-
το imageshack ειναι η καλυτερη λυση.Εχω πανω απο 6000 φοτο ανεβασει εκει .
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Εδώ έχετε παρέξηγήσει λίγο το θέμα με τις φωτογραφίες.
Το πρόβλημα δεν είναι τι έχουμε εμείς αλλά τι γραμμή έχει το φόρουμ και για την ακρίβεια οι τεχνικές εκδόσεις.Αυτό ισχύει μόνο για τα attachments πάνω σε posts.
Αλλιώς γίνεται host εκεί που θέλει ο χρήστης. Και δεν μπορεί να κάνει host στο site των 4 τροχών.
Hint: το Hello.com φαίνεται καλό, και συνεργάζεται πολύ ωραία και με το εξαιρετικό πρόγραμμα Picasa, για όσους χρησιμοποιούν Windows.
Τέλος πίστευω ότι αν πρέπει να μπουνε για κάποιον λόγο μεγάλες φωτογραφίες καλό είναι να μπούνε τουλάχιστον στην δεύτερη σελίδα ....
Αυτό δε δουλεύει. Δηλαδή θα περιμένουμε 14 posts για να δείξουμε μία φωτό;
Αφού στην πρώτη μπαίνουν όλοι, είδικα αν έχει άσχετο θέμα.
Εγώ δεν μπαίνω αν το subject δε με ενδιαφέρει.
ps : όποιος θέλει να ανεβάσω κάπου κάποιον μικρό image optimizer για να μειώνετε τα μεγέθος με μικρή απώλεια σε ποιότητα.
ή εναλλακτικά χρησιμοποιούμε το Picasa, ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, μειώνοντας το quality των JPEG. Συνήθως μπορεί να μειωθεί αρκετά, μέχρι και στο 50%, χωρίς σημαντική διαφορά στην ποιότητα.
-
Ο χρήστης mecano έγραψε:
το imageshack ειναι η καλυτερη λυση.Εχω πανω απο 6000 φοτο ανεβασει εκει ....έκανα ένα registration κι εκεί, μου άρεσε η λύση των thumbnails.
Πόσο χώρο σου δίνει free;
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Άστα Σπύρο, photoshop έπεσε...
Κανένα Sub δεν τολμάει να κάτσει δίπλα σε Yaris ούτε καν σε parking...Δεν ειναι Sub αλλά Mitsou!!!
Μην σε ξεγελα το χρωμα!!! -
Εγώ πάντως, τις δικές μου τις έχω στο Photobucket. Τις μικραίνω εκεί και μετά τους τραβάω μια κλωτσοπατινάδα για εδώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...έκανα ένα registration κι εκεί, μου άρεσε η λύση των thumbnails.
οσο θες εγω εχω 6000 φοτο free
-
Ο χρήστης mecano έγραψε:
...γιατί μου λέει κάτι για 20 credits όπου credits=photo...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτο το λεει στο Multiple Image Upload Center οπου ανεβαζεις ,νομιζω, zip με πολλες φωτο μαζι.Εσυ θα ανεβαζεις φωτο απο το upload images,ειναι διπλα απο εκει που λεει το email σου .
-
Ειδικά σε θέματα όπως αυτά του Strifter ή το θάψιμο της εβδομάδας (που θα γίνει του μήνα, θαφτε κόσμε!!!) ΘΕΛΩ μεγάλες φωτογραφίες.
Θα το ήθελα κι αν ήμουν ακόμα με μόντεμ. Αξίζουν τον κόπο!!
Κόψαμε τις μεγάλες του, και γλιτώσαμε το ξεχείλωμα των σελίδων. Αλλά φτάσαμε να είναι τόσο μικρές που να χάνει ΑΡΚΕΤΑ το θέμα σε συνολική αίσθηση και είναι μεγάλο κρίμα...
ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας αποφασίσουμε ένα ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ, ώστε να μην ξεχειλώνει το θέμα, και ουδέν πρόβλημα.Φυσικά για ΤΕΤΟΙΑ θέματα!!!
Αν τώρα έρθει κανένας ΑΡΡΩΣΤΟΣ και στις προβλέψεις F1 και WRC πάει και βάλει φωτό 800*600 των οδηγών που ψηφίζει, έ, θέλει ΣΟΥΒ-λισμα!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο το λεει στο Multiple Image Upload Center οπου ανεβαζεις ,νομιζω, zip με πολλες φωτο μαζι.Εσυ θα ανεβαζεις φωτο απο το upload images,ειναι διπλα απο εκει που λεει το email σου .
...σωστά, έχεις δίκιο ευχαριστώ!
Για φωτό είναι το καλύτερο πιστεύω.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ειδικά σε θέματα όπως αυτά του Strifter ή το θάψιμο της εβδομάδας (που θα γίνει του μήνα, θαφτε κόσμε!!!) ΘΕΛΩ μεγάλες φωτογραφίες.Θα το ήθελα κι αν ήμουν ακόμα με μόντεμ. Αξίζουν τον κόπο!!
Κόψαμε τις μεγάλες του, και γλιτώσαμε το ξεχείλωμα των σελίδων. Αλλά φτάσαμε να είναι τόσο μικρές που να χάνει ΑΡΚΕΤΑ το θέμα σε συνολική αίσθηση και είναι μεγάλο κρίμα...
ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας αποφασίσουμε ένα ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ, ώστε να μην ξεχειλώνει το θέμα, και ουδέν πρόβλημα.Φυσικά για ΤΕΤΟΙΑ θέματα!!!
Αν τώρα έρθει κανένας ΑΡΡΩΣΤΟΣ και στις προβλέψεις F1 και WRC πάει και βάλει φωτό 800*600 των οδηγών που ψηφίζει, έ, θέλει ΣΟΥΒ-λισμα!!να και κάποιος με τον οποίο συμφωνούμε
-
εντάξει αν σε ένα φόρουμ 10 χιλιάδων χρηστών αρχίσουμε τις εξαιρέσεις και τα λοιπά χαίρω πολύ. `Εχουμε που έχουμε ξεφύγει απ΄τους κανόνες χρήσης αρκετοί από μας, μη το παραχ...ουμε κιόλας..
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
να και κάποιος με τον οποίο συμφωνούμεΑν είχες διατυπώσει από την πρώτη δημοσιευσή σου πιό 'σωστά' αυτό που ήθελες να πείς ίσως συμφωνούσαν κι άλλοι μαζί σου.
Από εκεί και πέρα όσοι έχετε 'βαρβάτες' συνδέσεις και θέλετε να 'πετάξετε' έξω από την ανάγνωση κάποιων, ορισμένων, θεμάτων όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν και αυτοί 'βαρβάτες' συνδέσεις, σκεφτήτε ότι σε κάποιο άλλο θέμα ίσως να είστε εσέις στο 'μείον' και σκεφτείτε πως θα αντιδράσετε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
να και κάποιος με τον οποίο συμφωνούμε
Αν είχες διατυπώσει από την πρώτη δημοσιευσή σου πιό 'σωστά' αυτό που ήθελες να πείς ίσως συμφωνούσαν κι άλλοι μαζί σου.
Από εκεί και πέρα όσοι έχετε 'βαρβάτες' συνδέσεις και θέλετε να 'πετάξετε' έξω από την ανάγνωση κάποιων, ορισμένων, θεμάτων όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν και αυτοί 'βαρβάτες' συνδέσεις, σκεφτήτε ότι σε κάποιο άλλο θέμα ίσως να είστε εσέις στο 'μείον' και σκεφτείτε πως θα αντιδράσετε.
Επειδή έχω βαρβάτη σύνδεση και είμαι από τους τελευταίουςε που εξέφρασαν γνώμη, θίγομαι.
Πές μου σε παρακαλώ πού ακριβώς με είδες να γράφω ή να υπονοώ πως θέλω να μην διαβάζουν οι έχοντες αργές συνδέσεις;;;
Για να φρεσκάρω τι έγραψα...
Ειδικά σε θέματα όπως αυτά του Strifter ή το θάψιμο της εβδομάδας (που θα γίνει του μήνα, θαφτε κόσμε!!!) ΘΕΛΩ μεγάλες φωτογραφίες.
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
να και κάποιος με τον οποίο συμφωνούμε
Αν είχες διατυπώσει από την πρώτη δημοσιευσή σου πιό 'σωστά' αυτό που ήθελες να πείς ίσως συμφωνούσαν κι άλλοι μαζί σου.
Επειδή έχω βαρβάτη σύνδεση και είμαι από τους τελευταίουςε που εξέφρασαν γνώμη, θίγομαι.
Πές μου σε παρακαλώ πού ακριβώς με είδες να γράφω ή να υπονοώ πως θέλω να μην διαβάζουν οι έχοντες αργές συνδέσεις;;;
Για να φρεσκάρω τι έγραψα...
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...
Σε πήρε κι εσένα η 'μπάλα' αναφερόμουν στον 'dimitrios' και κάποιες δημοσιεύσεις που είχε κάνει στην αρχή του θέματος, αλλά το διατύπωσα λάθος.
Λυπάμαι και σου ζητώ συγνώμη. -
Εν ετη 2005 σαφώς και μπορούν να μπαίνουν μεγάλες φωτο, αρκει να συμπιεσμένο jpg. Με 56αρια modem δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και οι ταχύτητες αυξάνουν.
-
Σκεφτηκατε ποτε να βαλετε κατι στην επικεφαλιδα;
'Προσοχη μεγαλες φωτογραφιες 56κ προβλημα/προσοχη'
Οποτε μετα αποιος θελει να το ανοιξει δεν εχει λογο να παραπονιεται.Νικος
-
Κοίτα να δεις που νόμιζα ότι πρέπει να είναι ελεύθερα όλα τα θέματα και να μην αποκλείονται χρηστές από τον δημιουργό μιας συζήτησης προειδοποιώντας τους μάλιστα στην επικεφαλίδα!!!! Δηλαδή τόσο πολύ σας χαλάει τη ν αισθητική αν δύνονται οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των φωτογραφιών και μια μικρή δίπλα για να δείτε αν αξίζει η όχι να ανοίξετε τη διεύθυνση να τη δείτε;
Μεγάλες φωτογραφίες στο Forum