε σε ενα μαγαζι που κανουν χρωματα. Μου φαινεται μπορουν να ξυσουν ενα κομματακι απο το χρωμα να το αναλυσουν σε υπολογιστη και να σου φτιαξουν χρωμα σαν το δικο σου ή κοντα στο δικο σου. Μπορουν και με φασματογραφο να το φτιαξουν και να σου κανουν το χρωμα αλλα δεν ξερω ποσο χρεωνουν. Πηγαινε και ρωτησε τους. Δεν μενω Αθηνα για να ξερω καποιο μαγαζι
Καποιο μαγαζι σαν αυτο ισως σε βοηθησει και σου κανει ενα σπρει με το χρωμα στο τασι. Επικοινωνησε μαζι τους αν θες.
http://www.mekat.eu/Customers/Index/369Υπαρχει και η Paintbull αλλα δεν ξερω τις χρεωσεις τους. Μπορεις ομως να ρωτησεις.
http://www.paintbull.gr/Σ'ευχαριστώ πολύ!Την paintbull Την ξέρω δεν κάνει τέτοια,όσο για το άλλο θα πάρω το τάσσι παραμάσχαλα & θα πάω σε χρωματοπωλεία να ρωτήσω!
Δεν ξέρω αν το πάω σ'ένα φανοποιό(που έχω & γνωστό) να μου το φτιάξει(δεν ξερω αν γίνεται),έχουν πολλά χρωματα αυτοί. -
Όταν είχα αμάξι με τασια και επειδή το έκανε χρήση γυναίκα με αποτέλεσμα πολλές γρατσουνιες είχα βρει κάτι ωραία τασια Michelin με ανακλαστικο στο μέσον τους και είχα αλλάξει όλα τα εργοστασιακα.... Κόστος 35 ευρώ για την τετράδα.... Οπότε πάντα είχα καινούργια τασια και καλύτερης ποιότητας
-
Το ενδεχόμενο να αγοράσεις νεο τάσι μιας και σε χαλάει τόσο πολυ, το έχεις σκεφτεί;
Ο,τι και να κάνεις δεν θα είναι όπως πριν.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