-
Ευτυχως που του Κυριακου οι στενοι βουτευτες του εχουν δειξει τις προθεσεις τους. Οχι οτι ο Κατρουγκαλος δεν τα εχει κανει θαλασσα. Αλλα ο Βρουτσης, ειναι απο αλλο ανεκδοτο αν βγει η ΝΔ. Ε ρε γλεντια
-
«Όχι» από τους αγρότες για συνάντηση με Τσίπρα – Επιδιώκουν αποσταθεροποίηση
την ώρα που υπουργοί προβαίνουν σε μπαράζ «εμπρηστικών» δηλώσεων με στόχο να διασπάσουν το μπλοκ των απεργών σε αυτούς που όπως τονίζουν έχουν λόγους να διαδηλώνουν και στους «αγροτοπατέρες» που επί σειρά ετών απολάμβαναν επιδοτήσεις και φοροδιέφευγαν.
http://www.tribune.gr/politics/news/article/208775/ochi-apo-tous-agrotes-gia-sinantisi-me-tsipra-epidiokoun-apostatheropiisi.html
Ποιος φταιει για τους οποιους αγροτες φοροδιεφευγαν; Γιατι καμια κυβερνηση δεν κυνηγησε την φοροδιαφυγη και την αφηνε εις βαρος των μισθωτων και των συνταξιουχων; Για το πολιτικο κοστος και για να μην πειραξουν την εκλογικη τους πελατεια. Τι μιλανε λοιπον οι υπουργοι;'Το Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει σε «εξαντλητικό διάλογο», ωστόσο την ίδια ώρα ο αρμόδιος υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου τονίζει την ανάγκη τήρησης της συμφωνίας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για επαναφορά του Grexit και επισημαίνει πως υπάρχει φοροδιαφυγή από μερίδα των αγροτών, από τη στιγμή που η αξία της αγροτικής παραγωγής της χώρας υπολογίζεται στα 10 δισ. ευρώ και δηλώνονται περίπου τα μισά. Παράλληλα,** ο Νίκος Φίλης** εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των «αγροτοπατέρων» σχετικά με τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό ενώ διεμήνυσε πως το «πάρτι» έχει τελειώσει.'
http://www.tribune.gr/politics/news/article/208775/ochi-apo-tous-agrotes-gia-sinantisi-me-tsipra-epidiokoun-apostatheropiisi.html
Στους δανειστες θα χρωσταμε για καμια 50αρια χρονια. Τι θα κανουμε ολα αυτα τα χρονια; Θα ζουμε με την απειλη, να ψηφιστουν οτι ζητανε οι δανειστες για να μην εχουμε grexit; Ο Φιλης για ποιο απο ολα τα παρτι μιλαει; Γιατι εδω στην Ελλαδα εχουμε παρτι και παρτι. Δλδ το παρτι του ΣΥΡΙΖΑ με τις προσληψεις ποτε θα τελειωσει; Το παρτι των δανειστων που συνεχεια 'βρισκουν' ελλειμα και ζητανε και νεα μετρα ποτε θα τελειωσει; Ας κοιταξουν λιγο και την καμπουρα τους πριν πεταξουν μεγαλες κουβεντες. -
Όλοι το χέρι βαθειά στη τσέπη, για να ταϊζετε τους **700.836 **δημοσιοϋπαλληλίσκους του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ...
Χωρίς να βάλουμε μέσα και τους ΔΕΚΟ, ΤΡΕΚΟ, ΠΕΚΟ, ΞΕΚΟ, ΜΠΕΚΟ...http://apografi.yap.gov.gr/apografi/2015/flows_2015.htm
υ.γ. κατά τα άλλα μου έλεγαν εδώ μέσα ότι οι δημοσιοϋπαλληλίσκοι δεν είναι 1.000.000...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όλοι το χέρι βαθειά στη τσέπη, για να ταϊζετε τους **700.836 **δημοσιοϋπαλληλίσκους του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ...
Χωρίς να βάλουμε μέσα και τους ΔΕΚΟ, ΤΡΕΚΟ, ΠΕΚΟ, ΞΕΚΟ, ΜΠΕΚΟ...http://apografi.yap.gov.gr/apografi/2015/flows_2015.htm
υ.γ. κατά τα άλλα μου έλεγαν εδώ μέσα ότι οι δημοσιοϋπαλληλίσκοι δεν είναι 1.000.000...
Που να δεις κάτι μελέτες με μέσους μισθούς-μισθολογικά κόστη 2010-2011-2012.
