-
-
-
-
^αυτό είναι το C Class.
-
Ή η C που παχυνε ή η S που αδυνατησε ...
-
Πολυ ομορφο. Εσωτερικα δεν μου αρεσει το σχεδον καθετο ταμπλο. Μου θυμιζει αμερικανικα του 60-70. Δεν θα ελεγα βεβαια οχι στο να το παρω. Και καπου ειχα διαβασει οτι πλεον στο πετρελαιο η merc βαζει κινητηρες renault. Δεν διαβασα το αρθρο του post, ισως το λεει εκει περα.
-
Καταρχήν, καλή χρονιά σε όλους! Μιας και που παρουσιάστηκε η νέα γενιά της E-Class, δημιούργησα 2+1 renderings της νέας E-Class σε άλλες εκδόσεις. Έχουμε και λέμε:
Mercedes E-Class Coupe:
Χαρακτηριστικά της E-Class Coupe: 2 λιγότερες πόρτες (οι εμπρόσθιες πόρτες είναι μεγαλύτερες), η πινακίδα μετακινήθηκε στον προφυλακτήρα, ενώ η 'ουρά' μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα coupe της εταιρείας.
Mercedes E63 AMG:
Χαρακτηριστικά της E63 AMG: Διπλές απολήξεις εξατμίσεων, νέες sporty ζάντες και νέος εμπρόσθιος προφυλαχτήρας.
BONUS: Mercedes E-Class Basic Edition (κάνοντας την E-Class να μοιάζει με αυτοκίνητο των 80's):
Χαρακτηριστικά της βασικής έκδοσης της E-Class: Άβαφοι προφυλακτήρες, άβαφες πόρτες, σιδερένιες ζάντες και πορτοκαλί φλας (όπως είχαν τα αυτοκίνητα των 80's και των 90's)
-
Καταρχήν, καλή χρονιά σε όλους! Μιας και που παρουσιάστηκε η νέα γενιά της E-Class, δημιούργησα 2+1 renderings της νέας E-Class σε άλλες εκδόσεις. Έχουμε και λέμε:
Καλή χρονιά συμπολίτη...εξαιρετική εργασία!
^αυτό είναι το C Class.
και όμως δεν είναι.....απλά ξεγελάει....
-
1) >Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Καλή χρονιά συμπολίτη...εξαιρετική εργασία!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
2) >>^αυτό είναι το C Class.
και όμως δεν είναι.....απλά ξεγελάει....
Θαυμάσια την βρίσκω, αλλά αμάν! Πρέπει οι γερμανικές εταιρείες να κόψουν την συνήθεια να 'βάζουν στο φωτοτυπικό' την γρίλια, τα μπροστά και πίσω φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες. Παλιά τα γερμανικά μοντέλα είχαν το δικό τους 'πρόσωπο'.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Πολυ ομορφο. Εσωτερικα δεν μου αρεσει το σχεδον καθετο ταμπλο. Μου θυμιζει αμερικανικα του 60-70. Δεν θα ελεγα βεβαια οχι στο να το παρω. Και καπου ειχα διαβασει οτι πλεον στο πετρελαιο η merc βαζει κινητηρες renault. Δεν διαβασα το αρθρο του post, ισως το λεει εκει περα.Η δική σου Ε ξεπερνάει αυτην εδω σε αρχοντιά και ομορφιά ακόμα και τώρα.
Περί κινητήρων το άρθρο λέει:
'Σε ότι αφορά στις κινητήριες μονάδες, το ρεπορτάζ του Auto-Press αναφέρει πως η Ε200 κινείται από έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης, με τούρμπο φυσικά, ενώ η Ε220d από έναν αναλόγου κυλινδρισμού πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 195 ίππους,εξασφλίζοντας μέση κατανάλωση της τάξης των 3,9 λιτ./100 χλμ. Στο μέλλον, στη γκάμα της νέας E-Class θα προστεθούν πολλές ακόμα εκδόσεις, όπως είναι η plug-in υβριδική Ε350e, η οποία θα διαθέτει έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα συνδυαστικής απόδοσης 279 ίππων, καθώς και η κορυφαία E63 AMG, που θα φιλοξενεί το γνωστό 4λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα της Mercedes, ο οποίος θα ρυθμιστεί για την περίσταση προκειμένου να αποδίδει ισχύ που θα αγγίζει τους 600 ίππους'Στην Α class της Renault τον 1,5d βάζουν ήδη. Όπως και η Β. Νομιζω και η C.
