-
ποσο παει το καθαρισμα μπεκ?
η πεταλουδα δεν εχει καθαριστει -
Μην ξενχάς ότι δεν είναι εργασία που μπορείς να την κάνεις μόνο σου.Πρέπει να την κάνει τεχνικός.
-
Ο χρήστης nissangtr έγραψε:
ποσο παει το καθαρισμα μπεκ?νομιζω καπου στα 10€ το ενα , δλδ 40€
-
ενταξει μην βαρατε ξερω οτι εχει μπεκ αλλα δεν ηξερα τον ψεκασμοOH REALLY??????
-
παιδια χρονια πολλα υπαρχει κανενα καθαριστικο για την μηχανη για το καθαρισμα πεταλουδας,βαλβιδων και του ντεποζιτου?Και καλά.
Υπάρχει γενικά κάποιο θέμα με το μοτέρ και ψάχνεις αυτά τα καθαριστικά; -
μου εχει χαλασει μια αντλια για αυτο
-
μου εχει χαλασει μια αντλια για αυτοΔε νομίζω να σε βοηθάνε αυτά που ψάχνεις.
-
γιατι το λες αυτο?
-
γιατι το λες αυτο?Γιατί μπερδεύεις την βούρτσα με κάτι άλλο.
-
γιατι το λες αυτο?Γιατι η αντλια εχει μια διαρκεια ζωης, καποια στιγμη θα χαλασει
Καλο ειναι παντως να μην εχεις μονιμα λιγη βενζινη στο ρεζερβουάρ, γιατι η αντλια κρυωνει και λιπαινεται απο το καυσιμο
Καλο ειναι δλδ να εχεις τουλαχιστον πανω απο το 1/3 του καυσιμου μεσα στο ρεζερβουάρ
Οχι σαν μερικους που το εχουν συνεχεια με το λαμπακι βενζινης αναμμένο , βαζουν 10€ και περιμενουν να ξαναναψει να βαλουν άλλα 10€ -
ο δεικτης βενζινης πως ακριβως δουλευει?
-
-
με ποτενσιομετρο δεν δουλευει?
-
με ποτενσιομετρο δεν δουλευει?Ναι. Αυτό που πόσταρε ο φίλος adensa, στο 0:31sec που λέει resistor είναι ένα ποτενσιόμετρο ή μεταβλητή αντίσταση το οποίο στέλνει ρεύμα σε κάποιο «βολτόμετρο» στο ταμπλό σου το οποίο είναι ο δείκτης του καυσίμου.
-
Το καθαριστικο με τον ενισχυτη οκτανιων κανουν την ιδια δουλεια +τα οκτανια??μηπως ειναι καλυτερα 1-2 φουλαρισματα με 100αρα παρα καθαριστικα?ποια η γνωμη σας?
-
καλησπέρα και απο εμένα.
Σκευτομαι να κάνω αυτο με το νεράκι.. να καθαρίσω λίγο το χόρο κάυσυς..το εχει κάνει κανείς απο εσάς εδώ?? -
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
καλησπέρα και απο εμένα.
Σκευτομαι να κάνω αυτο με το νεράκι.. να καθαρίσω λίγο το χόρο κάυσυς..το εχει κάνει κανείς απο εσάς εδώ??Σε τρωει ο απαυτούλης σου ε;
Ασε το αμαξάκι στην ησυχία του. -
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
καλησπέρα και απο εμένα.
Σκευτομαι να κάνω αυτο με το νεράκι.. να καθαρίσω λίγο το χόρο κάυσυς..το εχει κάνει κανείς απο εσάς εδώ??να ρίξεις ψεκάζοντας το νερό σε ζεστή μηχανη
προσεχοντας να μη ρίξεις πολύ αλλά να το ' καίει ' πρώτα κάθε φορά -
ηθελα εχθές να το κάνω αλλα δέν έβρισκα εισαγωγή..μονο απο το λαστιχάκι του σερβο μπορώ να ρίξω αλλα θα πάει μονοπλευρα..
θα παραγείλω κανα καθαριστικό κάποια στιγμή να το κάνω σωστά.
οποτε το αφήνω για τώρα.
καθαριστικα κινητηρα