Θα κλαις με μαύρο δάκρυ.
Υ.Γ: Ακόμα και του 2014-15 να δεις βέβαια είναι πολύυυυυυ πιο πάνω από του ιδιωτικού τομέα.
-
Τώρα αν γράψω ότι εγώ θέλω μεταρρυθμίσεις, μικρό και ευέλικτο δημόσιο και τις (ήδη γνωστές) απόψεις μου, θα πάει η κουβέντα πάλι στον κακό Άδωνι, στον απαράδεκτο Μητσοτάκη, στον ακροδεξιό Σαμαρά, στην κακή Γερμανία, στην κακή Γαλλία, η κακή Ευρώπη, ΔΝΤ, η κακή Γη, ο κακός πλανήτης, ο απαράδεκτος γαλαξίας και τι καλή που είναι η Αριστερά, το ΚΚΕ, ο Περισσός, τα Πευκάκια, η Νέα Ιωνία, το Ηράκλειο, Ειρήνη, Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, ΚΑΤ, Κηφισιά, τέλος διαδρομής... και άντε ξανά πάλι τα ίδια και τα ίδια...
Για αυτό τουμπεκί-ψιλοκοκό...κοινώς fimotro...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τώρα αν γράψω ότι εγώ θέλω μεταρρυθμίσεις, μικρό και ευέλικτο δημόσιο και τις (ήδη γνωστές) απόψεις μου, θα πάει η κουβέντα πάλι στον κακό Άδωνι, στον απαράδεκτο Μητσοτάκη, στον ακροδεξιό Σαμαρά, στην κακή Γερμανία, στην κακή Γαλλία, η κακή Ευρώπη, ΔΝΤ, η κακή Γη, ο κακός πλανήτης, ο απαράδεκτος γαλαξίας και τι καλή που είναι η Αριστερά, το ΚΚΕ, ο Περισσός, τα Πευκάκια, η Νέα Ιωνία, το Ηράκλειο, Ειρήνη, Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, ΚΑΤ, Κηφισιά, τέλος διαδρομής... και άντε ξανά πάλι τα ίδια και τα ίδια...Για αυτό τουμπεκί-ψιλοκοκό...κοινώς fimotro...
Ε ναι...δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;
Ακόμα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος κυβερνάει.
Αυτό δεν λένε οι διάφοροι τηλεοπτικοί και μη Λαζόπουλοι; -
Να ειναι καλα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ που μας εσωσαν τον Αυγουστο ψηφιζοντας το 3ο Μνημονιο. Βγηκε το πρωι η Μισελ η Ασημακοπουλου και πηγε να μιλησει απο το στουντιο (χαζη ειναι να παει απο κοντα?) του Παπαδακη να μιλησει με τους αγροτες. Και μολις της ειπαν πως τον Αυγουστο ψηφισε και αυτη το μνημονιο.....δυο πουλακια καθονταν. Ιστοριες καθημερινης τρελας για παιδακια ελεγε.
Ο Κουλης θελει να κυβερνησει και στην πρωτη υποσχεση πως εχτες θα ειχε την προταση της ΝΔ για το Ασφαλιστικο ειπε ψεματακι. Δεν την ειχε ετοιμη την προταση. Που να κυβερνουσε κιολας. Καλο παιδι, ακολουθει πιστα τους πολιτικους. Το ψεματακι το δουλευει μια χαρα. Σε 111 μερες θα ειναι ετοιμος να κυβερνησει; ok Εδω δεν καταφερε σε μια βδομαδα να εκλπηρωσει την υποσχεση του να φερει εναλλακτικη προταση για το ασφαλιστικο, θα φερει προγραμμα διακυβερνησης της χωρας σε 111 μερες. Αααχ ολοκληρο Χαρβαρντ εβγαλε. -
Και ενώ ένας ένας τελειώνει με τα μνημόνια, στο ΒιλαΜπόχα ακόμα τρίβουν...
http://www.capital.gr/story/3099029/xri ... u-i-kupros -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ε ναι...δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;
Ακόμα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος κυβερνάει.
Αυτό δεν λένε οι διάφοροι τηλεοπτικοί και μη Λαζόπουλοι;Για τον Βουτση; Που το εβαλα τι ελεγε προεκλογικα; Ξεχασα να βαλω το γιατι τον εβαλα. Οχι γιατι δεν κυβερναει πλεον (ευτυχως). Καμια σχεση. Ανοιγει το στομα του και......γελαει ο κοσμος. Οπως οταν το ανοιγει ο....Λαζοπουλος (αλλος και εκεινος).