Κάτι θα πάρει και η Ε.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης EviaForever έγραψε:
BONUS: Mercedes E-Class Basic Edition (κάνοντας την E-Class να μοιάζει με αυτοκίνητο των 80's):Χαρακτηριστικά της βασικής έκδοσης της E-Class: Άβαφοι προφυλακτήρες, άβαφες πόρτες, σιδερένιες ζάντες και πορτοκαλί φλας (όπως είχαν τα αυτοκίνητα των 80's και των 90's)
Εμπνευσμένο σκεπτικό. Θα την ήθελα έτσι σαν E class troll-edition. lol!
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πολυ ομορφο. Εσωτερικα δεν μου αρεσει το σχεδον καθετο ταμπλο. Μου θυμιζει αμερικανικα του 60-70. Δεν θα ελεγα βεβαια οχι στο να το παρω. Και καπου ειχα διαβασει οτι πλεον στο πετρελαιο η merc βαζει κινητηρες renault. Δεν διαβασα το αρθρο του post, ισως το λεει εκει περα.
Η δική σου Ε ξεπερνάει αυτην εδω σε αρχοντιά και ομορφιά ακόμα και τώρα.
Περί κινητήρων το άρθρο λέει:
'Σε ότι αφορά στις κινητήριες μονάδες, το ρεπορτάζ του Auto-Press αναφέρει πως η Ε200 κινείται από έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης, με τούρμπο φυσικά, ενώ η Ε220d από έναν αναλόγου κυλινδρισμού πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 195 ίππους,εξασφλίζοντας μέση κατανάλωση της τάξης των 3,9 λιτ./100 χλμ. Στο μέλλον, στη γκάμα της νέας E-Class θα προστεθούν πολλές ακόμα εκδόσεις, όπως είναι η plug-in υβριδική Ε350e, η οποία θα διαθέτει έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα συνδυαστικής απόδοσης 279 ίππων, καθώς και η κορυφαία E63 AMG, που θα φιλοξενεί το γνωστό 4λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα της Mercedes, ο οποίος θα ρυθμιστεί για την περίσταση προκειμένου να αποδίδει ισχύ που θα αγγίζει τους 600 ίππους'Στην Α class της Renault τον 1,5d βάζουν ήδη. Όπως και η Β. Νομιζω και η C.
Κάτι θα πάρει και η Ε.From my SMO72HD via Tapatalk
thnx!
-
-
Δηλαδή και άσχημη και ακριβή. Δεν θα την πάρω ...[emoji14]
-
Η τριλιτρη η 350d για μια χαρα μου φαινεται στην τιμη. Μεσα το ταμπλο με χαλαει.
-
Ζηλεψαν το vag σχεδιαστικα.. το ιδιο αμαξι στο ματι σε τρεις κατηγοριες, με διαφορα στα μετρα της λαμαρινας...
-
Η βασική έκδοση ειναι πιο ακριβή απο την πλούσια 2.3 Mustang......! Troll mode on !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Η βασική έκδοση ειναι πιο ακριβή απο την πλούσια 2.3 Mustang......! Troll mode on !Sent from my iPad using Tapatalk
Την Mustang. Ιδια κατηγορια ειναι. H Mustang ειναι οικογενειακη, ή η Merc ειναι sport coupe;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
BONUS: Mercedes E-Class Basic Edition (κάνοντας την E-Class να μοιάζει με αυτοκίνητο των 80's):
Χαρακτηριστικά της βασικής έκδοσης της E-Class: Άβαφοι προφυλακτήρες, άβαφες πόρτες, σιδερένιες ζάντες και πορτοκαλί φλας (όπως είχαν τα αυτοκίνητα των 80's και των 90's)
Εμπνευσμένο σκεπτικό. Θα την ήθελα έτσι σαν E class troll-edition. lol!
From my SMO72HD via Tapatalk
Η Greek crisis edition
-
oxi ρε φιλε μου. Μην το κανιβαλιζεις (πλακα κανω). Το πουντο του 96 που ειχα ηταν με μαυρους προφυλακτηρες και σιδερενιες ζαντες. tragic για την μερσεντες. Ειναι ομως οντως Greek Edition
Mercedes E-Class 2016