Τι απαντά η εφημερίδα «Χωνί» στο καρφί του Βρούτση (βίντεο)
Κατά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, το βράδυ της Τρίτης, στο σημείο που εκείνος αναφερόταν στις προεκλογικές δηλώσεις Βρούτση (του Σεπτεμβρίου) για το πώς θα μπορούσε ο επόμενος υπουργός να εξασφαλίσει αυτό το 1% επί του ΑΕΠ από το ασφαλιστικό, ο Γιάννης Βρούτσης, που καθόταν στα μπροστινά έδρανα του κοινοβουλίου, διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ αυτές τις δηλώσεις.
Συγκεκριμένα, ακούστηκε να λέει: «Στο Χωνί τα διαβάσατε;»
Το ΧΩΝΙ του απαντά: «Και τώρα, κύριε Βρούτση, δείτε το βίντεο με τις δικές σας δηλώσεις το Σεπτέμβριο. Το συγκεκριμένο βίντεο βρίσκεται, ήδη, σ” όλα τα mail box ΟΛΩΝ των βουλευτών όλων των κομμάτων, για να καταλάβουν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ τόσο την αξιοπιστία σας όσο και το… από τι γλίτωσαν οι συντάξεις των Ελλήνων».
http://www.tribune.gr/politics/news/article/209117/ti-apanta-i-efimerida-choni-sto-karfi-tou-vroutsi-vinteo.html
Ο Λαζοπουλος ε; Σωστο αυτο. Εχουμε και τον Μη Τηλεοπτικο Λαζοπουλο που μας εκανε να γελασουμε. Δεν τα ειπε ο ανθρωπος αυτα. Το δειχνει και το βιντεο.
Τελικα ο Κουλης, κανει καλη δουλεια στο κομμα. Εχει επιλεξει διαμαντια. Καλη συνεχεια. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πόσους θες να έχουμε; 1000 είναι καλοί; Ένας αστυφύλακας για 1 εκατομμύριο κόσμο, ένας γιατρός για άλλο ένα εκατομμύριο κλπ; Και πόσους προσκολυώμενους σε τράπεζες θες; Εγώ λέω 100. Οπότε ετοιμάσου για ΟΑΕΔ. Χωρίς επίδομα φυσικά, δεξιά πολιτική άλλωστε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πόσους θες να έχουμε; 1000 είναι καλοί; Ένας αστυφύλακας για 1 εκατομμύριο κόσμο, ένας γιατρός για άλλο ένα εκατομμύριο κλπ; Και πόσους προσκολυώμενους σε τράπεζες θες; Εγώ λέω 100. Οπότε ετοιμάσου για ΟΑΕΔ. Χωρίς επίδομα φυσικά, δεξιά πολιτική άλλωστε.
Πριν σου απαντήσω, εξήγησε τι εννοείς με την λέξη 'προσκολυώμενους' σε τράπεζες.
Δεν καταλαβαίνω.
-
Τους Ι.Υ. που έτυχε να τους ρίξουν στις τράπεζες ως συνεργαζόμενους (κρέας είναι η δική σου λέξη). Η αναφορά μου έχει να κάνει με το ότι ΠΟΛΥΣ κόσμος είναι απαραίτητος στο Δημόσιο (έστω και έμμεσα όπως εσύ). Αυτό που με τρελαίνει είναι ο αφορισμός συλλήβδην. Ναι, το σύστημα έχει πολλά προβλήματα. Η λύση δεν είναι να διαλύσουμε το Δημόσιο όμως. Και ιατρους χρειαζόμαστε και αστυνομικούς και στρατιωτικούς και εφοριακούς και πολλούς άλλους. Το 1.000.000 είναι ένας λογικός, ίσως και μικρός, αριθμός για μια χώρα 10.000.000 ψυχών.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τους Ι.Υ. που έτυχε να τους ρίξουν στις τράπεζες ως συνεργαζόμενους (κρέας είναι η δική σου λέξη). Η αναφορά μου έχει να κάνει με το ότι ΠΟΛΥΣ κόσμος είναι απαραίτητος στο Δημόσιο (έστω και έμμεσα όπως εσύ). Αυτό που με τρελαίνει είναι ο αφορισμός συλλήβδην. Ναι, το σύστημα έχει πολλά προβλήματα. Η λύση δεν είναι να διαλύσουμε το Δημόσιο όμως. Και ιατρους χρειαζόμαστε και αστυνομικούς και στρατιωτικούς και εφοριακούς και πολλούς άλλους. Το 1.000.000 είναι ένας λογικός, ίσως και μικρός, αριθμός για μια χώρα 10.000.000 ψυχών.Φίλε καταρχήν σημείωσε ότι εμένα με υποχρέωσαν σε παραίτηση, ενώ είχα κανονική θέση σε τραπεζικό όμιλο και ήμουν στο οργανόγραμμα του ομίλου. Επίσης σημείωσε ότι επί 13 χρόνια εργαζόμουν σε εταιρείες αμιγώς πολυεθνικές (Ελλάδα και εξωτερικό) με ατομικές συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου. Τα τελευταία 9 χρόνια πέρασα στο τραπεζικό χώρο, χωρίς να το επιδίωκα και χωρίς καμιά μισθολογική διαφοροποίηση από την προηγούμενη εργασία μου. Απλά θεώρησα ότι ήταν μία ευκαιρία να προσφέρω τις γνώσεις μου στο τραπεζικό τομέα, το οποίο και ήδη έχει γίνει.
**Αλλά εγώ ο ανόητος δεν ήξερα που πήγαινα να μπλέξω. **Σε χώρο όπου οι μόνοι που επιβιώνουν είναι τα ρουσφέτια, τα κομματόσκυλα και οι άχρηστοι που με τα κονέ τους μπαίνουν στις τράπεζες επειδή είναι ανίψια, ξαδέλφια, αδέλφια, κόρες, γιόκες, γκόμενες, γκόμενοι.
Οπότε σε μία κρίση ποιοι την πληρώνουν; **Οι μαlάκες. Δηλαδή τα κρέατα. **
Δεν νομίζω να έχεις νοιώσει ποτέ σου, να πηγαίνεις κανονικά το πρωί στην εργασία σου και να σε φωνάζει ο δ/ντής σου και να σου λέει: 'Σήμερα θα υπογράψεις την παραίτησή σου, με μείωση αποδοχών και από την επόμενη βδομάδα θα πληρώνεσαι από άλλον εργοδότη που δεν έχει σχέση με τον όμιλο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, γιατί δεν μπορούμε να αγγίξουμε άλλους υπαλλήλους. Αν δεν σου αρέσει θα πρέπει να αποχωρήσεις, λαμβάνοντας την νόμιμη αποζημίωση. Ωστόσο καλύτερα να μην αποχωρήσεις γιατί αφενός σε χρειαζόμαστε και πιθανά στο μέλλον να ξαναμπείς στον όμιλο'.Και από τότε καθημερινά ζω με την λαιμητόμο πάνω από το κεφάλι μου, αλλά έφθασα να με θεωρούν 'προϊστάμενο' σε ομάδα λόγω της εμπειρίας μου, χωρίς να είμαι υπάλληλος του ομίλου και δεν πρόκειται να ξαναγίνω γιατί πολύ απλά πολλοί (μέσα στον τομέα μου) έχουν βολευτεί με την δική μου περίπτωση.
Και ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι μετά από 10 χρόνια εργασίας (στο συγκεκριμένο χώρο) δεν πρόκειται να αποχωρήσω από μόνος μου χωρίς καμιά αποζημίωση.
Εγώ ζητώ αξιολόγηση, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια και υγιή επαγγελματικά περιβάλλοντα, είτε αφορά το δημόσιο είτε τον ιδιωτικό τομέα.
Όσο δεν υπάρχουν αυτά στη χώρα (που δυστυχώς έτυχε να γεννηθώ) μην περιμένεις από μένα 'ισορροπημένες κουβεντούλες και όμορφα λογάκια' γιατί θα αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερος μαlάκας. Ειδικά μετά από όσα μου έχουν τύχει από το 2007 και μετά. -
Τι ψάχνεις να βρεις ρε Storm; άμα τρως ψωμάκι από το δημόσιο (και όλη μέρα έχεις την τσουγκρανα στα χέρια και έχεις ματώσει) τι περιμένεις; Είτε 1000 χρόνια μνημόνιο είτε 1000 χρόνια αριστερά, δεν θα υπάρξει προκοπή γι αυτόν τον τόπο. Αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους χαρίσουμε αυτόν τον τόπο και δεν θα ξενιτευτουμε επειδή απλά δεν μας αρέσει κάτι. Θα το παλέψουμε και όσο αντέξουμε.
Μια ζωή και σήμερα.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Τι ψάχνεις να βρεις ρε Storm; άμα τρως ψωμάκι από το δημόσιο (και όλη μέρα έχεις την τσουγκρανα στα χέρια και έχεις ματώσει) τι περιμένεις; Είτε 1000 χρόνια μνημόνιο είτε 1000 χρόνια αριστερά, δεν θα υπάρξει προκοπή γι αυτόν τον τόπο. Αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους χαρίσουμε αυτόν τον τόπο και δεν θα ξενιτευτουμε επειδή απλά δεν μας αρέσει κάτι. Θα το παλέψουμε και όσο αντέξουμε.Μια ζωή και σήμερα.
μαρεσει αυτη η αποψη.
-
Τι ψάχνεις να βρεις ρε Storm; άμα τρως ψωμάκι από το δημόσιο (και όλη μέρα έχεις την τσουγκρανα στα χέρια και έχεις ματώσει) τι περιμένεις; Είτε 1000 χρόνια μνημόνιο είτε 1000 χρόνια αριστερά, δεν θα υπάρξει προκοπή γι αυτόν τον τόπο. Αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους χαρίσουμε αυτόν τον τόπο και δεν θα ξενιτευτουμε επειδή απλά δεν μας αρέσει κάτι. Θα το παλέψουμε και όσο αντέξουμε.Μια ζωή και σήμερα.
Να παλαιψεις Παυλο. Οχι ομως για να χασει ο αλλος την δουλεια του. Αλλα για να φυγουν οι βουλευτες που καταντησαν το δημοσιο νωχελικο και αντιπαραγωγικο. Να παλαιψεις για οσα καταγγελει ο Γενικος Επιθεωρητης Ρακιντζης. Να φυγουν αυτες οι επιτροπες οπου στελνονται δημοσιοι υπαλληλοι κοιμισμενοι, παρανομοι και αντι να απολυθουν, οι επιτροπες κανουν τα στραβα ματια. Οι βουλευτες, ο γνωστος Μπαρμπας στην Κορωνη δλδ προστατεουν οσους εχουν βαλει στο δημοσιο. Ο Συριζα ψηφισε νομο που επετρεπε να γυρισουν πισω οσοι δημοσιοι υπαλληλοι καταδικαστηκαν απο δικαστηρια και απομακρυνθηκαν. Βλεπεις λοιπον που το κακο ξεκιναει απο τους βρωμικους πολιτικους; Γυρισαν Παιδεραστες στα σχολεια που ειχαν καταδικαστει και γιατροι που δειχαν καταδικαστει για χρηματισμο το γνωστο φακελακι. Αυτοι οι βουλευτες και υπουργοι που κανουν αυτα τα κομματικα κολπα θελουν κυνηγι. Αυτοι εχουν χαλασει το δημοσιο.
Εν ολιγοις, σημερα ολους αν τους διωξεις απο το δημοσιο, αυριο και 100 ατομα να βαλεις τα ιδια θα εχεις γιατι δεν τηρειται το δημοσιονομικο δικαιο πως λεγεται, γιατι οι βουλευτες δεν θελουν η πελατεια τους να χασει την δουλεια της. Παλαιψε λοιπον να φανε κυνηγι αυτα τα λαμογια οι βουλευτες που οτι πιασουν λερωνει. Απο δημοσιο, μεχρι ιδιωτικο τομεα οπου εκει καλυπτουν δικους τους φοροφυγαδες, τα αρπαζουν απο επιχειρηματιες για να μην πηγαινουν κλιμακια να τους ελεγχουν για μαυρη εργασια και για να τους σβηνουν προστιμα οταν τους πιανουν να κλεβουν.
Το σκεπτικο ειναι λαθος. Οχι οι δημοσιος τομεας. Και στον ιδιωτικο τομεα, η αδικια πεφτει συννεφο οταν εγω ο χ επιχειρηματιας πληρωνω και κοβω αποδειξεις και ο αλλος ψ επιχειρηματιες δεν κοβει δεν πληρωνει και δεν τον κυνηγανε. Και εκεινος τα @@ του ξυνει οσον αφορα τις φορολογικες του υποχρεωσεις απεναντι στο κρατος. Και για οσα εκεινος δεν πληρωνει καλουμαστε εγω και εσυ να βαλουμε το χερι στην τσεπη. -
Ποιος τους ψηφίζει τους βουλευτές ρε Steve; Οι Αμερικάνοι που έλεγαν κάποτε; Τα νεφελίμ που λέει ο λιακοπουλος ή οι εξωγήινοι; μια ζωή αποποιηση ευθυνών σε αυτόν τον τόπο!
Ναι! Να χάσουν άνθρωποι τη δουλειά τους. Να χάσω και εγώ τη δική μου! Αλλά να γίνουμε άνθρωποι γαμώτο! Τι ζητάω ο τρελός...
-
Ποιος τους ψηφίζει τους βουλευτές ρε Steve; Οι Αμερικάνοι που έλεγαν κάποτε; Τα νεφελίμ που λέει ο λιακοπουλος ή οι εξωγήινοι; μια ζωή αποποιηση ευθυνών σε αυτόν τον τόπο!Ναι! Να χάσουν άνθρωποι τη δουλειά τους. Να χάσω και εγώ τη δική μου! Αλλά να γίνουμε άνθρωποι γαμώτο! Τι ζητάω ο τρελός...
Εμ ειναι και αυτο ενα θεμα. Οταν ψηφιζεις γιατι θες να βολευτεις και οχι να εισαι παραγωγικος τοτε θα ψαξεις αυτον που θα σου ταξει λαγους με πετραχηλια. Εδω εχουμε και εμεις ευθυνη που τους λαικιστες τους εχουμε βαλει στην βουλη και τα εχουν κανει μανταρα. Ακουω τους αγροτες τωρα στα μπλοκα που λενε πως αλλα τους ελεγαν το καλοκαιρι. Τι θα πει αλλα τους ελεγαν; Αν κατι το υπογραψεις δλδ το μνημονιο οτι και να λες μετα ειναι καλπικο.
Να χασουν την δουλεια τους οσοι δεν την κανουν. Οσοι ειναι αργομισθοι, επιορκοι, λαδιαριδες. Αυτοι ναι να την χασουν για να παραδειγματιστουν και οι αλλοι και να ξερουν πως αν δεν δουλεψουν θα εχουν την ιδια μοιρα.
Και Παυλο. Να ξεκινησει απο την Βουλη φιλε. Να δουμε εκει ποσοι μπηκαν με πλαστα χαρτια, χωρις αξιοκρατικα κριτηρια και μετα παμε και στον δημ τομεα. Κατι συγγενεις βουλευτων, παιδια τους κλπ, να πανε σπιτακια τους. Α! Και να σταματησουν οι εργαζομενοι στην βουλη να εχουν ειδικο καθεστως αποδοχων και αδειων. Θα πληρωνονται οσο οι υπολοιποι. Και οι βουλευτες θα πληρωνονται οσο ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι. Αν δεν βγαινουν οικονομικα, αντιο. Και τερμα τα βουλευτικα τηλεφωνα και αυτοκινητα. Αν τους αρεσει. Αν οχι, στα τσακιδια και ακομη παραπερα.
Αυτο δεν ειναι Βουλη. Ειναι Παλατι. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εμ ειναι και αυτο ενα θεμα. Οταν ψηφιζεις γιατι θες να βολευτεις και οχι να εισαι παραγωγικος τοτε θα ψαξεις αυτον που θα σου ταξει λαγους με πετραχηλια. Εδω εχουμε και εμεις ευθυνη που τους λαικιστες τους εχουμε βαλει στην βουλη και τα εχουν κανει μανταρα.Δεν έχουμε ΚΑΙ εμείς ευθύνη. Εμείς έχουμε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη. Όταν σταματήσει ο λαός να ψηφίζει για να πάρει θεσούλα, τότε και ο πολιτικός θα κατέβει για να βοηθήσει τη χώρα και όχι για να κονομησει. Αλλά ζούμε στη χώρα του 'Τσοβόλα, δωστα όλα'...
Είχε δίκιο ο θαλασσιος ελέφαντας που είχε πει 'μαζί τα φάγαμε'. Λέγοντας όμως αυτό, ουσιαστικά εξέθεσε και τον εαυτό του ως πολιτικός. Γιατί όταν σου χτυπάνε το γραφείο της πόρτας για βόλεμα οι ψηφοφόροι, εσύ κανονικά πρέπει να τους πετάξεις έξω. Διεφθαρμένος λαός, Διεφθαρμένοι πολιτικοί.
Δεν ξέρω αν φταίνε τα 400 χρόνια Τουρκοκρατία, το Βαλκάνιο DNA ή το κακό μας το κεφάλι, η παθογένειας αυτή ΔΕΝ υπάρχει σε άλλους δυτικούς λαούς στον υπέρτατο βαθμό που βλέπουμε στην Ελλάδα.
-
+1
Συμφωνία-Τρίτο μνημόνιο...